lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
τυπε μην χυσεις χωρις να μπει στο θεμα και ο σφεεγω ετοιμος ειμαι!!!εχω ξεκινησει ζεσταμα
δεν θελω,με τα ζορια κρατιεμαι,που ειναι και αυτο το μαλακισμενο τωρα μου λες;τυπε μην χυσεις χωρις να μπει στο θεμα και ο σφε
ιεροσυλια δικε μου :S
θα μιλαει στο τηλ με τον αβραμηδεν θελω,με τα ζορια κρατιεμαι,που ειναι και αυτο το μαλακισμενο τωρα μου λες;
δεν θελω,με τα ζορια κρατιεμαι,που ειναι και αυτο το μαλακισμενο τωρα μου λες;
δεν νομιζω...ο αβραμης εχει δουλεια,θα ριχνει κοπρια σε κανενα παρκο στις τριανταφυλλιεςθα μιλαει στο τηλ με τον αβραμη![]()
δικε μου μεχρι 12 θα τον περιμενω...μετα τα αμολαωΓαμησετα και εγω τα ιδια. Δρομολογια ριζαρχιδο-πουτσοκεφαλο κανουν τα φλοκια. Αμα αργησει θα χυσω εφταμηνιτικα.
Εχει μοσχοβολιεs...Θυμαρι, πευκο...Στο βαθοs βελαζουν τα προβατακια
Καπου αχνοφαινεται η χιονισμενη οροσειρα που δενει την οπτικη απολαυση με την συνοδεια φλογεραs
μαζι με την κοκκινοαβραμιτσαΟ κακός ο λύκος που είναι ??
αααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απολυτε μη πας για υπνο νωρις σημερα.γουσταρω μεταμεσονυκτυιο χαβαλε!!!μαζι με την κοκκινοαβραμιτσα![]()
μαζι με την κοκκινοαβραμιτσα![]()
λες να εχουμε την επιθεση των κλωνων σημερα τυπε?αααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απολυτε μη πας για υπνο νωρις σημερα.γουσταρω μεταμεσονυκτυιο χαβαλε!!!
τωρα που μας καβλωσες πες μας και καμια δικια σου ιστορια![]()
![]()
έγραψεςς... παίζει να ειναι με την θεία απο την ιστορία αλλα αυτη να φοράει strap-on
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()