lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
για περιληψη κατσε να μπει ο τυπος αορατος
για περιληψη κατσε να μπει ο τυπος αορατος
τυπε μην χυσεις χωρις να μπει στο θεμα και ο σφεεγω ετοιμος ειμαι!!!εχω ξεκινησει ζεσταμα
πες ρεολα ετοιμα τα θελεις ρε παιδι μου
δεν θελω,με τα ζορια κρατιεμαι,που ειναι και αυτο το μαλακισμενο τωρα μου λες;τυπε μην χυσεις χωρις να μπει στο θεμα και ο σφε
ιεροσυλια δικε μου :S
θα μιλαει στο τηλ με τον αβραμηδεν θελω,με τα ζορια κρατιεμαι,που ειναι και αυτο το μαλακισμενο τωρα μου λες;
δεν θελω,με τα ζορια κρατιεμαι,που ειναι και αυτο το μαλακισμενο τωρα μου λες;
δεν νομιζω...ο αβραμης εχει δουλεια,θα ριχνει κοπρια σε κανενα παρκο στις τριανταφυλλιεςθα μιλαει στο τηλ με τον αβραμη
δικε μου μεχρι 12 θα τον περιμενω...μετα τα αμολαωΓαμησετα και εγω τα ιδια. Δρομολογια ριζαρχιδο-πουτσοκεφαλο κανουν τα φλοκια. Αμα αργησει θα χυσω εφταμηνιτικα.
θα μιλαει στο τηλ με τον αβραμη
Εχει μοσχοβολιεs...Θυμαρι, πευκο...Στο βαθοs βελαζουν τα προβατακια
Καπου αχνοφαινεται η χιονισμενη οροσειρα που δενει την οπτικη απολαυση με την συνοδεια φλογεραs
μαζι με την κοκκινοαβραμιτσαΟ κακός ο λύκος που είναι ??
μαζι με την κοκκινοαβραμιτσα
αααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απολυτε μη πας για υπνο νωρις σημερα.γουσταρω μεταμεσονυκτυιο χαβαλε!!!μαζι με την κοκκινοαβραμιτσα
μαζι με την κοκκινοαβραμιτσα
λες να εχουμε την επιθεση των κλωνων σημερα τυπε?αααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απολυτε μη πας για υπνο νωρις σημερα.γουσταρω μεταμεσονυκτυιο χαβαλε!!!
τωρα που μας καβλωσες πες μας και καμια δικια σου ιστοριαέγραψεςς... παίζει να ειναι με την θεία απο την ιστορία αλλα αυτη να φοράει strap-on