Νέα

Γαμήσια με τη θεία μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexy_Despinaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexy_Despinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Αν και πηγαίναμε χρόνια στο χωριό του πατέρα μου τα καλοκαίρια για διακοπές, την θεία μου την Λούλα την είδα σαν γυναίκα στη γιορτή της σαρδέλας που γιόρταζε το χωριό, όταν έβαφε το σπίτι.
Φορούσε ένα απλό κοντό πράσινο φουστανάκι και σαγιονάρες..

Τα φουντωτά κοκκινόξανθα μαλλιά της ήταν μαζεμένα με ένα λάστιχο και κάποια ξέφευγαν και πέφτανε στο ιδρωμένο της πρόσωπο. Είναι γύρω στο 1.60 περίπου (μαριονέτα για μένα που είμαι 1,95 με 90 κιλά) και όπως κρατούσε το κοντάρι με την βούρτσα και αγωνιζότανε να φτάσει τα ψηλά σημεία, το φουστάνι της σηκωνότανε ψηλά και όσο πρόσεχε, εκείνο ανέβαινε ακόμη πιο ψηλά. Τα μπουτάκια της ήταν άσπρα και αφράτα και εγώ παρακαλούσα να τεντωθεί κιάλλο για να φανούν λίγο περισσότερο..

Με την Λούλα δεν είχαμε τρομερή διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι 26 και εκείνη 38. Χωρισμένη, χωρίς παιδιά και χωρίς δεσμό από ότι ήξερα. Είχα να την δω ένα οχτάμηνο περίπου και όταν μας άνοιξε την πόρτα και όταν την είδα μετά από τόσον καιρό την αγκάλιασα και την φίλαγα χωρίς σταματημό. Την έλεγα με το όνομα της από μικρός και όχι θεία.

- Λούλα είσαι κούκλα! Έλα στην Αθήνα να σε κυκλοφορήσω να σκάσουν όλοι οι φίλοι μου της είπα.

-Ναι, θα έρθω γιατί έχω και δουλειές αλλά θα με φιλοξενήσεις ελπίζω.

-Το ρωτάς; Αλλα αν σε δει η κοπέλα μου θα με χωρίσει..

-Κοπέλα θα ξαναβρείς Γιώργο, Λούλα όμως; μου είχε πει ναζιάρικα..

Εκείνη την ημέρα που έβαφε το σπίτι, παρόλο που ήταν αγχωμένη για να τελειώσει και στα μαλλιά της είχαν πέσει ασβέστες, εγώ την έβλεπα σαν την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου. Μπαινόβγαινα στο δωμάτιο και είχα ψιλοφιαχτεί με τα μπουτάκια και τα αφράτα της κολομάγουλα.. Ενώ την άφησα να παιδεύεται και να τεντώνεται ώρα για να παίρνω μάτι, πήγα κοντά της και της άρπαξα το κοντάρι από τα χέρια.

-Αστο σε μένα, τα χεράκια σου δεν είναι για τέτοιες δουλειές, της είπα και της έκλεισα το μάτι με σημασία.

-Μα κοντεύω να τελειώσω τώρα. Δεν πειράζει, μου είπε.

Είχαμε έρθει πολύ κοντά και ανάσαινα την μυρωδιά της τον ιδρώτα της.. Έφιαξε ένα τσουλούφι που έπεφτε στα μάτια της, ήρθε πιο κοντά μου και με ρώτησε κοιτώντας με ίσια στα μάτια.

-Τι εννοείς; Για τι δουλειές είναι τα χέρια μου;

Δεν της απάντησα αλλά της πήρα τα χέρια, τα φίλησα στις μέσα παλάμες και μετά σιγά σιγά ανέβαινα στα μπράτσα της χιλιοστό χιλιοστό.. Δεν έφερε την παραμικρή αντίρηση, απλώς χαμογελούσε και με άφηνε να προχωράω.

-Έλα λίγο να ξεκουραστείς της είπα και την τράβηξα απαλά από το χέρι. Την έβαλα επάνω σε μια παλιά κουβέρτα που είχε κάτω και κάθησα δίπλα της.

-Είσαι πολύ όμορφη της είπα και την αγκάλιασα από τους ώμους.

Την τράβηξα κοντά μου και γείραμε και οι δύο στην κουβέρτα. Πριν προλάβει να φέρει αντίσταση έβαλα το χέρι της να μου χουφτώσει κάτι που είχε φουσκώσει και είχε γίνει τεράστιο και τα δικά μου χέρια τρύπωσαν σαν φίδια κάτω απ´το φουστάνι της και θέλανε να δαγκώσουν την σάρκα της. Τα χείλια μου παίζανε με τα δικά της και ήτανε ομολογώ πολύ καβλιάρα η θεία.. Μου τα ρουφούσε, μου τα έγλυφε και τα δάγκωνε με τόση μαεστρία, που ούτε επαγγελματίας πόρνη να ήτανε..

Τα χειλάκια της όμως ήτανε αχόρταγα και εγώ δεν έλεγα όχι.. Κατεβήκανε στο λαιμό μου και μετά στο στήθος μου. Με φιλούσε και με δάγκωνε και μέσα στα μικρά βογγητά που άφηνε μου έλεγε πόσο της άρεσε που ήμουν τριχωτός.

-Πιο κάτω είμαι ακόμα πιο τριχωτός, ψάξε με, της είπα και δεν χρειάστηκε να την κατευθύνω γιατί πήγε από μόνη της.

Ήταν φανερό ότι εκείνη είχε τον πρώτο ρόλο και εγώ την άφηνα να κάνει ότι θέλει γιατί μου αρέσουν οι ενεργητικές γυναίκες.

Χωρίς η γλώσσα της να σταματήσει, τα επιδέξια χέρια της άνοιξαν το φερμουάρ μου και έβγαλε τον πούτσο μου έξω. Άρχισε να τον φιλάει, να τον φτύνει για να τον υγράνει περισσότερο και μετά να τον βάζει πάλι στο στόμα της.

Δεν ήθελα να την αφήσω παραπονεμένη όμως και την έβαλα να καθήσει επάνω στο στόμα μου για 69. Τώρα γλύφαμε ο ένας τον άλλον. Τα βογγητά και τα αναστενάγματα δεν είχαν τελειωμό. Ρουφούσα την κλειτορίδα της και μετά πήγαινα εναλάξ στην κολοτρυπίδα της. Η Λούλα ήταν πολύ θερμή για να κρατήσει πολύ ώρα έτσι όμως και ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει:

-Χύνω ψολαρά μου, ξέσκισέ με γαμιά μου..

Όσο προλάβαινα πιο γρήγορα έχωσα τον πούτσο μου στο μουνί της που έσταζε από τα σάλια μου και χύσαμε μαζί. Όταν ήρθαμε στα συγκαλά μας την πήρα αγκαλιά και μέσα στα χάδια και τα φιλιά μας πριν το δεύτερο γαμήσι, της είπα να έρθει μόνιμα στην Αθήνα.

Μου είπε ότι και αυτή το σκεπτότανε γιατί εκεί ήτανε πολύ μόνη και χωρίς έναν άντρα να την γαμάει όπως εγώ..

Για περισσότερες ερωτικές ιστορίες εγώ την διάβασα αυτή στο bokakios.gr την έγραψε ο κολλητός μου
Ελπίζω να σας αρέσει θα βάλω και άλλη καλή!  :tits2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτεs οι ....Κυριακεs !!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
με καυλωσες ασχημα ρε πουτανακι!!!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δε ποιο χωριο εγινε το σκηνικο;για να μπουμε στο κλιμα ρωταω

OP
OP
Sexy_Despinaki

Sexy_Despinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

18. Δεν επιτρέπεται να συμπεριλαμβάνονται URL στους τίτλους των θεμάτων

Δεν το ήξερα οπως ήταν το εκανα κοπη παιστ. :( δεν ξέρω πως να το αλλάξω. Τις επόμενες θα το βγάζω  :)
δε ποιο χωριο εγινε το σκηνικο;για να μπουμε στο κλιμα ρωταω

Για να μην σου πω ανακρήβια και οπως λεει και ο life97 πας λάθος σ/κ ταξίδι. Θα ρωτήσω και θα το ποστάρω.  :boobies:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
Μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου! Να γαμήσω στο χωριό καμιά θεία μου!!!
Στα χωριά το γαμήσι έχει άλλη γλύκα ... και ιδίως οταν γαμιέσαι με τη θεία σου!!!
αχχχχχχχχχχχ
ευχαριστούμε!!!!!!!!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αν η θεια μου είναι απο την Αθηνα υπάρχει προβλημα?
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Sexy_Despinaki

Sexy_Despinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πεστο ντε να ανεβασουμε την διαθεση.....Με σκετο τσιπουρακι δεν ....

αχχχχ αυτό προσπαθώ να θημηθώ!! και ηταν και γουστόζικο. :headbang:  :headbang:

Αν η θεια μου είναι απο την Αθηνα υπάρχει προβλημα?
:2funny: :2funny: :2funny:

Αρκει να είναι milf και έτοιμη για όλα.. και απο κυβηκά 4x4  :tits2: :tits:

Πραγματικά χαιρομε που σας αρέσει θα βρώ και άλλες απο το ίδιο σιτε και θα βάλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom