Νέα

"Γάμησέ της το μυαλό": απόψεις και γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μη γαμάτε το thread από τώρα. Τόσα γαμημένα υπάρχουν... :headbang:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
άντε πάω για νάνι με το τρακτερ, καληνύχτα!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν αντιλεγω....θελει να μελετησειs καλα το στοχο σου και να αρχισειs το μπιρι πιρι.....Αλλα για ποσεs φορεs???....Αντε ακομα αλλη μια!!!!!
Καπου το βαριεσαι....ολα ταχω βαρεθει.....δεν ειναι δουλεια αυτη
Άσ'το ρε το παιδί, πας να το παρασύρεις στην παρακμή!!  :bottom: :bottom:

tommaso  :sunglasses:
(αλλά σιγά καλέ, μη μένεις στα παλιά, έχει γκομενάκια γύρω για να παίξεις σωρό  :boobies: )

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εκεινο που θα ηταν πραγματικα ενδιαφερον εστω και για...πειραματικουs λογουs θα ηταν να αφηναμε ελεω σαιτ βεβαια σε αυτεs την πρωτοβουλια τηs εκφρασηs...εστω για λιγο χιουμορ .....Να δουμε τι θα σκαρφιζοτανε το κατα τα αλλα παμπονηρο μυαλο τουs....Aυτο μαλιστα!!! θαθελα να το δω εστω και στα ψεμματα.....Ειναι ευκολο να λεει πολλα τραγουδια οποιοs ειναι εξω απ το χορο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

(αλλά σιγά καλέ, μη μένεις στα παλιά, έχει γκομενάκια γύρω για να παίξεις σωρό  :boobies: )
μπα με μυαλα δεν ανακατευομαι.....Αλλα ψεμματα....ανακατευομαι σκετα!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εκεινο που θα ηταν πραγματικα ενδιαφερον εστω και για...πειραματικουs λογουs θα ηταν να αφηναμε ελεω σαιτ βεβαια σε αυτεs την πρωτοβουλια τηs εκφρασηs...εστω για λιγο χιουμορ .....Να δουμε τι θα σκαρφιζοτανε το κατα τα αλλα παμπονηρο μυαλο τουs....Aυτο μαλιστα!!! θαθελα να το δω εστω και στα ψεμματα.....Ειναι ευκολο να λεει πολλα τραγουδια οποιοs ειναι εξω απ το χορο...
Τι θες καλέ, ατάκες; Αυτά είναι πορεία κατευθείαν για την αποτυχία, μόνο τα 15χρονα κάθονται να σκεφτούνε τι να πούνε στις γκόμενες και τι να απαντήσουν σε κάθε πιθανή περίπτωση!!  :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Eισαι λιγο προκατελημενος ?!!? Λεω εγω τωρα  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι θες καλέ, ατάκες; Αυτά είναι πορεία κατευθείαν για την αποτυχία, μόνο τα 15χρονα κάθονται να σκεφτούνε τι να πούνε στις γκόμενες και τι να απαντήσουν σε κάθε πιθανή περίπτωση!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Οσα δεν φτανει η αλεπου .....χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Να δειs που το περιμενα
Τρεμετε και στην ιδεα μονο

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αδερφε........εγινες μοντ..η ιδεα μου ειναι...???  :think: :think: :2funny: :2funny:

Όχι ρε φίλε αλλά δεν είναι μαλακία να γαμηθεί από τόσο νωρίς?
Τόσα άλλα υπάρχουν που έχουν τελματώσει και γίνεται χαβαλές, γιατί να αρχίσει το γαμίσι από τώρα στο καινούργιο?
Ας ακουστεί ότι σοβαρό έχει να ακουστεί και μετά ας γίνει ότι να 'ναι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οσα δεν φτανει η αλεπου .....χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Να δειs που το περιμενα
Τρεμετε και στην ιδεα μονο
ΑΑΑχαχαχααααα, μόνο κάτι τελειωμένα καμάκια του '70 ρε έχουν έτοιμες ατάκες!!
Και ρίχνουν και τις πιο γελοίες γκόμενες!!
Αλλά έτσι είναι, πρέπει να πρωτοτυπείς αν θες να παίζεις.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Μου θυμισες την ιστορια ενος φιλου που πηγε για ρομαντικο τετατετε στην παραλια και του λεει το μωρο...αγαπη μου κοιτα ποσα αστερια εχει στον ουρανο!!!!! :smitten: :smitten:

...και απανταει ο φιλος.....

Ναι,ναι...της πουτανας γινεται!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ρε φίλε αλλά δεν είναι μαλακία να γαμηθεί από τόσο νωρίς?
Τόσα άλλα υπάρχουν που έχουν τελματώσει και γίνεται χαβαλές, γιατί να αρχίσει το γαμίσι από τώρα στο καινούργιο?
Ας ακουστεί ότι σοβαρό έχει να ακουστεί και μετά ας γίνει ότι να 'ναι.

Οκ....παραφερθηκα παλι...σορυ....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ΑΑΑχαχαχααααα, μόνο κάτι τελειωμένα καμάκια του '70 ρε έχουν έτοιμες ατάκες!!
Και ρίχνουν και τις πιο γελοίες γκόμενες!!
Αλλά έτσι είναι, πρέπει να πρωτοτυπείς αν θες να παίζεις.

Mα πωs αλλαζετε ετσι το θεμα στα γρηγορα????
ΟΚ  καταλαβαινω  ...εξαλλου δεν θελω να σ φερνω σε δυσκολη θεση....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

εχει γκομενακια. ναι αγαπητη.

τα εχω τα "γκομενακια". σε σχεση κανονικα.

και μιλαμε για σοβαρες κοπελες.ομορφες και μορφωμενες.

κι αν χρειαστει μπορω να βρω κι αλλη.

ομως δεν ειναι το ιδιο.

δεν αισθανομαι το ιδιο.μοιαζει αλλα δεν ειναι το ιδιο.

δεν το φτανει. :(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Mα πωs αλλαζετε ετσι το θεμα στα γρηγορα????
ΟΚ  καταλαβαινω  ...εξαλλου δεν θελω να σ φερνω σε δυσκολη θεση....
Ποιος άλλαξε θέμα;
Μου φαίνεται ή δε διαβάζεις καθόλου αυτά που γράφω ή είσαι τόσο κολλημένος που δε θες να ακούσεις κάτι άλλο πέρα απ'αυτό που σκέφτεσαι.
Απλώς σου είπα πως αυτό που πρότεινες είναι άκυρο γιατί είναι ο πιο γελοίος τρόπος για καμάκι-το οποίο είναι από μόνο του για μένα κάτι ξεπερασμένο και αστείο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ποιος άλλαξε θέμα;
Μου φαίνεται ή δε διαβάζεις καθόλου αυτά που γράφω ή είσαι τόσο κολλημένος που δε θες να ακούσεις κάτι άλλο πέρα απ'αυτό που σκέφτεσαι.
Απλώς σου είπα πως αυτό που πρότεινες είναι άκυρο γιατί είναι ο πιο γελοίος τρόπος για καμάκι-το οποίο είναι από μόνο του για μένα κάτι ξεπερασμένο και αστείο.
Καλα  δεν επιμενω...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ποιος άλλαξε θέμα;

Κανεις λαθος...αν η ατακα ειναι πρωτοτυπη και σε συνδυασμο με την εντυπωση που δινει ο καθενας λειτουργει......

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μου θυμισες την ιστορια ενος φιλου που πηγε για ρομαντικο τετατετε στην παραλια και του λεει το μωρο...αγαπη μου κοιτα ποσα αστερια εχει στον ουρανο!!!!! :smitten: :smitten:

...και απανταει ο φιλος.....

Ναι,ναι...της πουτανας γινεται!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οκ....παραφερθηκα παλι...σορυ....
καλά από τα γέλια δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ σήμερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom