Νέα

Γάμησα Σλοβάκα χωρίς καπότα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analprison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
παιδια την γαμησα.ειμαι ροδο για δουλεια απο 29-5 και μολις χτες εκαστε ενα σκηνικο με μια σερβιτορα απο το hotel που δουλευω.την πετυχα σε ενα μπαρ ειπιαμε 3-4 ποτα και φευγωντας παμε στο δωματιο της.τις καποτες τις ειχα στο αμαξι(ο μαλακας)αρχιζουμε ολα καλα και ωραια και οταν φτανει η κρισημη στιγμη της λεω οτι δεν εχω καποτες.οκ λεει αυτη.ειμουν και καπως απο τα ποτα,και μπηκα γυμνος μεσα της. σε καποια φαση της λεω οτι τελειωνω και μου πεταει το ΚΟΥΦΟ,τελειωσε μεσα μου....περνω το χαπι της επομενης μερας κατι τετοιο.ε δεν ηθελα και πολυ........το θεμα ειναι τωρα τι κανω?συνεχιζω να την γαμαω ακαποτος?βασικα κολας ετσι ευκολα?θελω σοβαρες γνωμες παιδια τα εχω ψιλοπαιξει..... :headbang: :headbang:

Υ.Γ  βασικα μοιαζει νορμαλ κοπελα αλλα ποτε δεν ξερεις..

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
και θες μεταλειο????

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
άντε ρε και καλά στέφανα και όταν γεννήσει να μου φυλάξεις ένα καφετί με βούλες.. 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια..
Ρε μη γαμάτε χωρίς σκούφο
Εγώ μαλάκας είμαι που πάντα γαμάω με σκούφο και τελειώνω και έξω για καλό και για κακό...

Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τον 1/3 :crazy:

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
αξιος!οι ξενες που ερχονται στο ελλαντα να το δινουν!να δουμε και εμεις ασπρη μερα! :rockon: :dancing: :dancing: :dancing:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε πούστη μου πολλοί γαμήκοι πλακώσατε εδώ μέσα στο τέλος θα φοράμε τσίγκινα σώβρακα όταν μπαίνουμε εδώ...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
παιδια την γαμησα.ειμαι ροδο για δουλεια απο 29-5 και μολις χτες εκαστε ενα σκηνικο με μια σερβιτορα απο το hotel που δουλευω.την πετυχα σε ενα μπαρ ειπιαμε 3-4 ποτα και φευγωντας παμε στο δωματιο της.τις καποτες τις ειχα στο αμαξι(ο μαλακας)αρχιζουμε ολα καλα και ωραια και οταν φτανει η κρισημη στιγμη της λεω οτι δεν εχω καποτες.οκ λεει αυτη.ειμουν και καπως απο τα ποτα,και μπηκα γυμνος μεσα της. σε καποια φαση της λεω οτι τελειωνω και μου πεταει το ΚΟΥΦΟ,τελειωσε μεσα μου....περνω το χαπι της επομενης μερας κατι τετοιο.ε δεν ηθελα και πολυ........το θεμα ειναι τωρα τι κανω?συνεχιζω να την γαμαω ακαποτος?βασικα κολας ετσι ευκολα?θελω σοβαρες γνωμες παιδια τα εχω ψιλοπαιξει..... :headbang: :headbang:

αντε και καλη συνταξη να εχεις........απο οτι μαθενουμε το συγγρος εχει πολλα κρεβατια αδεια

Επισκέπτης
αχχχ,ωραιο μωρο θα κανετε βρε...ελληνοσλοβακακι....χαχχα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

θα ελεγα να μην συνεχισεις το ιδιο βιολι
τωρα τι θες να σου πουμε? αν κολλησες κατι? ε που να ξερουμε.. δεν ειναι καθολου απιθανο
ή μηπως να σε βεβαιωσουμε οτι παιρνει το χαπι γενικοτερα... δυσκολο δεν ειμαστε στο μυαλο της

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

οχι ρε μην φοβασε
αν ειναι σλοβακα δεν εχεις προβλ
δεν εχουν τιποτα αυτες
αντε και εις ανωτερα και με τσεχα
ετσι για να θυμομαστε και την τσεχοσλοβακια

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Την ιδια κατασταση εχω περασει κι 'εγω με μια Πολωνεζα (οχι πορνη). Μετα απο ποτα,πηγαμε σε μια μικρη γκαρσονιερα που νοικιαζε και στο φιναλε υστερα απο προτροπη της, ολοκληρωσα εντος. Βεβαιως, δεν της ειχα δωσει τηλεφωνο και το δικο της δεν το ξαναχρησιμοποιησα...

Επισκέπτης
Τωρα εγινε η μαλακια οποτε καλο την επομενη φορα να εχεις τα καπελακια σου στη κωλοτσεπη παρα στο αμαξι.
Δεν σημαινει οτι επειδη το κανατε μια φορα ελευθερα οτι ειναι νομος απο εδω και περα να το κανετε ετσι.
Εγω θα ελεγα να συνεχισεις με σκουφακια και ας ευχηθουμαι οτι ο χρονος δεν θα δειξει τιποτα.
Αντε και την επομενη χωρις ποτακια γιατι οτι λεω θα παει στραφει. :think:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Aμα ειναι σαν τη Σκλεναρικοβα παντρεψου τη ρε............
Τυχερε.............!!!!!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
αυτο που δεν μας ειπες ηταν αν αξιζε τον κοπο η ολη φαση , παντως μην το ξανακανεις και αν δεν την γουσταρεις σαν γκομενα καλυτερα να μην ξερει τιποτε για σενα κινητα κλπ.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κανε καμια εξεταση για οτιδηποτε, καλη ρατσα οι Σλοβακες;

ErMaC

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ε τι θες να ακούσεις και εσύ ρε φίλαρακι που πας και πηδας έτσι άσκουφος(και το θίγεις έδω μέσα κιόλας αυτή είναι η αποκορύφωση)?! πάνε καντης ένα τεστ εγκυμοσύνης και κάνε την προσευχή σου!Ή αν το προλαβαίνεις δώστης το χάπι της επόμενης! Τώρα με τα ΣΜΝ δεν ξέρω αν ανησυχείς που κάλο θα ήταν να ανυσηχείς . . .

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που δεν μας ειπες ηταν αν αξιζε τον κοπο η ολη φαση , παντως μην το ξανακανεις και αν δεν την γουσταρεις σαν γκομενα καλυτερα να μην ξερει τιποτε για σενα κινητα κλπ.
λες να τα κάνει τα κουταβάκια η κυρία και να τον ξεφωνίσουν τον γαμίκο στα κανάλια σαν τον Πασχάλη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom