Νέα

Γαμιούνται στο διάστημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Δηλαδή ρε Αργύρη, εσύ παίρνεις και τον παπά μαζί σου στο μπουρδέλο για να κάνει αγιασμό όποτε γαμάς καινούργιο πουτανάκι ή γαμάς πάντα το ίδιο;
Πιστεύω ότι γίνεται αγιασμός όταν εγκαινιάζεται καινούριο ίδρυμα...
Πάντως υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα παιδιά μπαίνουν συχνά για να πουν τα κάλαντα ...
Εγώ (κατά βαθος...)είμαι αισθηματιας,έχω την τάση για σταθερές μπουρδελοσχεσεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τυποι απορία το έχω , όλες οι αποστολές σε διαστημικούς σταθμούς που είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν μήνες ή ακομη και ετη αφορά πληρώματα 4 άντρες 1 γυναίκα, 6 άντρες 1 γυναίκα κτλ κτλ πιστεύεται ότι είναι τυχαίο ή πάντα παίρνουν μαζί τους μια γκόμενα για ξεφορτωμα ? :confused::confused::confused:

Εκτοξεύτηκε με επιτυχία από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα ο πύραυλος της εταιρείας SpaceX που μεταφέρει τέσσερις αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Η Άννα Κίκινα, είναι μέλος του πληρώματος Crew-5, που αποτελείται επίσης από δύο Αμερικανούς και έναν Ιάπωνα.

Ύστερα από ένα ταξίδι περίπου 30 ωρών, το διαστημικό σκάφος θα προσδεθεί στον ISS. Τα μέλη του Crew-5 θα υποδεχθούν οι επτά συνάδελφοί τους που βρίσκονται ήδη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (δύο Ρώσοι, τέσσερις Αμερικανοί και # ΜΙΑ # Ιταλίδα)
ΟΧΙ. Χωρίς βαρύτητα, δεν σηκώνεται τι καβλί, δεν ξέρει που να πάει το αίμα

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Πιστεύω ότι γίνεται αγιασμός όταν εγκαινιάζεται καινούριο ίδρυμα...
Πάντως υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα παιδιά μπαίνουν συχνά για να πουν τα κάλαντα ...
Εγώ (κατά βαθος...)είμαι αισθηματιας,έχω την τάση για σταθερές μπουρδελοσχεσεις.
Άρτζι, μπράβο. Είσαι ο πιο αισθηματίας αστρογάμης του νήματος
ΟΧΙ. Χωρίς βαρύτητα, δεν σηκώνεται τι καβλί, δεν ξέρει που να πάει το αίμα
Φίλε μου, αν έχει προηγηθεί αγιασμός ξέρει που να πάει το αίμα γιατί είναι πλέον άγιο αίμα. Κατάλαβες τώρα, ε;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Που να έρθουν Ελλάδα τυπε :confused::confused::confused:
D_BeI8dW4AUlGAV.jpeg
ρε μαλάκες, ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Άρτζι, μπράβο. Είσαι ο πιο αισθηματίας αστρογάμης του νήματος

Φίλε μου, αν έχει προηγηθεί αγιασμός ξέρει που να πάει το αίμα γιατί είναι πλέον άγιο αίμα. Κατάλαβες τώρα, ε;
Mε συγκινησες ρε...
Άλλοι τον χώνουν κάπου ,περνάνε καλά και δεν θυμούνται όνομα,διεύθυνση,ημερομηνία ούτε καν βαρδια....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Μου είπε φίλος μου..που τα ξέρει από μέσα γιατί στα νιάτα του δούλεψε 5 χρονάκια στην ΝΑΣΑ...ότι όχι απλά γαμιούνται αλλά τα γαμησια που πέφτουν είναι διαστημικα

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Ερωτήματα προς NASA:
1) Υπάρχει καλή αιμάτωση των μυών στο Διάστημα ή χρειάζεται Βιάγκρα;
2) Ο οίκος θυμίζει περισσότερο κλασικό μπουρδέλο, καθώς δεν κάνουν μπάνιο;
3) κολλάς κάτι από ακα μπούκι στο Διάστημα ή τα μικρόβια ψοφάνε; (εδώ χρειάζεται ξεχωριστό νήμα: ΣΜΝ στο Διάστημα)
4) ελλεηνίδες επιτρέπονται ή θα φάνε όλοι χυλόπιτα;
5) Ο Σαντ έχει ελπίδες να μπει στον κύκλο;
για το #3 ξέρω ότι η Φάντα είναι η λύση και στο διάστημα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.778
Πόντοι
11.956
Όποιος θέλει με πιστεύει...τώρα δείχνω μόνο την επικεφαλίδα από το νήμα στην γυναίκα μου...ξέρει ότι μπαίνω εδώ ....και μου λέει....εσύ το εγραψες χαχαχα..μην αρχίσεις να λες για παρτούζες με εξωγήινους στο διάστημα....και διάστημα και σεχ ...το καλύτερο νήμα για σένα μου λέει

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Τυποι απορία το έχω , όλες οι αποστολές σε διαστημικούς σταθμούς που είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν μήνες ή ακομη και ετη αφορά πληρώματα 4 άντρες 1 γυναίκα, 6 άντρες 1 γυναίκα κτλ κτλ πιστεύεται ότι είναι τυχαίο ή πάντα παίρνουν μαζί τους μια γκόμενα για ξεφορτωμα ? :confused::confused::confused:

Εκτοξεύτηκε με επιτυχία από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα ο πύραυλος της εταιρείας SpaceX που μεταφέρει τέσσερις αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Η Άννα Κίκινα, είναι μέλος του πληρώματος Crew-5, που αποτελείται επίσης από δύο Αμερικανούς και έναν Ιάπωνα.

Ύστερα από ένα ταξίδι περίπου 30 ωρών, το διαστημικό σκάφος θα προσδεθεί στον ISS. Τα μέλη του Crew-5 θα υποδεχθούν οι επτά συνάδελφοί τους που βρίσκονται ήδη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (δύο Ρώσοι, τέσσερις Αμερικανοί και # ΜΙΑ # Ιταλίδα)

Ναι Ιάκωβα μου.

Με διαστημικούς μπαμπουίνους.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
live εκτοξευση spaceX πυραυλου :rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
ειναι ο "ισχυροτερος πυραυλος" (οτι κι αν σημαινει αυτο) που εχει σταλει στο διαστημα ποτε, και σε 2-3 χρονια θα κανει αποστολες στο φεγγαρι και στον Αρη. Γαμιουνται στο διαστημα; Κι αν δεν γαμιοντουσαν, τωρα θα γαμηθουν θελουν δε θελουν

jungle78

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Για αυτό έρχονται οι εξωγήινοι εδώ. Μεγάλη αγαμία στο διάστημα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories