Νέα

Γαμιούνται στο διάστημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Που να έρθουν Ελλάδα τυπε :confused::confused::confused:
D_BeI8dW4AUlGAV.jpeg

γιατι αυτες τι ειναι τυπε; :2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πιστευω οχι για τους εξης λογους :
1. Ειναι ολοι καριεριστες αξιωματικοι με 100 διδακτορικα που δεν θελουν να εκτεθουν ικανοποιωντας το ονειρο ζωης τους
2. Δεν μενουν μονοι τους ποτε . Φορανε βιομετρικα ρολογια που μεταδιδουν ζωτικες λειτουργιες (παλμους , ορμονες κλπ) διαρκως στη γη , χωρια οτι υπαρχουν καμερες παντου
3. Προφανως υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες που μονο να φανταστουμε μπορουμε οπως πχ πως "σπρωχνεις" σε μηδενικη βαρυτητα χωρις να φυγεις προς τα πισω η και οι δυο μαζι μπροστα χτυπωντας στα τοιχωματα του σκαφους κλπ .
4. Το μπανιο στο διαστημα ειναι ανυπαρκτο οποτε υπαρχουν μυρωδιες
5. Στο σεξ θελεις να αισθανεσαι το βαρος του συντροφου πισω , πανω , πλαγια , κατω κλπ !
Τυπε ολα αυτα μεσα στο διαστημοπλοιο. Τι γινεται ομως οταν βγαινουν εκτος με τα σκοινια κλπ και δεν τους βλεπει κανενας; :wink:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
Τυποι πάντως τους σκληρούς χυστες δεν τους συμφέρει να γαμιουνται στο διάστημα..
Τα αρχιδια τους θα ζυγίζουν λιγότερο και θα ξενερώνουν..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Τυποι απορία το έχω , όλες οι αποστολές σε διαστημικούς σταθμούς που είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν μήνες ή ακομη και ετη αφορά πληρώματα 4 άντρες 1 γυναίκα, 6 άντρες 1 γυναίκα κτλ κτλ πιστεύεται ότι είναι τυχαίο ή πάντα παίρνουν μαζί τους μια γκόμενα για ξεφορτωμα ? :confused::confused::confused:

Εκτοξεύτηκε με επιτυχία από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα ο πύραυλος της εταιρείας SpaceX που μεταφέρει τέσσερις αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Η Άννα Κίκινα, είναι μέλος του πληρώματος Crew-5, που αποτελείται επίσης από δύο Αμερικανούς και έναν Ιάπωνα.

Ύστερα από ένα ταξίδι περίπου 30 ωρών, το διαστημικό σκάφος θα προσδεθεί στον ISS. Τα μέλη του Crew-5 θα υποδεχθούν οι επτά συνάδελφοί τους που βρίσκονται ήδη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (δύο Ρώσοι, τέσσερις Αμερικανοί και # ΜΙΑ # Ιταλίδα)
Για λόγους πολιτικής ορθότητας και ισότητας των φύλων γίνεται και συμμετοχή γυναικών σε αποστολές....
Η έλλειψη βαρύτητας ίσως δεν βοηθάει το αίμα να κυκλοφορήσει όπως πρέπει...θα έχει ενδιαφέρον πάντως ένα τέτοιο σκηνικό σε τέτοιες συνθήκες.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.572
Πόντοι
746
Για λόγους πολιτικής ορθότητας και ισότητας των φύλων γίνεται και συμμετοχή γυναικών σε αποστολές....
Η έλλειψη βαρύτητας ίσως δεν βοηθάει το αίμα να κυκλοφορήσει όπως πρέπει...θα έχει ενδιαφέρον πάντως ένα τέτοιο σκηνικό σε τέτοιες συνθήκες.
Είχε κανονιστεί πριν χρόνια να πάει ο Johnny sins με μια άλλη να γαμηθουν. Θα περνούσαν 3 μήνες εκπαίδευση εντατική, γιατί εκεί πάνω θες και 2μιση ώρες κάθε μέρα γυμναστική για να μην σταματήσει η καρδιά σου, ατροφισουν οι μυς και τα κόκκαλα.
Είχε γίνει crowdfunding αλλά και δεν πιάσανε τα λεφτά αλλά κανείς διαστημικός οργανισμός δεν δεχόταν να συμβεί. Έχει γίνει ένα άλλο με ελεύθερη πτώση από την στρατόσφαιρα να γαμηθουν 2 πορνοστάρ αλλά και αυτό διήρκησε 20 δευτερόλεπτα την φορά, πέρα ότι ήταν λογιστικός εφιάλτης, πολλά έξοδα, κάμερα μάν, πιλότοι, προσωπικό, ιστορίες...
Να και το πόστερ

Συνημμένα

• 5d0160fa2100009518e93200.jpeg
    5d0160fa2100009518e93200.jpeg
    184,9 KB · Εμφανίσεις: 56

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Εγώ μια φορά είχα βαρεαει μια μαλακια τόσο πετυχημένη που πήγα στο διάστημα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Εγώ μια φορά είχα βαρεαει μια μαλακια τόσο πετυχημένη που πήγα στο διάστημα.
...και άσε τους άλλους να κάνουν προετοιμασίες για μήνες και να ξοδεύουν φράγκα.
Υπάρχει πιο απλός τρόπος!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Οι Ρώσοι τα έχουν δοκιμάσει όλα. Πρώτα έστειλαν στο διάστημα ένα σκύλο. Μετά έναν άντρα. Μετά γυναίκα που τράκαρε το διαστημόπλοιο. νομίζω την Βαλεντίνα τερεσκοβα. Μετά ένα άντρα και μια γυναίκα εκεί έγινε το έλα να δεις τσακώθηκαν στο διαστημόπλοιο και ο άντρας τα έκανε όλα μπουρδέλο. Όταν γύρισαν, η γυναίκα του τα πήρε όλα σπίτι αυτοκίνητο διαστημόπλοιο παιδί τον ξεκωλιασε στην διατροφή.
Η επόμενη αποστολή ήταν με gay αυτόν τον ξέχασαν στον Mir τοτε που κατέρρευσε η σοβιετική Ένωση. Όταν επέστρεψε στην γη μετά από χρόνια, κατά περίεργο τρόπο έγινε κανονικος άντρας μάλλον λόγο ακτινοβολίας.
Το χειρότερα όργια έχουν γίνει στο διαστημικό σταθμό. Ένας Ρώσος είχε πάρει μαζί του το λάπτοπ που είχε σπασμένα windows και κάτι τσόντες με τραβελια. Ψάξτε το στο ίντερνετ μολύνθηκαν με ιό όλοι οι υπολογιστές του διαστημικού σταθμού, και μεταδόθηκαν οι τσόντες σε μήνυμα για τους εξωγήινους.
Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε διαστημικη αποστολή προς τον σταθμο οι Ρώσοι έχουν έναν παπά να κάνει αγιασμό σε όλους ανεξαιρέτως θρησκείας υπάρχουν αληθινά video, ψάξτε το

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Οι Ρώσοι τα έχουν δοκιμάσει όλα. Πρώτα έστειλαν στο διάστημα ένα σκύλο. Μετά έναν άντρα. Μετά γυναίκα που τράκαρε το διαστημόπλοιο. νομίζω την Βαλεντίνα τερεσκοβα. Μετά ένα άντρα και μια γυναίκα εκεί έγινε το έλα να δεις τσακώθηκαν στο διαστημόπλοιο και ο άντρας τα έκανε όλα μπουρδέλο. Όταν γύρισαν, η γυναίκα του τα πήρε όλα σπίτι αυτοκίνητο διαστημόπλοιο παιδί τον ξεκωλιασε στην διατροφή.
Η επόμενη αποστολή ήταν με gay αυτόν τον ξέχασαν στον Mir τοτε που κατέρρευσε η σοβιετική Ένωση. Όταν επέστρεψε στην γη κατά περίεργο τρόπο έγινε κανονικος άντρας μάλλον λόγο ακτινοβολίας.
Το χειρότερα όργια έχουν γίνει στο διαστημικό σταθμό. Ένας Ρώσος είχε πάρει μαζί του το λάπτοπ που είχε σπασμένα windows και κάτι τσόντες με τραβελια. Ψάξτε το στο ίντερνετ μολύνθηκαν με ιό όλοι οι υπολογιστές του διαστημικού σταθμού, και μεταδόθηκαν οι τσόντες σε μήνυμα για τους εξωγήινους.
:buck2::D:
Τα καλύτερα θα είχαν να λένε οι εξωγήινοι για εμάς...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Η επόμενη αποστολή ήταν με gay αυτόν τον ξέχασαν στον Mir τοτε που κατέρρευσε η σοβιετική Ένωση. Όταν επέστρεψε στην γη μετά από χρόνια, κατά περίεργο τρόπο έγινε κανονικος άντρας μάλλον λόγο ακτινοβολίας.
Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε διαστημικη αποστολή προς τον σταθμο οι Ρώσοι έχουν έναν παπά να κάνει αγιασμό σε όλους ανεξαιρέτως θρησκείας υπάρχουν αληθινά video, ψάξτε το
Και εμείς κάνουμε αγιασμό για κάθε τι καινουριο,είτε αυτό είναι η είσοδος σε νέο μήνα η νέα σχολική χρονιά η ο,τιδηποτε...Ορθόδοξοι είμαστε ,δεν είμαστε αναρχοαθεοι η φιλελεδες για να κάνουμε μόνο χειραψίες μεταξύ μας .

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Και εμείς κάνουμε αγιασμό για κάθε τι καινουριο,είτε αυτό είναι η είσοδος σε νέο μήνα η νέα σχολική χρονιά η ο,τιδηποτε...Ορθόδοξοι είμαστε ,δεν είμαστε αναρχοαθεοι η φιλελεδες για να κάνουμε μόνο χειραψίες μεταξύ μας .
Παντα ο αγιασμός είναι καλός αλλά καλά είναι να έχεις έναν καλό λογιστή για την εφορία έναν καλό μηχανικό για το αμάξι, έναν καλό υδραυλικό, εγώ στο κωλομπαρο που ήταν η πρώτη μου επιχειρηματική κίνηση και ήμουν νέος δεν είχα κάνει αγιασμό και είχα πολλά προβλήματα μέχρι να καταλάβω ότι έπρεπε να λαδωνω κάποιες αρχές με δωρεάν μπουκάλια κλπ .
Στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων έκανα αγιασμό και όλα πήγαιναν μια χαρά έπιασε ο αγιασμός αλλά περιέργως χάλασε το 2009 - 10 ξαφνικά κάνεις δεν αγόραζε καινούργιο αυτοκίνητο μόνο μεταχειρισμένα μέχρι που τελείωσαν και τα μεταχειρισμένα που άφηναν οι πελάτες.
Στο αρτοποιείο του αδερφού μου που το δούλεψα ένα διάστημα δεν έκανα αγιασμό, έκανα άλλο σύστημα του αδερφού μου, δίπλα ήταν μια εκκλησία και μου είχε πει να στέλνω έναν υπάλληλο να ρίχνει κάθε πρωί ένα ευρω στο παγγαρι και να ανάβει ένα κερί υπέρ καλών εισπράξεων και τζίρου. Έδινα και ένα ταψί κουλουρακια ως κεράσματα οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι παπάδες να ξέρετε συγκινούνται με τέτοιες κινήσεις.
Η ορθοδοξία είναι πάντα με την επειρηματικοτητα και το Ελλάδα 2,0 αχτύπητο δίδυμο.
Επειδη πολλοί νόμισαν ότι γράφω ψέματα, όλα τα περιστατικά που ανέφερα με τους Ρώσους είναι αληθινά, έστειλαν λάπτοπ με σπασμένα windows με ιό στον iss και περίμεναν με την επόμενη αποστολή antivirus γιατί κόλλησαν τότε και τα 60 λάπτοπ τον ιό.
Και φυσικά κάνουν και αγιασμο μάλιστα ο παππάς εύχεται κάθε έναν , όλο το πλήρωμα ανεξαρτήτως θρησκείας γιατί πάνε Αμερικάνοι Γερμανοί Γιαπωνέζοι το είχα δει σε άλλο βιντεο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Παντα ο αγιασμός είναι καλός αλλά καλά είναι να έχεις έναν καλό λογιστή για την εφορία έναν καλό μηχανικό για το αμάξι, έναν καλό υδραυλικό, εγώ στο κωλομπαρο που ήταν η πρώτη μου επιχειρηματική κίνηση και ήμουν νέος δεν είχα κάνει αγιασμό και είχα πολλά προβλήματα μέχρι να καταλάβω ότι έπρεπε να λαδωνω κάποιες αρχές με δωρεάν μπουκάλια κλπ .
Στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων έκανα αγιασμό και όλα πήγαιναν μια χαρά έπιασε ο αγιασμός αλλά περιέργως χάλασε το 2009 - 10 ξαφνικά κάνεις δεν αγόραζε καινούργιο αυτοκίνητο μόνο μεταχειρισμένα μέχρι που τελείωσαν και τα μεταχειρισμένα που άφηναν οι πελάτες.
Στο αρτοποιείο του αδερφού μου που το δούλεψα ένα διάστημα δεν έκανα αγιασμό, έκανα άλλο σύστημα του αδερφού μου, δίπλα ήταν μια εκκλησία και μου είχε πει να στέλνω έναν υπάλληλο να ρίχνει κάθε πρωί ένα ευρω στο παγγαρι και να ανάβει ένα κερί υπέρ καλών εισπράξεων και τζίρου. Έδινα και ένα ταψί κουλουρακια ως κεράσματα οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι παπάδες να ξέρετε συγκινούνται με τέτοιες κινήσεις.
Η ορθοδοξία είναι πάντα με την επειρηματικοτητα και το Ελλάδα 2,0 αχτύπητο δίδυμο.
Επειδη πολλοί νόμισαν ότι γράφω ψέματα, όλα τα περιστατικά που ανέφερα με τους Ρώσους είναι αληθινά, έστειλαν λάπτοπ με σπασμένα windows με ιό στον iss και περίμεναν με την επόμενη αποστολή antivirus γιατί κόλλησαν τότε και τα 60 λάπτοπ τον ιό.
Και φυσικά κάνουν και αγιασμο μάλιστα ο παππάς εύχεται κάθε έναν , όλο το πλήρωμα ανεξαρτήτως θρησκείας γιατί πάνε Αμερικάνοι Γερμανοί Γιαπωνέζοι το είχα δει σε άλλο βιντεο
Το 2009 είχαν αρχίσει να μας πιάνουν τα σκάγια από την αμερικανοφερτη οικονομική κρίση .
Η Εκκλησία είναι και με τον Στρατό για αυτό κάθε πρώτη του μηνός είχαμε Λειτουργία...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Δηλαδή ρε Αργύρη, εσύ παίρνεις και τον παπά μαζί σου στο μπουρδέλο για να κάνει αγιασμό όποτε γαμάς καινούργιο πουτανάκι ή γαμάς πάντα το ίδιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom