Νέα

Γαμηλιο Ταξιδι τον Απριλιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ενα φιλικο μου ζευγαρι σκοπευει να ερθει τελη απριλιου για 7 μερες ελλαδα για γαμηλιο ταξιδι και πρεπει να τους κανονησω για το που θα τα το περασουν. Σκεφτομαι να τους κλεισω Σαντορινη. Οποιες ιδεες ευπροσδεκτες

Επισκέπτης
Σε λαθος forum θετεις τετοια ερωτηματα, τεσπα οπου κι αν πανε καλα να περασουν την υπολοιπη ζωη, χωρις γκρινιες, κερατωματα, αλλαξοκωλιες και μακρυα απο δικηγορους. Αυτο μετραει κι οχι η Σαντορινη ειτε το Κωλοκοτρωνιτσι.

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
μια χαρα μερος ειναι φιλε. εχουν γραφτει εδω εξιολογα πραγματα αν και μπουρδελοσαιτ. Αυτοι μου ζητησανε να τους πω το πιο γαματο μερος για εκεινη την εποχη , τωρα το τι θα κανουν στην υπολοιπη ζωη τους ειναι δικο τους προβλημα

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Εδω να  τους στειλεις θα περασουν σουπερ!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 28951_landing_6.jpg
    28951_landing_6.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 13

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
4 μέρες Σαντορίνη 3 μήλο η κάποιο άλλο νησί κοντά?

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
Ενα φιλικο μου ζευγαρι σκοπευει να ερθει τελη απριλιου για 7 μερες ελλαδα για γαμηλιο ταξιδι και πρεπει να τους κανονησω για το που θα τα το περασουν. Σκεφτομαι να τους κλεισω Σαντορινη. Οποιες ιδεες ευπροσδεκτες

Σαντορίνη είναι πολύ καλή ιδέα και θα σου πρότεινα για διαμονή το Grace
Επίσης στη Ζάκυνθο,μπορεί να μη θεωρείται ρομαντικό νησί,αλλά "ανακάλυψα" πέρυσι το καλοκαίρι ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ουτε κατα διανοια......

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εγώ θα σου πρότεινα αυτό:
Δεν εξαρτάσαι από πλοία, καιρό, απαγορευτικά, απεργίες, έχει ωραία (σπήλαιο Δυρού) και γραφικά μέρη (Βάθεια, Λιμένι, Πόρτο Κάγιο, Ταίναρο - το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης, πιο κάτω κι απ' το Γιβραλτάρ) να πας, μέχρι και κοντινές εκδρομές μπορείς να κανονίσεις. Ως "ξενοδοχείο" είναι φοβερό, οι δύο ιδιοκτήτες είναι φοβερά παιδιά, το προσωπικό είναι παραπάνω από άψογο, έχει εξαιρετικό εστιατόριο, τζάκι σε κάποια δωμάτια κτλ. 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μονο αθηνα αξιζει για γαμηλιο ταξιδι.....

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216

<<Εγώ θα σου πρότεινα αυτό: Δεν εξαρτάσαι από πλοία, καιρό, απαγορευτικά, απεργίες, έχει ωραία (σπήλαιο Δυρού) και γραφικά μέρη (Βάθεια, Λιμένι, Πόρτο Κάγιο, Ταίναρο - το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης, πιο κάτω κι απ' το Γιβραλτάρ) να πας, μέχρι και κοντινές εκδρομές μπορείς να κανονίσεις. Ως "ξενοδοχείο" είναι φοβερό, οι δύο ιδιοκτήτες είναι φοβερά παιδιά, το προσωπικό είναι παραπάνω από άψογο, έχει εξαιρετικό εστιατόριο, τζάκι σε κάποια δωμάτια κτλ.>>
Χαιρετώ και καλή χρονιά σε όλους!Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω!Όχι Κυκλάδες τέτοια εποχή ένεκα ψύχρας και ισχυρών ανέμων...
Γενικότερα,η Νότια Πελοπόννησος είναι μία εξαιρετική πρόταση για γαμήλιο ταξίδι!  

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
τυπε δεν σκεφτεσαι να γαμησεις την νυφη :think:

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
τυπε δεν σκεφτεσαι να γαμησεις την νυφη :think:

μου περασε απο το μυαλο. ουγγαρεζα πολυ μουνι, αλλα ο γαμπρος ειναι καλο μου φιλαρακι ουγγρος κι αυτος οποτε απαγορευτικο.

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι