Νέα

Γαμάς για ένα νοίκι και τις διακοπές της ή όχι ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Απο που το συμπερανες αυτο βελβυ ?????

Εαν η γκομενα του ζηταγε λεφτα μετα, ειναι κατι που δεν το βλεπεις απο την αρχη

ειλικρινα αν ειναι μαλακω η αλλη, το βλεπεις. ειναι κει μπροστα σου, αλλα εισαι ζωον κ δεν το βλεπεις. ολοι μας την εχουμε πατησει.
και επισης 2 μηνες ηταν μαζι! δεν ηταν κανα χρονο για να την αγαπησει.. ελεος με αυτην την αγαπη πια..

ε δεν μπορω να πιστεψω οτι πριν ηταν γαμάτη, κ τωρα τον εκμεταλλευεται για να παει διακοπες. κατι δεν κολλαει..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σου μοιαζει για τετοια σχεση? αν ο ενας δικαιολογει την αγαπη του με το 'ειναι κορμαρα' κ η αλλη ζηταει λεφτα για να πηδηχτει μαζι του, ε γτπ ειναι κ οι δυο. απλα αυτος ειναι πιο 'αθωος' ενω αυτη αρχισε ηδη να κοστολογει το μουνι της κ να εκμεταλλευεται καταστασεις.
και οι τρεις ειναι γτπ θες να πεις.
η γκόμενα έχει 2 τούβλα να δουλεύει, τον πρώην και τον κολλητό.
πιστεύω αν ήταν αθώος θα τα έδινε τα φράγκα και εμείς δεν θα ξέραμε τίποτα.
απλά ο τύπος είναι σκέτο μαλάκας και κάθεται και σκέφτεται με ποιον τρόπο θα τον εξεφτελίσει η γκόμενα

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
σου μοιαζει για τετοια σχεση? αν ο ενας δικαιολογει την αγαπη του με το 'ειναι κορμαρα' κ η αλλη ζηταει λεφτα για να πηδηχτει μαζι του, ε γτπ ειναι κ οι δυο. απλα αυτος ειναι πιο σωστός 'αθωος' ενω αυτη αρχισε ηδη να κοστολογει το μουνι της κ να εκμεταλλευεται καταστασεις.

Μπράβο Βέλβυ είπαμε ότι υπάρχουν και οι κακές συνθήκες και οι δυσκολίες της ζωής μας αλλά όλοι μας ξέρουμε πιο είναι το σωστό και δεν υφίσταται ούτε καν να βαφτίζουμε εμείς πιο είναι το 'σωστο' ανάλογα με το τι μας βολεύει...

αυτό προσπαθούσε πάνω κάτω να αποδείξει ο Σωκράτης απέναντι στους σοφιστές πριν 2500 χρόνια ανάμεσα στις διδασκαλίες του

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=30pt]ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ
[/size]

Καλα διασκεδάσαμε , ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ εχω τέτοιο φίλο και δεν υπαρχει καμια τετοια τυπισα

Μεσα σε μια ωρα 100 Απαντησεις , ελπιζω να διασκεδασατε και αποψε

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΑΡΑ  :rockon: :rockon:

Ραντευου την επομενη εβδομαδα που θα τα ξαναπουμε

Να περνατε καλα παιδια ,Καληνυχτα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

* No hard feeling tsolias.psolias τον χαβαλε μας κανουμε  :dancing:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=30pt]ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ
[/size]

Καλα διασκεδάσαμε , ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ εχω τέτοιο φίλο και δεν υπαρχει καμια τετοια τυπισα

Μεσα σε μια ωρα 100 Απαντησεις , ελπιζω να διασκεδασατε και αποψε

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΑΡΑ  :rockon: :rockon:

Ραντευου την επομενη εβδομαδα που θα τα ξαναπουμε

Να περνατε καλα παιδια ,Καληνυχτα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

* No hard feeling tsolias.psolias τον χαβαλε μας κανουμε  :dancing:

είσαι μαλάκας αλλα δεν πειράζει... Νο χαρτ φιλινγκς....σίγουρα....

οι συζητήσεις οξύνουν τα πνεύματα  ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπράβο Βέλβυ είπαμε ότι υπάρχουν και οι κακές συνθήκες και οι δυσκολίες της ζωής μας αλλά όλοι μας ξέρουμε πιο είναι το σωστό και δεν υφίσταται ούτε καν να βαφτίζουμε εμείς πιο είναι το 'σωστο'

αυτό προσπαθούσε πάνω κάτω να αποδείξει ο Σωκράτης απέναντι στους σοφιστές πριν 2500 χρόνια ανάμεσα στις διδασκαλίες του

δεν υπαρχει σωστο κ λαθος. οι περισσοτεροι κανουν κατι, απλα γτ μπορουν, γτ τους παιρνει. ο αλλος μπορει να ειναι μαλακας και ειναι δικαιωμα του. το θεμα ειναι ποσο μαλακας εισαι συ κ ποσα θα δεχτεις απο αυτον πριν του πεις να πα να γαμηθει.

πουτσαρα, εσυ εισαι ο φιλος ε?  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διαβασα αντι για γαμας για ενα νοικι γαμας για ενα καικι και με πιασε νευρικο γελιο ....αααααχχαχχχχαχχαχαχχχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα φίλοι μου .
Σημερα δεν θα σας απασχολήσω για μπουρδες κτλ κτλ , παρα μόνο για ενα πολύ σοβαρό ζητημα
που ταλαιπωρείται ένας φίλος μου αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι να των συμβουλέψω .

Ο φίλος τα έιχε με γκόμενα με την οποια τα έσπασε , καλή κοπέλα αλλά
η τύπισα θέλει να παέι διακοπές τα χριστούγεννα και τωρα
τον καλει συνέχεια στα τηλέφωνα , και του ζητα να βρεθούνε
αλλα απ εξω απ εξω του αφηνει υπονοούμενα του στυλ
ελα σπιτι αλλα κρατα και κανενα 200ρι για να με βοηθήσεις
να πληρωσω το νοικι τελος του μηνα.κτλ κτλ

Η γκομενα του το κανει αυτο προφανως θελει να μαζεψει
τα λευτακια της για τις διακοπουλες της . Αλλα ελα που πουλαει αγαπες και λουλουδια στον φιλο μου
και τον σερνει απο την μυτη.

Θα ηθελα λοιπον συμβουλες για το συγκεκριμο ζητημα "χειρουργικης επεμβασης "
για το πως να χειριστώ το ζητημα , τι να πω στον φιλο μου , αλλα και χωρις να παρεξηγηθώ

Να περνατε καλα και ευχαριστώ για τις συμβουλές .

αν ο φίλος σου είναι άντρας με τιμή και αξιοπρέπεια τότε να της πει ΟΧΙ. Έλεος πια!! Να της πληρώσει το νοίκι και άλλα έξοδα...τι μαλακίες είναι αυτές? Τόσο πολύ έχει ξεπέσει και ξεφτιλίζεται για ένα πήδημα? Και τι είναι 200€...; τσίχλες από το περίπτερο? ΈΛΕΟΣ!!.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
δεν υπαρχει σωστο κ λαθος. οι περισσοτεροι κανουν κατι, απλα γτ μπορουν, γτ τους παιρνει. ο αλλος μπορει να ειναι μαλακας και ειναι δικαιωμα του. το θεμα ειναι ποσο μαλακας εισαι συ κ ποσα θα δεχτεις απο αυτον πριν του πεις να πα να γαμηθει.

πουτσαρα, εσυ εισαι ο φιλος ε?  :2funny:

δεν συμφωνώ...υπάρχει σωστό και λάθος και αντικειμενική αλήθεια,πχ θέλουμε οι πολιτικοί να μην κλέβουν δημόσιο χρήμα, αλλά το κάνουν επειδή μπορούν, και τους βολεύει και πιάνουν μαλάκες τους φορολογούμενους... είναι αυτό σωστό?... δεν νομίζω. σε μια σχέση αν θες να την λες αληθινή πρέπει να σκέφτεσαι πρώτα το να δώσεις και μετά το τι να πάρεις αλλά αμοιβαία και από τις δυο πλευρές αλλιώς πάει έκλεισε το μαγαζάκι  

maxxl

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αντε φιλε..
δωσε το το 200ρικακι..
δε χαλασε και ο κοσμος ντε...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν συμφωνώ...υπάρχει σωστό και λάθος και αντικειμενική αλήθεια,πχ θέλουμε οι πολιτικοί να μην κλέβουν δημόσιο χρήμα, αλλά το κάνουν επειδή μπορούν, και τους βολεύει και πιάνουν μαλάκες τους φορολογούμενους... είναι αυτό σωστό?... δεν νομίζω. σε μια σχέση αν θες να την λες αληθινή πρέπει να σκέφτεσαι πρώτα το να δώσεις και μετά το τι να πάρεις αλλά αμοιβαία και από τις δυο πλευρές αλλιώς πάει έκλεισε το μαγαζάκι  

παιδι μου για σχεσεις μιλαμε, πως κολλησες τους πολιτικους?
προφανως κ ισχυουν αυτα. αλλα αμα βλεπεις οτι ειναι γτπ ο αλλος, εισαι μαλακας αμα καθεσαι. αμα δεν προστατεψεις εσυ τον εαυτο σου, δε θα το κανει κανενας αλλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom