loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ενω αν , λεμε αν εισαι και γυναικα ολο και καποιο καλο πελατακο θα βγαλεις μεσα απο εδω για να σου πληρωνει το δικο σου νοικι ;)
ενω αν , λεμε αν εισαι και γυναικα ολο και καποιο καλο πελατακο θα βγαλεις μεσα απο εδω για να σου πληρωνει το δικο σου νοικι ;)
ρε φιδεμπορα,αρκα δεν εχεις διαβασει ποτε σου?
δεν μπορεις να φανταστεις ουτε στο ελαχιστο...μωρη λουκ, ποσο βαριεσαι γαμωτ?
γιατί βρίζεις τα βόδια;η λουκριτια ρε βοιδι ειναι ηρωας του αρκανς!!!
γιατί βρίζεις τα βόδια;
ο αρκάς, για τους κυπραίους αρκάνς είναι μέλος στο σάιτΤι είναι ο Αρκας ? εχει Facebook ?????
ε δες καμια ταινια ρε.βαλε το σπαιντερμαν.δεν μπορεις να φανταστεις ουτε στο ελαχιστο...
κοβω φλεβα...
δεν μπορεις να φανταστεις ουτε στο ελαχιστο...
κοβω φλεβα...
ο πελατακος....Τι σε χαλασε ? το πελατακος ή το νοικι ???
ειμαι σε τετοια φαση που βλεπω αννιτα..ε δες καμια ταινια ρε.βαλε το σπαιντερμαν.
με κάποιον που έχεις περάσει κάλα, έχεις δεθεί, έχεις τσακωθεί, έχεις ταξιδέψει, έχεις κάνει έρωτα και όχι σεξ kaι ανεξάρτητα πως θα καταλήξεις νομίζω ότι γίνεσαι μισάνθρωπος αν πεις κάτι τέτοιο.IMHO.
στο θέμα μας τώρα, είναι αγαπούλης ο μπέμπης, το σκέφτεται να γίνει χρηματοδότης και επισήμως μαλάκας με όλα τα χαρτόσημα, γιατί το πουτανάκι θέλει διακοπές ενώ δεν έχει μαιντανό.
και αυτός άβγαλτος γιατί δεν ξέρει ότι με 200 ευρώ γαμάει αλλοδαπή επαγγελματία του είδους. αλλά άμα όλες οι μέλισσες βγάζαν μέλι....
ο πελατακος....
ειμαι σε τετοια φαση που βλεπω αννιτα..
τπτ αλλο δε θελω...μονο να βρω τον μαλακα που σου ειπε οτι εχεις χιουμορ...Την Ναθαναηλ εννοείς απο το "κοριτσια στον Ηλιο " ??????
εντιτ:ελενα ναθαναηλ ηταν εκεινη ρε ντουγανι!τπτ αλλο δε θελω...μονο να βρω τον μαλακα που σου ειπε οτι εχεις χιουμορ...
σου μοιαζει για τετοια σχεση? αν ο ενας δικαιολογει την αγαπη του με το 'ειναι κορμαρα' κ η αλλη ζηταει λεφτα για να πηδηχτει μαζι του, ε γτπ ειναι κ οι δυο. απλα αυτος ειναι πιο 'αθωος' ενω αυτη αρχισε ηδη να κοστολογει το μουνι της κ να εκμεταλλευεται καταστασεις.
τπτ αλλο δε θελω...μονο να βρω τον μαλακα που σου ειπε οτι εχεις χιουμορ...
ουτε μια πιστωτικη δεν σου εχουν δωσει,ετσι ρε παιδι μου,να πουν παρε ρε μωρο,να παρεις οτι γουσταρεις για παρτι σου.
μπα...προτημω το αναποδο...
...εγω φταιω η καργια που δε το δεχτηκα οταν μπορουσα...
ηλιθια γκομενα ρε πουστη..
και εγώ την παρτούζα την ανάφερα για να τους φύγει η μαγκιά...
ελάχιστες διατηρούν την μαγκιά τους μπροστά σε 5 καυλωμένες πούτσες...
ταπι ημουν παντα οποτε μαντεψε την απαντηση!!!
δες τις απαντήσεις που έδωσες σε μένα και στα άλλα τα καρντάσια και θα καταλάβειςη εσυ δε με καταλαβες η εγω σε χανω καπου...
τότε αυτό τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις περισσότερη αξιοπρέπεια και να διαφέρεις απο μια δηλωμένη...
ειπα κατι καπου γ τις δηλωμενες?????δες τις απαντήσεις που έδωσες σε μένα και στα άλλα τα καρντάσια και θα καταλάβεις
Σωστος +++++++111111111111111111111
ειπα κατι καπου γ τις δηλωμενες?????
οι αδηλωτες ειναι το θεμα μου...
ισα ισα ειπα καπου οτι με τις δηλωμενες οι συναλλαγες ειναι τιμιες...
δε λειτουργω καλα παιδια...