Νέα

γαμαμε τσαμπα?μηπωσ πρεπει να ανεβει η τιμη στα πορδελα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

γαμαμε τσαμπα!μηπωσ πρεπει να ανεβει η τιμη στα πορδελα?

• ναι ετσι πρεπει!

Ψήφοι: 13 13,0%
  • οχι να πεσει πρεπει!

Ψήφοι: 63 63,0%
  • να μενει η ιδια πρεπει!

Ψήφοι: 8 8,0%
  • δεν παω σε πορδελλα!μονο σε εξωτερικεσ ποθτανεσ!

Ψήφοι: 7 7,0%
  • ειμαι ποθστραδελλα!

Ψήφοι: 9 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
73292_165554006808959_157626790935014_385939_364788_n.jpg

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
λοιπον !
εγω ανοιξα το θρεατ για πω την αποψη μοθ πανω στο θεμα τησ αμοιβησ των ,απο ανθρωπιστικήσ πλεθρασ αλλα και σε σχεση με την ακριβεια ποθ θπαρχει στισ τιμεσ των αλλων προιωντων και θπηρεσιων οπωσ ειναι οι σιγκινωνιεσ και τα τροφιμα!

δεν μπορειτε να καμετε μια ανταλλαγη αποψεων χωρισ να βριζετε και να την λετε σε οποιον δεν λεει αθτα ποθ θελετε παντα να ακοθτε οπωσ θελετε να τα ακοθσετε! :S :think: :S :S

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παρεπιπτοντως θελω να πω και το αλλο
η μαλακια του Ελληνα εχει αυξησει τον πληθωρισμο
δεν μποϋκοταρουμε οσους ανεβαζουν χωρις λογο τις τιμες , και ως αλλα ζωα παμε και τους τα σκαμε χωρις ενδοιασμο
πχ προτιμαμε φρεντο στο κολωνακι με 5,5€ και οχι στα everest με 1€ γιατι ειναι γυφτια
δινουμε 150€ για πουκαμισο που εχει ταμπελακι burbery και δεν παιρνουμε καποιο χωρις ταμπελακι με 10€ εστω και αν ειναι ιδιας ποιοτητας
ειμαστε ο λαος του "φαινεσθαι"
εγώ αγοράζω κατά κόρον ρούχα από ελληνικές βιοτεχνίες, αρκετά χειροποίητα, που είναι στην μισή τιμή των diesel burbery και λοιπών τρέντι brands.
τα μόνα πράγματα φίρμας που αγοράζω είναι η levi's και αυτή μόνο για τα παπούτσια της
δυστυχώς, η παιδεία του έλληνα υπακούει στο τρίπτυχο "μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι".

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
λοιπον !
εγω ανοιξα το θρεατ για πω την αποψη μοθ πανω στο θεμα τησ αμοιβησ των ,απο ανθρωπιστικήσ πλεθρασ αλλα και σε σχεση με την ακριβεια ποθ θπαρχει στισ τιμεσ των αλλων προιωντων και θπηρεσιων οπωσ ειναι οι σιγκινωνιεσ και τα τροφιμα!

δεν μπορειτε να καμετε μια ανταλλαγη αποψεων χωρισ να βριζετε και να την λετε σε οποιον δεν λεει αθτα ποθ θελετε παντα να ακοθτε οπωσ θελετε να τα ακοθσετε! :S :think: :S :S
αρχίδια έχεις στο στόμα σου και ψευδίζεις;

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
παρεπιπτοντως θελω να πω και το αλλο
η μαλακια του Ελληνα εχει αυξησει τον πληθωρισμο
δεν μποϋκοταρουμε οσους ανεβαζουν χωρις λογο τις τιμες , και ως αλλα ζωα παμε και τους τα σκαμε χωρις ενδοιασμο
πχ προτιμαμε φρεντο στο κολωνακι με 5,5€ και οχι στα everest με 1€ γιατι ειναι γυφτια
δινουμε 150€ για πουκαμισο που εχει ταμπελακι burbery και δεν παιρνουμε καποιο χωρις ταμπελακι με 10€ εστω και αν ειναι ιδιας ποιοτητας
ειμαστε ο λαος του "φαινεσθαι"
στα εβερεστ εχει ο φρεντο 2,05 εβρω!και μαλιστα δεν πινεται!
καλιτερο καφε εχει ο γργηγορησ με 2 εβρω!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
"μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι".
:2funny: :2funny: :2funny:
εγραψες ;)
στα εβερεστ εχει ο φρεντο 2,05 εβρω!και μαλιστα δεν πινεται!
καλιτερο καφε εχει ο γργηγορησ με 2 εβρω!
εστω στον γρηγορη
στα εβερεστ μπορεις να βρεις με 1€ φραπε , μαζι με εφημεριδουλα το πρωι , περνας φινα  ;)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
1)
λοιπον !

Ρε giasou άμα κοβόσουν έστω και ΛΙΓΟ για την ανταλλαγή απόψεων που λες θα έκανες ένα τόσο δα μικρό βηματάκι δηλαδή:
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕεεεεε!

Το να είναι το κείμενό σου σαν κώλος και να γράφεις τον αναγνώστη του εκεί που δεν πιάνει η μελάνη δεν σε κάνει και από τους πρεσβευτές της καλής επικοινωνίας έτσι δεν είναι!;
Και ξέρεις ποια είναι -κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα- το χειρότερο;
Ότι το κάνεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ! Δεν είσαι τυφλός για να μην καταλαβαίνεις ότι γράφεις με Ελληνικό πληκτρολόγιο και στην τελική κάνε ένα αυτόματο ΚΩΛΟ-SPELLCHECK! - Ένα πλήκτρο είναι το γαμημένο!

Αφού λοιπόν μας έχεις γραμμένους μην απορείς αν και εμείς αντί να σε λογαριάζουμε σοβαρά σε έχουμε για τον ΠΟΘΤΣΟΝ!

2) Και για να απαντήσω και στο thread: ΟΧΙ, δεν γαμάμε τσάμπα! Η πληρωμή είναι για την ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, όχι για την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ που ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ κάθε φορά να βρούμε!
(Και τις περισσότερες παίρνουμε τ' αρχίδια μας)
Αντιλαβού;

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
παιδιά δεν ξέρω τη γίνετε στην Aθηνα αλλά στην επαρχία ζητάνε 30ευρω και είναι και μπάζα ..και για να βγάλουν πολλοί από εμάς 30 ευρώ δουλεύουν 8 ώρες και μάλιστα αυτή που βγάζουν 30 ευρώ τα βγάζουν συνήθως  με σκληρή δουλεία όπως οικοδομές χαμαλίκι κλπ και μας λες ρε φίλε ότι έστω και 20 είναι λίγα ;   θα μου πεις πόσα της μένουν από τα 20 ; στα παπαρια μου πόσα της μένουν εγώ σαν πελάτης ξέρω πόσα δίνω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εδω ρε ολος ο κοσμος θέλει να πέσουν οι τιμες,και ο αλλος λεει να ανέβουν....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
θελουμε να πεσουν οι τιμες και να το φωναξουμε ολοι μαζι .υπαρχει οικομικη κριση μεγαλη και οι κυριες αυτου του χωρου το βλεπουν με το που μειωνεται οι πελατειας τους .

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αρε τελικα απο οτι καταλαβα δεν σιμφωνειται να ανεβοθν οι τιμεσ! :think:
να πω την αληθεια οθτε και εγω !!
αλλα ρε γαμωτο πρεπει να πεσοθν οι τιμεσ στα αλλα προιοντα και στισ θπηρεσίεσ! :think:
βενζινα-καφεσ-εισητηρια-δεη-κλπ!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αρε τελικα απο οτι καταλαβα δεν σιμφωνειται να ανεβοθν οι τιμεσ! :think:
να πω την αληθεια οθτε και εγω !!
αλλα ρε γαμωτο πρεπει να πεσοθν οι τιμεσ στα αλλα προιοντα και στισ θπηρεσίεσ! :think:
βενζινα-καφεσ-εισητηρια-δεη-κλπ!!
βασικα αν δεν το καταλαβες ειπες τη μαλακια της χρονιας :jerking:

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
θελω να δω αν συνφωνουν ολοι οτι πρεπει να κατεβουν οι τιμες στα στουντιο .ειναι υπερβολικα ακριβες .για αυτο αλλωστε και δεν εχουν δουλεια .κατι πρεπει να κανουν .
για αυτο εγω φωναζω ριχτε τις τιμες ..............

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ξερω ποιος ανοιξε το παρών θρέντ αλλά αν δεν ειναι αβανταδόρος των μπου τοτε ειναι μπουφος με ΜΠΟΥΦΟΣ Κεφαλαίο!!!.-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom