You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
γαμαμε τσαμπα?μηπωσ πρεπει να ανεβει η τιμη στα πορδελα?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
λοιπον !
εγω ανοιξα το θρεατ για πω την αποψη μοθ πανω στο θεμα τησ αμοιβησ των ,απο ανθρωπιστικήσ πλεθρασ αλλα και σε σχεση με την ακριβεια ποθ θπαρχει στισ τιμεσ των αλλων προιωντων και θπηρεσιων οπωσ ειναι οι σιγκινωνιεσ και τα τροφιμα!
δεν μπορειτε να καμετε μια ανταλλαγη αποψεων χωρισ να βριζετε και να την λετε σε οποιον δεν λεει αθτα ποθ θελετε παντα να ακοθτε οπωσ θελετε να τα ακοθσετε! :S :S :S
εγω ανοιξα το θρεατ για πω την αποψη μοθ πανω στο θεμα τησ αμοιβησ των ,απο ανθρωπιστικήσ πλεθρασ αλλα και σε σχεση με την ακριβεια ποθ θπαρχει στισ τιμεσ των αλλων προιωντων και θπηρεσιων οπωσ ειναι οι σιγκινωνιεσ και τα τροφιμα!
δεν μπορειτε να καμετε μια ανταλλαγη αποψεων χωρισ να βριζετε και να την λετε σε οποιον δεν λεει αθτα ποθ θελετε παντα να ακοθτε οπωσ θελετε να τα ακοθσετε! :S :S :S
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ αγοράζω κατά κόρον ρούχα από ελληνικές βιοτεχνίες, αρκετά χειροποίητα, που είναι στην μισή τιμή των diesel burbery και λοιπών τρέντι brands.παρεπιπτοντως θελω να πω και το αλλο
η μαλακια του Ελληνα εχει αυξησει τον πληθωρισμο
δεν μποϋκοταρουμε οσους ανεβαζουν χωρις λογο τις τιμες , και ως αλλα ζωα παμε και τους τα σκαμε χωρις ενδοιασμο
πχ προτιμαμε φρεντο στο κολωνακι με 5,5€ και οχι στα everest με 1€ γιατι ειναι γυφτια
δινουμε 150€ για πουκαμισο που εχει ταμπελακι burbery και δεν παιρνουμε καποιο χωρις ταμπελακι με 10€ εστω και αν ειναι ιδιας ποιοτητας
ειμαστε ο λαος του "φαινεσθαι"
τα μόνα πράγματα φίρμας που αγοράζω είναι η levi's και αυτή μόνο για τα παπούτσια της
δυστυχώς, η παιδεία του έλληνα υπακούει στο τρίπτυχο "μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι".
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
και ποθ να παω δηλαδησ σε αλλο φοροθμ? :S :S :S
αν και επρεπε να ειχες αποχωρησει .....αλλα ηταν πολυ καλο...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αρχίδια έχεις στο στόμα σου και ψευδίζεις;λοιπον !
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
καλά είναι και εδώ, έχουμε πολλά ΑΜΕΑ.και ποθ να παω δηλαδησ σε αλλο φοροθμ? :S :S :S
κάποιος θα σου κάνει παρέα
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
στα εβερεστ εχει ο φρεντο 2,05 εβρω!και μαλιστα δεν πινεται!παρεπιπτοντως θελω να πω και το αλλο
η μαλακια του Ελληνα εχει αυξησει τον πληθωρισμο
δεν μποϋκοταρουμε οσους ανεβαζουν χωρις λογο τις τιμες , και ως αλλα ζωα παμε και τους τα σκαμε χωρις ενδοιασμο
πχ προτιμαμε φρεντο στο κολωνακι με 5,5€ και οχι στα everest με 1€ γιατι ειναι γυφτια
δινουμε 150€ για πουκαμισο που εχει ταμπελακι burbery και δεν παιρνουμε καποιο χωρις ταμπελακι με 10€ εστω και αν ειναι ιδιας ποιοτητας
ειμαστε ο λαος του "φαινεσθαι"
καλιτερο καφε εχει ο γργηγορησ με 2 εβρω!
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
ναι εσθ!καλε μοθ φιλε!καλά είναι και εδώ, έχουμε πολλά ΑΜΕΑ.
κάποιος θα σου κάνει παρέα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
"μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι".
εγραψες ;)
εστω στον γρηγορηστα εβερεστ εχει ο φρεντο 2,05 εβρω!και μαλιστα δεν πινεται!
καλιτερο καφε εχει ο γργηγορησ με 2 εβρω!
στα εβερεστ μπορεις να βρεις με 1€ φραπε , μαζι με εφημεριδουλα το πρωι , περνας φινα ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για τον λουστ λεω....ειχαμε ενα θεμα αλλου....εσυ κατσε ακομα.....και ποθ να παω δηλαδησ σε αλλο φοροθμ? :S :S :S
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
1)
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕεεεεε!
Το να είναι το κείμενό σου σαν κώλος και να γράφεις τον αναγνώστη του εκεί που δεν πιάνει η μελάνη δεν σε κάνει και από τους πρεσβευτές της καλής επικοινωνίας έτσι δεν είναι!;
Και ξέρεις ποια είναι -κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα- το χειρότερο;
Ότι το κάνεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ! Δεν είσαι τυφλός για να μην καταλαβαίνεις ότι γράφεις με Ελληνικό πληκτρολόγιο και στην τελική κάνε ένα αυτόματο ΚΩΛΟ-SPELLCHECK! - Ένα πλήκτρο είναι το γαμημένο!
Αφού λοιπόν μας έχεις γραμμένους μην απορείς αν και εμείς αντί να σε λογαριάζουμε σοβαρά σε έχουμε για τον ΠΟΘΤΣΟΝ!
2) Και για να απαντήσω και στο thread: ΟΧΙ, δεν γαμάμε τσάμπα! Η πληρωμή είναι για την ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, όχι για την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ που ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ κάθε φορά να βρούμε!
(Και τις περισσότερες παίρνουμε τ' αρχίδια μας)
Αντιλαβού;
Ρε giasou άμα κοβόσουν έστω και ΛΙΓΟ για την ανταλλαγή απόψεων που λες θα έκανες ένα τόσο δα μικρό βηματάκι δηλαδή:λοιπον !
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕεεεεε!
Το να είναι το κείμενό σου σαν κώλος και να γράφεις τον αναγνώστη του εκεί που δεν πιάνει η μελάνη δεν σε κάνει και από τους πρεσβευτές της καλής επικοινωνίας έτσι δεν είναι!;
Και ξέρεις ποια είναι -κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα- το χειρότερο;
Ότι το κάνεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ! Δεν είσαι τυφλός για να μην καταλαβαίνεις ότι γράφεις με Ελληνικό πληκτρολόγιο και στην τελική κάνε ένα αυτόματο ΚΩΛΟ-SPELLCHECK! - Ένα πλήκτρο είναι το γαμημένο!
Αφού λοιπόν μας έχεις γραμμένους μην απορείς αν και εμείς αντί να σε λογαριάζουμε σοβαρά σε έχουμε για τον ΠΟΘΤΣΟΝ!
2) Και για να απαντήσω και στο thread: ΟΧΙ, δεν γαμάμε τσάμπα! Η πληρωμή είναι για την ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, όχι για την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ που ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ κάθε φορά να βρούμε!
(Και τις περισσότερες παίρνουμε τ' αρχίδια μας)
Αντιλαβού;
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
παιδιά δεν ξέρω τη γίνετε στην Aθηνα αλλά στην επαρχία ζητάνε 30ευρω και είναι και μπάζα ..και για να βγάλουν πολλοί από εμάς 30 ευρώ δουλεύουν 8 ώρες και μάλιστα αυτή που βγάζουν 30 ευρώ τα βγάζουν συνήθως με σκληρή δουλεία όπως οικοδομές χαμαλίκι κλπ και μας λες ρε φίλε ότι έστω και 20 είναι λίγα ; θα μου πεις πόσα της μένουν από τα 20 ; στα παπαρια μου πόσα της μένουν εγώ σαν πελάτης ξέρω πόσα δίνω.
Οι πουτάνες του σαϊτ!!θελω να μαθω ποιοι ειναι αυτοι οι μαλακες που ψηφισαν οτι πρεπει να αυξηθουν οι τιμες
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
βασικα αν δεν το καταλαβες ειπες τη μαλακια της χρονιαςαρε τελικα απο οτι καταλαβα δεν σιμφωνειται να ανεβοθν οι τιμεσ!
να πω την αληθεια οθτε και εγω !!
αλλα ρε γαμωτο πρεπει να πεσοθν οι τιμεσ στα αλλα προιοντα και στισ θπηρεσίεσ!
βενζινα-καφεσ-εισητηρια-δεη-κλπ!!
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
πωσ το καταλαβεσ ?βασικα αν δεν το καταλαβες ειπες τη μαλακια της χρονιας