911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Εσυ κατι ξερεις και δεν το λες........Βγάλε εσυ τη φωτο και εγω θα σου πάρω την κορνίζα ...........
Εσυ κατι ξερεις και δεν το λες........Βγάλε εσυ τη φωτο και εγω θα σου πάρω την κορνίζα ...........
Τοσες μέρες, τόσες νύχτες, απο τον κόσμο απουσιασες ......Εσυ κατι ξερεις και δεν το λες........
Τραβα στη Λιντα που ειναι 100% εγγυηση. Για Κατερινα δεν ξερω.Για Κατερινα - που την κόβω τουμπανάρα - δε βλεπω καμμια κριτικη. Δαγκωτο ολοι Λιντα ή ειναι μαπα?
Για Κατερινα - που την κόβω τουμπανάρα - δε βλεπω καμμια κριτικη. Δαγκωτο ολοι Λιντα ή ειναι μαπα?
Για την Κατερινα υπαρχουν κριτικες στο ομιλο Κασσανδρας, Βριλησσου 55 -57 -42 που εργαζοταν παλιοτερα.Για Κατερινα - που την κόβω τουμπανάρα - δε βλεπω καμμια κριτικη. Δαγκωτο ολοι Λιντα ή ειναι μαπα?
Σημερα το έχασες απο οτι έμαθα!!!Θα ειναι η ΘΕΑ σημερα το πρωϊ; Θα παρω το πρωτο αεροπλανο να γυρισω Αθηνα
Τσαμπα πηγε το εισιτηριο, παλι αλλαγη στο προγραμμα!!!!!!Σημερα το έχασες απο οτι έμαθα!!!
Τελευταία ευκαιρία να σώσεις την ψυχή σου ......ΑΥΡΙΟ!!!!!
Ελα και περπατώντας!!!
Αν και παντρεμένος, θυμήθηκα πως δεν είχα κάνει μπάτσελορ... Μπορώ να το κάνω τώρα?
Λαουρα, Λαουρα, που είσαι Λάουρα...........Καλησπερα!! :-* :-* Τωρα 10-19 Αλεξια και 19-04 Λιντα. Τεταρτη 10-19 Λορη και 19-04 Λιντα
Οχι δουλέυει κανονικά. Θα πρέπει να αναζητήσεις πληροφορίες σε άλλο site ή να πάρεις τηλέφωνο.Τι 'εγινε με το εν λόγω κατάστημα; ΤΟ έκλεισαν; μπήκα στο site και δεν έχει ενημερωμένες τις βάρδιες..
Κατα την ταπεινή μου γνώμη η Λαουρα όταν είναι εκει .......Γιατί το #1 ποιά είναι?