lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
i am the one the number one!!!νουμεράκι και στη σειρά σου, φίλος
i am the one the number one!!!νουμεράκι και στη σειρά σου, φίλος
εγώ θα περιμένω απέξω από τα ξημερώματα!
Υπάρχει και άλλος τρόπος
/[URL unfurl="true"]http://www.action-shop.gr/store/img/p/107-144-large.jpgς[/URL]
[/quote]προτιμώ στο αυτοκίνητο που θα χω και κλιματισμό... ;D
λίντα θεά χώρισα και είμαι άφραγκος!
μου λείπεις
κορυφή!
Δύσκολα κορυφή,καθότι άφραγκος μονο σκέψεις μπορεί να κάνει...!
Και αυτές "οικονομικές" για να μην ψυχοπλακώνεται οταν ξυπνάει ........Δύσκολα κορυφή,καθότι άφραγκος μονο σκέψεις μπορεί να κάνει...!
Η μικρή μου [size=10pt][size=10pt]Τσέχα[/size][/size] θα βάλει καμμιά καινούργια φωτο?
Οχι ακομα, αλλα προς τα εκει παει. Αραια και που.....Θα δεις προγραμμα στις "κυριες"Η Λαουρα εχει σταματησει?
Οχι ακομα, αλλα προς τα εκει παει. Αραια και που.....Θα δεις προγραμμα στις "κυριες"
Οσοι προλαβαν .....την κυρια ειδαν οταν μεγαλουργουσε. ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!!!
Τι τα θυμαμαι και συγχυζομαι;
Funs εχει, αλλα δε σημαινει οτι δε θα σταματησει.....Μπα δεν πιστεύω να σταματήσει.Το μαγαζί αυτή σχεδόν το κρατάει.Βέβαια έχει και τη Λίντα και την Αλεξία αλλά η Λάουρα έχει πολλούς fun!
Αν την σκέφτεσαι 4¨42 το πρωί....είναι θέμα!!!Funs εχει, αλλα δε σημαινει οτι δε θα σταματησει.....
πολυ ωραια ματια εχει η αλεξια ;) ;)Αν την σκέφτεσαι 4¨42 το πρωί....είναι θέμα!!!
Οπότε, αντί να το σκέφτεσαι και να αρρωσταίνεις...πήγαινε τώρα που ακόμη είναι εκεί!!!
Αλλά μάλλον έχεις αλλου αδυναμία και όλα είναι δικαιολογίες .......
Και δεν έχεις δει και την Αλέξια....Οταν την κοιτάξεις στα μάτια .....θα χάσεις το φως σου ......
Αν κοιτάξεις στο ανάλογο thread για τα πιο καθαρά μαγαζιά στην Αθήνα, θα πάρεις την απάντησή σου. Το Sensuality είναι μαζί με το Φ104 με διαφορά τα πιο καθαρά μαγαζιά. Η διαφορά τους είναι οτι το Sensuality είναι πιο όμορφο, πιο cosy, ενω το Φ104 πιο μαγαζί για ......Άραγε αληθεύει αυτό που λένε ότι αλλάζουν σεντόνια μετά από κάθε συνάντηση?