gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μαλάκες είναι να ανέβουν?ξέρεις κάτι, ή το λέει η διέσθησή σου
Μαλάκες είναι να ανέβουν?ξέρεις κάτι, ή το λέει η διέσθησή σου
ομαδα μοντελο φετος την κανανε μπουρδελο την μπαρτσα μας στον δευτερο γυρο...εχτες πηγα στο αργος να δω το παιχνιδι-ειμαι απο κορινθο-λογω βαθμολογικης σημασιας απο πλευρας παναχαικης.χωρις να ξερω κατα τη διαρκεια του αγωνα τα περι δωροδοκιας απο τον κουγια η παναχαικη ηταν να φαει πεντε γκολ επιεικως ηταν απαραδεκτη.ο κουγιας κατευθυνθηκε στο ημιχρονο στα αποδητηρια μεσω μπουκαλιων και υβρεων και παρακολουθησε τον αγωνα απο το πεταλο.γενικα ηταν ενα ματς με ενταση και παθος,ησαν περιπου 800 πατρινοι.
γενικα το πρωταθλημα αυτο ειναι του παρασκηνιου και της νυχτας με τις ευλογιες του αρχιαληταρα γκαγκατση.
το παρακολουθω το πρωταθλημα και λογω της πολης μου της κορινθου και εχω αποψη για πολλα πραγματα.
φετος η ηλιουπολη θα ανεβει επειδη το θελουν καποιοι και μακαρι μπας και γινει καλυτερο πρωταθλημα του χρονου.
καλα κρατησου να μην πεσεις.....Me τις ευλογίες της Ηλιούπολης το σημερινό Παναχαική-Ρόδος είναι 1.
Λεπτομέρειες υπάρχουν στο link στοίχημα.
Mπααα δεν νομιζω οτι θα ανεβει η Ηλιουπολη, ηΗ σεμνή τελετή έλαβε τέλος η Ηλιούπολη στη Β εθνική.
Φίλε ξέχνα το η Ηλιούπολη τα έχει καθαρισμένα τα ματσάκια,τα φετινά χειρουργείαMπααα δεν νομιζω οτι θα ανεβει η Ηλιουπολη, η
Ροδος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ανεβει!!
Γιατι την αλλη εβδομαδα η Ηλιουπολη παιζει εκτος με τον Παναργειακο που εχει
καυτη εδρα,ενω η Ροδος παιζει εντος με το ειδη υποβιβασμενο Αιγαλεω!!
Μπορει να ανεβει στα Μπαραζ!!Φίλε ξέχνα το η Ηλιούπολη τα έχει καθαρισμένα τα ματσάκια,τα φετινά χειρουργεία
θα τα ζήλευε και ο Γιακούμπ.Αυτό που γράφεις μπορεί να γινόταν αν τα παιχνίδια παίζονταν
στα ίσια,η Ηλιούπολη εκεί που έφτασε δεν αφήνει πλέον τίποτα στη τύχη.
Πάντα μου άρεσαν οι ρομαντικοί άνθρωποι.Αυτό που έγραψα στο link στοίχημα το είχαΜπορει να ανεβει στα Μπαραζ!!