δείτε πέναλτι και αποβολή που δεν έδωσε διαιτητής σε αγώνα γ' εθνικής...
άγρια δύση το ματς... ήμαρτον
αν πουλάνε ματς για 25 ευρώ να πάνε να γαμηθούνε, ερασιτέχνες είναι αυτοί ή φτωχομπινέδες, αλλά άλλο ο χρηματισμός και άλλο η τρομοκρατία...έτσι είναι, βέβαια. όσο πιο κάτω πας, τόσο μεγαλύτερα όργια βλέπεις. στο δε ερασιτεχνικό που έχω παίξει κιόλας, όπου και τα λεφτά είναι λιγότερα, μπορείς να πιάσεις διαιτητή με καμιά 500αριά ευρώ. δηλαδή από 25 ευρώ να βάλει ο κάθε ο παίχτης και παίρνεις το ματς
αφου δεν ανεβηκαμε τοτε με το αργος,μας εχει παρει απο κατω..Κάτι άσχετο:τι διάολο γίνεται φέτος με τον Παναιτωλικό;
φερτε μου τον γιατρο ειναι αυτη η ομαδα εχει απο το μεγαλυτερο μπατζετ στην κατηγορια και εκτος εχει 2 νικεςΚάτι άσχετο:τι διάολο γίνεται φέτος με τον Παναιτωλικό;
καλά δεν είναι απαραίτητο όποια ομάδα έχει μπάτζετ να κερδίζει κιόλας.φερτε μου τον γιατρο ειναι αυτη η ομαδα εχει απο το μεγαλυτερο μπατζετ στην κατηγορια και εκτος εχει 2 νικες
μάλλον για την δεύτερη περίπτωση αναφέρετε ο φίλος stratigosss....ΣΩΣΤΑ.
Γιατί 2 τεινά υπάρχουν:ή να μας κάνει σε όλους εδω μέσα ,μήνυση ο Κούγιας ή να ρθουν να μας βρον οι μπράβοι της Ηλιούπολης κ να μας κάνουν ασήκωτους
και όμως αυτό ο διαιτητής σφυρίζει κανονικά και ας είδαν το βίντεο στη ΚΕΔΑ Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο.
Αυτή η φάση πρέπει να είναι το κύκνειο άσμα της Ελληνικής διαιτησίας.
αν ανέβει φέτος θα πουληθεί και θα συγχωνευτεί με ομάδα ιστορική που παίζει τωρα σε τοπικά ή δ' για αυτό γίνεται όλοι η φασαρία...Αλήθεια αν ανέβει ποτέ η Ηλιούπολη Α'Εθνική,εύχομαι να μην γίνει αυτό ποτέ,αν ανέβει ας πούμε Α'Εθνική κ τυχει να παίξει με κανέναν Ολυμπιακό ή καμμιά Καβάλα του Μπιγκ Μακ,τι έχει να γίνει;;;;
ξέρεις κάτι, ή το λέει η διέσθησή σουδεν θα ανεβει....