Νέα

Γ' Εθνική το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
έτσι είναι, βέβαια. όσο πιο κάτω πας, τόσο μεγαλύτερα όργια βλέπεις. στο δε ερασιτεχνικό που έχω παίξει κιόλας, όπου και τα λεφτά είναι λιγότερα, μπορείς να πιάσεις διαιτητή με καμιά 500αριά ευρώ. δηλαδή από 25 ευρώ να βάλει ο κάθε ο παίχτης και παίρνεις το ματς
αν πουλάνε ματς για 25 ευρώ να πάνε να γαμηθούνε, ερασιτέχνες είναι αυτοί ή φτωχομπινέδες, αλλά άλλο ο χρηματισμός και άλλο η τρομοκρατία...

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι άσχετο:τι διάολο γίνεται φέτος με τον Παναιτωλικό; :headbang: :headbang:

OP
OP
K

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.......
δεν το αφηνουμε καλυτερα το συγκεκριμενο θεμα???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΣΩΣΤΑ.
Γιατί 2 τεινά υπάρχουν:ή να μας κάνει σε όλους εδω μέσα ,μήνυση ο Κούγιας ή να ρθουν να μας βρον οι μπράβοι της Ηλιούπολης κ να μας κάνουν ασήκωτους

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
φερτε μου τον γιατρο ειναι αυτη η ομαδα εχει απο το μεγαλυτερο μπατζετ στην κατηγορια και εκτος εχει 2 νικες  :headbang: :headbang: :headbang:
καλά δεν είναι απαραίτητο όποια ομάδα έχει μπάτζετ να κερδίζει κιόλας.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
ΣΩΣΤΑ.
Γιατί 2 τεινά υπάρχουν:ή να μας κάνει σε όλους εδω μέσα ,μήνυση ο Κούγιας ή να ρθουν να μας βρον οι μπράβοι της Ηλιούπολης κ να μας κάνουν ασήκωτους
μάλλον για την δεύτερη περίπτωση αναφέρετε ο φίλος stratigosss....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες καλημερα εγω ειμαι απο ηλιουπολη.ειμαι 30 χρονων γεννηθηκα μεγαλωσα και ζωστην ηλιουπολη.με πηγαινε ο συγχωρεμενος ο θειος μου απο το 1987 εως το 1992 που τοτε δεν υπηρχαν ουτε οι μπραβοι ουτε τιποτα και τοτε η ηλιουπολη επαιζε ΜΠΑΛΑ.ξαναπηγα πριν 2-3 χρονια οταν ξαναεπαιξε στη Δ ΕΘΝΙΚΗ,δεν ξαναπηγα και ουτε θα ξαναπαω αν δεν φυγουν οι οι μπραβοι και κυριως οι γαυροι που πανε στην ηλιουπολη και νομιζουν οτι ειναι στην 7 .οσο για τα δοκαρια επεισοδια και προπυλακισμοι διαιτητων βρισκουν και τα κανουν.εχουν παντου ακρες και δε μιλαει κανεις και οταν καποιος μιλησει εχει ξυλο και απειλες που γινονται πραγματικοτητα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
και όμως υπάρχει κόσμος που πάει κοντά σε αυτή την ομάδα και εκτός έδρας, αν και έχω μάθει ότι είναι πιτσιρικαρία που θέλει να τα έχει καλά με τον Τσ...
Το ξανα λέω ότι είναι κρίμα για τον Ηλιο να ακούγετε από αυτή τη συμμορία..

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μη λες ονοματα. ετσι ειναι.εγω πηγα να σφαλιαρισω ενα πιτσιρικο που πηγε να με ψιρυσει και μου λεει κατσε καλα γιατι θα σου φερω τον.......  τον σφαλιαρισα και ακομα περιμενω τον .........νομιζουν επειδη του λενε ενα γεια στο γηπεδο  οτι θα ασχολειται με καθε τσουτσεκι εχει πιο σοβαρα πραγματα να κανει

OP
OP
K

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Μερικα γεγονοτα απο αγωνες της Ηλιουπολης περσι και φετος

Ηλιουπολη-Αιγιο στο ημιχρονο η ομαδα του αιγιου δεν πηγε καν στα αποδυτηρια καθησε στο κεντρο του γηπεδου δεν την αφηναν να παει στα αποδυτηρια το σκορ ηταν 0-0 τελικα εληξε με 1-0

Ηλιουπολη-Διαγορας ο αγωνας αναβληθηκε επειδη το προηγουμενο βραδυ καποιοι εκοψαν τα δοκαρια του γηπεδου!!

Ηλιουπολη-Παναιτωλικος ο αγωνας αναβληθηκε γιατι το βραδυ πριν τον αγωνα αγνωστοι γαζωσαν με σφαιρες το λεωφοριο και αμαξια απο παραγοντες του αγρινιου εξω απο το ξενοδοχειο που φιλοξενουσε την αποστολη του Παναιτωλικου

Ηλιουπολη-Θηβα η ομαδα της θηβας ηταν τελευταια και εκανε το λαθος να νικαει με 1-0 στο ημιχρονο αποτελεσμα?
ξυλοδαρμοι παικτων στο ημιχρονο στα αποδυτηρια 2 παικτες νοσοκομειο ξεκινησε το δευτερο ημιχρονο στο 50 το σκορ ηταν 3-1 οι παικτες της θηβας καθισανε και φαγανε 3 γκολ για να γλειτωσουν

ειναι τυχαιο που περσι ολες οι ομαδες οι παικτες που ηταν τιμωρημενοι επελεγαν παντα τα πανιχιδια με την ηλιουπολη για να μην παιξουν?
απειλες εναντιον παικτων να μην παιξουν οπως του τερματοφυλακα της ροδου πλεον και πρωην της Ηλιουπολης Παναγιωτοπουλου

η ομαδα με τα περισσοτερα κερδισμενα πεναλτυ στην κατηγορια και που παντα ηταν εκτος στοιχιματος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλήθεια αν ανέβει ποτέ η Ηλιούπολη Α'Εθνική,εύχομαι να μην γίνει αυτό ποτέ,αν ανέβει ας πούμε Α'Εθνική κ τυχει να παίξει με κανέναν Ολυμπιακό ή καμμιά Καβάλα του Μπιγκ Μακ,τι έχει να γίνει;;;; :think:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Αλήθεια αν ανέβει ποτέ η Ηλιούπολη Α'Εθνική,εύχομαι να μην γίνει αυτό ποτέ,αν ανέβει ας πούμε Α'Εθνική κ τυχει να παίξει με κανέναν Ολυμπιακό ή καμμιά Καβάλα του Μπιγκ Μακ,τι έχει να γίνει;;;; :think:
αν ανέβει φέτος θα πουληθεί και θα συγχωνευτεί με ομάδα ιστορική που παίζει τωρα σε τοπικά ή δ' για αυτό γίνεται όλοι η φασαρία...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν θα ανεβει....

stratigosss