Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Στο youtube κυκλοφορούν βίντεο όπου δείχνουν ότι ο Γιώργος Ανατολάκης δεν είναι και ο μεγαλύτερος ρήτορας της Βουλής! Σε αυτό μάλιστα συνηγόρησε και Γιώργος Καρατζαφέρης που τόνισε ότι το μόνο προσόν ήταν τα πόδια του!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ....
ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο EXTRA 3 «Χωρίς Αναισθητικό» και όταν η κουβέντα πήγε στον Γιώργο Ανατολάκη είπε το εξής εκπληκτικό: «Για τα σοβαρά θέματα μιλούσα με την γυναίκα του»! Μάλιστα στην συνέχεια με φανερή διάθεση ειρωνείας τόνισε πως «μαθαίνω ότι προορίζεται για κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας»!

παντως τυπε δεν περιμενα οτι θαναι τοσο σιχαμενος ο φερης
τις γυναικες των πρωην του τι της ανακατευει?
και για την μανωλιδου ειπε κατι μαλακιες
τυπε εδω λεει μετα τις προδοσιες συσπειρωνεται και παει για βουλη. :cheesy: :cheesy:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Παντως κι ο Σαμαρας ειναι αποπατος.
Πηγε και μαζεψε ολη τη σαβουρα του χοντρμαλακα, σαν επιχειρηση-σκουπα
Ε, αυτο κατανταει πιο εμετικο ακομα κι απο τον εμετικο Καρατζαφερη
Εκει που επαθα ΠΛΑΚΑ ηταν οτι μαζεψε τον Βελοπουλο!!!!
Ειμαστε σοβαροι??? Τι τον ηθελε αυτον?? Καθε μεσημερι ελεγε κατι για φουρνους που δουλευεουν χωρις ρευμα, για συνωμοσιες τω Μασωνων και για κατι αλλα λιακοπουλικα...
Τι να πω ρε πουστη μου. Ντροπη!
Κι ο Βελοπουλος τσιπα δεν εχει?
Κανονικα επρεπε να τον πεταξει απ' τα παραθυρα ο χοντρος, οταν εσκασε το θεμα με το Ποθεν Εσχες. Αλλα επειδη ο χοντρος ειναι τοσο αισχρος και βρωμικος, δεν φανηκε να εχει προβλημα με ολα αυτα και τον κρατησε.
Κι αντι να του παιρνει πιπες, τον πουλησε...

Ολη η δεξια ειναι ενας μεγαλος σκουπιδοτοπος.
Τα στελεχη, οι βουλευτες ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. Εγω το λεω, κι οσοι απο σας παρεξηγηθειτε στα παπαρια μου
Οσο ψηφιζετε αυτη την παραταξη, ειστε μπαζα κι οι ιδιοι.
(Εξαιρω απο την παραταξη τον Μανο και το νεο ενωτικο μορφωμα με το Τζημερο. Εξαλλου, δεν αυτοαποκαλουνται δεξιοι ουτε οι ιδιοι, ασχετα αν ο Μανος ειναι οικονομικα ακροδεξιος)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε εδω λεει μετα τις προδοσιες συσπειρωνεται και παει για βουλη. :cheesy: :cheesy:
Παντως κι ο Σαμαρας ειναι αποπατος.
Πηγε και μαζεψε ολη τη σαβουρα του χοντρμαλακα, σαν επιχειρηση-σκουπα
Ε, αυτο κατανταει πιο εμετικο ακομα κι απο τον εμετικο Καρατζαφερη
Εκει που επαθα ΠΛΑΚΑ ηταν οτι μαζεψε τον Βελοπουλο!!!!
Ειμαστε σοβαροι??? Τι τον ηθελε αυτον?? Καθε μεσημερι ελεγε κατι για φουρνους που δουλευεουν χωρις ρευμα, για συνωμοσιες τω Μασωνων και για κατι αλλα λιακοπουλικα...
Τι να πω ρε πουστη μου. Ντροπη!
Κι ο Βελοπουλος τσιπα δεν εχει?
Κανονικα επρεπε να τον πεταξει απ' τα παραθυρα ο χοντρος, οταν εσκασε το θεμα με το Ποθεν Εσχες. Αλλα επειδη ο χοντρος ειναι τοσο αισχρος και βρωμικος, δεν φανηκε να εχει προβλημα με ολα αυτα και τον κρατησε.
Κι αντι να του παιρνει πιπες, τον πουλησε...

Ολη η δεξια ειναι ενας μεγαλος σκουπιδοτοπος.
Τα στελεχη, οι βουλευτες ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. Εγω το λεω, κι οσοι απο σας παρεξηγηθειτε στα παπαρια μου
Οσο ψηφιζετε αυτη την παραταξη, ειστε μπαζα κι οι ιδιοι.
(Εξαιρω απο την παραταξη τον Μανο και το νεο ενωτικο μορφωμα με το Τζημερο. Εξαλλου, δεν αυτοαποκαλουνται δεξιοι ουτε οι ιδιοι, ασχετα αν ο Μανος ειναι οικονομικα ακροδεξιος)
ελα τυπε μουφα δημοσκοπηση.ακομα και με αναγωγη βγαζει 100% μονο σε οσα κομματα μπαινουν στη βουλη. :2funny: :2funny:
o ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29%, η ΝΔ 22,5%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13,5% , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 12,3%, το ΚΚΕ με 8%, η Χρυσή Αυγή με 7,5%, η ΔΗΜΑΡ με 4%, ενώ όπως φαίνεται και ο ΛΑΟΣ καταφέρνει να εισέλθει στην Βουλή με ποσοστό 3,2%.

τζημερος-μανος=0%, οικολογοι=0%, λοιπα κομματα=0%... :2funny: :2funny: :2funny:  εχει να πεσει μουφα απο μπλογκ αστα να πανε...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Αυτο το σαιτ ειναι τελειως βοθρος

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

To fimes ειναι το πιο παραπλανητικο- υποκεινουμενο σαιτ που κυκλοφορει
Προεκλογικα εβγαζε δημοσκοπησεις με ΝΔ 30%
Και Καμμενο 6%

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
To fimes ειναι το πιο παραπλανητικο- υποκεινουμενο σαιτ που κυκλοφορει
Προεκλογικα εβγαζε δημοσκοπησεις με ΝΔ 30%
Και Καμμενο 6%
αντιμνημονιακο μου φαινεται τυπε.λιγο γερνει προς συριζα μου φαινεται...σε οτι αφορα την καραμουφα δημοσκοπηση βγηκε στο δημοτικο σαφαρι.αν μπεις θα καταλαβεις. :2funny: :2funny:
η πλακα ειναι οτ βγαλανε ακριβως 100 μοναδες μονο οσα κομματα μπαινουν στη βουλη εστω με αναγωγη και ξεχασαν τζημερο μανο οικολογους και αλλα. :2funny: ουτε και την αποχη ειχαν στην αναγωγη που κανονικα μπαινει.μιλαμε για τελειως ερασιτεχνες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκα σαν γκουρου της πολιτικης σκακιερας
Δηλωση Θανουλη στον ALPHA
"Ο πατερας μου ειναι εναντιον του κοινοβουλευτισμου...."!/ "εγω ειμαι δεξιος κι οχι ακροδεξιος"
Μια χαρα εγινε το ξεπλυμα....
Αντε, κι ενα καλο φωτομονταζ στη φωτογραφια του Μακη, για να φανει οτι το τσεκουρι ηταν αποκριατικο (με κορνα)
Εεεετσι

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
θα ανοιξει τζυμ τωρα κ θα ξανασχοληθει με το bodybuilding

Ναι, αλλά ο Schwarzenegger με τον οποίον είχανε βγει ισόπαλοι έχει πλέον αποσυρθεί. :S Εγώ τον κόβω να επιστρέφει ως κονφερασιέ και να κάνει πάλι μιμήσεις.

Στο youtube κυκλοφορούν βίντεο όπου δείχνουν ότι ο Γιώργος Ανατολάκης δεν είναι και ο μεγαλύτερος ρήτορας της Βουλής! Σε αυτό μάλιστα συνηγόρησε και Γιώργος Καρατζαφέρης που τόνισε ότι το μόνο προσόν ήταν τα πόδια του!

Ποδολάγνος κι ο πρόεδρος; :o :rolleyes:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
τυπε μολις ειδα μια δημοσκοπηση που εβγαλε το κοντρα
και δινει στον φερη 0.5% :2funny:

Του έφυγε και ο Γερολυμάτος για αυτό! Δεν το έμαθες?
Άσε που τον πολεμάει το κατεστημένο για να μην τα βρούμε με τον Βλαδίμηρο

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
τυπε μολις ειδα μια δημοσκοπηση που εβγαλε το κοντρα
και δινει στον φερη 0.5% :2funny:

Σήμερα πρώτη φορά,
είδα πολλά ανοιχτά παράθυρα στην Καλλιρόης.
Μάλλον για να ξεβρομίσει το κόμμα απο τους προδότες!  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αποχώρησε από τον ΛΑ.Ο.Σ ο Γιάννης Δαραβίγκας
Με ένα κείμενο που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να μην μείνει ανενεργός στις επικείμενες εκλογές, ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Δαραβίγκας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Στο κείμενο με τίτλο «προσπάθησα» , λέει πως ο ΛΑ.Ο.Σ από λανθασμένες πολιτικές διέρρηξε την σχέση εμπιστοσύνης που είχε χτίσει με τον λαό, ωστόσο δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο κόμμα καθώς.....
«ο πολιτικός καιροσκοπισμός με στόχο την ανεύρεση κομματικής στέγης μου προκαλεί αποστροφή»

Ολόκληρο το κείμενο αποχώρησης από την πολιτική σκηνή:

«Στις 17 Ιουνίου 2012 θα τελειώσει η πρώτη πράξη του συγχρόνου Ελληνικού δράματος που άρχισε τον Οκτώβριο του 2009. Η δεύτερη και τελευταία πράξη θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο ακόμα και κάπου εκεί, γύρω στην άνοιξη του 2013, η χώρα θα αρχίσει να κάνει τα πρώτα δειλά και αβέβαια βήματα για να σταθεί στα πόδια της.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια γνωρίσαμε και βιώσαμε την συνειδητή διάλυση της Ελλάδος από μια μερίδα πολιτικών και του συστήματος που τους στήριξε.

Επειδή όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού, οι περισσότεροι πρωταίτιοι της καταστροφής αλλά και οι συνεργοί τους τιμωρήθηκαν από τους Έλληνες πολίτες.

Όμως δεν τελειώσαμε ακόμα με τα κατάλοιπα που βρίσκονται σε διάφορους χώρους, τον πολιτικό, τον οικονομικό, τον μιντιακό, προσπαθούν πάλι σήμερα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων φορώντας την μάσκα του σωτήρα.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου, ανέτρεψαν το μέχρι τότε πολιτικό σκηνικό, και δεν έδωσαν στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό την δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στην Βουλή. Η απόφαση αυτή των Ελλήνων πολιτών είναι σεβαστή και δεν επιδέχεται κρίσεις και σχόλια.

Η αποτυχία του ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές δεν αιφνιδίασε. Λάθη τακτικής και εσφαλμένες επιλογές σε πολιτικές και πρόσωπα, που είναι αναπόφευκτα σε κάθε ζωντανό πολιτικό οργανισμό, είχαν ως αποτέλεσμα την διάρρηξη της σχέσεως εμπιστοσύνης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των πολιτών και του κόμματος.

Όμως η επανάληψη των ίδιων λαθών εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου θα έχει ως αποτέλεσμα την παραμονή του ΛΑ.Ο.Σ. και πάλι, εκτός Κοινοβουλίου.

Σε ότι με αφορά, προσπάθησα μέσα από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ., εδώ και αρκετά χρόνια, να προσφέρω στην πατρίδα μας. Οι Έλληνες πολίτες με τίμησαν δύο φορές με την ψήφο τους και τους ευχαριστώ γι΄ αυτό, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να υπηρετήσω τις προσδοκίες τους, αφού το ποσοτικό κριτήριο στις εκλογές είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για την εκλεξιμότητα.

Επειδή ποτέ μου δεν είχα την φιλοδοξία να γίνω επαγγελματίας υποψήφιος βουλευτής, και ο πολιτικός καιροσκοπισμός με στόχο την ανεύρεση κομματικής στέγης μου προκαλεί αποστροφή, αποφάσισα να παραμείνω κομματικά ανενεργός αλλά πολιτικά και κοινωνικά μάχιμος. Έτσι θα συνεχίσω να προβάλλω τις απόψεις και να υπηρετώ τις θέσεις μου για την κοινωνική δικαιοσύνη και την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Εύχομαι και ελπίζω, οι εκλογές της 17ης Ιουνίου να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την κοινωνική, ηθική, πολιτική και οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ»

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.