Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Εκείνος ο μαλάκας ο Petros Konstantinou (νομίζω έτσι λεγόταν) έφυγε κι αυτός ή απλά άλλαξε nick και συνεχίζει εδώ μέσα την υπεράσπιση άλλου κόμματος;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησαν ακόμα τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ.

Ανάμεσά  τους ο  γνωστός λαϊκός τραγουδιστής  και υποψήφιος βουλευτή στη  Β Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μάιου Γιώργος Γερολυμάτος.

Στη ΝΔ προσχώρησαν ακόμα  η κα Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΛΑΟΣ, και ο κ. Γεώργιος Ρούσσος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών ΛΑΟΣ.

Επίσης ανακοινώθηκε  η  πρώτη προσχώρηση υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων  στη ΝΔ.  Πρόκειται για τον κ.  Γεώργιο Κυριακίδη  υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας, ο οποίος δήλωσε για την προσχώρησή του στη ΝΔ:

"Οι λόγοι που προσχωρώ στη Νέα Δημοκρατία είναι καθαρά εθνικοί. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, με κομβικές αποφάσεις, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας και γενικότερα στο άμεσο και απώτερο μέλλον, η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ένα Ευρωπαϊκό Μέτωπο είναι, όχι μόνο πολιτική, αλλά και εθνική υποχρέωση".

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Επίσης ανακοινώθηκε  η  πρώτη προσχώρηση υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων  στη ΝΔ.  Πρόκειται για τον κ.  Γεώργιο Κυριακίδη  υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας, ο οποίος δήλωσε για την προσχώρησή του στη ΝΔ:

"Οι λόγοι που προσχωρώ στη Νέα Δημοκρατία είναι καθαρά εθνικοί. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, με κομβικές αποφάσεις, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας και γενικότερα στο άμεσο και απώτερο μέλλον, η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ένα Ευρωπαϊκό Μέτωπο είναι, όχι μόνο πολιτική, αλλά και εθνική υποχρέωση".
:s&m_3:

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εκείνος ο μαλάκας ο Petros Konstantinou (νομίζω έτσι λεγόταν) έφυγε κι αυτός ή απλά άλλαξε nick και συνεχίζει εδώ μέσα την υπεράσπιση άλλου κόμματος;

Ο Πετράκης πήγε Καζαμπλανγκα για να γινει γυναίκα.

Το κωλόπαιδο προμοταρει τωρα την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και πληρόνεται με το κάθε ποσταρισμα.

Νομίζω οτι το μεγαλύτερο πλήγμα για τον Καρατζαφύρερ ήταν η αποχωρηση του Δαραβίγγα (ο οποιος οοχι μόνο δικοιγόρος δεν ειναι, αλλά ουτε το δημοτικο δεν πιστευω να τελείωσε)
Την θεση του στα ψηφοδέλτια θα πάρει η Εφη Σαρρή

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η βανα του εμεινε μονο

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ασφαλεις πληροφοριες του ριζοσπαστη; :2funny:

Όχι από Ιπποκράτους μεριά.

Βρε σύντροφε η Βάνα πάντα ΠΑΣΟΚ ήταν, στα καλά χρόνια του Αντρίκου ανδροθηκε :pipa1: :2on1: :pipa2: :pipa3: :fuck2:

τι να λέμε τώρα;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τωρα ο φερης δεν εχει λεφτα

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τυπε τωρα ο φερης δεν εχει λεφτα

O Kαρατζαφύρερ έχει μαζέψει πολύ χρήμα, απλός ειναι κάβουρας και δεν το σκορπά (ως γνήσιος Αρκας)

Ο Ακης στις "σελίδες ημερολογίου του" αναφέρει οτι πλήρωνε δυο φοιτητές για να ποστάρουν σε διαφορα μπλογκ και να τον προμοτάρουν.

Υπάρχουν αρκετοι που κονομάνε με το ηλεκτρονικο προμό. Δεν στοιχήχει τιποτα και αν εισαι έξυπνος περνας ως ειδοίμον

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.996
Πόντοι
22.785
O Kαρατζαφύρερ έχει μαζέψει πολύ χρήμα, απλός ειναι κάβουρας και δεν το σκορπά (ως γνήσιος Αρκας)

Ο Ακης στις "σελίδες ημερολογίου του" αναφέρει οτι πλήρωνε δυο φοιτητές για να ποστάρουν σε διαφορα μπλογκ και να τον προμοτάρουν.

Υπάρχουν αρκετοι που κονομάνε με το ηλεκτρονικο προμό. Δεν στοιχήχει τιποτα και αν εισαι έξυπνος περνας ως ειδίμον

Αγόρασα άπό τήν έκθεση ένα στραπόν χάρμα , άχ πολύ μού άρέση........

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγόρασα άπό τήν έκθεση ένα στραπόν χάρμα , άχ πολύ μού άρέση........

Καλά έκαμνες λατρεμένη μου φιλουνάδα, αφου σε έξυνε ο κώλος σου.

Σουπα να σε ξεκωλίασει ο Τάκης μου, αλλά εσύ ως τιμια κοπέλα δεν  :fuck2: με τον κάθε ένα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.996
Πόντοι
22.785
Καλά έκαμνες λατρεμένη μου φιλουνάδα, αφου σε έξυνε ο κώλος σου.

Σουπα να σε ξεκωλίασει ο Τάκης μου, αλλά εσύ ως τιμια κοπέλα δεν  :fuck2: με τον κάθε ένα

Δέν λέω ψοφάω για ζεστή πούτσα άλλά τό στραπονάκι όρισμένες φορες
είναι τό κάτι άλλο ........ 23 πόντους είναι γάμμματα τό είχα
35 λεπτα στόν κώλο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31