mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Εκείνος ο μαλάκας ο Petros Konstantinou (νομίζω έτσι λεγόταν) έφυγε κι αυτός ή απλά άλλαξε nick και συνεχίζει εδώ μέσα την υπεράσπιση άλλου κόμματος;
Επίσης ανακοινώθηκε η πρώτη προσχώρηση υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη ΝΔ. Πρόκειται για τον κ. Γεώργιο Κυριακίδη υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας, ο οποίος δήλωσε για την προσχώρησή του στη ΝΔ:
"Οι λόγοι που προσχωρώ στη Νέα Δημοκρατία είναι καθαρά εθνικοί. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, με κομβικές αποφάσεις, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας και γενικότερα στο άμεσο και απώτερο μέλλον, η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ένα Ευρωπαϊκό Μέτωπο είναι, όχι μόνο πολιτική, αλλά και εθνική υποχρέωση".
Εκείνος ο μαλάκας ο Petros Konstantinou (νομίζω έτσι λεγόταν) έφυγε κι αυτός ή απλά άλλαξε nick και συνεχίζει εδώ μέσα την υπεράσπιση άλλου κόμματος;
η βανα του εμεινε μονο
Η Βάνα πήγε πάλι με το ΠΑΣΟΚ.
Ο Μπένυ την θελει διπλα του στην πολιτιστική επανάσταση που ετοιμάζει
ασφαλεις πληροφοριες του ριζοσπαστη;
τυπε τωρα ο φερης δεν εχει λεφταΕκείνος ο μαλάκας ο Petros Konstantinou (νομίζω έτσι λεγόταν) έφυγε κι αυτός ή απλά άλλαξε nick και συνεχίζει εδώ μέσα την υπεράσπιση άλλου κόμματος;
τυπε τωρα ο φερης δεν εχει λεφτα
O Kαρατζαφύρερ έχει μαζέψει πολύ χρήμα, απλός ειναι κάβουρας και δεν το σκορπά (ως γνήσιος Αρκας)
Ο Ακης στις "σελίδες ημερολογίου του" αναφέρει οτι πλήρωνε δυο φοιτητές για να ποστάρουν σε διαφορα μπλογκ και να τον προμοτάρουν.
Υπάρχουν αρκετοι που κονομάνε με το ηλεκτρονικο προμό. Δεν στοιχήχει τιποτα και αν εισαι έξυπνος περνας ως ειδίμον
Αγόρασα άπό τήν έκθεση ένα στραπόν χάρμα , άχ πολύ μού άρέση........
Καλά έκαμνες λατρεμένη μου φιλουνάδα, αφου σε έξυνε ο κώλος σου.
Σουπα να σε ξεκωλίασει ο Τάκης μου, αλλά εσύ ως τιμια κοπέλα δεν με τον κάθε ένα
Δέν λέω ψοφάω για ζαστή πούτσα άλλά τό στραπονάκι όρισμένες φορες
είναι τό κάτι άλλο ........ 23 πόντοτς είναι γάμμματα τό είχα
35 λεπτα στόν κώλο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Τό άπογευμα 8-9 θά είμαι Κασσάνδρας ;)Σε λίγο θα το γεννήσεις μωρή.
Τό άπογευμα 8-9 θά είμαι Κασσάνδρας ;)
Υπάρχει μαιευτηριο στην Κασσάνδρας;;;;;
Πάντως εγω θα το βαφτίσω, θέλω να γίνω νουνά
Εφυγα πάω αγκύρας 1 είναι ή μαριάννα by by by by