apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εχω δεσμευτει οτι αν ο φερης πεσει στα ποσοστα του δημαρα θα τον ψηφισωτυπε πως υα βλεπεις?ψηφιζουμε χρυση αυγη?θα μπει λες ο μιχαλολιακος?![]()
τυπε εχω δεσμευτει οτι αν ο φερης πεσει στα ποσοστα του δημαρα θα τον ψηφισωτυπε πως υα βλεπεις?ψηφιζουμε χρυση αυγη?θα μπει λες ο μιχαλολιακος?![]()
Ακουγεται οτι θα παρει τη τζουλια και τον ρεβη στα ψηφοδελτια![]()
![]()
![]()
η τζουλια πηγε στον βεργη τυπεΑκουγεται οτι θα παρει τη τζουλια και τον ρεβη στα ψηφοδελτια![]()
![]()
![]()
αν βαλει τη τζουλια στα ψηφοδελτια θα γινει το ελα να δεις.τοτε πάει για 10+%....![]()
Ακουγεται οτι θα παρει τη τζουλια και τον ρεβη στα ψηφοδελτια![]()
![]()
![]()
Η εθνική μας πορνοστάρ θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Β’ περιφέρειας Αθηνών και, μετά από δέσμευση του προέδρου της, προορίζεται για υπουργός Πολιτισμού.η τζουλια πηγε στον βεργη τυπε
β αθηνας!
καταρα!
δεν ξερω αλλα στο παρελθον του ειχε δωσει τα μεγαλυτερα ποσοστα και σημερα τον προβαλε, κανα δυο φορες...εκει ποσο του δινουν τυπε?3.5?![]()
Η εθνική μας πορνοστάρ θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Β’ περιφέρειας Αθηνών και, μετά από δέσμευση του προέδρου της, προορίζεται για υπουργός Πολιτισμού.
Διαβάστε αναλυτικά το προεκλογικό τους πρόγραμμα:
1. Η Τζούλια Αλεξανδράτου αναλαμβάνει την διαγραφή του χρέους της Ελλάδος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Στρος Καν
2. Πλήρη ακύρωση των μνημονίακων συμβάσεων
3. Οι ερωτικές συνευρέσεις των ζευγαριών στα ξενοδοχεία θα επιδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο
4. Όλα τα φάρμακα που αφορούν την ανδρική στύση θα παραχωρούνται δωρεάν από το υπουργείο υγείας
5. Όχι στον κοινωνικό και σεξουαλικό ρατσισμό (συμμετοχή ειδικών ομάδων στα ψηφοδέλτια)
6. Τα δάση ανήκουν στα δέντρα και στα άγρια ζώα
7. Άδεια παραμονής και εργασίας σε όλους τους μετανάστες
8. Όχι στην συσσίτια και την ελεημοσύνη, καταργούν την υπερηφάνεια και την ιστορία του λαού μας.
9. Να χαρισθεί η ανεκμετάλλευτη γη σε ακτήμονες
10. Αποποινικοποίηση των ναρκωτικών
11. Να χαριστούν όλα τα χρέη των ανέργων από τις τράπεζες την εφορία και το ΙΚΑ
12. Δωρεάν ρεύμα νερό και συγκοινωνίες
13. Δωρεάν παιδεία και υγεία
14. Αξιοκρατία και δουλειά και για όλους τους νέους
15. Δικαίωμα και συμμετοχή στον πολιτισμό όλων των κοινωνικών ομάδων με πρωταγωνιστή το ταλέντο τους και όχι το πολιτικό και σεξουαλικό μέσον
16. Λευτεριά στους αγωνιστές που βρίσκονται στις φυλακές
τυπε μου ψηφισε χρυση αυγη να το σιγουρεψουμε.τωρα ειναι η χρυση μας...ευκαιρια.τυπε εχω δεσμευτει οτι αν ο φερης πεσει στα ποσοστα του δημαρα θα τον ψηφισω
Τον Ψινάκι τον πήρε τελικά;
Πού καταντήσαμε, ρε πούστη μου!
Αυτός ο τύπος έλεγε ότι εκπροσωπεί τους πατριώτες και τους νοικοκυραίους.
ανοιγει κ φυλο για τυροπιτα?ξεύρεις ότι ειναι η καλύτερη νοικοκυρα;;;;;;; και δούλα και κυρά
ανοιγει κ φυλο για τυροπιτα?![]()
Βρε ακού πουσε λέω, κάνει την καλύτερη πιππα εεεεεεεεε σόρυ πίττα
κανελόνει τον καπουτσίνο, υπέροχα
και................... ζαχαρονει τον κουραμπιέ
ε ρε τι κάνει ο πρόεδρας για να μπει στη βουλή.....
Κάπου εκεί γύρω θα'ναι κ ο Πετράκης!!!![]()
τι κανει το νουμερο για τα νουμερα των δημοσκοπησεων
Και ο ΜΠένι κοιμάτε ήσυχος![]()
έχει το +20% στο τσεπάκι του.
Οι ΠΑΣΟΚΟΙ διορίζουν τις τελευταίες μέρες ως και καντιναλάφτη στον Λυκαβιτο