stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.571
- Πόντοι
- 566
καρατζαφεριδες τι κανετε?
![]()
τυπε, ο ΚΦ είναι πονηρός, θα εχει μαζί του Μαντούβαλο και Παπαμηχαήλ....δεν είναι λίγο πράμα...
καρατζαφεριδες τι κανετε?
![]()
Μετα απο λιγο καιρο θα μας ξεπετσιασουν κ αυτοιτυπε θα μπουν νεα φιντανια στην επομενη βουλη![]()
τυπε, ο ΚΦ είναι πονηρός, θα εχει μαζί του Μαντούβαλο και Παπαμηχαήλ....δεν είναι λίγο πράμα.
Ειδικά ο Παπαμιχαήλ φοβερή μεταγραφή έλεος!!!!!!!!!!!!
και τον χατζαρα δεν πηρε τυπε?τυπε, ο ΚΦ είναι πονηρός, θα εχει μαζί του Μαντούβαλο και Παπαμηχαήλ....δεν είναι λίγο πράμα...![]()
Όπως φαίνεται πάντως μπαίνει ο άρειος έλλην αντί του Κ/Φ!!!!τυπε θα μπουν νεα φιντανια στην επομενη βουλη![]()
βεβαια!!και τον χατζαρα δεν πηρε τυπε?
χαχαχαχα κοιτα μια γουρουνοκεφαληΌπως φαίνεται πάντως μπαίνει ο άρειος έλλην αντί του Κ/Φ!!!!
![]()
και τον χατζαρα δεν πηρε τυπε?
ο χατζαρας δεν τον εβριζε πριν κανα δυο χρονια τυπε?δεν το ήξερα τύπε....πω πω, είναι ΠΟΛΥ πονηρος ο ΚΦ...
![]()
η κωλοτουμπα εχει γινει εθνικο σπορ.ο χατζαρας δεν τον εβριζε πριν κανα δυο χρονια τυπε?
ο χατζαρας δεν τον εβριζε πριν κανα δυο χρονια τυπε?
η κωλοτουμπα εχει γινει εθνικο σπορ.
ειχα δει κατι βιντεακια του χατζαρα που ειχε μια εκπομπη και τον γαμουσε καθε μερα τον φερημα για αυτό σου λέω ότι είναι ΠΟΛΥ πονηρός ο ΚΦ....σου λέει πως όταν ο λαος δει τον Χατζαρα που μου τα έχωνε μαζί μου, παει να πει ότι είμαι πολυ μπροστα και το αναγνωρίζουν όλοι....![]()
τυπε θα υπαρξει αντιστοιχο βιντεακι με τον μιχαλολιακο να λεει ελατε χουντικοι ελατε οπαδοι του λαος?Βλέπει ότι κατρακυλάει και άρχισε τις επιθέσεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Δεν σώζεται με τπτ. Τον πήρανε χαμπάρι.
Όσο πιο γρήγορα εξατμιστεί το κόμμα του, τόσο το καλύτερο.
Αναμένουμε τον πολιτικό επαναπατρισμό των απολωλών προβάτων στη θαλπωρή του Λαϊκού Συνδέσμου.
τυπε ματα τα μακαρονια ο φερης θα μοιρασει και λουκουμαδεςπω πω πω ονειρο χω μην με ξυπνατε!!!![]()
![]()
τυπε πως υα βλεπεις?ψηφιζουμε χρυση αυγη?θα μπει λες ο μιχαλολιακος?τυπε ματα τα μακαρονια ο φερης θα μοιρασει και λουκουμαδες
εκει ποσο του δινουν τυπε?3.5?με εξαιρεση την δημοσκοπηση του σκαι βεβαιως βεβαιως...![]()
![]()