Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το «ο Ντόρα» δεν ήταν ορθογραφικό. Δεν περίμενα να το προσέξει κανένας αλλά με διέψευσες πάτερ. Τα σέβη μου λοιπόν.

Σχετικά με τους αριστερούς, (ΚΚΕ και ΚΚΕ εσωτερικού που τώρα λέγεται ΣΥΝ κτλ), πρέπει να παραδεχτώ πως είναι οι μόνοι που στο θέμα της Μακεδονίας δεν έκαναν ποτέ τους κωλοτούμπα. Ήταν και εξακολουθούν να είναι συνεπείς στις αρχές τους. Αυτά που υποστήριζαν τη δεκαετία του 1920 αλλά και στον Εμφύλιο, τα ίδια υποστηρίζουν και σήμερα.

Πάντα πίστευαν πως η Μακεδονία και η δυτική Θράκη δε θα έπρεπε ποτέ να θεωρούνται Ελληνικές.

Παρότι σέβομαι την σταθερότητα στις απόψεις τους, διαφωνώ κάθετα.
Κοίτα έχω μάθει να ακούω και να βλέπω,όχι μόνο να λέω τα δικά μου γι΄αυτό το πρόσεξα.

Για το ΚΚΕ δεν έχω υπόψην πάντως δεν πολύ ασχολούνται/αναφέρονται ιδιαίτερα με το Μακεδονικό,ο Σύριζα πάντως πιστεύω πλέον δεν έχει ουδεμία σχέση με το παλαιολιθικό ΚΚΕ.

Επισκέπτης
το θεμα δεν ειναι τι διαχωριζω εγω αλλα ο τσυριζα οπου θιξαμε.
Ο Σύριζα διαχωρισμό πάντως έκανε όσο και αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να το καταλάβεις:άλλο οι βάνδαλοι που βρήκαν αφορμή και ευκαιρία και άλλο οτί επιτέλους αφήσαν οι νέοι τα PS2,PC και Χ-BOX και βγήκαν στους δρόμους.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρε παιδια ποιοι ειναι στο ΚΚΕ.... κατι χουφταλα εχουνε μεινη... αμα πεθανουνε και αυτα θα γινη μουσειο το  ΚΚΕ

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
o Kαρατζαφερης ειπε οτι για τα κομματα που συμφωνουν με τη συνθετη ονομασια ο ορος "Β. Μακεδονια" ειναι η λιγοτερο κακη ... το ΛΑΟΣ συνεχιζει να ειναι αντιθετο
δλδ το "Β. Μακεδονια" συμφερει αυτους που θελουν συνθετη ονομασια
ΑΡΑ ο τιτλος του θρεντ ειναι ψεμμα κι αυτος που τον εγραψε ειναι ψευτης (οπως και αδερφη)

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Σχετικά με τα Δεκεμβριανά του 2008, τότε είχα εναντιωθεί στους βανδαλισμούς και την προστασία στους κουκουλοφόρους από τον σύριζα. Γενικά ήμουν αντίθετος στο τόσο μεγάλο σάλο.

Σήμερα, βλέπω πως εάν τότε είχε δημιουργηθεί ένα τεράστιο κίνημα που θα τους τρόμαζε όλους και δεν θα μπορούσαν να το περιθωριοποιήσουν ως παρακινούμενο από τον συνασπισμό κτλ, ίσως σήμερα να μην τολμούσαν να περάσουν τέτοια αντιλαϊκά μέτρα βάζοντας τα παπαγαλάκια  τους δημοσιογράφους και τους κάθε λογής πολιτικούς να μας λένε πως «φάγαμε, φάγαμε και τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουμε»

Εγώ παιδιά δεν έφαγα τίποτα και αρνούμαι να πληρώσω όσο δεν βλέπω κανένα από δαύτους να πηγαίνει στη φυλακή.

Επισκέπτης
Σχετικά με τα Δεκεμβριανά του 2008, τότε είχα εναντιωθεί στους βανδαλισμούς και την προστασία στους κουκουλοφόρους από τον σύριζα. Γενικά ήμουν αντίθετος στο τόσο μεγάλο σάλο.

Σήμερα, βλέπω πως εάν τότε είχε δημιουργηθεί ένα τεράστιο κίνημα που θα τους τρόμαζε όλους και δεν θα μπορούσαν να το περιθωριοποιήσουν ως παρακινούμενο από τον συνασπισμό κτλ, ίσως σήμερα να μην τολμούσαν να περάσουν τέτοια αντιλαϊκά μέτρα βάζοντας τα παπαγαλάκια  τους δημοσιογράφους και τους κάθε λογής πολιτικούς να μας λένε πως «φάγαμε, φάγαμε και τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουμε»

Εγώ παιδιά δεν έφαγα τίποτα και αρνούμαι να πληρώσω όσο δεν βλέπω κανένα από δαύτους να πηγαίνει στη φυλακή.

Το βλέπεις πάλι από την οπτική το Σύριζα φταίει(λάθος κατά εμέ) αλλά έχεις δίκιο για το οτί ήταν μία εικόνα οτί δεν μασάμε.

Αρνήσου όσο θες,για την γνώμη μας χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

εγιναν και τα 2 στον δεκεμβρη αρα ειναι σχεδον τα ιδια τι βλακειες θεε μου.. ενα εμπορικο τιτλο δωσανε οι δημοσιογραφοι για να πουλανε ελεος

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τα διαφορα πουτανοσπερματα αριστεροι διεθνιστες,αναρχοαυτονομιστες πουστρες των εξαρχειων κτλ που χωρις να ξερουν καλα καλα ουτε και οι ιδιοι γιατι, βαρανε μαλακιες στην ιδεα οτι τα Σκοπια μπορει να αποκτησουν εστω και συνθετικη ονομασια με το ονομα Μακεδονια μεσα :2funny:
Δεν καταλαβες... στη συνθετη ονομασια εχουν συμφωνησει απο καιρο τωρα και το θασοκ και η νδ, απλα ψαχνουν την ευκαιρια να το πλασαρουν στο λαο.
Κι εγω ειπα να τελειωσουμε το θεμα με μια συνθετη ονομασια, αφου δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως εδω που εφτασαν τα πραγματα πλεον, και χωρις να ειμαι "πουτανοσπερμα αριστερος διεθνιστης, αναρχοαυτονομιστης πουστρα των εξαρχειων" :2funny: Αληθεια, εσυ τι εισαι?
Αλλο ειναι να τους αναγνωρισουμε ως "μακεδονες" (αυτο δεν θα γινει ποτέ) και αλλο να δωσουμε ενα συνθετο ονομα αντι για σκετο ονομα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στον ANTENNA RADIO πριν τρεις ημέρες σε μία εκπομπή που έχει ο Φίλιππος Συρίγος με δύο τρεις άλλους, αναφέρθηκαν εκτενώς στο κόστος των Ολυμπιακών. Από ότι είπαν, στην αρχική εκτίμηση κόστους που συνόδευε τον φάκελο υποβολής, το κόστος ήταν 780 δις δραχμές. Τότε είπε ο Συρίγος πως έγραψε ένα άρθρο που υπολόγιζε το κόστος στο τριπλάσιο και ο Ορφανός τον ειρωνεύτηκε πως τα λέει αυτά γιατί δεν είναι «μέσα στα πράγματα». Τελικά είπαν πως αν και το πραγματικό κόστος παραμένει αδιευκρίνιστο, (Απαράδεκτο αυτό), ο αρμόδιος υφυπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Καραμανλή, είχε επίσημα πει πρόσφατα, πως το κόστος πρέπει να είναι κοντά στο ποσό των 9,5 τρις δραχμές. Ο τρόπος που ανέφεραν τα 9,5 τρις οι δημοσιογράφοι, άφηνε να φανεί πως ο νεοδημοκράτης υφυπουργός κάτι έκρυψε για να μην φανεί το δικό τους καπέλο.

Πάντως από τον τελευταίο επίσημο υπολογισμό των 9,5 τρις, κάνε εσύ τον λογαριασμό και θα δεις πόσα πρέπει να κόστισαν οι αγώνες.

Όλοι τους θέλαμε τους αγώνες. Εγώ όπως κι εσύ ήμασταν υπερήφανοι όταν τους πήραμε. Αυτό δε σημαίνει πως έπρεπε πάνω στην υπερηφάνεια μας να πλουτίσουν κάποιοι.

Είπαμε, η μαγεία των αριθμών...... Στην Ελλάδα όποιος θέλει πετάει ένα νούμερο χωρίς καμία τεκμηρίωση και από εκεί και πέρα......
Το έχουμε πει ξανά: ορθός λόγος και Νεοέλληνες είναι απόλύτως αντίθετα.

Τι περιλαμβάνει το νούμερο αυτό;

Το κόστος των αμιγών ολυμπιακών εγκαταστάσεων όπως αγωνιστικών χώρων;;;
Το κόστος των βοηθητικών ολυμπιακων εγκαταστάσεων όπως ολυμπιακό χωριό;;;
Το κόστος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων;;;;
Το κόστος συμπληρωματικών έργων όπως για παράδειγμα στα Νοσοκομεία ή στο Λιμάνι του Πειραιά (πχ Παλατάκι) ή στο κέντρο logistics στο Θριάσειο;
Το κόστος (έξοδα) του "Αθήνα 2004";;;;
Το κόστος του προγράμματος "Ελλάδα 2004" με έργα που αποκλειστικά έγιναν στην περιφέρεια;;;

Επίσημο υπολογισμό που να ανεβάζει το κόστος στα 9,5 τρισ. δραχμές δεν έχω δει.
Αντίθετα ξέρω ότι ο Αλογοσκούφης είπε στην Κυβερνητική Επιτροπή το 2004 ότι το κόστος είναι 8,95 δισ. Ευρώ δηλαδή κοντά στα 3 τρισ. δραχμές.

Στα 7,2 όμως δισ. των Ολυμπιακών προσθέτει και έξοδα 1,7 δισ. του "Αθήνα 2004" τα οποία όμως καλύφθηκαν από χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα κλπ.
Μάλιστα το 2005 βγήκε και ο απολογισμός που εμφανίζεται ότι το "Αθήνα 2004" είχε και μικρό κέρδος:

Αφαιρέθηκε αυτό το κέρδος από τα 9,5 τρισ. που αμόλησε ο Συρίγος  και πόσταρε ο Αναλυτής μας;;;;

Ο Αλέκος Αλαβάνος είδε ότι στον προϋπολογισμό του 2005 το ποσό που αναγράφονταν για τους Ολυμπιακούς έφθασε τα 11,3 δισ. Ευρώ, δηλαδή περίπου 4 τρισ. Ευρώ. Πάλι όμως δεν μας λέει τι ακριβώς περιλαμβάνει το ποσό αυτό:

Τώρα πως από τα 4 τρισ. του Αλέκου φθάσαμε στα 9,5 τρισ. του Συρίγου είναι απορίας άξιο. Αλλά είπαμε, ο καθένας ότι λέει θέλει.......

Βέβαια, ο αδελφός του Αλέκου άλλα λέει και άλλα νούμερα αναφέρει:

και από εδώ εγώ κρατάω ότι το κόστος των Ολυμπιακών επιβάρυνε το έλλειμμα του 2004 κατά 1,37% του ΑΕΠ (σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού).

Ας διαχωρίσουμε λοιπόν τα κόστη και μετά ας μιλήσουμε. Με τεκμηρίωση πάντα και όχι με άρες μάρες κουκουνάρες (και ο ψυχοπαθής να πάρει τα χάπια του).

Βέβαια θα εμφανιστούν οι διάφοροι και θα πουν ότι δεν έπρεπε να είχαν γίνει έργα υποδομής (ούτε το τραμ, ούτε ο προαστικός, για το μετρό δεν τολμούν να πουν τίποτε). Κάποιοι μεγάλοι συγκοινωνιολόγοι του bourdela.tv θα πουν ότι το αεροδρόμιο έπρεπε να είχε γίνει στην Τανάγρα και άλλα τέτοια φαιδρά.

Για να μας πουν όμως και για τα υπόλοιπα έργα υποδομών:
Δεν έπρεπε να γίνει η Βάρης-Κορωπίου;;
Δεν έπρεπε να γίνει η Μαραθώνος;;;
Δεν έπρεπε να γίνει η παράκαμψη της Αρχαίας Ολυμπίας;;;
Δεν έπρεπε να γίνει ο πεταλοειδής στο Ηράκλειο ή η περιφερειακή του Βόλου;;;

Αλλά το μεγαλύτερο ψέμμα, ο μεγαλύτερος Γκαιμπελισμός είναι ότι ΠΟΤΕ κανένας από αυτούς που κλαψομουνιάζουν δεν περιλαμβάνει και τα οφέλη από τέτοιες εκδηλώσεις. Οφέλη που και άμεσα μετρήσιμα είναι αλλά κυρίως οφέλη τα οποία προκύπτουν από την ανάπτυξη σε βάθος χρόνου.
Μέτρησε κανένας τα έσοδα από τους επισκέπτες (γιατί εγώ έβγλεπα μέχρι και τα σουβλατζίδικα γεμάτα από τουρίστες και ουρές μέχρι σε μπουρδελοξονοδοχεία στην Σοφοκλέους).
Μέτρησε κανένας τον αυξημένο ΦΠΑ;;
Μέτρησε κανένας τα έσοδα από την αύξηση των κερδών των επιχειρήσεων και την φορολογία τους;;;

Μέτρησε κανένας την αύξηση του τουρισμού τα επόμενα 3 - 4 χρόνια;;
Μέτρησε κανένας τα έσοδα των ξενοδοχείων της Αθήνας που ανακαινίστηκαν;;
Μέτρησε κανένας πόσες νέες επιχειρήσεις άνοιξαν;;;
Μέτρησε κανένας τα πολλαπλασιαστικά οφέλη γιά την εθνική οικονομία σε βάθος χρόνου;;;

Γιατί κάποιοι μπορεί να πλούτισαν άλλα ξέρω ότι για τα αμιγώς Ολυμπιακά έργα δόθηκαν 350 εργολαβίες και αρκετοί μηχανικοί και εργάτες δούλεψαν σε αυτές.

Αλλά ας πούμε ότι το κόστος των Ολυμπιακών ήταν 12 δισ. Άντε να βάλω και μερικά ακόμη και να δεχθώ ότι ήταν 15 δισ. Ευρώ.

Θα ρωτήσω λοιπόν για μία τελευταία φορά (όχι ότι περιμένω απάντηση).
Το 2009 δανειστήκαμε καθαρά σχεδόν 76 δισ. Ευρώ. Δηλαδή όσο 5 - 6 Ολυμιάδες μαζί. Ας πούμε 5.

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ 5 ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ;;;
ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ;;;

Επισκέπτης
παιδια για μενα τα ακρα καλα κανουν και υπαρχουν αλλα η ιδεολογια τους ειναι μια ουτοποιηα

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν ειμαι ακραιος......ειμαι ενας απο σας ο δικος σας Γιωργος  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• %CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%97%CE%A3_%CE%A8%CE%99%CE%9D%CE%91%CE
    %CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%97%CE%A3_%CE%A8%CE%99%CE%9D%CE%91%CE
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 28

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κι αμα κανω γουστο μενω και αξυριστος................ :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• karatzas2.jpg
    karatzas2.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 31
OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Όσονούπο ο Καρα-τζαφερ θα αναλάβει διευθυντής του ΛΑΟΣ

Το μαγαζί θα αναλάβει ο χρηματοδότης του η ...................οικογένια Μητσοτακ

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Όσονούπο ο Καρα-τζαφερ θα αναλάβει διευθυντής του ΛΑΟΣ

Το μαγαζί θα αναλάβει ο χρηματοδότης του η ...................οικογένια Μητσοτακ

Στο φως τα μυστικά κονδύλια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: 23/12/2009

Τη δημοσιοποίηση όλων των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Δρούτσα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο υπήρξε κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Απαντώντας στην ομιλία του κ. Δρούτσα στη Βουλή, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως η προσπάθεια που καταβάλλεται για την εξοικονόμηση πόρων δεν θα πρέπει να δημιουργήσουν στις πρεσβείες και τα προξενικά γραφεία του εξωτερικού την εικόνα της «κακομοιριάς», ενώ ζήτησε τη δημοσιοποίηση των ποσών των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου για την τελευταία πενταετία. «Πρέπει να δούμε πως διαχειρίστηκαν κάποιοι τα χρήματα του ελληνικού λαού»», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έχουμε έναν πρόεδρο που πριν τις 4 Νοέμβριου κατηγορεί την Αγία Οικογένεια για σκάνδαλο στο Βόλο με αφορμή τους Μεσογειακους Αγώνες...και έκανε ευθεία μνεία σε νυν υπουργό των εξωτερικών να δημοσιοποιήσει τις σπατάλες στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά τις 4 Νοέμβριου ..Προφανώς...δεν ξερεις να εχει κάνει κανένα σκάνδαλο στο υπουργείο εξωτερικών ο Δρουτσας σε αυτούς τους 7 μήνες...άρα για ποια πρώην υπουργό χτυπάει η καμπάνα; Μήπως την λένε Ντόρα; Προφανώς ο Σαμαράς είναι οικότροφος την Μητσοτακηδων που δεν υοθετει τις Καταγγελίες Καρατζαφέρη

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Θυμηθήτεμε η Ντόρα στο ΛΑΟΣ θα καταλήξει.

Το ΛΑΟΣ το έκανε ο Μητσο-τακης ως ένα κομμα αποκούμπι για την οικογένεια.
"Ποιός θα δεχθεί έναν Μητσοτάκη στο κόμμα του;;;;;;;;;;;" σκέφτηκε η ποντικομαμμη και αποφάσησε να βάλει ως υπάλληλο του τον Καραφύρερ να του στήσει κατάσταση.
Χρηματοδότησε κρυφά και ανα πάσα στιγμή κανει αρχηγό του ΛΑΟΣ την Ντόρα.

Θα μου πει κάποιος: "μα ο Καρατζαφέρ βρίζει τους Μητσοτάκηδες"

Ε;;;;;;;;;;;;;; και τι έγινε, ξέρεις κανέναν πολιτικό που πιστεύει όσα λέει ή να έχει τσίπα;

Αυριο θα είναι αγκαλία και δεν συμβένει τίποτα.

Την Μακεδονία την πουλάνε για ένα πιάτο ΧΑΛΒΑ

Μέτωπο Κούβελου - Καρατζαφέρη

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2008

"Ψευδή και συκοφαντικά" χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, κ. Ισίδωρος Κούβελος τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Κατατζαφέρης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με εκτάσεις στο Βόλο για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι μια έκταση 1.800 στρεμμάτων στο Βόλο αγοράστηκε από τον πεθερό του γιου της ΥΠΕΞ κας Ντόρας Μπακογιάννη, έπειτα από μεθοδεύσεις του συζύγου της Ισ. Κούβελου, ώστε να βοηθηθούν τα επιχειρηματικά του σχέδια μέσω των Μεσογειακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, η αξία της συγκεκριμένης έκτασης πολλαπλασιάστηκε μετά την απόφαση να κατασκευαστούν εκεί τα γήπεδα γκολφ και όλες οι υποδομές για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

"Η χωροθέτηση της περιοχής Νηές ως εναλλακτικού χώρου για το γκολφ των Μεσογειακών Αγώνων έγινε από το Δήμο Βόλου και συμπεριλήφθη στο φάκελο υποψηφιότητας που υπέβαλαν οι Δήμοι Λάρισας και Βόλου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τον Ιούνιο του 2006. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προέκρινε έναντι της Πάτρας και επικύρωσε τον φάκελο αυτό στις 26 Ιουνίου 2006, αναθέτοντας στις δυο πόλεις την υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούβελος αναφέρει ότι ο πλήρης φάκελος υποψηφιότητας με όλα τα στοιχεία εστάλη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, στις 30 Ιουνίου 2006, πολύ πριν ο ίδιος αναλάβει την Προεδρία της Επιτροπής Διεκδίκησης της υποψηφιότητας των πόλεων Βόλου και Λάρισας για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013.

"Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πραγματικό περιστατικό που να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του εκτοξεύει λάσπη για απολύτως ιδιοτελείς πολιτικούς λόγους", τονίζει ο κ. Κούβελος.

Ακόμα, ο κ. Κούβελος σημειώνει ότι όπως προκύπτει απ' όλους τους φακέλους υποψηφιότητας, τόσο των Δήμων Λάρισας και Βόλου, όσο και της Επιτροπής Διεκδίκησης της υποψηφιότητας των πόλεων Λάρισας και Βόλου για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, καμιά δημόσια δαπάνη, καμιά επιβάρυνση δεν υπάρχει στον κρατικό προϋπολογισμό ή στον προϋπολογισμό των έργων για τους αγώνες, για τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές των αγώνων του γκολφ".

"Για όλα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που ανυπόστατα διατυπώνει ο κ. Γ. Καρατζαφέρης θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη", καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασιας.

Αυτό για να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση του.....Ο Σαμαράς εχει πει τίποτα για αυτό το Σκάνδαλο....γιατί εάν δεν εχει πει τότε αυτός είναι ο οικότροφος της ΜΑΡΙΚΑΣ...βέβαια "όλα" τα μεγάλα συμφέροντα πολεμάνε τον Αντώνη; Όλα πλην ΣΩΚΡΑΤΗ......

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν καταλαβαίνω γιατί στηρίζει με τόση μανία τα νέα μέτρα. Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι γιατί αφορούν κυρίως το Δημόσιο τομέα που είναι και το βασικότερο βαρίδι στην επιβίωση της χώρας. Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγαίνει να καταδικάσει τις αυξήσεις του ΦΠΑ, των καυσίμων και των έμμεσων φόρων. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Είναι δυνατόν να ζητά να επανέλθει στη κυβέρνηση ο Σημίτης του χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών αγώνων των 30 δις ευρώ; Σα να μην μας τα λέει καλά νομίζω.

Δεν ξέρω που και πότε είπε ότι συμφωνεί με τον όρο Βόρεια Μακεδονία. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να το λέει αυτό. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μας το πει.

Κατά τα άλλα, ο Κατατζαφέρης είναι λαϊκιστής όμως δεν είναι περισσότερο λαϊκιστής από τον Ανδρέα Παπανδρέου και δεν είναι περισσότερο δημαγωγός από τον αγαπητό σε πολλούς Λαζόπουλο.

ΔΝΤ + ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Οχι βεβαια, μονο οι κουκουεδες το δεχονταν αυτο και μαλιστα ηθελαν να δωσουμε και την ελληνικη Μακεδονια στο Τιτο, δεσμευομενοι απο τον Σταλιν.

Η κάμερα του idas.gr ακολούθησε την Νεολαία Ορθοδόξου Συναγερμού στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας, στην Θεσσαλονίκη.

Σχετικό απόσπασμα από «το Παρόν» της 9ης Μαρτίου:

Η παρουσία της ΝΕΟΣ ήταν δυναμικότατη στο συλλαλητήριο του ΛΑΟΣ για τη Μακεδονία την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Επίσης μας μεταφέρουν ότι καταλυτική για την επιτυχία ήταν και η ανταπόκριση στο κάλεσμα της αδελφής μαθητικής παράταξης ΜΠΟΥΜ, που μάζεψε στην παραλία του Θερμαϊκού πολλούς μαθητές. «Όλα τα λεφτά» για τους συμμετέχοντες ήταν η πορεία της ΝΕΟΣ από την πλατεία Ελευθερίας, που ξεκίνησε με 500 άτομα για να καταλήξει με 1.500, σύμφωνα με τους ίδιους, στο άγαλμα του Αλεξάνδρου. Περνώντας η πορεία από τις πλατείες και τις καφετέριες με το σύνθημα «εσείς που τώρα κοιτάτε την πορεία ελάτε μαζί μας για τη Μακεδονία», η συμμετοχή μεγάλωνε, με αυθόρμητη ανταπόκριση.

Τραγουδάκια που έγραψαν στο συλλαλητήριο ήταν τα «Δεν πουλιέται η ιστορία, ο λαός (ή ΛΑΟΣ) σας περιμένει στη γωνία» και «Πατριώτες δεν υπάρχει Δεξιά, πατριώτες δεν υπάρχει Αριστερά, μόνο κόκαλα Ελλήνων τα ιερά». Μεγάλο ποσοστό των συμμετεχόντων ωστόσο προέρχονταν από Αθήνα και άλλες πόλεις, από όπου μετακινήθηκαν με πούλμαν. Δεκάδες ώρες ξόδεψαν μέλη της διοίκησης της ΝΕΟΣ και στελέχη γι' αυτόν τον λόγο. Σημαντικό σημείο για τους φανατικούς της ΝΕΟΣ ήταν ο όρκος που φώναξαν στις Θερμοπύλες, στο άγαλμα του Λεωνίδα, με τα λόγια του εθνικού μας ποιητή: «ορκίζομαι στη στάχτη αυτή λόγο, έργο, νόημα». Τι να τους πούμε εμείς τώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom