Το να πάει ο Ντόρα στο ΛΑΟΣ το θεωρώ σχεδόν απίθανο.
Δε θα μου φαινόταν περίεργο όμως να έβλεπα τη Ντόρα με τον Βενιζέλο να έφτιαχναν νέο πολιτικό φορέα από κοινού.
Σχετικά με το εάν οι υπόλοιποι στο κόσμο αποκαλούν τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες, είναι λυπηρό αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάζει.
Τους Σκοπιανούς τους ενδιαφέρει να αποδεχτούμε εμείς πως εκείνοι είναι Μακεδόνες.
Εμείς με τη σειρά μας δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα με το να αποδεχτούμε τον όρο Μακεδονία στο όνομά τους.
Έχω βαρεθεί να ακούω τους πολιτικούς να μας πρήζουν πως πρέπει να τους αναγνωρίσουμε γιατί θα πάθουμε πολλά. Δεν κοιτούν να πάνε να πνιγούν λέω εγώ καλύτερα έτσι που μας κατάντησαν με τις κλεψιές τους.
Ακούσατε ποτέ έστω και ένα πολιτικό να καθίσει να εξηγήσει τι ακριβώς θα πάθουμε στο μέλλον αν δεν τους αναγνωρίσουμε ως άνω ή βόρεια Μακεδονία; Ακούσατε κανένα να απαριθμεί τα δεινά που θα τραβήξουμε;
Εγώ δεν το άκουσα ούτε το διάβασα ποτέ.
Εγώ δεν θέλω να παίξω το παιχνίδι των αμερικάνων και δε θέλω να τους αναγνωρίσουμε ως άνω ή βόρεια Μακεδονία αν πρώτα δεν καθίσουν να μου απαριθμήσουν τα υπέρ και τα κατά της ενέργειας αυτής.
Αυτό το χιλιοειπωμένο, «τους έχουν αναγνωρίσει όλοι, οπότε πρέπει να το κάνουμε κι εμείς», εμένα δε μου λέει τίποτα.
Και λοιπόν; Τί σημάνει το ότι τους αναγνώρισαν οι άλλοι; Στην Ελλάδα ζουν πεντακόσιες χιλιάδες άνδρες που τον τρώνε από πίσω. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να το δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι;