Επισκέπτης
Εχώ δει,η διασύνδεση τους με την τουρκική κυβέρνηση δεν αποδεικνύεται από πουθενά,είναι αρκετοί συμφωνώ.κατσε να δεις τις εκπομπες του πασοκτζη χαρδαβελα και μετα μιλαμε για μεμονωμενους τουρκους
Εχώ δει,η διασύνδεση τους με την τουρκική κυβέρνηση δεν αποδεικνύεται από πουθενά,είναι αρκετοί συμφωνώ.κατσε να δεις τις εκπομπες του πασοκτζη χαρδαβελα και μετα μιλαμε για μεμονωμενους τουρκους
Παπαβλημα, σου τοχω πει 100 φορες!Εχώ δει,η διασύνδεση τους με την τουρκική κυβέρνηση δεν αποδεικνύεται από πουθενά,είναι αρκετοί συμφωνώ.
Αντέ αποδείξε το μου για ακόμα μία φορά,δεν με ενοχλεί!!!Παπαβλημα, σου τοχω πει 100 φορες!
Αμα δεν ξερεις κατι μη πετας μπαρουφες!
Εχώ δει,η διασύνδεση τους με την τουρκική κυβέρνηση δεν αποδεικνύεται από πουθενά,είναι αρκετοί συμφωνώ.
Εεε καλά αφού βλέπει ο Πλεύρης ερβαιοσιωνικό δάκτυλο,έτσι είναι!!!
Αντέ αποδείξε το μου για ακόμα μία φορά,δεν με ενοχλεί!!!
Οι γκρίζοι λίγοι κ όλα τα τουρκάκια που μας ενοχλούνε εμάς εδώ είναι εθνικιστές σαν της χ.α. ίδια δράση,δεν μπορείς να κατηγορήσεις κυβερνήσεις χωρίς αποδείξεις.....
Αυτό προσωπικά δεν διαπίστωσα να φαίνεται από κάπου,ο λόγος μόνο δεν επαρκεί κάποιες φορές για να αποδείξεις κανείς κάτι.nomizv οτι στην ακπομπη ακουστηκε για 5-6 χιλιαδες εμμισθους απο το προξενιο πρακτορες....οποτε δεν ειναι "λιγοι ακραιοι"
οχι ρε παπαρα, να κατσεις να γκουγκλαρεις και να δεις μελη ποιων ΜΚΟ ηταν οι "ακτιβιστες" και ποια η σχεση τους με το επισημο Τουρκικο κρατος!Αντέ αποδείξε το μου για ακόμα μία φορά,δεν με ενοχλεί!!!
Οι γκρίζοι λίγοι κ όλα τα τουρκάκια που μας ενοχλούνε εμάς εδώ είναι εθνικιστές σαν της χ.α. ίδια δράση,δεν μπορείς να κατηγορήσεις κυβερνήσεις χωρίς αποδείξεις.....
Οι αποδείξεις για αυτό ποιες είναι;;;;το προξενιο ειναι επισημη αρχη μιας χωρας και αυτο το προξενιο δηλαδη της τουρκιας πληρωνει 5000-6000 πρακτορες εντος ελληνικου εδαφους...ΕΛΕΟΣ!! ...μην λες αλλες μαλακιες....δεν θα μπορουμε να γαμησουμε το βραδυ απο τον πονοκεφαλο που μας προκαλεις....
Εεε καλά αφού βλέπει ο Πλεύρης ερβαιοσιωνικό δάκτυλο,έτσι είναι!!!
Οι Τούρκοι ακτιβιστές με τους εθνικιστές τώρα τί σχέση έχουνε;!οχι ρε παπαρα, να κατσεις να γκουγκλαρεις και να δεις μελη ποιων ΜΚΟ ηταν οι "ακτιβιστες" και ποια η σχεση τους με το επισημο Τουρκικο κρατος!
Οι αποδείξεις για αυτό ποιες είναι;;;;
Για λένε οι άνθρωποι,οι Εβραίοι εδώ που κολλάνε πάλι;!
Αυτή είναι;;;;δες την εκπομπη του χαρδαβελλα!! δεν θα κατσω να ξαναδω ολη την εκπομπη για να απομονωσω το συγκεκριμενη δηλωση και να στην φερω στο πιατο...μπες στο youtube kai δες την... εσυ νομιζεις οτι ειμαστε βεγγοι και θα πρεπει να τρεχουμε για παρτι σου για να αποδειξουμε τα αυτονοητα
Οι Τούρκοι ακτιβιστές με τους εθνικιστές τώρα τί σχέση έχουνε;!
Το αντίθετο,εχθροί είναι!!!
Για λένε οι άνθρωποι,οι Εβραίοι εδώ που κολλάνε πάλι;!
Στον συγγραφέα του βιβλίου νομίζω αναφέρεσαι,εεε αντέ πόσταρε το βιογραφικό του,για να διαπιστώσουμε την εβραική του καταγωγή αλλά κ προβοκατόρικη-εθνικιστική άποψη(δεν είναι άλλωστε όλοι οι εβραίοι κακοί).
Θα προσπαθήσω,αν και μου βάζεις δύσκολα,80 σελίδες το θέμα,θυμάσαι περίπου σε ποια σελίδα;;;δες τα χθεσινα λινκ στο θρεντ ενα πλοιο για την γαζα και θα δεις οτι η τουρκικη ακτιβιστικη οραγανωση ειναι ακραια ισλαμιστικη και δεν εχει σχεση με την αριστερα της τουρκιας...ελεος ρε πουστη...πρεπει να κραταμε ολα τα λινκ για να σου απανταμε στην στιγμη που τρως φλας με ενα θεμα...
Αυτή είναι;;;;