Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Βρε παλιοκομμούνι άσε τα κορίτσα να βαφτούν να ξυριστούν είναι μεγάλη μέρα σήμερης

Μπορεί να βρούνε κανα γαμπρό :knockinb:

Οι πούστηδες φίλε δεν ήταν ποτέ οι εθνικιστές που τους βαφτίζεις εσύ "φασίστες".Πούστηδες δεν ήταν ποτέ μιας και χάρησ ε αυτούς και στα εθνικά τους φρονήματα ενώ αρχικά η Ελλάδα μας ήταν 1 μικρό κομμάτι γης και τα σύνορα φτάναν μεχρι τη Λαμία με αγώνες,με αφύπνιση και συμβολή στη γαλουχηση αισθήματος Εθνικής περηφάνειας και Πίστης πολέμησαν και διώξαν τους Τουρκαλάδες και χτύπησαν τους Βούλγαρους στους Βαλκανικούς.Ο Μεταξάς που οι Αριστεροί τον καταράσονταν είχε οργανώσει καλά τη "Γραμμή Μεταξά" και τα οχυρά και όταν τόλμησαν οι "Μακαρονάδες" και πάτησαν το άπλυτο πόδι τους στην Ήπειρο τους κυνηγήσαμε.Και οι Γερμανοί δεν προέλασαν πανεύκολα όπως νόμιζαν γιατί αν και πήραν τα οχυρα σε 2 μερες είχαν πάνω από 10000 απώλειες,που τα οχυρά μάχονταν με μόλις 4000 αγωνιστές ενάντια σε στουκας,σε τανκς και 30000 Ναζί.Οι Κομμουνιστές στην Κατοχή στις φυλλάδες τους χαρακτήριζαν τις ενέργεις του ΕΔΔΕΣ ως τρομοκρατικές επιθέσεις και εξυμνούσε τις Κατοχικές Δυνάμεις.Άλλωστε και ο συχωρεμένος ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος είχε αναφερθεί πολλές φορές πριν παθει μαλάκυνση στα τελευταία του στον προδοτικό χαρακτήρα της Αριστεράς και του ΚΚΕ στην Κατοχή.

Και τώρα τι λέμε;Να φύγουν όλοι οι παρανομοι,οι λαθραίοι μετανάστες που αμς κάνουν τις γειτονιές,τις πλατειες και δρόμους γκέτο.Που κλείνουν επιχειρήσεις από το παραεμπόριό τους.Που πουλάνε στα παιδιά μας ηρωίνη.Όλοι αυτοί που δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας.Οι αριστεροί λενε "Τους καημένους.Τα θύματα πολέμων και δικτατοριών στις πατρίδες τους.Και να τους δώσπυμε πολιτικό άσυλο".Δεν τους έχουν πηδήσει όμως την αδερφή ή τη γκόμενα να δω αν θα λένε τα ίδια.

Αντιδράμε στο ψευδοκράτος των Σκοπίων που ε΄χουν το θράσος να αγγίζουν και να μολύνουν τη Μακεδονική Ιστορία.Όχι μόνο θέλυον να λεγονται Μακεδονία,αλλά ισχυρίζονται ότι υπάρχει Μακεδονική γλώσσα και από την αρχαιότητα ότι είναι άλλος λαός.Ονομάζουν τα αεροδρόμια τους Μεγας Αλεξανδρος.Κάνουν ψευτοντοκυμαντερ να πείσουν τους ξένους ότι ο Μεγας Αλέξανδρος ήταν δικος τους.Ποιο κόμμα ποτέ συγκρούστηκε ανοιχτα μαζί τους;Τι λένε οι αριστεροί;Εμείς πάντως λέμε επίσημα να πάνε στο διάολο και αν θέλουν τη Μακεδονία να ρθουν να την παρουν αν μπορούν.Γιατί είναι πούστηδες.

Οπότε σε κάλυψα ποιοι είναι άντρες,ποιοι είναι πατριώτες και ποιοι είναι πούστηδες.

Επισκέπτης
Ότι ο yrret και εσύ είστε οι σύγχρονοι Μεταξικοί ας πούμε τώρα(ωραία παρομοίωση)!!! :cheesy:

Πατριώτες όπως κ τόσοι είναι πούστηδες,η ομοφιλοφυλία δεν κάνει διακρίσεις πολιτικές!!! :grin:

Επισκέπτης
και τι σημαινει αυτο? Εχει καταδικαστει για κατι ο κωστας πλευρης ( αντι-συνταγματικο )....Δεν εχουν το δικαιωμα να "μετανοησουν" τα πρωην μελη της χρυσης αυγης και να ερθουν σε ενα αστικο κομμα? Η δημοκρατια εχει αποκλεισμους? Ελατε στο κομμα μας χουντικοι και χρυσαυγητες...
Δικάστηκε για κάτι αντι-συνταγματικό(αντισημιτισμό) σε ελληνικό ΄΄δίκαιο΄΄ δικαστηρίο(ένα τέτοιο σε λίγο θα αποφυλακίσει έναν φονιά-μπάτσο)!!! :P

H αριστερά επιθυμεί ένα εννιαίο αριστερό κράτος όσο γίνεται μεγαλύτερο,μία ένωση,Βαλκανική σε πρώτη φάση.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ότι ο yrret και εσύ είστε οι σύγχρονοι Μεταξικοί ας πούμε τώρα(ωραία παρομοίωση)!!! :cheesy:

Πατριώτες όπως κ τόσοι είναι πούστηδες,η ομοφιλοφυλία δεν κάνει διακρίσεις πολιτικές!!! :grin:

εμεις πειραμε ψηφος εμπιστοσυνης απο τους φιλελευθερο κομμα και δεν καναμε τιποτα περισσοτερο απο οτι εκανε ο παγκαλος το 35...μονο που εμεις το επιτυχαμε....θα απολογιθουμε για την επιτυχια μας?

Επισκέπτης
το οτι κανεις φορολογικη δηλωση δεν σημαινει οτι η οποια ζημενς δεν σπαει της χορηγιες σε κουπονια των 5 ευρω και κρυβεται πισω απο τον οποιο απλο οπαδο...
Aυτή η εικασία μέχρι αποδειξεώς της παραμένει εικασία κ όταν αναφέρεται ανοικτά ως κατηγορία αποτελεί λασπολογία!!!

Επισκέπτης
το οτι ανακυκλωνεις τα ιδια και τα ιδια αρθρα και βιντεο απο το ιντερνετ με συχνοτητα 2-3 μηνων αποδεικνυει ποιος κανει προπαγανδα..
Εγώ ανακυκλώνω ίδιο υλικό επειδή ακριβώς δεν είναι σκοπός μου η προπαγάνδα κ ούτε εργάζομαι σε πολιτικό γραφείο σαν μερικούς ωστέ να έχω συνέχεια νέα δεδομένα να αναφέρω,λάσπη για την αριστερά κυρίως!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Aυτή η εικασία μέχρι αποδειξεώς της παραμένει εικασία κ όταν αναφέρεται ανοικτά ως κατηγορία αποτελεί λασπολογία!!!

οποτε ας δεχθει και το οικονομικο ελεγχο (περα απο την καταθεση φορολογικη δηλωσης) για να δουμε ποιοι ειναι οι μεγαλο-καταθετες - υποστηριχτες του κ.κ.ε α.ε για να μην πλαναται καμια εικασια

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Εγώ ανακυκλώνω ίδιο υλικό επειδή ακριβώς δεν είναι σκοπός μου η προπαγάνδα κ ούτε εργάζομαι σε πολιτικό γραφείο σαν μερικούς ωστέ να έχω συνέχεια νέα δεδομένα να αναφέρω,λάσπη για την αριστερά κυρίως!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που αποδεχεσαι οτι ανακυκλωνεις τα ιδια και τα ιδια ανα 3 μηνο διοτι αυτο ειναι ο ορισμος της προπαγανδας "λεγε λεγε και κατι θα μεινει"

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

το ιντερνετ εφευρεθηκε απο τον αμερικανικο στρατο και οχι απο τα πολιτικα γραφεια του ΛΑ.Ο.Σ

Επισκέπτης
οποτε ας δεχθει και το οικονομικο ελεγχο (περα απο την καταθεση φορολογικη δηλωσης) για να δουμε ποιοι ειναι οι μεγαλο-καταθετες - υποστηριχτες του κ.κ.ε α.ε για να μην πλαναται καμια εικασια
Με κάποια σοβαρή έστω ένδειξη αυτό μπορεί να γίνει,δεν έχει υπάρξει τέτοια.

Επισκέπτης
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που αποδεχεσαι οτι ανακυκλωνεις τα ιδια και τα ιδια ανα 3 μηνο διοτι αυτο ειναι ο ορισμος της προπαγανδας "λεγε λεγε και κατι θα μεινει"
Λέγε λέγε συνέχεια για ένα θέμα,εγώ όμως εδώ έχω φτάσει 10.500 post και δεν ασχολούμαι μόνο με το ΛάΟΣ σαν μερικούς άλλους!!! :grin:

Επισκέπτης
εμεις πειραμε ψηφος εμπιστοσυνης απο τους φιλελευθερο κομμα και δεν καναμε τιποτα περισσοτερο απο οτι εκανε ο παγκαλος το 35...μονο που εμεις το επιτυχαμε....θα απολογιθουμε για την επιτυχια μας?
Όχι καλέ αλοίμο,πανηγυρίστε την τερατώδη επιτυχία σας να συγκεντρώσετε σχεδόν όλους τους χουντικούς Ελλάδας!!! :cheesy:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δικάστηκε για κάτι αντι-συνταγματικό(αντισημιτισμό) σε ελληνικό ΄΄δίκαιο΄΄ δικαστηρίο(ένα τέτοιο σε λίγο θα αποφυλακίσει έναν φονιά-μπάτσο)!!! :P

H αριστερά επιθυμεί ένα εννιαίο αριστερό κράτος όσο γίνεται μεγαλύτερο,μία ένωση,Βαλκανική σε πρώτη φάση.

ΜΑ τι λιγοτερο λεει ο πλευρης για τους εβραιους απο οτι λενε οι αριστεροι σημερα εξ αφορμης του "free gaza"?

και απο ποτε μια βαλκανικη συνομοσπονδια εξυπηρετει τα συμφεροντα των ελληνων οταν οι ελληνες εχουν υπογεννητικοτητα και οι αλβανοι υπεργεννητικοτητα? ( θα παραδωσουμε αμαχηττι την ελλαδα στους εχθρους της?

Δηλαδη θα ηταν δικαιο το κρατος μονο και μονο εαν καταδικαζε τον πλευρη? ας κανει ο δημητρας εφεση στα ευρωπαικα δικαστηρια ενα εχει αντερα?

ΝΑ παει να καταθεση ο φιλος του γρηγοροπουλου για να μην βγει ο κορκονεας....

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ η αΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΗΝ

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Όχι καλέ αλοίμο,πανηγυρίστε την τερατώδη επιτυχία σας να συγκεντρώσετε σχεδόν όλους τους χουντικούς Ελλάδας!!! :cheesy:

ΕΝΩ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να μαζευει τους προδοτες που τους δινεις συγχωροχαρτι επειδη ειναι δημοκρατικοι...

Επισκέπτης
ΜΑ τι λιγοτερο λεει ο πλευρης για τους εβραιους απο οτι λενε οι αριστεροι σημερα εξ αφορμης του "free gaza"?

και απο ποτε μια βαλκανικη συνομοσπονδια εξυπηρετει τα συμφεροντα των ελληνων οταν οι ελληνες εχουν υπογεννητικοτητα και οι αλβανοι υπεργεννητικοτητα? ( θα παραδωσουμε αμαχηττι την ελλαδα στους εχθρους της?

Δηλαδη θα ηταν δικαιο το κρατος μονο και μονο εαν καταδικαζε τον πλευρη? ας κανει ο δημητρας εφεση στα ευρωπαικα δικαστηρια ενα εχει αντερα?

ΝΑ παει να καταθεση ο φιλος του γρηγοροπουλου για να μην βγει ο κορκονεας....

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ η αΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΗΝ
Βρε τρόμπα η ΕΝΩΣΗ δεν είναι παράδοση!!! :idiot: :uglystupid:

Ξέρεις την έννοια της σημασίας ενώση;;; :jerking: :think:

Mην φωνάζεις πολύ,αν οι δικοί σας(μπατσούλης κ Πλεύρης έφτασαν μέχρι το δικαστήριο),εδώ ούτε καν αυτό δεν έγινε,συνεπώς αποτελεί για ακόμα μία φορά ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ το θέμα,εκτός νετ θα είχαν πέσει οι ανάλογες μυνήσεις από άτομα της ανταρσύα!!!

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Λέγε λέγε συνέχεια για ένα θέμα,εγώ όμως εδώ έχω φτάσει 10.500 post και δεν ασχολούμαι μόνο με το ΛάΟΣ σαν μερικούς άλλους!!! :grin:

ναι αλλα εχει μια αντι-ΛΑ.Ο.Σ ρητορεια και προμοταρεις συγκεκριμενα κομματα αναλογα με την ατζεντα που αυτα εχουν σε σχεση με την αριστερα...σημερα εισαι πασοκ (αστικο κομμα) αυριο κκε (κομμουνιστικο κομμα) αρκει να μην "περασει" η δεξια ρητορεια

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Βρε τρόμπα η ΕΝΩΣΗ δεν είναι παράδοση!!! :idiot: :uglystupid:

Ξέρεις την έννοια της σημασίας ενώση;;; :jerking: :think:

Mην φωνάζεις πολύ,αν οι δικοί σας(μπατσούλης κ Πλεύρης έφτασαν μέχρι το δικαστήριο),εδώ ούτε καν αυτό δεν έγινε,συνεπώς αποτελεί για ακόμα μία φορά ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ το θέμα,εκτός νετ θα είχαν πέσει οι ανάλογες μυνήσεις από άτομα της ανταρσύα!!!

η ΕΝΩΣΗ είναι παράδοση εφοσον δημογραφικα σε βαθος χρονου οι αλβανοι θα γινουν πλειοψηφια σε ενα κρατος που θα αρχιζει απο την αρεοπολη και θα τελειωνει στην πριστινα!!!

εαν θελουν να κανουν μηνυσεις ας βλεπουν καθε βραδυ 23.00 με 24.00 μμ το Σπυρο ΧΑΤΖΑΡΑ στο BLUE SKY

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom