Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Και οι δουλοι πηραν οπλα σε περιπτωσεις εθνικης αναγκης και ο Θεμιστοκλης οταν τον ειρωνευτηκαν για την καταληψη της Αθηνας απο τον Ξερξη, απαντησε οτι με το στολο του μπορει να παρει οποια πατριδα θελει.

Αυτό το χώμα σύντροφε δεν είναι "γεωγραφικός τόπος", είναι ποτισμένο με αίμα και μάλιστα πάρα πολύ. Να μην παίζουμε το παιχνίδι αυτών που έχουν βάλει στο μάτι αυτόν τον "γεωγραφικό χώρο". Εξάλλου αυτός ο τόπος όπου και να πας βλέπεις το μεγαλείο των προγόνων μας. Όπου και να σκάψεις θα βρεις αρχαία. Δεν είναι "γεωγραφικός χώρος" είναι η πατρίδα μας. Ο δούλος πολεμάει για την ζωή του και όχι για ιδέες και ιδανικά. Εμείς δεν έχουμε που αλλού να πάμε και δεν το κουνάμε από εδώ. Για να πω και τα κομμουνιστικά μου, το κεφάλαιο είναι πολυεθνικό όχι οι λαοί.     

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στο ΚΚΕ δεν υπαρχουν απλα πατριωτες. Το ΚΚΕ ειναι το μονο πραγματικα πατριωτικο κομμα. Γιατι θελει ο λαος να ευημερει και να ναι νοικοκυρης στον τοπο του. Γιστι πατριδα ειναι ο λαος οχι το χωμα, τα βουνα, τα λαγκαδια και οι σημαιες.
Και σ αυτο το ΚΚΕ συμφωνει με την αρχαιοελληνικη αντιληψη, οπου η πατριδα δεν νοειται σαν ενας γεωγραφικος τοπος αλλα ενας χωρος ευημεριας και πολιτικης συμμετοχης.

ρε βλαμενε ο κορμος της θεωριας και υπαρξης του κομμουνισμου στηριζεται στην κακουχια και στην μιζερια. ηλιθιε.
εαν ευημερουσαν ολοι δε θα υπηρχε κομμουνισμος γιατι δε θα ειχε λογο υπαρξης. και αυτος ειναι ο μεγαλυτερος φοβος των καραγκιοζηδων ιστρουχτορων σας. πανιβλακα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

τζαμπα πηγε το κουτσουλισμα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και πλημμεληματική δίωξη για συμμετοχή σε υπεράκτια εταιρεία
Ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Γιώργου Καρατζαφέρη
Βασιλική Κόκκαλη07/01/201516:485

Αφορά ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες - Τα έτη 2007-2008 έλαβε 1,6 εκατ.ευρώ σε δύο δόσεις από επιχειρηματίες που ασχολούνται με πωλήσεις όπλων και συγκεκριμένα μεσολάβησαν για την αγορά των Super Puma

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες κατά του Γιώργου Καραταζαφέρη, προχώρησαν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές μετά την παραγγελία της Βουλής που ήλεγξε τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του πρώην προέδρου του ΛΑΟΣ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Και δαγκας το σουργελο..?  ερε..  σκεψου.. αφου και τα σουργελα κλεβανε τι θα κανανε οι "σοβαροι"..

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Στη δημοσιότητα έδωσε τα ονόματα που περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Αντώνη Μυλωνάκη.

Την τελευταία θέση, καταλαμβάνει ο πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ δικηγόρος κ. Ν. Σαλαβράκος.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι τα εξής:

01. Αντώνης Μυλωνάκης
02. Ανδρέας Παπαμιχαήλ
03. Νικήτας Πετρούλιας
04. Σοφία Παραδείση
05. Όθων Φλωράτος
06. Φώτης Χαρίτος
07. Ευαγγελία Δέσκα
08. Κώστας Κατσούδας
09. Αγγελική Τσουκαλά
10. Φώτης Μπαμπάνης
11. Δημοσθένης Ευσταθίου
12. Νίκος Σαλαβράκος

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Αντώνης Μυλωνάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται κάτω από τη μπότα των Γερμανών και διεθνών τοκογλύφων. Ο περίφανος ελληνικός λαός στραγγαλίζεται και απαξιώνεται καθημερινά τα τελευταία 4 χρόνια. Ήρθε η ώρα της επανάστασης. Σ’ αυτές τις πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές, αποφάσισα δεχόμενος τη τιμητική πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη, να ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου, μαζί με τους αγωνιστές της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς παράταξης για την τελική νίκη.

Τιμώντας τις αξίες Αξιωματικού και πιλότου του ελληνικού στρατού, αλλά και του μαχητή δημοσιογράφου, υπόσχομαι να πολεμήσω με μυαλό και ψυχή για την Ελληνίδα και τον Έλληνα».

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Φώτης Μπαμπάνης.  Πολύ γραφικός τύπος. Γυρολόγος των διακαστιρίων αρχές δεκαετίας του 90 και όλιγον μεθύστακας. Πολύ κάλτ φυσιογνωμία με πολύ καλή σχέση με το Μετάξι και τα πέριξ!!

:headbang: :headbang:

Συνημμένα

• FotisBabanis.jpg
    FotisBabanis.jpg
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 27

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
Φώτης Μπαμπάνης.  Πολύ γραφικός τύπος. Γυρολόγος των διακαστιρίων αρχές δεκαετίας του 90 και όλιγον μεθύστακας. Πολύ κάλτ φυσιογνωμία με πολύ καλή σχέση με το Μετάξι και τα πέριξ!!

αυτος δεν ειναι που ειχε πεταξει το ποτηρι με το νερο στον κορκολη στα δικαστηρια τοτε
που πηδαγε τα κοριτσακια?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά τον είχα γνωρίσει σε μια δουλειά που κάναμε μαζί του ποδαριού εκείνα τα χρόνια και έτυχε και τον είχα υφιστάμενό μου, όχι ότι εγώ είχα περισσότερα πτυχία από αυτόν που πράγματι διέθετε. Και τότε δύσκολα ήταν τα πράγματα. Ο άνθρωπος ήταν ολίγον σαλεμένος.
Καθόταν στις καρέκλες την νύχτα και κοιμόταν και πεταγόταν στον ύπνο του και πέταγε που και που.
-Κύριε εσείς πήρατε αριθμό προτεριότητας; Όλα αυτά αφού είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ. Ο φουκαράς είχε πάθει μεγάλη ζημιά την οποία του την είχε κάνει γυναίκα.
Τώρα που είδα το όνομα του τον θυμήθηκα. Δεν πολύ ασχολούμαι με τα πολιτικά αλλά αν βάζουν τέτοιους στα ψηφοδέλτια γάματα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ελεος ρε Καρατζαφερη, αν είναι να βαζεις και τον...Μπαμπανη για να κλεισεις ψηφοδελτιο, δεν το κλεινεις το μαγαζι ρε φιλε?
Καπου υπαρχει και ένα οριο πλεον.
Ε νισάφι πια.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ SKAI 15-01-15

O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑLPHA 14-01-15

O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΕPSILON TV 12-01-15

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Το μεγάλο κόλπο: Πως μειώνουν την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

16 Ιανουαρίου 2015 | 13:20. Τα καρφιά του Σπύρου

''Μου είπαν να μην το γράψω, αλλά προκειμένου να σκάσω αποφάσισα να το γράψω.

Ξέρετε γιατί δεν βάζουν στις μετρήσεις των δημοσκόπων τον ΛΑ.ΟΣ; Γιατί αλλιώς δεν βγαίνει μειωμένη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ.

Τον ΛΑ.ΟΣ τον μετράνε μεταξύ 2,9% έως 3,2% και δίνουν τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ γύρω στις 3 μονάδες. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ στην πραγματικότητα υπερβαίνει τις 7 μονάδες. Με τα ποσοστά του ΛΑ.ΟΣ, που δεν τα εμφανίζουν οι πονηροί, φέρνουν τη διαφορά γύρω στα 3% και κρατούν μέσα στο εκλογικό παιχνίδι τον κ. Α. Σαμαρά. Μου συνέστησαν φίλοι και άσπονδοι φίλοι να μην το αποκαλύψω γιατί... μπορεί να κάνω κακό στον αδελφό μου.
«Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα, μου συνέστησαν. Έτσι και έτσι ο Γιώργος εκλογικά θα πάρει το ποσοστό του. Θυμάσαι και στις Ευρωεκλογές οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 0,5% και τελικά πήρε 2,8%».

Άραγε κάνω καλό ή κακό που το αποκαλύπτω;;; Η αλήθεια ποτέ δεν βλάπτει!''

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Το μεγάλο κόλπο: Πως μειώνουν την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

16 Ιανουαρίου 2015 | 13:20. Τα καρφιά του Σπύρου

''Μου είπαν να μην το γράψω, αλλά προκειμένου να σκάσω αποφάσισα να το γράψω.

Ξέρετε γιατί δεν βάζουν στις μετρήσεις των δημοσκόπων τον ΛΑ.ΟΣ; Γιατί αλλιώς δεν βγαίνει μειωμένη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ.

Τον ΛΑ.ΟΣ τον μετράνε μεταξύ 2,9% έως 3,2% και δίνουν τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ γύρω στις 3 μονάδες. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ στην πραγματικότητα υπερβαίνει τις 7 μονάδες. Με τα ποσοστά του ΛΑ.ΟΣ, που δεν τα εμφανίζουν οι πονηροί, φέρνουν τη διαφορά γύρω στα 3% και κρατούν μέσα στο εκλογικό παιχνίδι τον κ. Α. Σαμαρά. Μου συνέστησαν φίλοι και άσπονδοι φίλοι να μην το αποκαλύψω γιατί... μπορεί να κάνω κακό στον αδελφό μου.
«Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα, μου συνέστησαν. Έτσι και έτσι ο Γιώργος εκλογικά θα πάρει το ποσοστό του. Θυμάσαι και στις Ευρωεκλογές οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 0,5% και τελικά πήρε 2,8%».

Άραγε κάνω καλό ή κακό που το αποκαλύπτω;;; Η αλήθεια ποτέ δεν βλάπτει!''
Τι συγκινητικο....
Του ειπαν να μην το πει αλλά το ειπε...
Αλλά το εκανε για χαρη της αληθειας επειδή ο Καρατζαφέρης εχει 3%...

Φιλε εισαι πανω από 12 ετων?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σιγα κ βγει ο καρατζαφερης 1,5% θα παρει κ πολυ του ειναι.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τι συγκινητικο....
Του ειπαν να μην το πει αλλά το ειπε...
Αλλά το εκανε για χαρη της αληθειας επειδή ο Καρατζαφέρης εχει 3%...

Φιλε εισαι πανω από 12 ετων?
Εδω θα ειμαστε ολοι το βραδυ των εκλογων για να συζητησουμε τα ποσοστα της Νεας Δημοκρατιας και των αλλων κομματων!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εδω θα ειμαστε ολοι το βραδυ των εκλογων για να συζητησουμε τα ποσοστα της Νεας Δημοκρατιας και των αλλων κομματων!!!
Η ΝΔ θα εχει 30% + και ο Καρατζαφέρης 1,2%- .
Τι θα συζητήσουμε τοτε?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η ενωση κεντρωων ισως παρει παραπανω και απο τον καρατζαφερη,αλεξ λες να στοιχησει το γεγονος οτι δεν εχουν δικαιωμα ψηφου οι 100.000 νεοι; ισως μερικοι απο αυτους να ανηκουν στην νεος;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
η ενωση κεντρωων ισως παρει παραπανω και απο τον καρατζαφερη,αλεξ λες να στοιχησει το γεγονος οτι δεν εχουν δικαιωμα ψηφου οι 100.000 νεοι; ισως μερικοι απο αυτους να ανηκουν στην νεος;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εννοείται το ότι δεν ψηφιζουν είναι δυσμενες για τον Συριζα και το Ποταμι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom