Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ποια ΝΔ??? Ειπαμε, ούτε η φωτογραφια του.

Τα ψηφαλάκια του για το μνημόνιο δε σας χάλασαν όμως. Εκεί τον γλύψατε πατόκορφα.

Γιατι ποση μεγαλοψυχια να δειξει πια αυτος ο Σαμαρας????

Όση έδειξε και η ΝΔ στον ίδιο. Αλήτη τον ανεβάζατε, προδότη τον κατέβαζατε. Τώρα τον έχετε πρόεδρο.
Το ίδιο (σε πιο light μορφή) με τη Ντόρα, τον Αβραμόπουλο και δεν ξέρω κι εγώ με ποιον άλλο βγήκε από το μαντρί.

Η καρέκλα της εξουσίας είναι αναπαυτική, κι εσείς οι δεξιοί είστε τόσο βδελυροί που και με το ΠΑΣΟΚ, και με τη ΔΗΜΑΡ και με όποιον άλλο χρειαστεί θα συμμαχίσετε για να κάτσετε σε αυτή.
Μόνο με τη ΧΑ, δεν έδεσε το γλυκό, παρά τις προσπάθειες Μπαλτάκου. Αυτοί είναι ολίγον ασυμάζευτοι, οπότε καλύτερα να τους κυνηγήσετε μπας και πάρετε καμια πασοκική ψήφο.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ο Γ.Καρατζαφερης πριν απο λιγο μεσα απο την εκπομπη του διεψευσε τα συκοφαντικα σεναρια περι παραιτησης του απο την Προεδρια του Λαικου Ορθοδοξου Συναγερμου.
Παντως μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο , εχει το τεκμηριο της αθωοτητας.Το λεω γιατι βλεπω  πολυ κανετε τους δικαστες και προκαταλαμβανετε την ερευνα!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Kαι μ'αρέσει ότι βασικό επιχείρημα των φασιστών και ακροδεξιών για να ψηφιστούν είναι ότι αυτοί δεν κλέβουν,ενώ οι άλλοι κλέψανε !  :grin:
Μακάρι να έχει την τύχη του Τσοχατζόπουλου το μουνόπανο !!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
από την στιγμή που πέταξε σπόντα δημόσια ότι καίει κόσμο αν θέλει όχι μόνο θα τον κλείσουν μέσα..
θα τον πιπώσουν κιόλας... :grin:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
από την στιγμή που πέταξε σπόντα δημόσια ότι καίει κόσμο αν θέλει όχι μόνο θα τον κλείσουν μέσα..
θα τον πιπώσουν κιόλας... :grin:

οντος και εμενα για μυνημα προς "καποιους" μου ακουστηκε η σημερινη του δηλωση και οχι προς τον λαο

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μη μασάς Πρόεδρε από τον βρώμικο πόλεμο που σου κάνουν... στην χειρότερη να σου κατάσχουν όλα τα φράγκα που είχες βγάλει έξω! Τι ανάγκη τα έχουμε εμείς οι πιστοί και πατριώτες; :rockon: :rockon: :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ποσο μπροστα ηταν η ταινια με τον Αυλωνιτη που ηταν προεδρος στο συλλογο "ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ"!!!!

καρμπον ο αυλωνιτης

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
οντος και εμενα για μυνημα προς "καποιους" μου ακουστηκε η σημερινη του δηλωση και οχι προς τον λαο

Τι μηνυμα ρε; Εχει απειλησει και απροκαλυπτα ο ελλαδεμπορας. Περυσι που συλλαβανε το Σπυρο βγηκε στο αρτ και ελεγε Σαμαρα αν πειραξεις τον αδερφο μου θα μετανιωσεις και τετοια.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τα παχιά τα λόγια , τα μεγάλα ....

Αλλος ένας μπινές .