geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.978
- Πόντοι
- 6.515
Ψάχνουν εμβάσματα σε offshore του Καρατζαφέρη
Eμβάσματα ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων Super Puma κατέληξαν σε δύο offshore εταιρίες, που φέρονται να ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews της Κυριακής, τα δύο εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος -μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο- μεσολάβησε στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με τη γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι εταιρείες που εξετάζονται και στις οποίες κατέληξαν τα εμβάσματα αυτά, είναι οι Catalina Ltd και Homeric, που πιθανολογείται ότι ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα. Σχετικά με τις συγκεκριμένες εταιρίες μάλιστα, ο εισαγγελέας ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ.
Πηγή:
μεγας ρουφιανος αποδειχτηκε τελικα.ηθελε και ευρωβουλευτη τρομαρα του
μ αρεσει που σοκαριζεστε κιολας...
το εχουμε πει πολλες φορες : πατριδα + θρησκεια = 100% λαμογιο
ποιος να σοκαρίζεται ρε τύπε εκτός από καθυστερημένους που ψηφίζουν τον κάθε γελοίο; Άσε που αμφιβάλλω και γι αυτό (ως προς το σοκ)!μ αρεσει που σοκαριζεστε κιολας...
το εχουμε πει πολλες φορες : πατριδα + θρησκεια = 100% λαμογιο
τυπε ισχυει με διασημους και μη...εγω οποτε εχει τυχει να βρεθω με ανθρωπους αυτης της συνομοταξιας, μετα τη χειραψια μετραω τα δαχτυλα μου μπας και μου κλεψαν κανενα....δυστυχως εχει επιβεβαιωθεί και με τον Μιχαλοπουλο της ελευθερης ωρα τυπε
τυπε ισχυει με διασημους και μη...εγω οποτε εχει τυχει να βρεθω με ανθρωπους αυτης της συνομοταξιας, μετα τη χειραψια μετραω τα δαχτυλα μου μπας και μου κλεψαν κανενα....
αν το πηγαινες προσωπικα για πες τι ψηφισες εσυποιος να σοκαρίζεται ρε τύπε εκτός από καθυστερημένους που ψηφίζουν τον κάθε γελοίο; Άσε που αμφιβάλλω και γι αυτό (ως προς το σοκ)!
τυπε ισχυει με διασημους και μη...εγω οποτε εχει τυχει να βρεθω με ανθρωπους αυτης της συνομοταξιας, μετα τη χειραψια μετραω τα δαχτυλα μου μπας και μου κλεψαν κανενα....
τι να σου απαντήσω ρε μεγάλε; ταμπέλα πας να μου βάλεις; βρες κάναν άλλον!αν το πηγαινες προσωπικα για πες τι ψηφισες εσυ
να σε χαρακτηρισω κι εγω
εκανες χαρακτηρισμο σε μενα και τωρα κανεις την παπια?τι να σου απαντήσω ρε μεγάλε; ταμπέλα πας να μου βάλεις; βρες κάναν άλλον!
δεν πήγαινε για σένα αφού δεν είχα δει καν το σχόλιό σου! Ευτυχώς μου πόσταρες την ηλίθια ερώτησή σου που αποδεικνύει γιατί τον ψήφισες και επιβεβαίωσες πλήρως την εκτίμησή μου για τους συγκεκριμένους ψηφοφόρους. Και ναι είσαι καθυστερημένος, πως να το κάνουμε;εκανες χαρακτηρισμο σε μενα και τωρα κανεις την παπια?
εσυ εισαι πιο καθυστερημενος
δεν τραβας τα βυζια σου ρε ζαβλακα κασοιουςδεν πήγαινε για σένα αφού δεν είχα δει καν το σχόλιό σου! Ευτυχώς μου πόσταρες την ηλίθια ερώτησή σου που αποδεικνύει γιατί τον ψήφισες και επιβεβαίωσες πλήρως την εκτίμησή μου για τους συγκεκριμένους ψηφοφόρους. Και ναι είσαι καθυστερημένος, πως να το κάνουμε;
Και Σαμάρα ψήφισα και σε χαντάκωσα κιόλας...δεν τραβας τα βυζια σου ρε ζαβλακα κασοιους
εσυ που ψηφισες σαμαρα και μας εεχεις χαντακωσει
ποσο ηληθιος μπορει να εισαι?πιο πολυ απ οτι φαινεσαι?