Νέα

Φυλής 200

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GUSKUKI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σύντροφε Run for your life. Φαίνεται ότι από το πολύ τρέξιμο για τη ζωή σου έχεις γίνει ευερέθιστος.  Δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείς αυτόν τον τόνο για να μου απαντήσεις. Κάποιες απόψεις έγραψα. Αν διαφωνείς ΟΚ. Δεν έχω καμμία πρόθεση να σπαταλάω χρόνο και ενέργεια για να σε πείσω. Δεν καταλαβαίνω όμως το στυλ σου. Κατ' αρχάς εγώ δεν σχολίασα τίποτα δικό σου ούτε είχα πρόθεση να αντιπαρατεθώ μαζί σου.

Αφού μου κάνεις την τιμή όμως να σχολιάσεις παράγραφο προς παράγραφο τις απόψεις μου επίτρεψε μου να σε ευχαριστήσω γι' αυτό. Με τιμά ιδιαιτέρως όταν κάποιος ασχολείται με αυτά που λέω, έστω κι αν με αυτό τον τρόπο βρίσκει ευκαιρία για να λιβελλογραφήσει. Σίγουρα πάντως δεν απαντάς σε τίποτα απ' αυτά που γράφω. Δυσκολεύομαι επίσης να παρακολουθήσω το σκεπτικό σου γιατί αυτό μπερδεύεται με μια σειρά από κλισέ, κοινοτοπίες και δόγματα.

Αν καταλαβαίνω σωστά θέλεις να πεις ότι ζούμε σε ένα κόσμο όπου όλα είναι προκαθορισμένα από σχέσεις εξάρτησης και εκμετάλλευσης και ότι δεν μπορούν να υπάρχουν ισότιμες σχέσεις βασισμένες σε συμφωνία των μερών ώστε να επιτευχθεί η ατομική ευημερία του καθενός.. Για σένα ο εργαζόμενος είναι ένα αδύναμο ον ατομικά. Δλδ μόνος του δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτές τις σχέσεις 'εκμετάλλευσης', αλλά χρειάζεται την προστασία του κράτους ή των συλλογικοτήτων όπως συνδικάτα ή/και άλλες συλλογικές οργανώσεις.

Ε λοιπόν μας χωρίζει ιδεολογικό χάος!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αγαπητε κοινωνικα ευαισθητε run for your life δεν θα απαντησω στο σκελος για την υποθετικη κορη μου καθως σου απαντησε και με καλυψε μπορω να πω ο συναδελφος foot hunter.Aφου λοιπον ως γνησιος φιλανθρωπος,σαν ενας αλλος ωνασης τολμω να πω αποφασισες να κανεις την θυσια να μοιρασεις απλοχερα τους πακους των 300 ευρο για μια νυχτα με μια κοπελα ευγε,εμεις οι μικροψυχοι απλοι μεροκαματιαρηδες θα αρκεστουμε στις φτωχες ατιμασμενες πλην τιμιες πορνες των 20 ευρω!!!!!!!!

παντως να ξερεις οτι και λεφτα να βγαζεις ειναι πολυ προκλητικο για μενα να πηγαινεις με πορνες των 300-1000 ευρω και να βγαινεις απο πανω,προσωπικα αν ερχοσουν καταμουτρα και μου ελεγες ολες αυτες τις παπαριες θα σε εσπαγα στο ξυλο προσωπικα!!!!!!!

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε κοινωνικα ευαισθητε run for your life δεν θα απαντησω στο σκελος για την υποθετικη κορη μου καθως σου απαντησε και με καλυψε μπορω να πω ο συναδελφος foot hunter.Aφου λοιπον ως γνησιος φιλανθρωπος,σαν ενας αλλος ωνασης τολμω να πω αποφασισες να κανεις την θυσια να μοιρασεις απλοχερα τους πακους των 300 ευρο για μια νυχτα με μια κοπελα ευγε,εμεις οι μικροψυχοι απλοι μεροκαματιαρηδες θα αρκεστουμε στις φτωχες ατιμασμενες πλην τιμιες πορνες των 20 ευρω!!!!!!!!

παντως να ξερεις οτι και λεφτα να βγαζεις ειναι πολυ προκλητικο για μενα να πηγαινεις με πορνες των 300-1000 ευρω και να βγαινεις απο πανω,προσωπικα αν ερχοσουν καταμουτρα και μου ελεγες ολες αυτες τις παπαριες θα σε εσπαγα στο ξυλο προσωπικα!!!!!!!

Άλλος ένα "μάγκας" του διαδικτύου...
Ποιές φτωχές κοπέλες;Αφού συμφωνείς ότι βγάζουν περισότερα και απο εμένα,πόσο μάλλον απο τον μεροκαματιάρη σαν εσένα,πώς είναι φτωχές;Και γιατί είναι προκλητικό που χαλάω 300-1000? για μια βραδυά;Απο εσένα τα πέρνω τα λεφτά;Πριν μπω στο πολυτεχνείο,κάθε Σ/Κ και τα καλοκαίρια δούλευα στην οικοδομή.Οπότε άσε τα περί πρόκλησης.Όσο για την "ενέργεια" που θα καταναλώσεις να "με σπάσεις στο ξύλο",θα σού πρότεινα να τη φυλάξεις για να γλύψεις καμιά μπότα...Ή μήπως προτιμάς τις μπότες που σε κλωτσούν στον κώλο;

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφε Run for your life. Φαίνεται ότι από το πολύ τρέξιμο για τη ζωή σου έχεις γίνει ευερέθιστος.  Δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείς αυτόν τον τόνο για να μου απαντήσεις. Κάποιες απόψεις έγραψα. Αν διαφωνείς ΟΚ. Δεν έχω καμμία πρόθεση να σπαταλάω χρόνο και ενέργεια για να σε πείσω. Δεν καταλαβαίνω όμως το στυλ σου. Κατ' αρχάς εγώ δεν σχολίασα τίποτα δικό σου ούτε είχα πρόθεση να αντιπαρατεθώ μαζί σου.

Αφού μου κάνεις την τιμή όμως να σχολιάσεις παράγραφο προς παράγραφο τις απόψεις μου επίτρεψε μου να σε ευχαριστήσω γι' αυτό. Με τιμά ιδιαιτέρως όταν κάποιος ασχολείται με αυτά που λέω, έστω κι αν με αυτό τον τρόπο βρίσκει ευκαιρία για να λιβελλογραφήσει. Σίγουρα πάντως δεν απαντάς σε τίποτα απ' αυτά που γράφω. Δυσκολεύομαι επίσης να παρακολουθήσω το σκεπτικό σου γιατί αυτό μπερδεύεται με μια σειρά από κλισέ, κοινοτοπίες και δόγματα.

Αν καταλαβαίνω σωστά θέλεις να πεις ότι ζούμε σε ένα κόσμο όπου όλα είναι προκαθορισμένα από σχέσεις εξάρτησης και εκμετάλλευσης και ότι δεν μπορούν να υπάρχουν ισότιμες σχέσεις βασισμένες σε συμφωνία των μερών ώστε να επιτευχθεί η ατομική ευημερία του καθενός.. Για σένα ο εργαζόμενος είναι ένα αδύναμο ον ατομικά. Δλδ μόνος του δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτές τις σχέσεις 'εκμετάλλευσης', αλλά χρειάζεται την προστασία του κράτους ή των συλλογικοτήτων όπως συνδικάτα ή/και άλλες συλλογικές οργανώσεις.

Ε λοιπόν μας χωρίζει ιδεολογικό χάος!

Δεν ήταν προσωπική η αντιπαράθεση.Απλώς άδραξα την ευκαιρεία να απαντήσω σε κάποια θέματα.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τι να πω; Διαβάζοντας τις δύο παραπάνω απαντήσεις του Run_for_your_life μένω κυριολεκτικά ενεός!!!!!!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Ενεός! Ωραία λέξη. ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πάνε οι εποχές της εκμετάλλευσης.....τότε - πριν 8-9 χρόνια - όλες ήταν παράνομες και είχαν τον μάνατζερ/ιμπρεσσάριο κοινώς τον νταβά τους. Τώρα πια το 90% είναι νόμιμες, με τα χαρτιά τους ή με το δικαίωμα από την ΕΕ (βλ. Τσέχες, Ουγγαρέζες, Χώρες Βαλτικής κλπ) και κυρίως ανεξάρτητες! Το που θα βρουν δουλειά και το τι δουλειά θα είναι αυτή είναι πια στο χέρι τους. Είτε στη φυλής, είτε σε στριπτηζάδικο, είτε σαν CG τα λεφτά είναι πολλά, όσες το αποφασίζουν ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, μην έχετε καμιά αμφιβολία και μη σας παραμυθιάζουν.

ΥΓ. Εννοείται ότι εκμετάλλευση υπάρχει ακόμα, όμως σε μικρότερο βαθμό και κυρίως Ρωσίδες, Ουκρανές, Λευκορωσίδες κλπ... δηλ. από χώρες που δεν είναι ακόμα στην ΕΕ,  που έχουν μπεί παράνομα στην Ελλάδα και που συνήθως κάποιος τις "προστατεύει".

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΥΓ. Εννοείται ότι εκμετάλλευση υπάρχει ακόμα, όμως σε μικρότερο βαθμό και κυρίως Ρωσίδες, Ουκρανές, Λευκορωσίδες κλπ... δηλ. από χώρες που δεν είναι ακόμα στην ΕΕ,  που έχουν μπεί παράνομα στην Ελλάδα και που συνήθως κάποιος τις "προστατεύει".

Αυτό ακριβώς φίλε.Οι Ρωσίδες κλπ,αναγκάζονται να μπουν ή παράνομα ή με τουριστική visa που λήγει.Ή με κάποιους "καλοθελητές" που τους ανανεώνουν τις κάρτες κλπ...Γιατί ακόμα και αν έχει πράσινη κάρτα μια κοπέλα,κάποιος πρέπει να της 'κολάει" ένσημα για να την ανανεώνει...

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
H ατάκα για τις φοιτήτριες που εκπορνεύονται είναι του, μακαρίτη πλέον, John Kenneth Galbraith.
Για τα υπόλοιπα:
στα νόμιμα μπουρδέλα (στα περισσότερα δηλαδή), καμία κοπέλα δεν εργάζεται ως σκλάβα, δεν της έχουν κρατήσει δηλαδή το διαβατήριο. Οι περισσότερες δουλεύουν με ποσοστό 50% με το σπίτι. Η εκμετάλλευση υφίσταται στα CG που μπορεί να είναι και αιχμάλωτες του νταβατζή, να αδυνατούν να κινηθούν μόνες τους κ.λ.π. Αυτό το καθεστώς ανθεί κατά κύριο λόγο στην επαρχία όπου η κοινωνία είναι μικρή και μπορούν εύκολα να μπουν όλοι οι μπάτσοι στο κόλπο. Στην Αθήνα είναι κάπως πιο χαλαρά, φοβούνται μήπως η κοπέλα την κοπανήσει και πάει στην Αστυνομία.
Εκεί που η κατάσταση είναι πραγματικά ζωώδης, είναι με κάτι μαύρες ή αλβανίδες που της έχουν μαντρώσει σε διαμερίσματα στα Πατήσια για να γαμεί η αλλοδαπή κοινότητα. Εκεί πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Κλεισμένες κοπέλες, φυλακισμένες σε διαμερίσματα, και περνούν οι συμπατριώτες τους και γαμούν με πέντε ευρώ.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
flyeron καλή προσπάθεια αλλά λάθος.  ;) :)Δεν είναι ο Γκαλμπρέιθ. Ήταν πολύ σοσιαλιστής ο μακαρίτης για να λέει τέτοια. Τουλάχιστον η συγκεκριμένη ατάκα όπως την έβαλα σε εισαγωγικά.

sxsitegr ελπίζω να μην μένεις και εντός νεός!!  :cheesy: :cheesy:

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπον, πριν απο λιγο γυρισα απο τη Σασα στη Φυλης 200. Το κοριτσι ειναι αστερι, αν και καπως μελαχρινη για τα γουστα μου.

Της ειπα για τη συζητηση που εχει γινει γι' αυτην εδω μεσα και εμεινε εκπληκτη. Της εδωσα γραπτως τη διευθυνση του site, μετα απο δικη της παρακληση.

Κατα τ' αλλα, σε γενικες γραμμες περασα ομορφα μαζι της. Μοναδικο μου παραπονο οτι δεν εβγαζε το σουτιεν. Τελικα το εκανε στην τελευταια σταση (ιεραποστολικο, ενω ειχαν προηγηθει πλαγιο και πισωκολλητο) και αυτο γιατι νομιζω με συμπαθησε.

Ενταξει, δεν ειχε καμια ιδιαιτερη συμμετοχη αλλα δεν ηταν και παγοκολωνα... Εγω παντως προτιμω τα αυθορμητα υποκωφα βογγητα της Σασας, απο κατι αλλες τσιριδες που κανουν "μπαμ" πως ειναι προσποιητες.

Οσο για τους ισχυρισμους του φιλου μας, οτι και καλα η κοπελα ειναι θυμα εκμεταλλευσης, εμενα δεν μου εδωσε καμια τετοια εντυπωση. Αντιθετα, μου φανηκε αρκετα ωριμη και πως ξερει καλα τι κανει.

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τι ωρεσ δουλευει αυτη ....πηγα κατα τισ 15,30 και ηταν μια αλβανεζα ξανθια.....καλουτσικο γκαμισι....αλλα την ειχα ξαναπαρει πιο παλια

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Λοιπόν, μετά από μια μεγάλη τσάρκα που συμπεριλάμβανε το καινούργιο στούντιο στη γωνία Αχιλλέως και Κολωνού (απαράδεκτο, με μια απίστευτη χοντροτσατσόγρια) διάφορα μπουρδέλα στην Κολωνού και στους γύθρω δρόμους, το στούντιο στην Κεφαλληνίας όπου βρισκόταν μια Μαργαρίτα που προσωπικά δεν μου άρεσε, κατέληξα τυχαία στη Φυλής 200 (κοντά Αγίου Μελετίου). Παιδιά εγω είχα βάλει Χ από πιο παλιά σ' αυτό το μπουρδελάκι αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο. Έπαιζε ένα μωρό ,ελαχρινό, μικροκαμωμένο ρωσιδάκι πανέμορφο. Την πήρα, στο δωμάτιο είχε μέτρια πίπα, μετά ανέβηκε με τα παπούτσια στο κρεβάτι και κάθισε από πάνω μου και μετά πισωκολλητό. Επιτέλους και μια γκόμερνα που δε βγάζει τα παπούτσια στο κρεβάτι ώστε να γουστάρουμε κι εμείς οι φετιχιστές. 20 ευρώ και γενικά μια χαρά και καθαρά. 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πώς γίνεται να είναι καθαρά άμα ανεβαίνει με τα παπούτσια στο κρεβάτι;

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ηeellover, εχεις ακριβως το αντιθετο φετιχ απο μενα. Εγω δεν μπορω με τιποτα να γαμησω αν οι πατουσες της γυναικας δεν ειναι τελειως γυμνες.

Η κοπελα που πηρες ειναι η Σασα. Και με μενα πηγε να ανεβει στο κρεβατι με τα παπουτσια, αλλα επιασα και της τα εβγαλα μονος μου. Φιλησα πατουσιτσα (οπως κανω παντα) και ηταν το κατι αλλο.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Οι τσατσάδες άμα δοκίμαζαν καινούργια, ρωτούσαν τον γνωστό πελάτη 'τα έβγαλε τα παπούτσια'? απο εκεί συμπέραναν άν είναι γενικά τεμπέλα...

Επισκέπτης
Τη συγκεκριμένη κοπέλα την είχα βρει τον Απρίλιο.Έχω γράψει και σχετική αναφορά στις κριτικές.Ότι είπε στον "Run for your life" (απο τους twisted sister το πήρες;) μού είχε πει κι εμένα στο περίπου.Είχα ξαναπεράσει και δεν την είχα δει.Θα πάω αυτή την εβδομάδα πάλι,μιας και μαζί με την Cindy απο το 134 & 71 είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια στην Φυλής

Επισκέπτης
Τη συγκεκριμένη κοπέλα την είχα βρει τον Απρίλιο.Έχω γράψει και σχετική αναφορά στις κριτικές.Ότι είπε στον "Run for your life" (απο τους twisted sister το πήρες;) μού είχε πει κι εμένα στο περίπου.Είχα ξαναπεράσει και δεν την είχα δει.Θα πάω αυτή την εβδομάδα πάλι,μιας και μαζί με την Cindy απο το 134 & 71 είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια στην Φυλής

κανενα νεο απο φυλης 200??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom