Νέα

Φυλής 200

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GUSKUKI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα,

ήμουνα και γω χθες στην ντανα μετά απο όλα αυτά που άκουσα...απιστευτα ομορφη και απίστευτα ξενέρωτη...
οταν την ρωτησα πως σε λενε άκουσα τάνα...και νευρίασε οταν την ξαναρώτησα για να σιγουρευτώ! έλεος, έχει τρελό μουνάκι και φαίνονται τα μουνόχειλα όταν μπαινοβγαίνεις....τρέλα...αλλά βιαζόμουνα να τελείωσω γιατί ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΡΥΑ...με νευρίασε!
μακριά παιδες....δεν αξίζει. Οποια δεν γουστάρει στα παπάρια μας...οσο όμορφη και να ναι...
δεν θελουμε να γαμάμε μια σχέτη τρύπα...!!!

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Παιδιά καλησπέρα,

ήμουνα και γω χθες στην ντανα μετά απο όλα αυτά που άκουσα...απιστευτα ομορφη και απίστευτα ξενέρωτη...
οταν την ρωτησα πως σε λενε άκουσα τάνα...και νευρίασε οταν την ξαναρώτησα για να σιγουρευτώ! έλεος, έχει τρελό μουνάκι και φαίνονται τα μουνόχειλα όταν μπαινοβγαίνεις....τρέλα...αλλά βιαζόμουνα να τελείωσω γιατί ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΡΥΑ...με νευρίασε!
μακριά παιδες....δεν αξίζει. Οποια δεν γουστάρει στα παπάρια μας...οσο όμορφη και να ναι...
δεν θελουμε να γαμάμε μια σχέτη τρύπα...!!!
Θα χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο κατάστημα μόνο για ξεφόρτωμα υγρών. Έτσι & αλλιώς στη Φυλής κατεβαίνω μόνο για αυτό τον λόγο!!!!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
 Ετσι ειναι φιλε μου.Λυπαμαι που σου το λεω αλλα αυτες οι κοπελες βγαζουν πολυ περισσοτερα(ακομη και αν ειναι μετριοτατες) σε σχεση με εσενα και εμενα.Και το παραμυθι της εκμεταλευσης και της αρρωστης μητερας δεν ισχυει κατα κανονα στα μπουρδελα τουλαχιστον.Αυτα συμφωνα με αυτα που ξερω εγω.Αν παλι εχεις ακουσει συγκεκριμενα πραγματα πες για να το συζητησουμε

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
 Ετσι ειναι φιλε μου.Λυπαμαι που σου το λεω αλλα αυτες οι κοπελες βγαζουν πολυ περισσοτερα(ακομη και αν ειναι μετριοτατες) σε σχεση με εσενα και εμενα.Και το παραμυθι της εκμεταλευσης και της αρρωστης μητερας δεν ισχυει κατα κανονα στα μπουρδελα τουλαχιστον.Αυτα συμφωνα με αυτα που ξερω εγω.Αν παλι εχεις ακουσει συγκεκριμενα πραγματα πες για να το συζητησουμε
Έχω σαν αρχή να φέρομαι πολύ επαγγελματικά στην δουλειά μου. Το ίδιο απαιτώ και στις υπηρεσιές που χρησιμοποιώ.

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλα, φιλε, απ' ο,τι φαινεται εχεις μαυρα μεσανυχτα, οποτε δεν θα το πολυ-συζητησω μαζι σου.

Αυτό το υφάκι "μαγκάκο" να το απευθύνεις στους φίλους σου,στους γονείς σου,και στα αδέρφια σου.Απαξιείς να συζητήσεις και μαζί μου...
Δεν ξέρω την ηλικία σου,αλλά απο το ύφος με το οποίο γράφεις,μου αφήνεις την εντύπωση πιτσιρίκου που ανακάλυψε ξαφνικά τον τροχό...Όλο μαγκιά κλάνια και απόστημα είστε,όπως λέει και ο Πανούσης.Τον οποίο τον πρόλαβα μέλος στις Μουσικές ταξιαρχίες,που μάλλον θα έχεις δεί δίσκους τους στο μοναστηράκι...

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Xμ... Πανουση, ε? Για κομμουνιστη σε κοβω. Αυτοι λενε κατι τετοια περι απολυτης ισοτητας των δυο φυλων και πληρους απαγορευσης της πορνειας λογω εκμεταλλευσης των γυναικων.

Θα σου αντιπαραθεσω ενα πετυχημενο διστιχο που κυκλοφορει σε μικρη αφισα που εχει αναρτηθει σε διαφορα σημεια του κεντρου της Αθηνας απο το σωματειο των εκδιδομενων γυναικων:

"Oσες μπερδευουνε μπουρδελα και βιασμο,
ειναι γυναικες που δεν εχουν οργασμο!"

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Στα στούντιο, οι πουτάνες παίρνουν 20Ε για κάθε 50Ε που δίνουμε. Άν είναι καινούργιες παίρνουν 10Ε τον πρώτο χρόνο.
Οι CG παίρνουν 25Ε στα 100Ε. Αυτά τα έχω ακούσει ξανά και ξανά απο κορίτσια άσχετα μεταξύ τους. Όλες και πάντα μου έχουν πεί ότι δουλεύουν απο επιλογή τους για γρήγορο χρήμα. Απλά στοιχεία και δεν παίρνω θέση στην αντιπαράθεση.

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Xμ... Πανουση, ε? Για κομμουνιστη σε κοβω. Αυτοι λενε κατι τετοια περι απολυτης ισοτητας των δυο φυλων και πληρους απαγορευσης της πορνειας λογω εκμεταλλευσης των γυναικων.
Σωστά.Κομμουνιστής είμαι.Σαν τον Πανούση...Μένω Βόρεια,έχω SAAB,κι ενα wrangler.Κομμουνιστικά!

"Oσες μπερδευουνε μπουρδελα και βιασμο,
ειναι γυναικες που δεν εχουν οργασμο!"

Το έχεις πει στην αδερφή σου;Ή στην ξαδερφή σου;Ωραίος τρόπος να αποκτάς ιδεολογία.Απο τα συνθήματα στους τοίχους...
"Είμαστε όλοι μετανάστες"
"το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"
και ο αντίλογος
"Κρεμάλα στους εμπόρους Ναρκωτικών.ΟΕΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"
"Χρησή Αυγή"

Τί να διαβάζεις βιβλία;Μια ματιά στους τοίχους κι έχεις επιχειρήματα...

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στα στούντιο, οι πουτάνες παίρνουν 20Ε για κάθε 50Ε που δίνουμε. Άν είναι καινούργιες παίρνουν 10Ε τον πρώτο χρόνο.
Οι CG παίρνουν 25Ε στα 100Ε. Αυτά τα έχω ακούσει ξανά και ξανά απο κορίτσια άσχετα μεταξύ τους. Όλες και πάντα μου έχουν πεί ότι δουλεύουν απο επιλογή τους για γρήγορο χρήμα. Απλά στοιχεία και δεν παίρνω θέση στην αντιπαράθεση.

Και όταν 'κλείνουν ταμειο" τους λέει ο "προϊστάμενος" "20 πελάτες *20?=400?" "Μα,35 πελάτες πήρα..." "Η τσατσά είπε 20..Πάρτα και βούλοστο" "Θα σάς καταγγείλω στο Υπ.Εργασίας και στην επιθεώρηση εργασίας.Ωχ,ξέχασα ότι η πράσινη κάρτα λήγει..Ευχαριστώ για τα 400?,καληνύχτα"

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
400 ευρο την ημερα λεμε ρε!!!!!! εσυ εχεις βγαλει ποτε τοσα λεφτα σε μια μερα?  εμας γι'αυτα τα λεφτα μας πηδανε ενα μηνα και λεμε και ευχαριστω εμας ποιος μας σκεφτεται? γαμησι και ξυλο θελουν τπτ αλλο

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Και όταν 'κλείνουν ταμειο" τους λέει ο "προϊστάμενος" "20 πελάτες *20?=400?" "Μα,35 πελάτες πήρα..." "Η τσατσά είπε 20..Πάρτα και βούλοστο" "Θα σάς καταγγείλω στο Υπ.Εργασίας και στην επιθεώρηση εργασίας.Ωχ,ξέχασα ότι η πράσινη κάρτα λήγει..Ευχαριστώ για τα 400?,καληνύχτα"

Είχα γνωρίσει το 2003 κυρία απο Αγ. Πετρούπολη σοβαρότατη, σε μπίζνα. Η δουλειά της ήταν διευθήντρια σε μέσαία διαφημιστική εταιρία. Ο Άντρας της καθηγητής πανεπιστημίου και αυτή ερασιτέχνης συγγραφέας. Την ρώτησα πόσα παίρνει το μήνα. Μου είπε $300 (225Ευρώ).

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
και πιο ειναι το ηθικο διδαγμα της ιστοριας?

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δεν ξέρω άν είναι θέμα ηθικό, αλλά οι απλοί αριθμοί λένε ότι για μία Ρωσίδα (που είναι 4 φορές πιο πλούσια απο μία Ουκρανή) το να βγάλει 200Ε την ημέρα για 2 χρόνια και να τα πάει πίσω ισούται με το να πιάσουμε εγώ και εσύ το Τζόκερ.

Όσο για την υπόθεση ότι ο προϊστάμενος θα την ρίξει στο μέτρημα, δύσκολο μου φαίνεται γιατί θα έχει να κάνει με το δικό της αφεντικό που του ακουμπάει ποσοστό. Και μάλλον δεν θα πρόκειται για καναν άγιο.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
πουτανα φτωχεια,καλα κανουν οι συναδελφοι και τα σκανε στην βουλγαρια να νιωσουμε λιγο μαγκες και εμεις πια!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω, μόνο δυό σκέψεις πάνω στο θέμα βασισμένες σε συζητήσεις με κοπέλλες που κάνουν αυτή τη δουλειά.

1. Τα μπουρδέλα και στούντιο είναι νόμιμα και οι κοπέλλες που δουλεύουν εκεί είναι νόμιμες και δηλωμένες όπως λέμε.
2. Αυτή την δουλειά την κάνουν γιατί έχει πολύ καλή απόδοση της επένδυσης εργασίας που απαιτείται από την κοπέλλα. Δλδ πληρώνεται πολύ καλά για μια εύκολη δουλειά.
3. Αυτό δεν σημαίνει ότι της αρέσει η δουλειά αυτή. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν νομίζω ότι αρέσει σε καμμία. Όποια είναι καλή στις υπηρεσίες της απλώς εκτιμά περισσότερο τα λεφτά του πελάτη ενώ οι δύστροπες και ξενέρωτες δεν τα εκτιμούν. Όπως σε όλες τις δουλειές άλλωστε.
4. Είναι μια γενικευμένη απλούστευση η πεποίθηση της εκμετάλλευσης της πουτάνας από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Συνήθως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι φιλικές. Επαναλαμβάνω ότι είναι σαν κάθε άλλη δουλειά. Ο ιδιοκτήτης βγάζει λεφτά από την κοπέλλα. Αν την κακομεταχειρίζεται δεν θα είναι καλή, θα του φύγει και έτσι θα χάσει λεφτά. Αν φυσικά τα χνώτα τους δεν ταιριάζουν είναι άλλο θέμα.
5. Μια άλλη γενικευμένη απλούστευση είναι ότι δεν ξέρουν που έρχονται. Νομίζουν ότι θα δουλέψουν γκαρσόνες σε καφετέριες κλπ. Το 99% ξέρει πολύ καλά για τι δουλειά έρχεται. Απλώς κάποιο ποσοστό πιστεύει ότι θα μπορέσει να κοροιδέψει το αφεντικό και να την κάνει γρήγορα. Επίσης οι παράνομες όταν τις πιάνουν λένε ότι ήταν θύμα εκμετάλλευσης για να πέσουν στα μαλακά.

Τώρα όσον αφορά στο θέμα του Ροπαλοφόρου. Έτσι είναι. Γι' αυτό έρχονται εδώ και κάνουν αυτή τη δουλειά. Μου θυμίζει κάτι που είπε ένας πολύ μεγάλος οικονομολόγος στην Αμερική των 60ς όταν του είπαν ότι πολλές φοιτήτριες εκπορνεύονται για να βγάλουν έξτρα χρήματα. Είπε: 'το γεγονός αυτό ανεβάζει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στη συγκεκριμένη αγορά(πορνεία) αλλά ρίχνει το επίπεδο των κολλεγίων'.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ακριβώς, είμαστε ένας ισχυρός άδηλος πόρος για όλες αυτές τις χώρες που προέρχονται.

Επίσης να αφιερώσω στον μουσικόφιλο mpotofilo την μαμά των Goths με μπότες!

Συνημμένα

• Siouxsie 1982.jpg
    Siouxsie 1982.jpg
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 35

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ροπαλοφορε κι αν ανταλλαξαμε βαριες κουβεντες ψωμι κι αλατι!!
:grin:
γι'αυτο σ'αγαπαω :-*

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
400 ευρο την ημερα λεμε ρε!!!!!! εσυ εχεις βγαλει ποτε τοσα λεφτα σε μια μερα?  εμας γι'αυτα τα λεφτα μας πηδανε ενα μηνα και λεμε και ευχαριστω εμας ποιος μας σκεφτεται? γαμησι και ξυλο θελουν τπτ αλλο

Αν έχεις κόρη ή αν αποκτήσεις,να της περάσεις την ιδέα να γίνει πόρνη για να βγάζει λεφτά.Να πέρνει 20+ βρωμιάριδες την ημέρα (δεν πάνε όλοι μπανιαρισμένοι...) όλων των ηλικιών απο 16-60.

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
1. Τα μπουρδέλα και στούντιο είναι νόμιμα και οι κοπέλλες που δουλεύουν εκεί είναι νόμιμες και δηλωμένες όπως λέμε.
Τα μπουρδέλα πρέπει να απέχουν συγκεκριμένη απόσταση απο σχολεία,πάρκα κλπ.Είναι ένας απο τους όρους που θέτει η νομοθεσία.Απλώς ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί.Κάποια στιγμή που ο Δήμος Αθηναίων θα ζητήσει την εφαρμογή του νόμου θα αναγκαστούν να κλείσουν όλα.Έχει γραφτεί και παλιώτερα απ'οτι είδα κάποια στιγμή.Δεν κράτησα το link.

2. Αυτή την δουλειά την κάνουν γιατί έχει πολύ καλή απόδοση της επένδυσης εργασίας που απαιτείται από την κοπέλλα. Δλδ πληρώνεται πολύ καλά για μια εύκολη δουλειά.
Αν και δεν είμαι οικονομολόγος,έχω κάνει MBA  και αυτό μου θυμίζει μόχλευση!Ναι έχει καλά λεφτά.Πολύ καλά.400 πούτσες το μήνα (αν δουλεύουν 20 μέρες) απο διάφορους,ωραίους ή άσχημους νέους ή γέρους.Πολύ εύκολη δουλειά.Ανοίγουν τα πόδια τους και δέχονται τον κάθε ένα...Μήπως θα έπρεπε να είχε ένα ΙΕΚ το κράτος για πορνεία;

3. Αυτό δεν σημαίνει ότι της αρέσει η δουλειά αυτή. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν νομίζω ότι αρέσει σε καμμία. Όποια είναι καλή στις υπηρεσίες της απλώς εκτιμά περισσότερο τα λεφτά του πελάτη ενώ οι δύστροπες και ξενέρωτες δεν τα εκτιμούν. Όπως σε όλες τις δουλειές άλλωστε.
Αφού βγάζουν με εύκολη δουλειά τόσα πολλά λεφτά γιατί δεν τους αρέσεις;Αντιφάσκεις...

4. Είναι μια γενικευμένη απλούστευση η πεποίθηση της εκμετάλλευσης της πουτάνας από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Συνήθως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι φιλικές. Επαναλαμβάνω ότι είναι σαν κάθε άλλη δουλειά. Ο ιδιοκτήτης βγάζει λεφτά από την κοπέλλα. Αν την κακομεταχειρίζεται δεν θα είναι καλή, θα του φύγει και έτσι θα χάσει λεφτά. Αν φυσικά τα χνώτα τους δεν ταιριάζουν είναι άλλο θέμα.

Είναι φιλικές οι σχέσεις της κοπέλας με τον ιδιοκτήτη.Στήνονται γραφεία ευρέσεως εργασίας στη Ρωσσία,και προσλαμβάνουν τις πλέον όμορφες για να κάνουν τη συγκεκριμένη εργασία.Τους εκδίδουν και άδεις εργασίας και είναι όλα καλά!Και ο εργοδότης σου βγάζει λεφτά απο εσένα,αλλά σε κακομεταχειρίζετε,μη πληρώνοντας σε όσα αναλογικά δικαιούσαι.Και αν έχει τις ζοχάδες του,σε ξεφτυλίζει και στους άλλους...

5. Μια άλλη γενικευμένη απλούστευση είναι ότι δεν ξέρουν που έρχονται. Νομίζουν ότι θα δουλέψουν γκαρσόνες σε καφετέριες κλπ. Το 99% ξέρει πολύ καλά για τι δουλειά έρχεται. Απλώς κάποιο ποσοστό πιστεύει ότι θα μπορέσει να κοροιδέψει το αφεντικό και να την κάνει γρήγορα. Επίσης οι παράνομες όταν τις πιάνουν λένε ότι ήταν θύμα εκμετάλλευσης για να πέσουν στα μαλακά.
Υπογράφουν και συμβόλαια συνεργασίας;

Τώρα όσον αφορά στο θέμα του Ροπαλοφόρου. Έτσι είναι. Γι' αυτό έρχονται εδώ και κάνουν αυτή τη δουλειά. Μου θυμίζει κάτι που είπε ένας πολύ μεγάλος οικονομολόγος στην Αμερική των 60ς όταν του είπαν ότι πολλές φοιτήτριες εκπορνεύονται για να βγάλουν έξτρα χρήματα. Είπε: 'το γεγονός αυτό ανεβάζει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στη συγκεκριμένη αγορά(πορνεία) αλλά ρίχνει το επίπεδο των κολλεγίων'.

Μπορείς να μάς πεις ποιός είναι αυτός ο μεγάλος οικονομολόγος,να διαβάσουμε τί έγραψε απο το προτοτύπο;

Άλλο η ανάγκη ορισμένων ανθρώπων και άλλο η εκμετάλευση.Σαφώς κι έχουν ανάγκη τα χρήματα.Αλλά καμιά κοπέλα απο αυτές δε σκέφτονται να γίνουν πόρνες για να τα κερδίσουν.Τους τάζουν λαγούς με πετραχείλια και μετά τις βάζουν σε ενα μπουρδέλο και τους φέρνουν λεφτά.Και πολύ αμφιβάλλω αν πέρνουν τα μισά.Τέλως πάντων...Όποιος θέλει ας πηγαίνει.Προσωπικά μόνο σε C.T θα πηγαίνω,που οι κοπέλες κάνουν με τη θέλησή τους τη δουλειά.Μπορεί να στείλει κάποια το βιογραφικό της να την καλεσουν σε συνέντευξη!Κάνε και τα ταξιδάκια της και βγάζει και περισότερα λεφτά,σε Α'κατηγορίας ξενοδοχείο,όχι στα βρωμόσπιτα.Και δεν πέρνει σε μια ώρα 12 πελάτες...

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μεγαλε, κανε ο,τι γουσταρεις αλλα ασε μας ησυχους...

Οπως δεν θα ηθελα ισως η κορη μου να γινει πουτανα, ετσι δεν θα ηθελα και ο γιος μου να γινει σκουπιδιαρης. Απο εκει και περα, αν αποφασιζε να κανει αυτο το επαγγελμα, θα το δεχομουν και θα σεβομουν απολυτα την αποφαση της, μονο που θα της ελεγα να προσεχει. Εχω απεριοριστο σεβασμο για τις πουτανες και δεν τις θεωρω καθολου υποδεεστερες. Καθε δουλεια ειναι δυσκολη, και αυτη ισως ακομα δυσκολοτερη.

Μη μας λες ομως οτι οι περισσοτερες πουτανες το κανουν με το ζορι, γιατι τα παιρνω στο κρανιο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom