1. Τα μπουρδέλα και στούντιο είναι νόμιμα και οι κοπέλλες που δουλεύουν εκεί είναι νόμιμες και δηλωμένες όπως λέμε.
Τα μπουρδέλα πρέπει να απέχουν συγκεκριμένη απόσταση απο σχολεία,πάρκα κλπ.Είναι ένας απο τους όρους που θέτει η νομοθεσία.Απλώς ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί.Κάποια στιγμή που ο Δήμος Αθηναίων θα ζητήσει την εφαρμογή του νόμου θα αναγκαστούν να κλείσουν όλα.Έχει γραφτεί και παλιώτερα απ'οτι είδα κάποια στιγμή.Δεν κράτησα το link.
2. Αυτή την δουλειά την κάνουν γιατί έχει πολύ καλή απόδοση της επένδυσης εργασίας που απαιτείται από την κοπέλλα. Δλδ πληρώνεται πολύ καλά για μια εύκολη δουλειά.
Αν και δεν είμαι οικονομολόγος,έχω κάνει MBA και αυτό μου θυμίζει μόχλευση!Ναι έχει καλά λεφτά.Πολύ καλά.400 πούτσες το μήνα (αν δουλεύουν 20 μέρες) απο διάφορους,ωραίους ή άσχημους νέους ή γέρους.Πολύ εύκολη δουλειά.Ανοίγουν τα πόδια τους και δέχονται τον κάθε ένα...Μήπως θα έπρεπε να είχε ένα ΙΕΚ το κράτος για πορνεία;
3. Αυτό δεν σημαίνει ότι της αρέσει η δουλειά αυτή. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν νομίζω ότι αρέσει σε καμμία. Όποια είναι καλή στις υπηρεσίες της απλώς εκτιμά περισσότερο τα λεφτά του πελάτη ενώ οι δύστροπες και ξενέρωτες δεν τα εκτιμούν. Όπως σε όλες τις δουλειές άλλωστε.
Αφού βγάζουν με εύκολη δουλειά τόσα πολλά λεφτά γιατί δεν τους αρέσεις;Αντιφάσκεις...
4. Είναι μια γενικευμένη απλούστευση η πεποίθηση της εκμετάλλευσης της πουτάνας από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Συνήθως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι φιλικές. Επαναλαμβάνω ότι είναι σαν κάθε άλλη δουλειά. Ο ιδιοκτήτης βγάζει λεφτά από την κοπέλλα. Αν την κακομεταχειρίζεται δεν θα είναι καλή, θα του φύγει και έτσι θα χάσει λεφτά. Αν φυσικά τα χνώτα τους δεν ταιριάζουν είναι άλλο θέμα.
Είναι φιλικές οι σχέσεις της κοπέλας με τον ιδιοκτήτη.Στήνονται γραφεία ευρέσεως εργασίας στη Ρωσσία,και προσλαμβάνουν τις πλέον όμορφες για να κάνουν τη συγκεκριμένη εργασία.Τους εκδίδουν και άδεις εργασίας και είναι όλα καλά!Και ο εργοδότης σου βγάζει λεφτά απο εσένα,αλλά σε κακομεταχειρίζετε,μη πληρώνοντας σε όσα αναλογικά δικαιούσαι.Και αν έχει τις ζοχάδες του,σε ξεφτυλίζει και στους άλλους...
5. Μια άλλη γενικευμένη απλούστευση είναι ότι δεν ξέρουν που έρχονται. Νομίζουν ότι θα δουλέψουν γκαρσόνες σε καφετέριες κλπ. Το 99% ξέρει πολύ καλά για τι δουλειά έρχεται. Απλώς κάποιο ποσοστό πιστεύει ότι θα μπορέσει να κοροιδέψει το αφεντικό και να την κάνει γρήγορα. Επίσης οι παράνομες όταν τις πιάνουν λένε ότι ήταν θύμα εκμετάλλευσης για να πέσουν στα μαλακά.
Υπογράφουν και συμβόλαια συνεργασίας;
Τώρα όσον αφορά στο θέμα του Ροπαλοφόρου. Έτσι είναι. Γι' αυτό έρχονται εδώ και κάνουν αυτή τη δουλειά. Μου θυμίζει κάτι που είπε ένας πολύ μεγάλος οικονομολόγος στην Αμερική των 60ς όταν του είπαν ότι πολλές φοιτήτριες εκπορνεύονται για να βγάλουν έξτρα χρήματα. Είπε: 'το γεγονός αυτό ανεβάζει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στη συγκεκριμένη αγορά(πορνεία) αλλά ρίχνει το επίπεδο των κολλεγίων'.
Μπορείς να μάς πεις ποιός είναι αυτός ο μεγάλος οικονομολόγος,να διαβάσουμε τί έγραψε απο το προτοτύπο;
Άλλο η ανάγκη ορισμένων ανθρώπων και άλλο η εκμετάλευση.Σαφώς κι έχουν ανάγκη τα χρήματα.Αλλά καμιά κοπέλα απο αυτές δε σκέφτονται να γίνουν πόρνες για να τα κερδίσουν.Τους τάζουν λαγούς με πετραχείλια και μετά τις βάζουν σε ενα μπουρδέλο και τους φέρνουν λεφτά.Και πολύ αμφιβάλλω αν πέρνουν τα μισά.Τέλως πάντων...Όποιος θέλει ας πηγαίνει.Προσωπικά μόνο σε C.T θα πηγαίνω,που οι κοπέλες κάνουν με τη θέλησή τους τη δουλειά.Μπορεί να στείλει κάποια το βιογραφικό της να την καλεσουν σε συνέντευξη!Κάνε και τα ταξιδάκια της και βγάζει και περισότερα λεφτά,σε Α'κατηγορίας ξενοδοχείο,όχι στα βρωμόσπιτα.Και δεν πέρνει σε μια ώρα 12 πελάτες...