Νέα

Φυλής 200

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GUSKUKI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GUSKUKI

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
www.bourdela.com/content/view/456/225/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

Μετα τη λαουρα πηγα στα ντανα,φυλης 200.απαικτο μωρακι,19 ετων φοβερο deep throat,καβαλημα απο πανω εξαισιο,ανεση χρονου,αλλα η ιδια λιγο ως πολυ σοβαρη..σταρχιδια μου,το ευχαριστηθηκα,και οπος ειπε κ ενας συναγωνιστης ειναι απτις γκομενες μοντελα ποθ χαζευοθμε στη tv.πηγα κατα τις 5,ηρθε 5.15 και εχει απογευματινη βαρδια.20 ευρω τα μπικικινια...απτα καλυτερα ever....

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
απογευμα δουλευει  το κοριτσι,το λεει εξαλλου οτι εκεινη πηγε στις 5+15

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
και εγω ετσι λεω,ας ελπισουμε να μην εχει ρεπο σ/κ

Επισκέπτης
Ρε παιδιά,μήπως σάς είπε Ντάσα;Είχα πάρει μια κοπέλα εντελώς αρχάρια πριν 5-6 μηνες εκεί αλλά δεν την είχα ξαναβρεί.Ήταν πολύ καλή όντως.Ίσως ν'αλλαξε το μαλί της

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
H κοπελα λεγεται Ντανα ειναι τρελλο πιπινι σαν και αυτα που στελνουν διαφοροι σε φωτογραφιες τυπου,Μωρα στη παραλια κλπ. Θελει καμμια δεκαρια σαρδιαμιδια σαν τη Σασα Μπαστα που καποιοι μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια εδω μεσα και την εκανε γνωστη στο ευρυ κοινο ο μεγας scouter Neoklis  που αντι να μας πει και για κανα αλλο μουνι καθεται και ασχολειται με ολους  τους βλακες που ασχολουνται με μπασκετ,ποδοσφαιρα και αλλες τετοιες μαλακιες. Neoklis stick to the point my man!

fotis63

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Το κορίτσι είνια  πολύ πρώτο. Κατέθεσα εχθές Κυριακή 3/9 στις 5.15.
Αν εξαιρέσεις το ότι είναι λιγομίλητη κατά τα άλλα είναι και το πρώτο μωρό. Συνφωνώ με ότι γράφει ο συναγωνιστής GUSKUKI. Το μόνο που δεν είδα καλά ήταν το βυζί της (μετρίου μεγέθους) γιατί δεν έβγαλε το σουτιέν. Πήγα να της πω τίποτα αλλά είχε αρχίσει το deep throat και το άφησα για την επόμενη κατάθεση.  Και το πρώτο μωρό. 

Επισκέπτης
Τρομερος πουτσομεζες η μικρη μας Ντανα

WOLFJIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω παντως περασα χτες κατα τισ 6.00 το απογευμα και ηταν μια μικρη με κοντο μαυρο μαλλι,εκατσε στο δωματιο περιπου 15 λεπτα και η τσατσα της φωναζε να τελειωνει,σαλονι γεματο, αλλα την φωναζε Σασα, δεν ξερω αν ειναι η ιδια δεν πηρα μεζε γιατι δεν ειχα ωρα.η Ντανα ειναι ξανθια η μελ.;

fotis63

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι. Μελαχροινή κοντό μαλι (καρε)

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τελικα ειναι προβλημα να εχεις καλη μηχανη η αυτοκινητο.
πρεπει να τα αφηνεις σε ασφαλες σημείο για να μπορεις να περασεις καλα.
εγω παω σε parking .απλα υπολογίζω τα 5 ευρω στο συνολικο κόστος της κατάθεσης.

Ο Νεοκλής που όμως δεν την πήδηξε επειδή ο καπιτάλας είχε πάει με τη μηχανή στη Φυλής  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
γεια σε ολους!πιγα και εγω φυλης 200 να δω αυτο το μωρο ......και ειδα ενα κοντοπουτανο ξανθο μαλλον θα δουλευε πρωι.

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Μικροκαμομενη με αριστες αναλογιες.Προσωπακι γατισιο γαματο, μαυρη καρρε περουκα.Δερματακι βελουδινο.Ρωσιδα μου ειπε οτι ειναι αλλα μουγγα γενικα στο γαμησι.Τετοια teen ομορφια δεν γαμας πουθενα για 20 ευρω.
Πιπα καλη απο θεμα βαθους.Εκανε και παιχνιδι με την γλωσσα οταν τον ειχε μεσα αλλα τον επαιρνε μονοπαντα χωρις να αλλαζει γωνια στο στομα(7/10)
Της ειπα και ανεβηκε λιγο επανω μου και καυλωσα πολυ απο τη θεα του μουνιου της.
Στο πισωκολητο καλο στησιμο.Εβλεπα την δουλεμενη καυλιαρικη κωλοτρυπιδα της να ανοιγοκλεινει πανω απο τον πουτσο μου.Θυμιζει πολυ Αντελα με λιγοτερο ναζι

Επισκέπτης
Παίδες αυτό το topic έπρεπε να μπει στο Ημερήσια Ενημέρωση γιατί το ανοίξατε ξεχωριστά;

Xristoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ ομορφη η μικρη με καλη πιπα αλλα και πολυ κρυα. Καμια συμμετοχη στο sex.

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα σήμερα στο εν λόγω μπουρδέλο και βρήκα την Ντάνα.Η κοπέλα είναι μοντέλο.Θα μπορούσε να κάνει καριέρα στις πασαρέλες.Στο δωμάτιο ήταν πολύ καλή.Δεν άφηνε να της πιάσω τα βυζιά διότι πόναγε.Αυτό δεν μπορεί κανείς να μην το σεβαστεί.Τη ρώτησα πόσο καιρό είναι στην Ελλάδα.Μού απάντησε ότι είναι 2 χρόνια.Στη "δουλειά" είναι 1 χρόνο.Όταν τη ρώτησα αν της αρέσει η "δουλειά" (εσκέμενη ερώτηση) μου απάντησε με ένα τόνο φωνής που πράγματι τη λυπήθηκα "πώς μπορεί να μού αρέσει μια τέτοια δουλειά;"...Εκσπερμάτωσα με τη μία...Είναι κρίμα τέτοιες κοπέλες να κάνουν αυτή τη δουλειά.Μέχρι τώρα πήγαινα μόνο με C.T αλλά είπα να ξαναθυμηθώ τη Φυλής που είχα να πάω 7-8 χρόνια.Τα C.T κάνουν τη δουλειά επειδή τους άρεσει.Αυτές οι κοπέλες όμως στη Φυλής είναι θύματα.Προσωπικά δε θα ξαναπάω στη Φυλής και ακόμα περισότερο στη συγκεκριμένη κοπέλα.Θα συνιστούσα να κάνουν και άλλοι το ίδιο,αλλά θα με βρίσετε.Δεν ξέρω πόσα πέρνει απο τα 20? που πλήρωσα,και δεν είχα διάθεση να ρωτήσω,αλλά της έδωσα extra στο τέλος.Επειδή γούσταρα όχι για ελεημοσύνη.

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδη τι εννοεις φιλε? Οτι το κανει με το ζορι? Οτι ειναι θυμα καποιου μαστρωπου?

Προσωπικα δεν πιστευω οτι στη Φυλης υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις. Τωρα, αλλο αν η φτωχεια και η ανεχεια την αναγκασε να κανει αυτο το επαγγελμα.

Παντως, πολυ περισσοτερα call girls ειναι θυματα εκμεταλλευσης παρα κοριτσια που δουλευουν σε νομιμους οικους ανοχης.

Run_for_your_life

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εννοώ ότι ήρθε στην Ελλάδα με προοπτική να εργαστεί σε καφετέρεια,σε μαγαζί με ρούχα κλπ,και κατέληξε να πιδιέται στη Φυλής.Και σίγουρα αυτή η κοπέλα θα μπορούσε να κάνει άλλη δουλειά.Λες να προτίμησε να κάνει αυτή τη δουλειά για να βγάλει περισότερα;Ή μήπως πιστεύεις ότι πέρνει περισότερα χρήματα απ'όσα θα έπερνε σε ενα μαγαζί με ρούχα;Μήπως νομίζεις ότι οι αρχές όταν πάει να βγάλει άδεια εργασίας-που δεν πηγαίνει αυτοπροσώπως όπως δεν πάνε πολλοί να βγάλουν και διπλώματα...τη ρωτάει κανείς "σάς αρέσει η δουλειά;Θέλετε να την κάνετε;";Εξάλλου οι οίκοι ανοχής δεν είναι νόμιμοι.Κάποιες κοπέλες είναι νόμιμες.Χώρια που δεν ξέρει κανείς αν έχει όντως άδεια,ή αν δεν κάνει τα στραβά μάτια η ΕΛ.ΑΣ.

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καλα, φιλε, απ' ο,τι φαινεται εχεις μαυρα μεσανυχτα, οποτε δεν θα το πολυ-συζητησω μαζι σου.

Οι οικοι ανοχης της Φυλης ειναι απολυτα νομιμοι και ελεγχομενοι. Τα κοριτσια που εσυ περιγραφεις δεν καταληγουν στη Φυλης αλλα σε διαφορα κωλομπαρα. Το πιο πιθανο ειναι η συγκεκριμενη κοπελα να πηγε με τη θεληση της να δουλεψει εκει και μαλιστα να βγαζει ενα αρκετα καλο μισθο βασει ποσοστων.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σαφεστατα η δουλεια αυτη δεν ειναι αξιοζηλευτη και εννοειται πως ειναι πολυ σκληρη.δεν παυει ομως να ειναι μια δουλεια που μπορει να αφησει πολυ καλα λεφτα.απο το 20αρικο που δινουμε η κοπελα κραταει περιπου τα 10,ενω τα κοριτσια που ειναι πολυ καλα,που εχουν κανει ονομα και ισως εχουν σταθερη πελατεια,στυλ σαμπρινα-αντελλα μπορουν και διαπραγματευονται και καλυτερες αμοιβες.εστω 20 πελατες επι 10 ευρω εχουμε 200 μεροκαματο.με πολυ συντηρητικους υπολογισμους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom