Νέα

Φυλής 134

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
www.bourdela.com/content/view/461/220/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

χθες το βράδυ κατά τις 22:00 δούλευε η Άννα
πολύ πρόσχαρη κοπέλα έξω από το δωμάτιο και πολύ αισθησιακή μέσα
λεπτοκαμωμένο ωραίο σωματάκι στητό βυζάκι
σου έδινε την αίσθηση ότι χαιρόταν αυτό που έκανε
το δωματιάκι αρκετά καθαρό και περιποιημένο
για 20 ευρώ μια πολύ καλή value for money κατάθεση

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
πως ειναι εμφανισιακα ; χρωμμα μαλλιων κτλ ;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αν είναι αυτή η Άννα που νομίζω(κοινώς.. Αννούλα)που μάλλον είναι.. έχει καστανόμαυρα κυματισμένα μαλλιά μέχρι τους ώμους και ίδιο χρώμα ματιών ..βυζιά στητά αλλά μικρά και ωραίο σφιχτό κώλο με βελούδινη υφή.. βγαίνει στο σαλόνι χαμογελαστή,ευδιάθετη και γυμνόστηθη .. πρόσωπο έχει ωραίο και λίγο καυλιάρικο.. σαν το πορνίδιο της διπλανής πόρτας περισσότερο.Φαίνεται νεαρό σε ηλικία και είναι 1.60 με 1.70 σε ύψος.Είναι στο 134 το μεσαίο δλδ. το ισόγειο..

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.600
Πόντοι
15.775
Aξιζει ενα πιτσιλισμα η Αννουλα ειναι πολυ καλη..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Moυ κανει εντυπωση οτι η συγκεκριμενη οταν ηταν στο Φυλης 71 κατω πριν κατι μηνες ηταν σπαστικο κομοδινο του κερατα που εδειχνε οτι εκανε αγγαρεια(μια φορα την πηρα και ολο μα και μου ταν,''δεν μπορω πισοκολλητο ποναει η μεση μου'' ,πιπα για τον πουτσο τελειως.
Πως μεταμορφωθηκε αυτο το βατραχι και κανει γαμησια τωρα δεν ξερω...κατι υποπτευομαι μαλλον

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
μπραβο ρε μαγκα, και μενα για τη μεση της μου λεγε και δεν ξαναπηγα

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.600
Πόντοι
15.775
Εγω παντως οταν την επισκεφτηκα ηταν σκετη φωτια..Μαλλον εφαγε κραξιμο και συμμορφωθηκε..

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Μιλάμε για την Άννα πού ήταν πριν κανά 6μηνο στο 71 τα απογεύματα όταν ήταν η (Τσατσά) Εύα εκεί;

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
www.bourdela.com/content/view/461/220/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

χθες το βράδυ κατά τις 22:00 δούλευε η Άννα
πολύ πρόσχαρη κοπέλα έξω από το δωμάτιο και πολύ αισθησιακή μέσα
λεπτοκαμωμένο ωραίο σωματάκι στητό βυζάκι
σου έδινε την αίσθηση ότι χαιρόταν αυτό που έκανε
το δωματιάκι αρκετά καθαρό και περιποιημένο
για 20 ευρώ μια πολύ καλή value for money κατάθεση
Eίναι  το  καλύτερο  μωρό  που έχω  πάρει στην  φυλής . αλλά  κάτι  της  δίνουν  σίγουρα  δεν  μπορεί  να  αλλάξει  τόσο  πολύ. αυτό  που  κάνει  τώρα  δεν  το  έκανε  ποτε. μονό όπου  άρχισε  τα  φιλάκια και  στο  στόμα και  την  φοβάμαι  παρά  πολύ  γιατί  την  έχω καταλάβει  ότι  το  κάνει  σε  πολλούς

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μιλάμε για την Άννα πού ήταν πριν κανά 6μηνο στο 71 τα απογεύματα όταν ήταν η (Τσατσά) Εύα εκεί;

Πρέπει να "παίζουν" δύο Άννες εκεί.Η μία είναι αυτή που λες εσύ,και την δοκίμασα.Είναι πολύ καλή.Την άλλη,την είδα μια μέρα,αλλά δεν μπήκα...

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
:smitten: :headbang:τ  Η  Αννούλα από  ότι  έχω  καταλάβει  το  παίζει  γκόμενα  σου που  πας και  γαμας  και  σε φιλαει και  στο  στόμα  με  γλωσσοφιλα  και  μου  έχει  πει  ότι  δεν  το  κάνει σε  άλλον. αλλά  είναι και  ερωτευμένη  μαζί  μας. ποιος  από  εσάς έχει  κάτι  ανάλογο  από  το  μικρό  αυτό  ας  αναφέρει εδω τουλάχιστον  να  ξέρουμε  τι  γίνεται  γιατί  μην  μας  κόλληση  και  τίποτα(  για  φανταστείτε να τους  φιλαει  όλους  στο  στόμα τι  έχει μεταφέρει  αν  έχει  κάτι  η  ιδία  η  κάποιος  από  εμάς 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom