Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.307
Πόντοι
8.645

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.379
Πόντοι
2.356
Ανακριτρια και εισαγγελέας ήταν αν δεν κάνω λάθος
δεν ανηκουν στο δικαστικο συστημα δηλαδη? μονος του μπηκε φυλακη?

επισης στην προηγουμενη σελιδα το αναγραφω για τον εισαγγελεα...

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Θα στα απαντήσω ένα ένα γιατί με φρίκαρες.

Μην αποδεχθείς κανέναν, δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου . Εφόσον είσαι ελεύθερος να λες μαλακίες, είναι ελεύθεροι και οι άλλοι να είναι παχύσαρκοι τραβέλια πούστηδες κλπ

Ακόμα και αν έγινε δέκα χρόνια πριν και υπάρχει το προαπαιτούμενο των αποδείξεων και όχι των ενδείξεων καλώς προφυλακίστηκε για να μην κινδυνέψουν κ άλλοι άνθρωποι.

Εσένα θα έπρεπε να σε έχουν στειρώσει ώστε να προστατευτεί η ανθρωπότητα από τις πρωτόγονες απόψεις σου.

ΒΙΑΣΤΕΣ κ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν καθορίζονται με Εθνική ταυτότητα και έχεις κ πρόσφατα παραδείγματα δημοσιότητας (Γλυκά Νερά, Φολέγανδρος), ειδεχθή εγκλήματα από Έλληνες άντρακλες

Δεν θα δεις ποτέ αυτο που ονειρεύεσαι για τις φεμινίστριες αριστερούς κ λοιπούς που περιγράφεις διότι ο κόσμος πάει μπροστά και δυστυχώς για εμάς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμασε το δικαίωμα σου να λες μαλακίες επειδή σου δίνουν βήμα αντί να σε βάλουν σε ζωολογικό κήπο ως είδος προς εξαφάνιση.

Επίσης να σε ενημερώσω πως, κανονικός άντρας δεν είσαι. Πρωτόγονος φαλλοκράτης είσαι με βαθειά ψυχολογικά τραύματα. Οπότε όσο έχεις καιρό, τράβα σε κάνα ψυχολόγο μην σε δούμε σε κάνα κανάλι να κάνεις παρέα με Μπάμπηδες και λοιπούς καπαδόκηδες .

FYI δεν είμαι ζαίος ουτε κρατικιστής .Πιστεύω στην Δημοκρατία τόσο που δεν μπορείς να το αντέξεις. Α κ μην ξεχάσω.. επι Παπαδόπουλου δεν είχαμε ανάπτυξη ότι και να διαβάζεις.

Ενημέρωσε μας μόλις κάνεις εμβόλιο μπας και αλλάξει το DNA σου.

Ουστ
Εντωμεταξύ, επειδή του είπα την αλήθεια και ένοιωσε καλύτερα, μου έστειλε ευχές! Λάκης ο Γλυκούλης μου εκμυστηρεύτηκε πως θα κάνει το όνομα του προφίλ απο αφυπνισμένος ψεκασμένος ή όπως λέγεται για να είναι κ επίκαιρος

Συνημμένα

• viber_image_2021-07-30_15-25-29-766.jpg
    viber_image_2021-07-30_15-25-29-766.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 25

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Μιλάμε γενικά για απόδοση δικαιοσύνης και για αυτό το ανέφερα.Εκτίμησε λάθος ή ήταν εκτός θέσης (ήταν στην γέφυρα όταν έγινε το ατύχημα?)? Αληθεύει ότι έγινε παρτάκι το προηγούμενο βράδυ με συμμετοχή και γυναικών μελών του πληρώματος? Αποστρατεύτηκε η παραιτήθηκε? Είναι πολύ μεγάλη η διάφορα ανάμεσα στα δυο, δηλαδή, άλλο αν παραιτήθηκε, γιατί απλά δεν μπορούσε να σταθεί στο ναυτικό και άλλο αν τον έδιωξαν. Αν ήταν αναίσθητος, θα μπορούσε να παραμείνει και να παίρνει το μηνιάτικο κανονικά, έτσι δεν είναι?
Θα ηθελα να συνεχισουμε σε pm την κουβεντα μας, γιατι εγω αλλα ξερω.Ο Καπταιν (Γ. Π.)ειναι φιλαρακι μου και τα λεμε ακομη...

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ο χώρος αυτός , [ όπως και γενικότερα ο χώρος του θεάματος ] κατά την συντριπτική του πλειοψηφία , απαρτίζεται από άτομα που έχουν σοβαρά θέματα .Πρόκειται για άτομα που έχουν πολλά απωθημένα , όπως και διάφορες εμμονές Έχουν εμμονή με το να τους θαυμάζουν , με το να θεωρούνται “ κάποιοι “ , με το να εξουσιάζουν τους άλλους και όλα τα συναφή .Και δεν μιλάμε για απλά ψώνια , αλλά για ακραίες καταστάσεις .

Για αυτούς τους λόγους ο χώρος αυτός έχει πρόστυχο και αθέμιτο ανταγωνισμό , αναξιοκρατία , κλίκες , στεγανά , [ υπάρχουν θέσεις μόνο για συγκεκριμένους αυλικούς κτλ ]

Για κάθε μια κοπέλα δε , που αντιστάθηκε και έδωσε τον τύπο , υπάρχουν από πίσω άλλες 100 που του κάθισαν , με χαρά μήπως και πάρουν ρόλο , η και τον προκάλεσαν οι ίδιες για να τους την πέσει , [ και για αυτόν τον λόγο αυτοί οι τύποι έχουν τόσο θράσος . ]

Και βασικά οι πάντες γνώριζαν , και οι πάντες γνωρίζουν [ “δημοσιογράφοι “ “ ηθοποιοί “ κτλ ] το τι παίζει .

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Ας καταθέσω κι εγώ την άποψη μου,τόσο για την όποια υποκριτική δεινότητα όσο και για το ποιόν του ως άνθρωπος.

Ακολουθεί σεντόνι.

Με μοναδικές εξαιρέσεις το Πενήντα Πενήντα,τα γκεστ σε Απαράδεκτους,της Ελλάδος τα παιδιά και τους Διαπλεκομένους,δεν έχω γελάσει με κανένα άλλο έργο του.Εν ολίγοις τον θεωρώ υπερεκτιμημένο και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ανέβηκαν τόσο οι "μετοχές" στο "Χρηματιστήριο της ηθοποιίας" του χάρη σε κάτι σάχλες σαν το "Χάι Ρόκ","ο Πέτρος και τα κορίτσια του" κλπ.Ακόμη και ο "Ακάλυπτος" ήταν μια αποτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή,μπροστά στην οποία οι βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80 ήταν κάτι σαν τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τον Νονό.Τον έχω δει και στο "σανίδι" και μετάνιωσα τα λεφτά που ξόδεψα.

Πάμε τώρα στον χαρακτήρα του.Έκαναν μπαμ οι αλαζονικές τάσεις και η εγωπάθεια του.Αν παρακολουθησει κανείς τις κατά καιρούς δηλώσεις του με τους αυτοεπαίνους και τις περίτρανες δηλώσεις για το υποκριτικό μεγαλείο του,θα το διαπιστώσει πανεύκολα.Λένε πως ο πραγματικά πετυχημένος και σπουδαίος ούτε καυχιέται,ούτε αυτοδιαφημίζεται.Επομένως ο Πετράν μόνο τέτοιος δεν ήταν.Όντας ολίγον τι φυσιογνωμιστής,μου έβγαζε κάτι αρνητικό ως άνθρωπος αλλά δεν περίμενα να οδηγηθεί σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.Όπως ανέφερε χθες ο Κώστας Αρζόγλου,θύμιζε έναν νεόπλουτο που απέκτησε εξουσία και την ασκούσε με κάθε τρόπο.

Προσωπικά πιστεύω πως ο Φιλιππίδης είχε πολλά απωθημένα ιδίως στο ερωτικό κομμάτι,δεχόμενος πολλές απορρίψεις στο παρελθόν ελέω της εξωτερικής ασχήμιας του.Οι απορρίψεις μαζί με την "εξουσία" που έλαβε στον χώρο της υποκριτικής,γιγάντωσαν την ήδη υπάρχουσα αλαζονεία του με αποτέλεσμα να εφαρμόζει το ρητό "αποφασίζομεν και διατάσσομεν".Ουσιαστικά έβγαζε τα απωθημένα του σε ανθρώπους που δεν του έφταιγαν σε τίποτα κιόλας.
Λένε πως η εξουσία διαφθείρει και αυτό έγινε στην περίπτωση του Πετράκη.Εξαίρεση απεδείχθη η Κάτια Δανδουλάκη που τον σούταρε μόλις μια ηθοποιός από τον θίασο της,της εξομολογήθηκε την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Όμως η αλαζονεία προηγείται της πτώσης και εξαιτίας του "αυτογκόλ από τα αποδυτήρια" που έβαλε προ 5,5 μηνών,μέσω ανακοίνωσης κατά την οποία απαγόρευε ρητά οιαδήποτε αναφορά στο όνομα του για υπόθεση βιασμού,κακοποίησης κλπ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.Έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του.Έτσι κατέρρευσε ένα ακόμη "είδωλο" εν μια νυκτί.
Σύμφωνω 1000% με το ποστ σου !
Μια φορά ο Φιλιππίδης βγήκε σε ένα πρωινάδικο στο τηλέφωνο και την είπε σε έναν άλλο ηθοποιό επειδή τον ρώτησαν με ποιούς μεγάλους ηθοποιούς έχει συνεργαστεί και δεν τον ανέφερε !
Νταξ, μιλάμε για πολλά γιαούρτια.
Και φυσικά που βγήκε μόνος του και είπε ότι σε λίγο θα ακουστεί το όνομά του για βιασμούς.
Υποτίθεται μια τέτοια κατηγορία θα σε βρεί έκπληκτο.
Πάντως βλέπω ότι ήταν κοινό μυστικό όλα αυτά που έκανε.
Δεν έπεσαν κι από τα σύννεφα όσοι είναι στο χώρο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΝΕΟ ΣΟΚ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ – ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ

Τι αλλο θα βρουν να του φορτωσουν

Τι σκαρφιζονται για 2-3 λεπτα δημοσιοτητας

Ουστ

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.571
Πόντοι
456
Ούτε εγώ κατάλαβα ποτέ γιατί θεωρείται τόσο ταλαντούχος κωμικός.Από την εποχή του Χαι Ροκ απορούσα μαζί του.Δεν μου άρεσε ποτέ σε σύγκριση με τον Χαλκιά.Και μετά έπαιζε συνέχεια τηλεόραση σε σύγκριση με τον Χαλκιά και απορούσα.Σχεδόν κάθε χρόνο και σειρά.Ανέβηκε πολύ με το Λάκης ο Γλυκούλης και το Πενήντα - Πενήντα.Πάντως από γνωστή μου νέα ηθοποιός που είχε παίξει μαζί του θεατρικά και σε μια ταινία την οποία δεν θα αναφέρω γιατί θα αποκαλυφθεί ποια είναι (αν και τα παράτησε με αυτά που γίνονταν) άπειρες νέες κοπέλες του την έπεφταν από μόνες τους για να τους δώσει ρόλους.Δεν μειώνω αυτά που έχει κάνει. Θα έπρεπε να είναι κύριος και υπόδειγμα καλλιτέχνη κανονικά.Ο πραγματικά ταλαντούχος συνήθως είναι ταπεινός και ανήσυχο πνεύμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Τυπε εγώ διάβασα στην μια περίπτωση ότι είχαμε βιασμό, αν έχεις άλλες πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ ενημέρωσε μας
Να στο εξηγησω εγω, επειδη κατα τυχη γνωριζω τι ακριβως εχει γινει

Αρχικα η μια απο τις κατηγοριες ειχε εισαχθει ως "αποπειρα" βιασμου.
Ο εισαγγελεας ομως που επεξεργασθηκε την υποθεση, εκρινε οτι αυτα που συνεβησαν μπορουν να θεωρηθουν τετελεσμενος βιασμος κι ετσι "βελτιωθηκε" η ποινικη διωξη.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.317
Πόντοι
3.556
Εντωμεταξύ, επειδή του είπα την αλήθεια και ένοιωσε καλύτερα, μου έστειλε ευχές! Λάκης ο Γλυκούλης μου εκμυστηρεύτηκε πως θα κάνει το όνομα του προφίλ απο αφυπνισμένος ψεκασμένος ή όπως λέγεται για να είναι κ επίκαιρος
Τι γλυκός ! Κόβεται ο μπαγάσας με την καρδιά ενός μαρουλιού ! Σε εκτίμησε και για την επόμενη ζωή :confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.571
Πόντοι
456
Δε νομίζω ο Φλιππίδης να ήταν ο μόνος στον οποίον την έπεφταν νεαρές προκειμένου να πάρουν ρόλο, κλπ.
Όπως είπε κάποιος άλλος αυτά είναι συνηθισμένα στο χώρο. Είναι όμως προς το παρόν ο μόνος που διώκεται ποινικά για βιασμούς.
Οι υπόλοιποι δηλαδή ήταν μαλάκες που δεν την έβγαζαν έξω σε όποια τους γυάλιζε;
Καλά δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν γίνονταν και με άλλους.Όπως τα ίδια γίνονται και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους.Η μήπως ο Winstein έκανε αυτά που έκανε και όλοι οι άλλοι είναι παναγίτσες. Σίγουρα καλύπτουν τα νώτα τους καλύτερα και δεν φτάνουν σε ακραία σημεία.
Ή μήπως μόνο ο Τσοχατζόπουλος έφαγε χρήματα από τους πολιτικούς, απλά ο συγκεκριμένος το είχε ξεφτυλίσει και τον "κάψανε" .

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.571
Πόντοι
456
Δε νομίζω είναι θέμα καλύπτω τα νώτα μου αλλά μάλον γνωρίζω τα όρια μου. Ο βιασμός είναι κατά κύριο λόγο θέμα εξουσίας και κατά δεύτερο σεξουαλικό.
Έχεις δίκιο λάθος διατύπωση έκανα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.423
Πόντοι
4.746
Ο φιλιππι.. μεσα, με συνοπτικες διαδικασιες (του περυσι καηκε φετος βρωμισε). Και κατι γυναικες αραχνες που πετουσαν τα μωρα τους απ τα μπαλκονια, τα πεταγαν στα σκουπιδια ή τα εσπαγαν στο ξυλο μεχρι θανατου εξω... Η αλλη που ειχε απαγαγει την πιτσιρικα καπου στην β. Ελλαδα για μερικες ημερες, που την εγλειφε και την μαστουρωνε, τι να απεγινε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ο φιλιππι.. μεσα, με συνοπτικες διαδικασιες (του περυσι καηκε φετος βρωμισε). Και κατι γυναικες αραχνες που πετουσαν τα μωρα τους απ τα μπαλκονια, τα πεταγαν στα σκουπιδια ή τα εσπαγαν στο ξυλο μεχρι θανατου εξω... Η αλλη που ειχε απαγαγει την πιτσιρικα καπου στην β. Ελλαδα για μερικες ημερες, που την εγλειφε και την μαστουρωνε, τι να απεγινε;
Προφυλακισμενη ειναι. Τι να απεγινε δηλαδη?

Αυτο παλι, που τα βαζετε ολα σε ενα τσουβαλι...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.423
Πόντοι
4.746
Προφυλακισμενη ειναι. Τι να απεγινε δηλαδη?
Ενω οι αλλες ρε φωτεινε παντογνωστη που πετουσαν τα παιδια τους στα σκουπιδια ή τα πετουσαν απ' το παρσθυρο τι απεγιναν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom