LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.307
- Πόντοι
- 8.645
Πότε έγινε αυτό; Και ποιους δικαστές, έγινε κάποια δίκη και δεν το πήραμε χαμπάρι;, στην αλλη ειχαμε αποπειρα που μετατραπηκε απο τους δικαστες σε βιασμο.
Πότε έγινε αυτό; Και ποιους δικαστές, έγινε κάποια δίκη και δεν το πήραμε χαμπάρι;, στην αλλη ειχαμε αποπειρα που μετατραπηκε απο τους δικαστες σε βιασμο.
εσυ λες οι μπατσοι να τον προφυλακισαν?Πότε έγινε αυτό; Και ποιους δικαστές, έγινε κάποια δίκη και δεν το πήραμε χαμπάρι;
Ανακριτρια και εισαγγελέας ήταν αν δεν κάνω λάθοςεσυ λες οι μπατσοι να τον προφυλακισαν?
δεν ανηκουν στο δικαστικο συστημα δηλαδη? μονος του μπηκε φυλακη?Ανακριτρια και εισαγγελέας ήταν αν δεν κάνω λάθος
Εντωμεταξύ, επειδή του είπα την αλήθεια και ένοιωσε καλύτερα, μου έστειλε ευχές! Λάκης ο Γλυκούλης μου εκμυστηρεύτηκε πως θα κάνει το όνομα του προφίλ απο αφυπνισμένος ψεκασμένος ή όπως λέγεται για να είναι κ επίκαιροςΘα στα απαντήσω ένα ένα γιατί με φρίκαρες.
Μην αποδεχθείς κανέναν, δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου . Εφόσον είσαι ελεύθερος να λες μαλακίες, είναι ελεύθεροι και οι άλλοι να είναι παχύσαρκοι τραβέλια πούστηδες κλπ
Ακόμα και αν έγινε δέκα χρόνια πριν και υπάρχει το προαπαιτούμενο των αποδείξεων και όχι των ενδείξεων καλώς προφυλακίστηκε για να μην κινδυνέψουν κ άλλοι άνθρωποι.
Εσένα θα έπρεπε να σε έχουν στειρώσει ώστε να προστατευτεί η ανθρωπότητα από τις πρωτόγονες απόψεις σου.
ΒΙΑΣΤΕΣ κ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν καθορίζονται με Εθνική ταυτότητα και έχεις κ πρόσφατα παραδείγματα δημοσιότητας (Γλυκά Νερά, Φολέγανδρος), ειδεχθή εγκλήματα από Έλληνες άντρακλες
Δεν θα δεις ποτέ αυτο που ονειρεύεσαι για τις φεμινίστριες αριστερούς κ λοιπούς που περιγράφεις διότι ο κόσμος πάει μπροστά και δυστυχώς για εμάς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμασε το δικαίωμα σου να λες μαλακίες επειδή σου δίνουν βήμα αντί να σε βάλουν σε ζωολογικό κήπο ως είδος προς εξαφάνιση.
Επίσης να σε ενημερώσω πως, κανονικός άντρας δεν είσαι. Πρωτόγονος φαλλοκράτης είσαι με βαθειά ψυχολογικά τραύματα. Οπότε όσο έχεις καιρό, τράβα σε κάνα ψυχολόγο μην σε δούμε σε κάνα κανάλι να κάνεις παρέα με Μπάμπηδες και λοιπούς καπαδόκηδες .
FYI δεν είμαι ζαίος ουτε κρατικιστής .Πιστεύω στην Δημοκρατία τόσο που δεν μπορείς να το αντέξεις. Α κ μην ξεχάσω.. επι Παπαδόπουλου δεν είχαμε ανάπτυξη ότι και να διαβάζεις.
Ενημέρωσε μας μόλις κάνεις εμβόλιο μπας και αλλάξει το DNA σου.
Ουστ
Θα ηθελα να συνεχισουμε σε pm την κουβεντα μας, γιατι εγω αλλα ξερω.Ο Καπταιν (Γ. Π.)ειναι φιλαρακι μου και τα λεμε ακομη...Μιλάμε γενικά για απόδοση δικαιοσύνης και για αυτό το ανέφερα.Εκτίμησε λάθος ή ήταν εκτός θέσης (ήταν στην γέφυρα όταν έγινε το ατύχημα?)? Αληθεύει ότι έγινε παρτάκι το προηγούμενο βράδυ με συμμετοχή και γυναικών μελών του πληρώματος? Αποστρατεύτηκε η παραιτήθηκε? Είναι πολύ μεγάλη η διάφορα ανάμεσα στα δυο, δηλαδή, άλλο αν παραιτήθηκε, γιατί απλά δεν μπορούσε να σταθεί στο ναυτικό και άλλο αν τον έδιωξαν. Αν ήταν αναίσθητος, θα μπορούσε να παραμείνει και να παίρνει το μηνιάτικο κανονικά, έτσι δεν είναι?
Σύμφωνω 1000% με το ποστ σου !Ας καταθέσω κι εγώ την άποψη μου,τόσο για την όποια υποκριτική δεινότητα όσο και για το ποιόν του ως άνθρωπος.
Ακολουθεί σεντόνι.
Με μοναδικές εξαιρέσεις το Πενήντα Πενήντα,τα γκεστ σε Απαράδεκτους,της Ελλάδος τα παιδιά και τους Διαπλεκομένους,δεν έχω γελάσει με κανένα άλλο έργο του.Εν ολίγοις τον θεωρώ υπερεκτιμημένο και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ανέβηκαν τόσο οι "μετοχές" στο "Χρηματιστήριο της ηθοποιίας" του χάρη σε κάτι σάχλες σαν το "Χάι Ρόκ","ο Πέτρος και τα κορίτσια του" κλπ.Ακόμη και ο "Ακάλυπτος" ήταν μια αποτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή,μπροστά στην οποία οι βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80 ήταν κάτι σαν τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τον Νονό.Τον έχω δει και στο "σανίδι" και μετάνιωσα τα λεφτά που ξόδεψα.
Πάμε τώρα στον χαρακτήρα του.Έκαναν μπαμ οι αλαζονικές τάσεις και η εγωπάθεια του.Αν παρακολουθησει κανείς τις κατά καιρούς δηλώσεις του με τους αυτοεπαίνους και τις περίτρανες δηλώσεις για το υποκριτικό μεγαλείο του,θα το διαπιστώσει πανεύκολα.Λένε πως ο πραγματικά πετυχημένος και σπουδαίος ούτε καυχιέται,ούτε αυτοδιαφημίζεται.Επομένως ο Πετράν μόνο τέτοιος δεν ήταν.Όντας ολίγον τι φυσιογνωμιστής,μου έβγαζε κάτι αρνητικό ως άνθρωπος αλλά δεν περίμενα να οδηγηθεί σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.Όπως ανέφερε χθες ο Κώστας Αρζόγλου,θύμιζε έναν νεόπλουτο που απέκτησε εξουσία και την ασκούσε με κάθε τρόπο.
Προσωπικά πιστεύω πως ο Φιλιππίδης είχε πολλά απωθημένα ιδίως στο ερωτικό κομμάτι,δεχόμενος πολλές απορρίψεις στο παρελθόν ελέω της εξωτερικής ασχήμιας του.Οι απορρίψεις μαζί με την "εξουσία" που έλαβε στον χώρο της υποκριτικής,γιγάντωσαν την ήδη υπάρχουσα αλαζονεία του με αποτέλεσμα να εφαρμόζει το ρητό "αποφασίζομεν και διατάσσομεν".Ουσιαστικά έβγαζε τα απωθημένα του σε ανθρώπους που δεν του έφταιγαν σε τίποτα κιόλας.
Λένε πως η εξουσία διαφθείρει και αυτό έγινε στην περίπτωση του Πετράκη.Εξαίρεση απεδείχθη η Κάτια Δανδουλάκη που τον σούταρε μόλις μια ηθοποιός από τον θίασο της,της εξομολογήθηκε την κακοποιητική συμπεριφορά του.
Όμως η αλαζονεία προηγείται της πτώσης και εξαιτίας του "αυτογκόλ από τα αποδυτήρια" που έβαλε προ 5,5 μηνών,μέσω ανακοίνωσης κατά την οποία απαγόρευε ρητά οιαδήποτε αναφορά στο όνομα του για υπόθεση βιασμού,κακοποίησης κλπ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.Έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του.Έτσι κατέρρευσε ένα ακόμη "είδωλο" εν μια νυκτί.
Δεν ηθελε να κάνει το εμβολιο
Να στο εξηγησω εγω, επειδη κατα τυχη γνωριζω τι ακριβως εχει γινειΤυπε εγώ διάβασα στην μια περίπτωση ότι είχαμε βιασμό, αν έχεις άλλες πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ ενημέρωσε μας
Τι γλυκός ! Κόβεται ο μπαγάσας με την καρδιά ενός μαρουλιού ! Σε εκτίμησε και για την επόμενη ζωήΕντωμεταξύ, επειδή του είπα την αλήθεια και ένοιωσε καλύτερα, μου έστειλε ευχές! Λάκης ο Γλυκούλης μου εκμυστηρεύτηκε πως θα κάνει το όνομα του προφίλ απο αφυπνισμένος ψεκασμένος ή όπως λέγεται για να είναι κ επίκαιρος
Καλά δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν γίνονταν και με άλλους.Όπως τα ίδια γίνονται και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους.Η μήπως ο Winstein έκανε αυτά που έκανε και όλοι οι άλλοι είναι παναγίτσες. Σίγουρα καλύπτουν τα νώτα τους καλύτερα και δεν φτάνουν σε ακραία σημεία.Δε νομίζω ο Φλιππίδης να ήταν ο μόνος στον οποίον την έπεφταν νεαρές προκειμένου να πάρουν ρόλο, κλπ.
Όπως είπε κάποιος άλλος αυτά είναι συνηθισμένα στο χώρο. Είναι όμως προς το παρόν ο μόνος που διώκεται ποινικά για βιασμούς.
Οι υπόλοιποι δηλαδή ήταν μαλάκες που δεν την έβγαζαν έξω σε όποια τους γυάλιζε;
Έχεις δίκιο λάθος διατύπωση έκανα.Δε νομίζω είναι θέμα καλύπτω τα νώτα μου αλλά μάλον γνωρίζω τα όρια μου. Ο βιασμός είναι κατά κύριο λόγο θέμα εξουσίας και κατά δεύτερο σεξουαλικό.
Προφυλακισμενη ειναι. Τι να απεγινε δηλαδη?Ο φιλιππι.. μεσα, με συνοπτικες διαδικασιες (του περυσι καηκε φετος βρωμισε). Και κατι γυναικες αραχνες που πετουσαν τα μωρα τους απ τα μπαλκονια, τα πεταγαν στα σκουπιδια ή τα εσπαγαν στο ξυλο μεχρι θανατου εξω... Η αλλη που ειχε απαγαγει την πιτσιρικα καπου στην β. Ελλαδα για μερικες ημερες, που την εγλειφε και την μαστουρωνε, τι να απεγινε;
Δεν πιστευω Δευτερα λογω καυσωνα να μην εχεις δικαστηριο;Προφυλακισμενη ειναι. Τι να απεγινε δηλαδη?
Αυτο παλι, που τα βαζετε ολα σε ενα τσουβαλι...
Ενω οι αλλες ρε φωτεινε παντογνωστη που πετουσαν τα παιδια τους στα σκουπιδια ή τα πετουσαν απ' το παρσθυρο τι απεγιναν..Προφυλακισμενη ειναι. Τι να απεγινε δηλαδη?