Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Οντως το πλοιο βγηκε εκτος για ενα χρονο?
8 μήνες......εντάξει δεν ειναι χρόνος (12 δηλαδη),αλλά δεν το λες και λίγο. Σημαντικό ότι βρέθηκε σόναρ, από παροπλισμένο πλοίο ίδιου τύπου, διαφορετικά.... όχι χρόνο θα έμενε εκτός, ίσως και να έβγαινε τελείως οφ.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.437
Πόντοι
3.656
δεν ξερω σε ποια γλωσσα να στο γραψω για να καταλαβεις οτι αυτο ειναι το πιο ηλιθιο επιχειρημα που μπορει να πει κανεις ρε μαστορα.
Δεν ξέρω σε ποια γλώσσα να στο γράψω για να καταλάβεις ότι μιλάς με την αμοιβαδα του σαη..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ειπε ο μπιχλας και αφοδευσε η φορας εν τω αλωνιω

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
)? Αληθεύει ότι έγινε παρτάκι το προηγούμενο βράδυ με συμμετοχή και γυναικών μελών του πληρώματος? ....
Ρε παλήκαρε το ξέρεις αυτό ή η κλασσική φαντασιώση,πάντως δεν θεωρώ σωστό να γράφουμε τέτοια πράγματα και να σπιλώνουμε επαγγέλματα,και οι γυναίκες των ενοπλεον δυνάμεων ενα μεροκαματο βγάζουν ,δεν παίζουν σε τσόντα,και εγω ΠΝ υπηρέτησα και δεν παρατήρησα τίποτα τρελά κλπ.ειδικά για το ΠΝ που τον προηγουμενο αυγούστο κράτησε ψηλά την σημαία και μας έκανε όλους υπερήφανους.Και μην αναφέρει κάποιος καμία εξαίρεση οτι καπού κάποτε κλπ έγινε κάτι και αυτό αποτελεί τον κανόνα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.203
Πόντοι
456
Μπορει καποιος να μου πει γιατι ο Φιλιππιδης μπηκε φυλακη?
Δεν εχω παρακολουθησει το στορυ.

Βιασε, εκανε αποπειρα βιασμου, η της εκβιαζε? Η ολα αυτα μαζι?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ρε παλήκαρε το ξέρεις αυτό ή η κλασσική φαντασιώση,πάντως δεν θεωρώ σωστό να γράφουμε τέτοια πράγματα και να σπιλώνουμε επαγγέλματα,και οι γυναίκες των ενοπλεον δυνάμεων ενα μεροκαματο βγάζουν ,δεν παίζουν σε τσόντα,και εγω ΠΝ υπηρέτησα και δεν παρατήρησα τίποτα τρελά κλπ.ειδικά για το ΠΝ που τον προηγουμενο αυγούστο κράτησε ψηλά την σημαία και μας έκανε όλους υπερήφανους.Και μην αναφέρει κάποιος καμία εξαίρεση οτι καπού κάποτε κλπ έγινε κάτι και αυτό αποτελεί τον κανόνα
Δεν ξέρεις τι σχέση έχω με τις Ε. Δ. και το Π. N........ το σχόλιο περί φαντασίωσης στο επιστρέφω (γιατι δυστυχως ειναι παραγαμτικοτητα οτι δεν ηταν στην γεφυρα και το προηγουμενο βραδυ εγιναν διαφορα), κάνε μια βόλτα από τους διάδρομους του ΓΕΕΘΑ και θα ακούσεις τους στραταίους να κάνουν πλάκα στους ναυταίους....... αλλά οκ, να μην βγει παραέξω.
Το τι έκανε το Π. Ν. το περασμένο καλοκαίρι, το ξέρω πολύ καλά και από πρώτο χέρι. Χίλια μπράβο στον κυβερνήτη και φυσικά το ατύχημα που αναφέρω, είναι απλά μια εξαίρεση. Το χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα μη απονομής δικαιοσύνης, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω, δεν τον έδιωξαν από το ναυτικό, αλλά έφυγε μόνος του. Θα μπορούσε κάποιος που έκανε τόσο μεγάλη ζημιά, υλική αλλά και στο κύρος του Π. Ν., να συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά, άσχετα αν θα τον είχαν για χαβαλέ.

sma123

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και με το Σπυρόπουλο τί απέγινε;

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Δεν ξέρεις τι σχέση έχω με τις Ε. Δ. και το Π. N........ το σχόλιο περί φαντασίωσης στο επιστρέφω (γιατι δυστυχως ειναι παραγαμτικοτητα οτι δεν ηταν στην γεφυρα και το προηγουμενο βραδυ εγιναν διαφορα), κάνε μια βόλτα από τους διάδρομους του ΓΕΕΘΑ και θα ακούσεις τους στραταίους να κάνουν πλάκα στους ναυταίους....... αλλά οκ, να μην βγει παραέξω.
Το τι έκανε το Π. Ν. το περασμένο καλοκαίρι, το ξέρω πολύ καλά και από πρώτο χέρι. Χίλια μπράβο στον κυβερνήτη και φυσικά το ατύχημα που αναφέρω, είναι απλά μια εξαίρεση. Το χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα μη απονομής δικαιοσύνης, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω, δεν τον έδιωξαν από το ναυτικό, αλλά έφυγε μόνος του. Θα μπορούσε κάποιος που έκανε τόσο μεγάλη ζημιά, υλική αλλά και στο κύρος του Π. Ν., να συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά, άσχετα αν θα τον είχαν για χαβαλέ.
Ναι θα μπορουσε να πληρωνεται γιατι η διαφορα βρισκεται στην προθεση,εαν καποιος δεν ειχε προθεση δυσκολα να τον διωξουν...δεν αναφερομαι στο ναυτικο αλλά σε ολο το δημοσιο.....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
λετε να παιξει κανα αλλαξοκωλικι τωρα που θα ναι παρεουλα με λιγναδη

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ας καταθέσω κι εγώ την άποψη μου,τόσο για την όποια υποκριτική δεινότητα όσο και για το ποιόν του ως άνθρωπος.

Ακολουθεί σεντόνι.

Με μοναδικές εξαιρέσεις το Πενήντα Πενήντα,τα γκεστ σε Απαράδεκτους,της Ελλάδος τα παιδιά και τους Διαπλεκομένους,δεν έχω γελάσει με κανένα άλλο έργο του.Εν ολίγοις τον θεωρώ υπερεκτιμημένο και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ανέβηκαν τόσο οι "μετοχές" στο "Χρηματιστήριο της ηθοποιίας" του χάρη σε κάτι σάχλες σαν το "Χάι Ρόκ","ο Πέτρος και τα κορίτσια του" κλπ.Ακόμη και ο "Ακάλυπτος" ήταν μια αποτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή,μπροστά στην οποία οι βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80 ήταν κάτι σαν τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τον Νονό.Τον έχω δει και στο "σανίδι" και μετάνιωσα τα λεφτά που ξόδεψα.

Πάμε τώρα στον χαρακτήρα του.Έκαναν μπαμ οι αλαζονικές τάσεις και η εγωπάθεια του.Αν παρακολουθησει κανείς τις κατά καιρούς δηλώσεις του με τους αυτοεπαίνους και τις περίτρανες δηλώσεις για το υποκριτικό μεγαλείο του,θα το διαπιστώσει πανεύκολα.Λένε πως ο πραγματικά πετυχημένος και σπουδαίος ούτε καυχιέται,ούτε αυτοδιαφημίζεται.Επομένως ο Πετράν μόνο τέτοιος δεν ήταν.Όντας ολίγον τι φυσιογνωμιστής,μου έβγαζε κάτι αρνητικό ως άνθρωπος αλλά δεν περίμενα να οδηγηθεί σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.Όπως ανέφερε χθες ο Κώστας Αρζόγλου,θύμιζε έναν νεόπλουτο που απέκτησε εξουσία και την ασκούσε με κάθε τρόπο.

Προσωπικά πιστεύω πως ο Φιλιππίδης είχε πολλά απωθημένα ιδίως στο ερωτικό κομμάτι,δεχόμενος πολλές απορρίψεις στο παρελθόν ελέω της εξωτερικής ασχήμιας του.Οι απορρίψεις μαζί με την "εξουσία" που έλαβε στον χώρο της υποκριτικής,γιγάντωσαν την ήδη υπάρχουσα αλαζονεία του με αποτέλεσμα να εφαρμόζει το ρητό "αποφασίζομεν και διατάσσομεν".Ουσιαστικά έβγαζε τα απωθημένα του σε ανθρώπους που δεν του έφταιγαν σε τίποτα κιόλας.
Λένε πως η εξουσία διαφθείρει και αυτό έγινε στην περίπτωση του Πετράκη.Εξαίρεση απεδείχθη η Κάτια Δανδουλάκη που τον σούταρε μόλις μια ηθοποιός από τον θίασο της,της εξομολογήθηκε την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Όμως η αλαζονεία προηγείται της πτώσης και εξαιτίας του "αυτογκόλ από τα αποδυτήρια" που έβαλε προ 5,5 μηνών,μέσω ανακοίνωσης κατά την οποία απαγόρευε ρητά οιαδήποτε αναφορά στο όνομα του για υπόθεση βιασμού,κακοποίησης κλπ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.Έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του.Έτσι κατέρρευσε ένα ακόμη "είδωλο" εν μια νυκτί.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Είναι απίστευτο πως μερικοί υπερασπίζονται τα κατακάθια της κοινωνίας από φόβο ότι μπορεί κάποια μέρα να βρεθούν οι ίδιοι στη θέση τους. Αναρωτιέσαι γιατί άραγε ζουν με αυτό το φόβο.
εξω απ το χορο (κι απ το ιντερνετ) ο καθενας λεει ο,τι θελει...
μετα ειναι λιγο ο μισογυνισμος απ τον οποιο και διακατεχονται, λιγο οτι μπορει να βαζουν τον εαυτο τους στη θεση του φιλιππιδη, εξου και τετοιες τοποθετησεις... ασε που καποιοι δεν μπορουν να πιστεψουν πως ο λακης ο γλυκουλης μπορει να εκανε κατι τετοιο... :idiot:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Θα στα απαντήσω ένα ένα γιατί με φρίκαρες.

Μην αποδεχθείς κανέναν, δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου . Εφόσον είσαι ελεύθερος να λες μαλακίες, είναι ελεύθεροι και οι άλλοι να είναι παχύσαρκοι τραβέλια πούστηδες κλπ

Ακόμα και αν έγινε δέκα χρόνια πριν και υπάρχει το προαπαιτούμενο των αποδείξεων και όχι των ενδείξεων καλώς προφυλακίστηκε για να μην κινδυνέψουν κ άλλοι άνθρωποι.

Εσένα θα έπρεπε να σε έχουν στειρώσει ώστε να προστατευτεί η ανθρωπότητα από τις πρωτόγονες απόψεις σου.

ΒΙΑΣΤΕΣ κ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν καθορίζονται με Εθνική ταυτότητα και έχεις κ πρόσφατα παραδείγματα δημοσιότητας (Γλυκά Νερά, Φολέγανδρος), ειδεχθή εγκλήματα από Έλληνες άντρακλες

Δεν θα δεις ποτέ αυτο που ονειρεύεσαι για τις φεμινίστριες αριστερούς κ λοιπούς που περιγράφεις διότι ο κόσμος πάει μπροστά και δυστυχώς για εμάς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμασε το δικαίωμα σου να λες μαλακίες επειδή σου δίνουν βήμα αντί να σε βάλουν σε ζωολογικό κήπο ως είδος προς εξαφάνιση.

Επίσης να σε ενημερώσω πως, κανονικός άντρας δεν είσαι. Πρωτόγονος φαλλοκράτης είσαι με βαθειά ψυχολογικά τραύματα. Οπότε όσο έχεις καιρό, τράβα σε κάνα ψυχολόγο μην σε δούμε σε κάνα κανάλι να κάνεις παρέα με Μπάμπηδες και λοιπούς καπαδόκηδες .

FYI δεν είμαι ζαίος ουτε κρατικιστής .Πιστεύω στην Δημοκρατία τόσο που δεν μπορείς να το αντέξεις. Α κ μην ξεχάσω.. επι Παπαδόπουλου δεν είχαμε ανάπτυξη ότι και να διαβάζεις.

Ενημέρωσε μας μόλις κάνεις εμβόλιο μπας και αλλάξει το DNA σου.

Ουστ
Ωρε πέταμα από ταράτσα που θα του ρίξουν τα πάκια όταν κάποια στιγμή ξεθαρεψουν.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.421
Πόντοι
2.356
Κι εσύ είσαι πολύ σίγουρος ότι... δεν την βίασε. Όπως και να έχει θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για το τι έγινε.
απο τη στιγμη που η αποπειρα της αποπειρας βιασμου εγινε τετελεσμενος βιασμος τυπε στην επομενη θα τρως ισοβια για αποπειρα ανθρωποκτονιας και ας μην πατησες καμια σκανδαλη...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.421
Πόντοι
2.356

στην μια περιπτωση βιασε, στην αλλη αποπειραθηκε να βιασει αλλα ο εισαγγελεας το "Αναβαθμισε" σε τετελεσμενο βιασμο, και ακομη μια αποπειρα βιασμου (πεσιμο)

ολα αυτα συμφωνα με τα λεγομενα των καταγγελοντων! η αλλη ειπε οτι μου εκανε αποπειρα και το φανταστικο ελληνικο δικαστικο συστημα λεει οχι δεν ηταν αποπειρα ηταν βιασμος!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

Δεν ηθελε να κάνει το εμβολιο

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ναι θα μπορουσε να πληρωνεται γιατι η διαφορα βρισκεται στην προθεση,εαν καποιος δεν ειχε προθεση δυσκολα να τον διωξουν...δεν αναφερομαι στο ναυτικο αλλά σε ολο το δημοσιο.....
To oτι το βάζεις μαζί με το υπόλοιπο δημόσιο (καλά εκεί έχουμε δει ουσιαστικά δολοφονίες ασθενών, από γιατρούς του ΕΣΎ και να μην παθαίνουν τίποτα....) είναι ένα σοβαρό θέμα-προβλημα. Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε και ας παραμείνουμε στον μαλάκα τον Φιλιππίδη......... ήταν μάλλον άστοχο που το έφερα σαν παράδειγμα, χαλιέμαι και εγώ τρελά με αυτή την ιστορία, αλλά και με τις υπηρεσιακές καραμπόλες που επέφερε, με αποτέλεσμα να την πληρώσουν και εξαιρετικά στελέχη του Π. Ν. για να προστατεύουν κάποια άλλα........ τι να λέμε τώρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.331
Πόντοι
8.645
απο τη στιγμη που η αποπειρα της αποπειρας βιασμου εγινε τετελεσμενος βιασμος τυπε στην επομενη θα τρως ισοβια για αποπειρα ανθρωποκτονιας και ας μην πατησες καμια σκανδαλη...
Τυπε εγώ διάβασα στην μια περίπτωση ότι είχαμε βιασμό, αν έχεις άλλες πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ ενημέρωσε μας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.421
Πόντοι
2.356
Τυπε εγώ διάβασα στην μια περίπτωση ότι είχαμε βιασμό, αν έχεις άλλες πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ ενημέρωσε μας
στην μια ειχαμε βιασμο, στην αλλη ειχαμε αποπειρα που μετατραπηκε απο τους δικαστες σε βιασμο και στην τριτη ειχαμε αποπειρα βιασμου....

οποτε συμφωνα με το δικαστικο ρεπορταζ ειναι 2 οι περιπτωσεις βιασμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom