Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Πολύ δυσκολο το θεμα παιδια...
Κατακριτεα η οποια πραξη μειωνει τη γυνακα και την ξεφτιλίζει και ειδικά μεσω εξουσίας ,αλλα..
Τεινω να συμφωνησω με τον κανιβαλισμό που υφισταται ο καθένας,αρκεί μια ..νίτσα να τον καταγγείλει..
Για να εχει σωστη βαση η καταγγελία πρεπει να γινεται αμεσα και να υπαρξει σχετική διερεύνηση.Βγαινει τωρα και η Ιωαννίδου και λεει με βιασανε πριν απο 150 χρόνια!!
Με την ιδια λογική πρέπει να πανε πολλοι μεσα αφού κάποια στιγμη, όλοι καποιο υπονοούμενο πεταξανε σε μια γκόμενα.
Παντως το γαμημενο "τεκμηριο της αθωότητας" εχει παει για βρούβες..
Και αυτό που με φρικαρει ειναι ότι μας εχουν βαλει στη γωνία οι φεμιναζι..Σούζα κανονικη..
"Γυναικοκτονια", ο νεος ορος με αφορμη τη Φολεγανδρο και τα Γλυκά Νερα.
Και ενα σωρό άλλες καριόλες που σκότωσαν τους ανδρες τους ηταν "βασανισμενα πλάσματα".
Ολα υπαγορευονται πια από τον ντορο που κανει η καθε υπόθεση και το πόσο γνωστός εισαι.
Ψαχνουμε δικαιοσύνη στην Ελλαδα.Η καθαριστρια που πλαστογραφησε το απολυτηριο του Δημοτικού για να βρει μια δουλεια με τρεις κι εξηντα,κοντεψε να παει μεσα 20 χρονια ΚΑΘΕΙΡΞΗ.Και ο ξεφτίλας ο Μηλιώνης με την ENERGA POWER που εμπασε μεσα το δημόσιο 300 μυρια,καθησε 15 μηνες διακοπες στη μπουζού-αφού καθαριζε η μανα του με φακελακια στους φυλακες-αποφυλακιστηκε και καλα με "προβλήματα υγείας" -όπως και το συνεταιρακι του ο Φλώρος- και τωρα μετρανε ποσες μοντελες χωρανε στα κοτερα τους για ταξιδακια στη Μυκονο...
σε πολλά έχεις δίκιο..... ειδικά αυτό με τους τύπους της energa είναι μεγίστη κοινωνική πρόκληση. Αλλά ο Φιλιππίδης είχε ξεπεράσει κάθε όριο και σε συνδυασμό με την προκλητική αγένεια που είχε και τον μεγαλοιδεατισμο (ο ίδιος έλεγε για τον εαυτό του ότι ανήκει στους μεγάλους ηθοποιούς!!!!), το έφαγε το κεφάλι του....
Αλλά μιας που μιλάμε για δικαιοσύνη και από όσω ξέρω έχεις σχέση με το ΠΝ...... για πες μου, ο κυβερνήτης που στουκαρε την φρεγάτα στην βραχονησίδα, σχεδόν λίγο πριν τον ναύσταθμο και την άφησε χωρίς σόναρ, αλλά και εκτός υπηρεσίας για κάνα χρόνο, τι έπαθε? Πλήρωσε τίποτα από την τσέπη του? Πήγε φυλακή? Του έκοψαν το μηνιάτικο? Έκτος από το ότι δεν θα έχει καλή εξέλιξη στο ΠΝ, τίποτα άλλο.Δεν το λες και δικαιοσύνη αυτό....

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Εσυ μαστορα ησουν μπροστα και ξερειςοτι ηταν ετσι;;
δεν ξερω σε ποια γλωσσα να στο γραψω για να καταλαβεις οτι αυτο ειναι το πιο ηλιθιο επιχειρημα που μπορει να πει κανεις ρε μαστορα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Εχοντας δουλέψει νύχτα και μέρα θα πω την γνώμη μου.

Σε πάρα πολλές δουλειές γκαρσόνες, εργοστάσια, σουπερμαρκετ, συσκευαστήρια, νοσοκομεία, θεάματα, πάντα συναντούσα ένα τέτοιον πούστη άντρα, που εκμεταλευόταν την θέση του μήπως καταφέρει και γαμήσει λόγω θέσης.

Η κατάσταση γίνεται πάντα αφόρητη γιατί υπάρχουν και μερικές γυναίκες που ενδίδουν αφού με εύκολο τρόπο ανελίσσονται βελτιώνουν την θέση τους και τρώνε το ψωμί και την ψυχή από απλές τίμιες γυναικούλες.

Η ζωή αυτορυθμίζεται όμως. Αργά ή γρήγορα, άμεσα ή έμμεσα αυτός που κάνει την αδικία βρίσκει τον μάστορα του.

Δεν ξέρω πόσοι απο εμάς εδώ έχουν σταματήσει να πετάξουν μια μεγάλη πέτρα έξω απο τον δρόμο που έχει πέσει από το βουνό σε μια κλειστή στροφή καθώς έχουν κοντέψει να πέσουν πάνω της. Σαν Έλληνες λέμε και τι με νοιάζει εμένα για τους άλλους εγώ να πάω στην δουλίτσα μου.
Στην δουλίτσα μας θα πάμε όλοι, αλλά το αυτοκίνητο θα μας το φέρει με διαλυμένα ψαλίδια πίσω ο γιός μας, η γυναίκα μας, ο πατέρας μας, ο θείος μας,,,,, και ας γλυτώσαμε εμείς από την πέτρα.

το επικό που μου είπε τύπος:
Και τα συνέργεια πως θα δουλέψουν;
Φίλε εσύ αυξάνεις την ανεργία!

Τώρα αν ρωτήσες τον Φιλιπίδη of the record κατάλαβες τι έκανες; Ξέρεις τι θα πει;
Μα και οι ψυχογιατροί πως θα δουλέψουν; Άνεργοι θα μείνουν να μην πάνε οι γυναίκες να πούνε τα παραπονα τους; ή θα σου πει μα αν δεν την γαμούσα θα την γάμαγε ο Χαικάλης που είναι και πιο πέφτουλας, ή θα την γάμαγε ο Κιμούλης, δηλαδή να έχανα την ευκαιρία; Aκόμα και τώρα θα σκέφτεται. Γιατί να μη την είχα πέσει σε περισσότερες αφού ο γενικός κανόνας (κανόνας μέσα στον εγκέφαλο του Φιλιπίδη)είναι σε όσες περισσότερες βγάλεις την πούτσα έξω τόσες πιο πολλές ίσως γαμήσεις.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Εγώ πάντως που κάνω πλάκες σε τέτοια άτομα, απο εδώ και πέρα θα λέω ένα φιλαράκι Φιλιππίδη που κοιτάζει στο μαγαζί να έχει πάντα γκόμενα ωραία να δουλεύει να του την σηκώνει όταν έχει αναδουλειές.
Τώρα θα πάρω τηλέφωνο
Γεια σου Φιλιππίδη..

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.223
Πόντοι
206
Ησουν εσυ μπροστα και στις 3 περιπτωσεις για τις οποιες κατηγορειται ο τυπος και ξερεις οτι δεν ειναι ετσι ? να πας να το καταθεσεις λοιπον και να πεις στον δικαστη οτι αφου δεν ηταν μπροστα να μην ειναι 100% σιγουρος για να γελασουν και τα πλακακια του δικαστηριου με εσενα. δειξτους και το αρθρο που παρεθεσες ως επιχειρημα, οτι αφου αυτη η αγγλιδα ειπε ψεματα αρα να μην πιστευουμε τα θυματα αν ειμαστε μπροστα.. να γελασουν και οι τουαλετες με το περιεχομενο τους με σενα. οταν υπαρχουν περιπτωσεις οπως αυτη με τον μπατσο πριν λιγες βδομαδες οπου τον κατηγγειλε η τυπισσα κ την κρατουσα 12 ωρες στο τμημα χωρις επαφη με τον εξω κοσμο, και αφησανε τον κατηγορουμενο να κανει τηλεφωνηματα για να μη βρουν το λαπτοπ του, και οσο υπαρχουν τυποι σαν εσενα, θα υπαρχουν κ θυματα τα οποια δεν θα βρουν τη δυναμη και θα φοβουνται να καταγγειλουν τον βιασμο τους οσο το δυνατον συντομοτερα. δεν ειναι πολυ δυσκολο για να το καταλαβει κανεις εκτος αν παει σουμπιτος στην κατηγορια για χαπια η λοβοτομη. αστα τυπε μεγαλη συνωμοσια για να χτυπηθουν οι τεραστιες αυτες προσωπικοτητες που λες, σιγα μην εκμεταλλευτηκαν τη θεση τους για να τον βρεξουν εστω και με το ζορι.. αυτα δε γινονται
Εγώ δεν ήμουν μπροστά και για αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος για το ό,τι πραγματικά έγινε. Από την άλλη εσύ φάνηκε να ήσουν και για αυτό σου είπα να καταθέσεις. Μετά ανέφερες ένα extreme παράδειγμα για βίντεο που ούτε και τότε θα πίστευαν κάποιοι και σου απάντησα με ένα παράδειγμα για βίντεο που πάλι καλά που υπήρχε.

Δεν έκανα γενίκευση κάτι το οποίο εσύ έκανες.

Εγώ προέτρεψα τα θύματα βιασμού να καταγγείλουν το περιστατικό όσο το δυνατόν συντομότερα το οποίο σύμφωνα με αυτό που λες θα οδηγήσει στο να υπάρχουν θύματα που ΔΕΝ θα βρουν την δύναμη και θα φοβούνται να καταγγείλουν το βιασμό τους. Δεν βγάζεις και πολύ νόημα.

Φυσικά και εκμεταλλεύθηκαν τη θέση τους για να βρέξουν όπως αναφέρεις. Το πρόβλημα που έχω εγώ και θα αντιμετωπίσουν πολλοί άντρες στο μέλλον είναι η ανάδρομη έλλειψη-αφαίρεση της συναίνεσης για διάφορους λόγους.

PS: Εννοείται ότι ο βιασμός είναι από τα χειρότερα εγκλήματα. Και να τιμωρείται με τις βαρύτερες ποινές.
Ίσως όμως και τα θύματα να το καταγγελουν asap ? Όχι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Εχοντας δουλέψει νύχτα και μέρα θα πω την γνώμη μου.

Σε πάρα πολλές δουλειές γκαρσόνες, εργοστάσια, σουπερμαρκετ, συσκευαστήρια, νοσοκομεία, θεάματα, πάντα συναντούσα ένα τέτοιον πούστη άντρα, που εκμεταλευόταν την θέση του μήπως καταφέρει και γαμήσει λόγω θέσης.
Nα σου κάνω μια ερώτηση (γιατί πιάνεις την μια όψη του νομίσματος)........ δεν έχεις συναντήσει ποτέ καμιά καριόλα, που να εκμεταλευοταν την θέση της, για να την πηδήξει κανένας λόγω θέσης? Και δεν αναφέρομαι σε γκαρσόνια ή σουπερμαρκετ, αλλά σε μηχανικούς, δικηγόρους,δημοσιογράφους.......

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Nα σου κάνω μια ερώτηση (γιατί πιάνεις την μια όψη του νομίσματος)........ δεν έχεις συναντήσει ποτέ καμιά καριόλα, που να εκμεταλευοταν την θέση της, για να την πηδήξει κανένας λόγω θέσης? Και δεν αναφέρομαι σε γκαρσόνια ή σουπερμαρκετ, αλλά σε μηχανικούς, δικηγόρους,δημοσιογράφους.......
Φυσικά συνάντησα μια. τιναξε στον αέρα το πρώτο γάμο της ο άντρας της έγινε ρεζίλι και ράκος απο οικογενειάρχης κερατάς, μετά την παντρεύτηκα εγώ, τι μου έκανε λες; ενώ όλα πήγαιναν καλά, μια ωράια μέρα μου έφερε ένα ταξί από κάτω, τι είναι αυτό; θα γινω ταξιτζού!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Φυσικά συνάντησα μια. τιναξε στον αέρα το πρώτο γάμο της ο άντρας της έγινε ρεζίλι και ράκος απο οικογενειάρχης κερατάς, μετά την παντρεύτηκα εγώ, τι μου έκανε λες; ενώ όλα πήγαιναν καλά, μια ωράια μέρα μου έφερε ένα ταξί από κάτω, τι είναι αυτό; θα γινω ταξιτζού!
με τον ταξιτζή μαζί?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.951
Πόντοι
2.306
και για το δευτερο....
Διαβαζοντας για τη καταθεση της μιας καταγγελουσας (ειναι που η δικογραφια ειναι απορρητη χαχα!) ο τυπος τη πηγε σε ενα στενακι με το αυτοκινητο, την εβγαλε εξω και την επαιζε ενω η αλλη χτυπιόταν για να βγει απο το κλειδωμενο αυτοκινητο, μετα της ουρλιαζε να τον παρει στο στομα της και στο τελος αφου ειδε οτι τζιφος η δουλειά, την πετσξε εξω, λεγοντας της « αντε γαμ...που θες και ρολο!».
Ε, δεν θελει και πολυ ο εισαγγελέας με μια τετοια μαρτυρια και αλλες δυο αναλογες....
αν λοιπον οι μαρτυρίες ειναι έστω και κατα προσέγγιση αληθείς, καλως βρισκεται εκει που βρίσκεται το παλικάρι....
τα υπολοιπα του στυλ « ήσουνα μπροστα και το ειδες?» ειναι μαλακοειδεις δικαιολογιες, γι ‘ αυτο υπαρχει ο εισαγγελεας να εκτιμησει την αληθεια των καταγγελιών.
αλλιως τι τους θελουμε τους εισαγγελεις? Να βαλουμε τον περιπτερα της γειτονιας να δικαζει.....

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Ησουν εσυ μπροστα και στις 3 περιπτωσεις για τις οποιες κατηγορειται ο τυπος και ξερεις οτι δεν ειναι ετσι ? να πας να το καταθεσεις λοιπον και να πεις στον δικαστη οτι αφου δεν ηταν μπροστα να μην ειναι 100% σιγουρος
Φίλε σόρι αλλά εδώ δείχνεις να μην γνωρίζεις στοιχειώδη πράγματα δικαιοσύνης.
Τί γράφεις ;
Αυτός που καταγγέλει ένα έγκλημα πρέπει να το αποδείξει. Όχι ο καταγγελόμενος να αποδείξει ότι δεν το έκανε (αν φυσικά έχει αποδείξεις ότι δεν το έκανε τότε μπράβο του).
Αυτό που λες είναι το ανάποδο.
Και το παράδειγμα της τουρίστριας αυτό δείχνει

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Θα κανουν την κωλάρα του ταληρο μέσα στην φυλακή
Πλανάστε πλάνην οικτράν αν νομίζετε ότι όλοι αυτοί θα κακοπεράσουν στη φυλακή. Ξενοδοχείο λουξ θα είναι.
Τα λεφτά και τα κονέ αγοράζουν τα πάντα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
Το ζουμί είναι ότι η άρρωστη ζηλιάρα αδελφή Μπουρδούμης δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η γυναίκα του καραμελωνε τις γερικες μπάλες του Μπάρμπα Πέτρου και αυτό επρεπε να το σκέφτεται κάθε μέρα βλέποντας τον Φιλιππίδη στον Πλάτανο.
Συνομωτησε με τις άλλες φεμιναζι και τον βαψομαλλια κομπάρσο Δελφιναριου τον Μπιμπιλα και το αποτέλεσμα προφυλάκιση χωρίς στοιχεία,μόνο τον λόγο φεμιναζι και πουστηδων.
Ο βαψομαλλιας σε ερώτηση για στοιχεία λέει "ε,για να το λένε τόσες".
Σώπα ρε μεγάλε,από ποτέ και μόνο η καταγγελία αποτελεί στοιχείο ενοχής;
Λιγνάδης μέσα μόνο και μόνο επειδή ψάρευε πουστρακια που μυριστηκαν φράγκα από εξωδικαστικους συμβιβασμούς,Φιλιππίδης μέσα με λόγια μόνο,χωρίς ιατροδικαστές,κινητά,τίποτα.
Φόρα παρτίδα στα κανάλια όλη μέρα,τους Πάκι που βίασαν την κοπέλα δεν τους έμαθε ποτέ κανείς.

:confused::confused::confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.589
Πόντοι
456
Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι με 3 καταγγελίες και με την απολογία του Φιλιππίδη τον κλείσανε μέσα. Πρέπει να έχει πάει πολύς κόσμος να έχει καταθέσει εναντίον του.
Άσε που είναι εξαφανισμένοι Χαΐκάλης,Κιμούλης.Δεν έχει τελειώσει το θέμα.Τώρα ανοίγει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
Οι άντρες, και δη οι λευκοί, εξουσίαζαν τον κόσμο επί χιλιετίες χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.
Λογικό είναι τώρα που οι γυναίκες σηκώνουν κεφάλι και ζητάνε ίσα δικαιώματα και ίση αντιμετώπιση να κακοφαίνεται σε πολλούς.
Πόσο μάλλον στο Ελλαδιστάν όπου ακόμη είμαστε Οθωμανική επαρχία σε τέτοια ζζητήμα

Οι άντρες, και δη οι λευκοί, εξουσίαζαν τον κόσμο επί χιλιετίες χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.
Λογικό είναι τώρα που οι γυναίκες σηκώνουν κεφάλι και ζητάνε ίσα δικαιώματα και ίση αντιμετώπιση να κακοφαίνεται σε πολλούς.
Πόσο μάλλον στο Ελλαδιστάν όπου ακόμη είμαστε Οθωμανική επαρχία σε τέτοια ζητήματα.
Σκάσε ρε ντροπή του αντρικού φύλου και της ανθρωπότητας γενικοτερα :confused: :confused::confused:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Πόσο μάλλον στο Ελλαδιστάν όπου ακόμη είμαστε Οθωμανική επαρχία σε τέτοια ζητήματα.
Δεν κατάλαβες...
Το ανάποδο είπα εγώ .
Ότι οι πιο πολλοί στηρίζουν τις προοδευτικές απόψεις.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.130
Πόντοι
25.186
Δηλαδη ΟΛΟΙ οι αντρες ειμαστε ερμαια της καθε καριόλας που οποτεδήποτε ακόμα και μετα 13 και 15 χρονια μπορεί να μας καταγγειλει για βιασμο,επειδη δεν μας γουσταρει

Χωρις στοιχεία,χωρίς αποδειξεις,χωρις τίποτα παρά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Τι στοιχεία ειχε η ΔΡΟΣΑΚΗ,μπορεί καποιος να μου πει?Μετα 13 χρονια?ΣΜΣ,κλησεις?Φωτογραφιες?Τιποτα απο ολα αυτα

και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.484
Πόντοι
31.628

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Δεν είναι όλα τόσο απλά και απορώ που εσύ, ένα τόσο ψαγμένο μέλος, το λέει αυτό. Ξέρεις πόσοι και πόσες περάσαν από τον δικαστικό, που είχε αναλάβει την υπόθεση? Ηθοποιοί, εργαζόμενοι σε θέατρα, κανάλια κλπ....... Επί μήνες κάθε μέρα έδιναν καταθέσεις, πολλοί και πολλές. Δεν είναι τόσο μαλάκες οι δικαστές, να χώνουν κάποιον φυλακή χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.
Όσο για μένα...... αν οι συγκεκριμένες μπορούν να αποδείξουν ότι είχα τόση επιρροή σε αυτές, ώστε να τις εξαναγκάσω σε σεξουαλική επαφή, παρά την θέληση τους....... ναι, θα πάω και εγώ Τρίπολη!!!!!
Το τι συμβαίνει σε αυτό τον χώρο, είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι....... δεν είναι καθαρός και οι περισσότερες δουλειές κλείνονται μετά από πήδημα. Αλλά ο βιασμός είναι κάτι διαφορετικό.
δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά κάπου γράφτηκε και πιο πίσω, πως γίνεται να σε κατηγορούν για βασμό όταν δεν έχει εξετάσει ιατροδικαστής τα θύματα?
Αυτό αναφέρω και εγώ!
Θα μου πεις είναι εδώ και 10 χρόνια και δεν γίνεται αυτό!
Επίσης δεν ανέφερα ούτε υπονόηα οτι οι δικαστές είναι χαζοί αλλά επηρεάζονται πολύ και αυτοί απο την πίεση της κοινωνίας και της δημοσιότητας του θέματος!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Δηλαδη ΟΛΟΙ οι αντρες ειμαστε ερμαια της καθε καριόλας που οποτεδήποτε ακόμα και μετα 13 και 15 χρονια μπορεί να μας καταγγειλει για βιασμο,επειδη δεν μας γουσταρει

Χωρις στοιχεία,χωρίς αποδειξεις,χωρις τίποτα παρά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Τι στοιχεία ειχε η ΔΡΟΣΑΚΗ,μπορεί καποιος να μου πει?Μετα 13 χρονια?ΣΜΣ,κλησεις?Φωτογραφιες?Τιποτα απο ολα αυτα

και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας
Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω!
ίσως εγώ το χάνω κάπου, τι να πω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom