1. Ο Φιλιππίδης είναι μαλάκας
2. Αυτές είναι πουτάνες μεταχρονολογημένες. Οι σωστές γυναίκες πάνε στην αστυνομία 1 δευτερόλεπτο μετά.
Και τα 2 ισχύουν.Όλα έγιναν γιατί είναι μόδα το metoo, σε 2 χρόνια, έτσι και κάνεις καμάκι θα τρως αυτόφωρο.
Ό,τι έγινε μέχρι στιγμής με τους gay, που παλιά τους κράζαν και σήμερα δεν μπορείς ούτε να αναφέρεις το όνομα ενός gay γιατί δεν είναι correct, το ίδιο γίνεται και με τις φιλοζωικές, όπου αν δε γλωσσοπηδάς το τσιουάουα είσαι βάναυσος.
Στην Ελλάδα η τρίχα γίνεται τριχιά.
Στην Ιταλία βγήκε η Αρζέντο και μίλησε για κακοποίηση και βιασμό και γελάγαν και οι πέτρες, εδώ μία από τις καταγγέλουσες έχει κάνει τόσα γυμνά εξώφυλλα που δε χρειάζεται να τη βιάσεις, η έννοια της φαντασίωσης δεν υπάρχει πλέον.
Όπως είπα μαλάκας+θεατρίνες, κορυφαίος συνδυασμός, θα πουλάει καιρό.
Έχω εξοργιστεί με αυτήν την κατάσταση της πολιτικής ορθότητας, έχω σιχαθεί με όλη μου την ψυχή αυτό το οποίο μας επιβάλλουν, δηλαδή να μας αρέσουν και να αποδεχόμαστε ως κάτι φυσιολογικό τους ανάπηρους, τους παχύσαρκους, τους κακάσχημους, τα τραβεστί, τους πούστηδες , τους ψυχασθενείς κ.λπ.
Αν είσαι λευκός, straight άντρας, τότε το δικαίωμα περί ''αθωότητας μέχρι αποδείξεως του εναντίου'' αυτομάτως καταργείται. Η κάθε πουτανίτσα μπορεί να σου προσάψει ο,τι της κατέβει (ακόμη και αν συνέβη 10 χρόνια πριν) και σου κολλάνε επιτόπου την ταμπέλα του ενόχου, ούτε καν του κατηγορούμενου!
Μας έχουν ευνουχίσει και δεν μπορούμε να μιλήσουμε σε μια γυναίκα χωρίς να θεωρηθούμε βιαστές, μας έχουν γαμήσει το μέλλον και δεν είμαστε σε θέση να φτιάξουμε τη δική μας οικογένεια με μισθούς πείνας, μας έχουν στερήσει το δικαίωμα στην ελπίδα και στην ελευθερία αφού καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με ειδήσεις καταστροφής (κλιματικές αλλαγές, πανδημίες, ανεργία, αυτοματοποίηση εργασίας, μεταναστευτικό κ.λπ.), γενικά κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να μας ελέγξουν και να μας καταπιέσουν!
Ξέρεις όμως εμένα τι μου δίνει δύναμη να συνεχίσω; Παρά όλα τα σκατά της καθημερινότηας, τη μιζέρια και τη δυστυχία, θέλω τόσο πολύ να δω τους πραγματικούς ΒΙΑΣΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, δηλαδή τους λαθρομετανάστες που συρρέουν στην Ευρώπη, να γαμάνε κυριολεκτικά και μεταφορικά τις φεμινίστριες, τους αριστερούς, τους δικαιωματιστές, τους πολιτικάντιδες και όλο τον υπόλοιπο γαμημένο συρφετό.
Και θα το φάνε το γαμήσι, βαθιά και άγρια μέχρι το μεδούλι, διότι οι κανονικοί άντρες -που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα προστάτευαν τους αδύναμους- έχουν πλέον εξαλειφθεί.