Νέα

Φύγε Κόκκαλη !!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
1) και του παο το γηπεδο ειναι τεραστιο σκανδαλο
2) το οτι το γηπεδο ηταν ερειπιο δεν εχει καμια σχεση με το γεγονος πως στερηθηκαν απο τον ερασιτεχνη ολυμπιακο και γενικα απο ερασιτεχνες αθλητες που υποτιθεται αυτους πρεπει να κοιταει το κρατος κ οχι τους επιχειρηματιες βασικα δικαιωματα... ειναι σαν να εχεις εσυ ενα οικοπεδο που δεν μπορεις να το αξιοποιησεις κ να ερχεται καποιος κ να στο παιρνει με το ζορι επειδη εχει τα λεφτα να φτιαξει επιχειρηση κ να χεστει στο ταλιρο... με λιγα λογια σημασια δεν εχει το πως ηταν πριν το καραισκακη κ πως τωρα αλλα η νοοτροπια του κωλοκρατους που εδωσε τρομερη ευνοια σε εναν ιδιωτη...
3) να εισαι σιγουρος πως αν κ η αεκ εφτιαχνε γηπεδο τυγχανοντας τοσο μεγαλης ευνοιας τα ιδια θα ελεγα...

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
τίποτα πιο εξωφρενικό από αυτό που συνέβη με το γήπεδο του Παναθηναικού δεν έχει ξαναγίνει...

Ο Παναθηναικός λέει 'παραχωρεί' το προηγούμενο γήπεδό του (τη Λεωφόρο, που επίσης δεν του άνηκε!!!!!!! - άνηκε στο Δήμο) και γι'αυτό το λόγο του δίνουν νεά έκταση και γήπεδο!!!!!  Σταματάει η λογική.... Κανείς δεν έχει γράψει τίποτα!!!!

Μετά από αυτό σκέφτομαι να κάνω την εξής πρόταση στον σπιτονοικοκύρη μου :

Θα σου δώσω το σπίτι που μου νοικιάζεις (άσχετο αν ποτέ δεν πλήρωσα ενοίκιο) και θα μου δώσεις ενα νεο, καινούριο σπίτι με αυλή και πισίνα, δίπλα στο μετρό - προαστιακό καί όποτε έχω θα σου δίνω κανα φράγκο!

τι λέτε, έχω ελπίδες να τον ρίξω;;;;;

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
1) και του παο το γηπεδο ειναι τεραστιο σκανδαλο
2) το οτι το γηπεδο ηταν ερειπιο δεν εχει καμια σχεση με το γεγονος πως στερηθηκαν απο τον ερασιτεχνη ολυμπιακο και γενικα απο ερασιτεχνες αθλητες που υποτιθεται αυτους πρεπει να κοιταει το κρατος κ οχι τους επιχειρηματιες βασικα δικαιωματα... ειναι σαν να εχεις εσυ ενα οικοπεδο που δεν μπορεις να το αξιοποιησεις κ να ερχεται καποιος κ να στο παιρνει με το ζορι επειδη εχει τα λεφτα να φτιαξει επιχειρηση κ να χεστει στο ταλιρο... με λιγα λογια σημασια δεν εχει το πως ηταν πριν το καραισκακη κ πως τωρα αλλα η νοοτροπια του κωλοκρατους που εδωσε τρομερη ευνοια σε εναν ιδιωτη...
3) να εισαι σιγουρος πως αν κ η αεκ εφτιαχνε γηπεδο τυγχανοντας τοσο μεγαλης ευνοιας τα ιδια θα ελεγα...

Δηλαδή συγνώμη .... έχεις την εντύπωση ότι το γήπεδο που θα φτιάξει η ΑΕΚ (άρθρο 44 για τους μυημένους - και κανονικά εδώ σταματάει η κουβέντα) - όταν το φτιάξει - θα το φτιάξει με δικά της λεφτά;;;;  Ειλικρινά, αν το πιστεύεις, θέλω να μου το πείς!!!!!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε μου ελπιζω να το φτιαξει απολυτως νομιμα κ νομοτυπα! αν αυτο δεν γινει κ γινει με οποιαδηποτε ευνοια του κρατους οπως ανεφερα κ πριν θα λεω τα ιδια...

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρέσει που προσπαθούμε να πείσουμε κάποιους για τα αυτονόητα...

Εσείς που αναφέρεστε σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με ειρωνικά σχόλια έχετε κοιτάξει τα μούτρα των δικών σας?
Και λέω μόνο τα μούτρα γιατί αν προχωρήσουμε και στην μπάλα που γνωρίζουν θα γελάσουμε περισσότερο...
Βάλτε κάτω μια φωτογραφία με την βασική σας ενδεκάδα (όπου να ΄ναι κάποια φυλλάδα θα την ενσωματώσει) και παρατηρήστε την προσεχτικά...φάτσα φάτσα.
Υπάρχει περίπτωση αυτές οι φάτσες να μας πάρουν το Πρωτάθλημα από το Λιμάνι?

Είπαμε ότι κάθε 7 θα κάνουμε 1 Δώρο, αν είστε καλά παιδιά...
Τώρα είμαστε στο 3 Σερί οπότε έχουμε ακόμα δρόμο.
Υπομονή, άλλωστε το 5ετές πλάνο προχωράει βήμα βήμα, απλά έχει καθυστερήσει να μπει σε εφαρμογή...

Όσο για τα παραμύθια που τρώμε σχετικά με τα ονόματα που θα ερχόντουσαν, είναι τα μόνα που τρώμε και όχι όλοι.
Το παραμύθι του γηπεδικού είναι σημαντικότερο και δεν βλέπω να ξεμπλέκετε εύκολα.
Εκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που αναμένεται αρνητική.
Αυτό ίσως να καθυστερήσει, ελέω εκλογών, γιατί ενδεχόμενη αρνητική απάντηση θα σημάνει πολιτικό κόστος...
Έχετε ακούσει κάτι από την πολιτική ηγεσία τελευταία για τον Βοτανικό?

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Εσείς που αναφέρεστε σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με ειρωνικά σχόλια έχετε κοιτάξει τα μούτρα των δικών σας?
Βάλτε κάτω μια φωτογραφία με την βασική σας ενδεκάδα (όπου να ΄ναι κάποια φυλλάδα θα την ενσωματώσει) και παρατηρήστε την προσεχτικά...φάτσα φάτσα.
Υπάρχει περίπτωση αυτές οι φάτσες να μας πάρουν το Πρωτάθλημα από το Λιμάνι?

Άριστη η παρατήρηση του φίλου Roberto…. H παρακάτω photo μιλάει μόνη της… Με τέτοιες «μπαλαδόφατσες» που έχουν οι δικοί σας.... πως είναι δυνατόν να χάσουν κούπα...  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 8runos.jpg
    8runos.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε sas1977,
αυτή η ομάδα σου φταίει που πέρσι έμεινες 17 βαθμούς πίσω από τον Πρωταθλητή?

2 χρόνια σερί στην 3 θέση, αν μη τι άλλο υπάρχει μια σταθερότητα στην ομάδα...

Μάλλον ξέρεις ότι,
ο Πρώτος είναι Πρώτος,
ο Δεύτερος είναι Τίποτα,
& ο Τρίτος είναι ο Βάζελος! :)

Είναι αυτό που λέμε ψάξτε για τον δεύτερο,
ο Πρώτος & ο Τρίτος είναι γνωστοί σε όλους... :cheesy:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Ειλικρινά φίλε μου – αφού δεν έχω ομάδα - δεν με πειράζει καθόλου η τρίτη θέση και το UEFA… Εσύ με την ομαδάρα που έχεις τα τελευταία χρόνια – δικαίως παίζεις συνεχώς στο Ch.L. αλλά ρε φίλε τι να το κάνω όταν μετά από κάθε κλήρωση έχεις σαν στόχο την τρίτη θέση στον όμιλο... μπας και στο τέλος παίξεις στο κακόμοιρο UEFA… (το οποίο παρεμπίπτοντος έχω βαρεθεί να μετράω πόσες φορές το έχει κατακτήσει Ελληνική ομάδα)... !!!  ;)

Φίλε μου το Champions League πέρα από τη γκλαμουρια της συμμετοχής και τα φράγκα για τον πρόεδρο, αν δεν έχεις ομάδα το μόνο που σου προσφέρει είναι 4αρες και 5αρες... άσε με λοιπόν μέχρι να φτιάξω ομάδα να παίζω στο UEFA... και να σε περιμένω κατά το Δεκέμβρη αν φυσικά τα καταφέρεις, ήδη η ΑΕΚ θα μου κάνει παρεούλα φέτος...  :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φυσικά και δεν ανέφερα Ριμπο-Τζιο και Καρεμπέ γιατί αυτοί ήταν όντως Μεγάλοι παίκτες...

Δεν αμφισβήτησε κανείς ότι ο Θεός σας έχει φέρει κατά καιρούς παικατράδες... αλλά να υπάρχει ένα μέτρο... 

Δεν μπορείς να τους συγκρίνεις με Λεντεσμα, Ζαχοβιτς, Ζετεμπεργκ και Μπράβο...

Για τους άλλους παικτάκους της σειράς (ντομί, νε, ουαντου – ενακαριρε κλπ) δεν το συζητάω καν...

η πλακα ειναι οτι ο καρεμπε ηταν μεγαλος παικτης χωρις να ξερει μπαλλα..........αλλα στον χωρο του ηταν κερβερος...αν ηξερε και μπαλλα δεν θα επαιζε ποτε στον ολυμπιακο παρα μονο ισως απο τα 33 του και μετα....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ειλικρινά φίλε μου – αφού δεν έχω ομάδα - δεν με πειράζει καθόλου η τρίτη θέση και το UEFA… Εσύ με την ομαδάρα που έχεις τα τελευταία χρόνια – δικαίως παίζεις συνεχώς στο Ch.L. αλλά ρε φίλε τι να το κάνω όταν μετά από κάθε κλήρωση έχεις σαν στόχο την τρίτη θέση στον όμιλο... μπας και στο τέλος παίξεις στο κακόμοιρο UEFA… (το οποίο παρεμπίπτοντος έχω βαρεθεί να μετράω πόσες φορές το έχει κατακτήσει Ελληνική ομάδα)... !!!  ;)

Φίλε μου το Champions League πέρα από τη γκλαμουρια της συμμετοχής και τα φράγκα για τον πρόεδρο, αν δεν έχεις ομάδα το μόνο που σου προσφέρει είναι 4αρες και 5αρες... άσε με λοιπόν μέχρι να φτιάξω ομάδα να παίζω στο UEFA... και να σε περιμένω κατά το Δεκέμβρη αν φυσικά τα καταφέρεις, ήδη η ΑΕΚ θα μου κάνει παρεούλα φέτος...  :grin:

ειναι πολυ μπροστα το μυαλο των συναδελφων μου γαυρων-επιστημονων-σαρδελολαγνων που αυτα που λες θα το καταλαβουν ισως οταν παρουμε το 35ο συνεχομενο πρωταθλημα στον πλανητη "ολυμπιακος" που θα μετονομαστει απο τους εποικους "επιστημονες" οταν θα παψει πια ο πειραιας και γενικοτερα το λεκανοπεδιο να ειναι βιωσιμοι χωροι!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε sas1977,
αυτή η ομάδα σου φταίει που πέρσι έμεινες 17 βαθμούς πίσω από τον Πρωταθλητή?

2 χρόνια σερί στην 3 θέση, αν μη τι άλλο υπάρχει μια σταθερότητα στην ομάδα...

Μάλλον ξέρεις ότι,
ο Πρώτος είναι Πρώτος,
ο Δεύτερος είναι Τίποτα,
& ο Τρίτος είναι ο Βάζελος! :)

Είναι αυτό που λέμε ψάξτε για τον δεύτερο,
ο Πρώτος & ο Τρίτος είναι γνωστοί σε όλους... :cheesy:

ποτε δεν καταλαβα την υπεροψια ολων αυτων που πιστευουν οτι οι ομαδες τους εχουν καταφερει κατι σημαντικο κερδιζοντας τον εγχωριο τιτλο στην ελλαδα.ΠΟΥ?Στην ελλαδα!Αν ειναι δυνατον.......ποσο αρρωστα και αμυαλα μυαλα(αδοκιμος!) κυκλοφορουν στην ελλαδα που δεχονται και υιοθετουν ακριτα σχεδον οτι τους παρουσιαζεται απο τα ΜΜΕ,το οικογενειακο περιβαλλον κλπ...κλπ......Αλλα τι να περιμενει κανεις οταν υπαρχουν εκπομπες τυπου "ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΙ-ΒΙ" κ.ο.κ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φυσικά και δεν ανέφερα Ριμπο-Τζιο και Καρεμπέ γιατί αυτοί ήταν όντως Μεγάλοι παίκτες...

αυτος ο τζιοβαννι πραγματικα αδικηθηκε απο την εποχη που γεννηθηκε!Αν επαιζε την δεκαετια του 70 θα αφηνε εποχη!Οταν τον πρωτοειδα στην μπαρτσελονα στην μαγικη τριαδα ριβαλντο-τζιοβαννι-σονυ αντερσον ειχα παθει πλακα μεγαλυτερη και απο τον ριβαλντο.Ενας πραγματικα τεραστιος αρτιστας της μπαλλας οπου οτι ωρα ηθελε εκανε αυτο που ηθελε,μια αρχοντικη κορμοστασια με απαραμιλλη τεχνικη και στα ποδια και στο κεφαλι αλλα κυριως στην φαντασια...κατι που λειπει παρα πολυ απο το συγχρονο καταιγιστικο ποδοσφαιρο της συστηματολογιας και του 4-3-3!Ενιωσα οτι επρεπε να του κανω μια αφιερωση για οσα μαγικα μας προσεφερε ως ποδοσφαιριστης!Να εισαι καλα ΖΙΟ μαγε της μπαλλας!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αυτος ο τζιοβαννι πραγματικα αδικηθηκε απο την εποχη που γεννηθηκε!Αν επαιζε την δεκαετια του 70 θα αφηνε εποχη!Οταν τον πρωτοειδα στην μπαρτσελονα στην μαγικη τριαδα ριβαλντο-τζιοβαννι-σονυ αντερσον ειχα παθει πλακα μεγαλυτερη και απο τον ριβαλντο.Ενας πραγματικα τεραστιος αρτιστας της μπαλλας οπου οτι ωρα ηθελε εκανε αυτο που ηθελε,μια αρχοντικη κορμοστασια με απαραμιλλη τεχνικη και στα ποδια και στο κεφαλι αλλα κυριως στην φαντασια...κατι που λειπει παρα πολυ απο το συγχρονο καταιγιστικο ποδοσφαιρο της συστηματολογιας και του 4-3-3!Ενιωσα οτι επρεπε να του κανω μια αφιερωση για οσα μαγικα μας προσεφερε ως ποδοσφαιριστης!Να εισαι καλα ΖΙΟ μαγε της μπαλλας!

γιαυτό έκανε καρίερα στην Ελλάδα και στην Ισπανία τίποτα... πρέπει να ζει κανείς στην εποχή του

OP
OP
G

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ευχαριστώ φίλε.....  :grin: :grin:

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ποτε δεν καταλαβα την υπεροψια ολων αυτων που πιστευουν οτι οι ομαδες τους εχουν καταφερει κατι σημαντικο κερδιζοντας τον εγχωριο τιτλο στην ελλαδα.ΠΟΥ?Στην ελλαδα!Αν ειναι δυνατον.......ποσο αρρωστα και αμυαλα μυαλα(αδοκιμος!) κυκλοφορουν στην ελλαδα που δεχονται και υιοθετουν ακριτα σχεδον οτι τους παρουσιαζεται απο τα ΜΜΕ,το οικογενειακο περιβαλλον κλπ...κλπ......Αλλα τι να περιμενει κανεις οταν υπαρχουν εκπομπες τυπου "ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΙ-ΒΙ" κ.ο.κ.

Να ήταν μόνο η υπεροψία που δεν θα καταλάβεις ποτέ...
Όταν μιλάμε για οτιδήποτε εγχώριο εννοούμε ελληνικό εκτός & αν είσαι από άλλο κράτος και μπερδεύεσαι...
Από την στιγμή που ζούμε σε αυτήν τη γαμωχώρα & η ομάδα που υποστηρίζω είναι εγχώρια, έχω το δικαίωμα να γελάω ή να λυπάμαι, για αυτά που καταφέρνει ή μη σε αυτό το πρωτάθλημα.
Στην Ελλάδα ζούμε, τι θέλεις να πάρω το Καμπιονάτο?

Με κάτι τέτοιες σκέψεις φτάσαμε στην τραγωδία που ζούμε...
Με αδιαφορία & απαξίωση για κάθε πράγμα που αφορά την Ελλάδα. 
Το άρρωστο & άμυαλο μυαλό θα το δεις μόνο αν κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη...

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
καλα,φτιαξε ενα καροτοζουμο,βαλε και λιγο αυγολεμονο..ανακατεψε..πιες το και μετα ακου και λιγο αντζελα,δες και κανα βραζιλιανικο στην τι-βι και σε 2,3 βδομαδες φτιαξε και ενα μπαφο στο καραισκακη που θα βλεπεις τον θρυλο να επιτυγχανει νικες στο ελλαδισταν!α!και που σαι?οταν γυρισεις σπιτι κοιταξε τον ευατο σου στον καθρεπτη....ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι τρισευτυχισμενος με την ομαδαρα!

Εσύ δηλαδή όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη σκέφτεσαι την .... ομάδα σου;;;; ημαρτον, τι άλλο θα ακούσουμε.  Σαν πολύ σοβαρά δεν έχετε πάρει το ποδόσφαιρο;  Και εγώ το λατρεύω, παρακολουθώ όποτε μπορώ στην τηλεόραση, έχω εδώ και 10 συνεχόμενα χρόνια διαρκείας στον Ολυμπιακό... αλλά μέχρι εκεί.  Είναι ψυχαγωγία.  Δεν μου προσδιορίζει την ταυτότητα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εσύ δηλαδή όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη σκέφτεσαι την .... ομάδα σου;;;; ημαρτον, τι άλλο θα ακούσουμε.  Σαν πολύ σοβαρά δεν έχετε πάρει το ποδόσφαιρο;  Και εγώ το λατρεύω, παρακολουθώ όποτε μπορώ στην τηλεόραση, έχω εδώ και 10 συνεχόμενα χρόνια διαρκείας στον Ολυμπιακό... αλλά μέχρι εκεί.  Είναι ψυχαγωγία.  Δεν μου προσδιορίζει την ταυτότητα.

σωστος.!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Να ήταν μόνο η υπεροψία που δεν θα καταλάβεις ποτέ...
Όταν μιλάμε για οτιδήποτε εγχώριο εννοούμε ελληνικό εκτός & αν είσαι από άλλο κράτος και μπερδεύεσαι...
Από την στιγμή που ζούμε σε αυτήν τη γαμωχώρα & η ομάδα που υποστηρίζω είναι εγχώρια, έχω το δικαίωμα να γελάω ή να λυπάμαι, για αυτά που καταφέρνει ή μη σε αυτό το πρωτάθλημα.
Στην Ελλάδα ζούμε, τι θέλεις να πάρω το Καμπιονάτο?

Με κάτι τέτοιες σκέψεις φτάσαμε στην τραγωδία που ζούμε...
Με αδιαφορία & απαξίωση για κάθε πράγμα που αφορά την Ελλάδα. 
Το άρρωστο & άμυαλο μυαλό θα το δεις μόνο αν κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη...

μεγάλε έχεις ξεφύγει... εσύ δηλαδή με τι χαίρεσαι? να κερδίζει η ομάδα σου ή να βλέπεις μπάλα?

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι δεν πάει καλά, στο θέμα.

Παράθεση από: vasos στις Σήμερα στις 18:11
καλα,φτιαξε ενα καροτοζουμο,βαλε και λιγο αυγολεμονο..ανακατεψε..πιες το και μετα ακου και λιγο αντζελα,δες και κανα βραζιλιανικο στην τι-βι και σε 2,3 βδομαδες φτιαξε και ενα μπαφο στο καραισκακη που θα βλεπεις τον θρυλο να επιτυγχανει νικες στο ελλαδισταν!α!και που σαι?οταν γυρισεις σπιτι κοιταξε τον ευατο σου στον καθρεπτη....ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι τρισευτυχισμενος με την ομαδαρα!

Παράθεση από: underwater111 στις Σήμερα στις 18:21

Παράθεση από: vasos στις Σήμερα στις 18:25
σωστος.!

Χωρίς σχόλια, αλλά φίλε Vaso, αν κατάλαβες καλά την λες στον εαυτό σου...
Οπότε ακολούθησε την συνταγή που προτείνεις με το καροτόζουμο και τα λοιπά μήπως δεις καμιά βελτίωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom