Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Έχετε καμία;
Είχατε κάποτε;
Ποια και πώς ήταν;
Είχατε κάποτε;
Ποια και πώς ήταν;
Έχετε καμία;
Είχατε κάποτε;
Ποια και πώς ήταν;
τί σου κάνει η παγκοσμιοποίηση..... :-)
Στη Αθήνα, δεν έχει στεριώσει καμία για πάνω από 2 χρόνια. Κάτι τις πιάνει και την κάνουν. Για τα πρακτικά, εγω ΠΟΤΕ δεν εχω αρνηθεί να (ξανα) γαμήσω γκόμενα που μου το ζητάει μετά από καιρό (σαφως, εντος των προδιαγραφών). Είναι θέμα αρχής!
Εγώ (μέχρι τωρα) καταφερα να έχω 2. Μία στο Λονδίνο (πανρεμενη καθηγητρια) και μία στο Βελιγράδι (τραπεζική υπαλληλος).
Τυγχάνει να πηγαινω Βελιγράδι κάπου μία φορά το χρόνο. Αξίζει άραγα να φτιάξω μία τέτοια κατάσταση, ή βρίσκεις πώς είναι πολύ αραιά τα ταξίδια μου εκεί;
Συνομίληκε συνάδελφε νομίζω ότι είναι πολύ αραιό το διάστημα... εγώ για να καταλάβεις ταξιδεύω τουλάχιστον 1 εβδομάδα ΚΑΘΕ μήνα...
Τώρα βέβαια, αν μπορείς να φτιάξεις μια κατάσταση "χαλαρά" με διατήρηση της επικοινωνίας μέσω νετ... κ ίσως καμιά επισκεψούλα της μέσα στο χρόνο πχ για μινι-διακοπές... δεν είναι κι άσχημη φάση! Σκέψου το...
ʼκυρο. Είμαι παντρεμένος.
Οι καλύτερες καβάτζες πάντως κατά την γνώμη μου, είναι οι παντρεμένες με παιδιά ή οι χωρισμένες με καλή διατροφή... γαμιούνται ΑΒΕΡΤΑ και χωρίς να στα πρίζουν... ;)
Συμφωνώ φίλε...οι καλλίτερες, δίχως πολλά πολλά, σου λένε έλα για ένα καφέ από το σπίτι και τις κερνάς και τουλούμπα, κι όλοι καλά κι αυτές ποτισμένες!!!
Ασε που τις περισσότερες φορές σου μαγειρεύουν κι όλας...
τις πιάνει το φιλότιμο και σου λένε..."εσύ θα μου κάνεις το κρεββάτι... αντε να σου κάνω εγώ το τραπέζι να πάρεις και δυνάμεις" χαχαχα
είναι στα +
Ένας international businessman όντως πρέπει να έχει ένα πρόθημο θhλικό σε κάθε πρωτεύουσα που κάνει δουλιές. Δεν το είπα εγω το είπε ένα καθηγητης ΜΒΑ του Imperial στην 5η NewCastle Brawn Alle.
Και να ήσουν ο μόνος...................... ;)