Νέα

Fuck Buddies

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έχετε καμία;
Είχατε κάποτε;
Ποια και πώς ήταν;
:dancing: :dancing: :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Έχετε καμία;
Είχατε κάποτε;
Ποια και πώς ήταν;
:dancing: :dancing: :dancing:

Μόνο 1??? Κατ' αρχήν μία = καμία...
Διατηρώ FB χρόνιααα τώρα, σε διάφορες πόλεις του Κόσμου (επειδή ταξιδεύω  συχνά λόγω δουλειάς) και πολλές σταθερές ανά την Ελλάδα...
Οι καλύτερες καβάτζες πάντως κατά την γνώμη μου, είναι οι παντρεμένες με παιδιά ή οι χωρισμένες με καλή διατροφή... γαμιούνται ΑΒΕΡΤΑ και χωρίς να στα πρίζουν... ;)

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
τί σου κάνει η παγκοσμιοποίηση..... :-)

Επισκέπτης
Ένας international businessman όντως πρέπει να έχει ένα πρόθημο θhλικό σε κάθε πρωτεύουσα που κάνει δουλιές. Δεν το είπα εγω το είπε ένα καθηγητης ΜΒΑ του Imperial στην 5η NewCastle Brawn Alle.

Εγώ (μέχρι τωρα) καταφερα να έχω 2. Μία στο Λονδίνο (πανρεμενη καθηγητρια) και μία στο Βελιγράδι (τραπεζική υπαλληλος). Μού μένουν άλλες 15 χώρες, αλλα το βλέπω χλωμό. :cheesy: :2funny:

Στη Αθήνα, δεν έχει στεριώσει καμία για πάνω από 2 χρόνια. Κάτι τις πιάνει και την κάνουν. Για τα πρακτικά, εγω ΠΟΤΕ δεν εχω αρνηθεί να (ξανα) γαμήσω γκόμενα που μου το ζητάει μετά από καιρό (σαφως, εντος των προδιαγραφών). Είναι θέμα αρχής!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στη Αθήνα, δεν έχει στεριώσει καμία για πάνω από 2 χρόνια. Κάτι τις πιάνει και την κάνουν. Για τα πρακτικά, εγω ΠΟΤΕ δεν εχω αρνηθεί να (ξανα) γαμήσω γκόμενα που μου το ζητάει μετά από καιρό (σαφως, εντος των προδιαγραφών). Είναι θέμα αρχής!

Ειναι λειτουργημα οπως και να το κανεις.... :cheesy:

Επισκέπτης
Αυτή την στιγμή παίζουν 2. Με την μία σπάνια, με την άλλη 1-2 φορές τον μήνα.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ (μέχρι τωρα) καταφερα να έχω 2. Μία στο Λονδίνο (πανρεμενη καθηγητρια) και μία στο Βελιγράδι (τραπεζική υπαλληλος).

Τυγχάνει να πηγαινω Βελιγράδι κάπου μία φορά το χρόνο. Αξίζει άραγα να φτιάξω μία τέτοια κατάσταση, ή βρίσκεις πώς είναι πολύ αραιά τα ταξίδια μου εκεί;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Τυγχάνει να πηγαινω Βελιγράδι κάπου μία φορά το χρόνο. Αξίζει άραγα να φτιάξω μία τέτοια κατάσταση, ή βρίσκεις πώς είναι πολύ αραιά τα ταξίδια μου εκεί;

Συνομίληκε συνάδελφε νομίζω ότι είναι πολύ αραιό το διάστημα... εγώ για να καταλάβεις ταξιδεύω τουλάχιστον 1 εβδομάδα ΚΑΘΕ μήνα...
Τώρα βέβαια, αν μπορείς να φτιάξεις μια κατάσταση "χαλαρά" με διατήρηση της επικοινωνίας μέσω νετ... κ ίσως καμιά επισκεψούλα της μέσα στο χρόνο πχ για μινι-διακοπές... δεν είναι κι άσχημη φάση! Σκέψου το...

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Συνομίληκε συνάδελφε νομίζω ότι είναι πολύ αραιό το διάστημα... εγώ για να καταλάβεις ταξιδεύω τουλάχιστον 1 εβδομάδα ΚΑΘΕ μήνα...
Τώρα βέβαια, αν μπορείς να φτιάξεις μια κατάσταση "χαλαρά" με διατήρηση της επικοινωνίας μέσω νετ... κ ίσως καμιά επισκεψούλα της μέσα στο χρόνο πχ για μινι-διακοπές... δεν είναι κι άσχημη φάση! Σκέψου το...

ʼκυρο. Είμαι παντρεμένος.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Οι καλύτερες καβάτζες πάντως κατά την γνώμη μου, είναι οι παντρεμένες με παιδιά ή οι χωρισμένες με καλή διατροφή... γαμιούνται ΑΒΕΡΤΑ και χωρίς να στα πρίζουν... ;)

Συμφωνώ φίλε...οι καλλίτερες, δίχως πολλά πολλά, σου λένε έλα για ένα καφέ από το σπίτι και τις κερνάς και τουλούμπα, κι όλοι καλά κι αυτές ποτισμένες!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Συμφωνώ φίλε...οι καλλίτερες, δίχως πολλά πολλά, σου λένε έλα για ένα καφέ από το σπίτι και τις κερνάς και τουλούμπα, κι όλοι καλά κι αυτές ποτισμένες!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ασε που τις περισσότερες φορές σου μαγειρεύουν κι όλας...
τις πιάνει το φιλότιμο και σου λένε..."εσύ θα μου κάνεις το κρεββάτι... αντε να σου κάνω εγώ το τραπέζι να πάρεις και δυνάμεις" χαχαχα

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Ασε που τις περισσότερες φορές σου μαγειρεύουν κι όλας...
τις πιάνει το φιλότιμο και σου λένε..."εσύ θα μου κάνεις το κρεββάτι... αντε να σου κάνω εγώ το τραπέζι να πάρεις και δυνάμεις" χαχαχα

είναι στα +

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Ένας international businessman όντως πρέπει να έχει ένα πρόθημο θhλικό σε κάθε πρωτεύουσα που κάνει δουλιές. Δεν το είπα εγω το είπε ένα καθηγητης ΜΒΑ του Imperial στην 5η NewCastle Brawn Alle.

Μετα απο πόσες Brown Ale το είπε αυτό????

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Παντως οσον αφορα τις γυναικες ανω των 40 με παιδια και γαμο απο 15-20 χρονια, ειναι στανταρ οτι ψαχνουν για κατι,τωρα στο χερι μας ειναι να το εκμεταλευτουμε,αλλες βεβαια ψαχνουν για ενα απλο φλερτ και αλλες για σκληρο και ανελλεητο πηδημα,παντως μιλώντας εχω πεσει και στις δυο περιπτωσεις, ξερω καλλα οτι η εμπειρια του σεξ με μια τετοια γυναικα ειναι κατι διαφορετικο.
Αλλωστε να ξερετε οτι το ξένο ειναι πιο γλυκο οπως λεει και ο σοφος λαος.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
στην αρχη ξεκιναει η σχεση για σεξακι μονο αλλα στην πορεια αυτο χαλαει μιας κι ενας απο τους δυο ζηταει κατι παραπανω, το να γυρισει ολο αυτο δηλαδη σε κανονικη σχεση..

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τον κερατα συζηγο δεν τον σκεφτεστε/φοβαστε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom