Νέα

Φτού σου ρε Ευαγγελάτο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Τι έχετε να σχολιάσετε για τον υπέρτατο αλήτη της ελληνικής δημοσιογραφίας, το Νίκο Ευαγγελάτο, που στο όνομα της αποκάλυψης - ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- της στυγνής ελληνικής κοινωνικής πραγματικότητας, πρόβαλλε ένα βίτνεο με μία πιτσιρίκα να τσιμπουκώνει ένα νταγλαρά, ενώ την έπαιρνε πισωκολλητά ένας άλλος, καθώς και ένα άλο βίντεο με μία πιτσιρίκα σε τουαλέτες να την παίρνει πισωκολλητά και στα όρθια ένας συμμαθητής της; Και τα έδειχνε ξανά, και ξανά, και ματά-ξανά, δεκάδες φορές, μέχρι να χορτάσει θέμα και θέαμα, αρρωστημένη φαντασίωση και σκέψη το μυαλό και του τελευταίου πεινασμένου σαλιάρη αγάμητου ματάκια-πορνόγερου, ανά τη Ελληνική Επικράτεια;

Μα, δεν έχει βρεθεί ΕΝΑΣ να δείρει, ή έστω να φτύσει καταμουτρα αυτό τον αλήτη;

Υ.Γ.: Στις "Αποκαλύψεις" κάθονταν και βουλευτές που δεν έβγαλαν "κιχ" υπό τη μορφή διαμαρτυρίας. Ακόμη και ένας ΑΡΧΙηλίθιος υφυπουργός Υγείας της κυβέρνησης, κάποιος Κωνσταντόπουλος συνεχάρη τον αλήτη γιατί αναδεικνύει με τα βίντεο αυτό τον παιδευτικό ρόλο της τηλεόρασης!!! 
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Και να΄ταν ο μόνος ... Δυστυχώς και οι άλλοι δεν πάνε πίσω...
Η γυναίκα του, ο Μάκης, ο Δήμος Βερύκιος, ο Στέφανος Χίος, ο Καρατζαφέρης, ο Κουρής... μήπως πάνε πίσω ??
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
ρε παιδιά μην τους φτύνετε.. λένε ότι ψιχαλίζει.. ξύλο με το μεροκάματα θέλουν..
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φιλε teras1956 διαφωνω. Κανενας δε θελει ξυλο. Δεν μπορεις να απαγορευεις σε ενα δημοσιογραφο να βγαζει κατι.  Εκεινο που με κουρδιζει ειναι οτι θα χτυπησει υψηλα νουμερα τηλεθεασης οπως ο Καρατζαφερης με το βιντεο με τους παπαδες. Πολυ υποκρισια στην ελληνικη κοινωνια, και πολυ ψευτοηθική! Εχουμε μια βιτρινα καλου ανθρωπου, εντιμου ,ηθικου , με αρχες,ετοιμοι να καταδικασουμε τον οποιονδηποτε για τον οποιο θα μαθουμε κατι ροζ, αλλα κατα βαθος θελουμε να τα βλεπουμε και...ειδωνιζομαστε...
Υποκρισια... Εγω δεν κρυβω οτι πηγαινω σε μπουρδελα. Εμαθα ομως στη ζωη μου να μην κρινω ανθρωπους με βαση το τί κανουν στην κρεβατοκαμαρα τους. Ουτε να λεω σε καποιον που παει σε μπουρδελα ,  " Ο καμμενος πηγαινει σε μπουρδελα , γαμα και λιγο δωρεαν..." 
 
OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Όποιος δε θεωρεί σίγουρα και εγγυημένα αλήτη τον Ευαγγελάτο, πρέπει να προβληματιστεί μήπως αντιμετωπίζει πρόβλημα αλητείας και ο ίδιος
 

Επισκέπτης
Και μετά ορισμένοι αντιτίθενται στην Χούντα και την ελευθερία λόγου... ε, ρε χούντα που μας χρειάζεται...
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Καλα εννοειται οτι οι δημοσιογραφοι στην Ελλαδα ειναι μια σπειρα αλητων και ρεμπεσκεδων . Λαμογια που καθε λεξη που λενε ή γραφουν ειναι χρυσοπληρωμενη απο τα αφεντικα τους . Αλλα ως ποτε η ελληνικη κοινωνια θα αναζητα τις ευθυνες για τα χαλια της σε αλλους ...
 

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Τοτε ο Τρανταφυλλοπουλος τι ειναι? Ο μεγαλυτερος εκβιαστης.
 

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
820
Like
6
Πόντοι
6
germaon έχεις δίκιο στο ότι δε μπορούμε να καθόμαστε και να δείχνουμε με το δάχτυλο, παρακολουθώντας όμως από την άλλη τις εκπομπές τους.

Η μόνη αντίδραση είναι η αδιαφορία προς αυτούς τους αλήτες που πλουτίζουν εκμεταλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο, εξευτελίζοντας προσωπικότητες, κάνοντας τους δικαστές.

Και όλα αυτά σε ένα ωκεανό υποκρισίας, όπου ο δήθεν δημοσιογράφος εμφανίζεται με στολή καθωσπρεπισμού (κουστούμι - γραβάτα) και ύφος που δείχνει πόνο και κατανόηση όταν μέσα του χαίρεται για την τηλεθέαση και λογαριάζει την επόμενη επιταγή του αφεντικού του.

Όλοι φταίμε. Κλείστε την τηλεόραση στους αλήτες.
 

Επισκέπτης
Πάντως εγώ εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου μια μέρα αυτός ο παλιόπουστας να δει ανάλογο video της κόρης του ή του γιου του (αν έχει ή αν αποκτήσει ποτέ).
 

rak

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Μηνύματα
122
Like
0
Πόντοι
1
Είναι που τους ενοχλούν αυτά που γίνονται στα σχολεία...εγώ απορώ που βρήκαν τα videos...

Η προσπάθεια για απενοχοποιηθεί η "τσόντα" στη χειρότερη μορφή της από "δήθεν" τυπάκια και τύπισσες με κουστουμάκια και ταγιέρ.
 

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.508
Κριτικές
22
Like
387
Πόντοι
6.055
Απαντώντας και σε άλλο ερώτημα φταίει αποκλειστικά ο κόσμος που τα βλέπει. Και φταίει ο ναρκομανής που αγοράζει τα ναρκωτικά, όχι ο έμπορος.

Προχτές συγκεκριμένα είδα ένα ωραίο ταινιάκι του Κασσαβέτη στην τηλεόραση και μετά διάβασα τους καινούριους 4Τ. Αλλος πήγε σινεμά, άλλος ήταν εδώ κι έκανε post για το τέμενος! άλλος πιο δίπλα έβλεπε μια βλακεία στο DVD, κανείς από εμάς δεν έκανε κάτι ακριβό, ούτε κάτι εξαιρετικά ελιτίστικο, ούτε χρειαστήκαμε ένα σχιζοφρενή να έχει καταλύσει το σύνταγμα, απλα είχαμε το μυαλό ν αποφύγουμε τα σκατά που μας πεταγαν στην μούρη από τον ANT1. τόσο απλά. Ο κοσμάκης και ο κοσμάκης. Ας μην τα βλέπει, να δει για πότε κόβονται.
 

Επισκέπτης
συναγωνιστες ολοι αυτοι οι δηθεν δημοσιογραφοι αλλα στην ουσια τσιρακια των μεγαλοεργολαβων καναλαρχων αυτοι που με την καθημερινη πλυση εγκεφαλου του ελληνικου λαου που ανεβαζουν και κατεβαζουν κυβερνησεις.
αυτοι τολμανε να να βγαλουν στην φορα τις δικες τους ανωμαλιες? ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ας μας πει και αυτος ο αλητης αλλα και ολοι αυτοι οι αλλοι σταυροφοροι ταχα της ενομης ταξης αν ολλα αυτα που εχουν βγαλη στην φορα ταχα κατα καιρους αν εχουν φτασει σε αισιο τελος για πες τε μου τοτε με τα φρουτακια κλεισανε κανενα μεσα? με τον κορκολη τι κανανε τιποτα τα πηρανε και μετα γαργαρα.
 

zoupou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
O Eισαγγελάτος είχε δώσει δίεγματα γραφής την εποχή της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της "Ε.Ο. 17Ν" . Τότε αντέδρασαν κάποιες μειοψηφίες...
Τώρα 5 χρόνια μετά, φτάσαμε στο σημείο οι ελληναράδες που ακόμη δε ξέρουνε ούτε τα βασικά για τους Η/Υ να βλέπουνε amateur videos από τον ΑΝΤ1!!!

ʼντε και εις ανώτερα για την "ύψιστη φυλή" του πλανήτη

Υ.Γ. αλλά για την υπόθεση της αμαρύνθου, τί λέμε;
 

Επισκέπτης
ρε συναγωνιστες ας υποθεσουμε οτι υπαρχουν και πεντε κολοπαιδα δεν μπορεις ομως να διασυρεις ολη την νεολαια και να την εμφανιζεις οτι ειναι ετσι.
στην πλατεια βαθης 100 μετρα απο το 4ο τμημα ειναι ενα ματσο πρεζονια που η πολιτικη στην ουσια τα εχει κανει ετσι στην ουσια με ενεργειες στυλ ευαγγελοπουστρα δηλαδη μηπως και εμεις ολοι ειμαστε πρεζονια?
 

Επισκέπτης
γιατι δεν βγαζουν και τα δικα τους στην φορα?
πριν κανα δυο χρονια οταν μεγαλοδημοσιογραφο καληταρι του ευαγγελατου τον επιασε καβαλα με γνωστο μεγαλοκαναλαρχη και μεγαλομασονο η γυναικα του?
 

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
86
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απολύτως με όλους. Πρόκειται για μεγάλη αλητεία από ΟΛΟΥΣ. Χωρίς καμία καταδικαστική απόφαση, έχουν ήδη καταδικάσει και στιγματίσει για μία ζωή τόσους ανθρώπους, που όταν (και άμα) βγει αθωωτική απόφαση, κανείς δε θα το μάθει. Τί θα έρθει στο μυαλό όλων μας όταν ακούσουμε το όνομα "Μπουρμπούλια"? Η καριόλα που τα έπερνε για να αθωώνει εγκληματίες. Ποιος το λέει? Υπάρχει καμία απόφαση δικαστηρίου? Οι δημοσιογράφοι!!! Και κανένας δε βάζει ούτε πρόστιμα ούτε τίποτα!!!!. Τους είχε πειράξει ένα φιλί μεταξύ ανδρών σε κάποια σειρά. Το ότι σπιλώνουν τέσσερα παιδιά 16 χρονών για βιασμό, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Νομίζουν οι ηλίθοιοι οι δημοσιογράφοι ότι κρίβοντας τα ονόματα και τα πρόσωπα των εμπλεκομένων, ότι διατειρούν και την ανωνυμία. Στην τοπική κοινωνία είναι όλα γνωστά. Κανένα Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο δεν έκανε τίποτα, ούτε γι' αυτή την υπόθεση, ούτε για κάποια άλλη. Αλλά κάτι ξέρει η τοπική κοινωνία και οι καθηγητές, που έριξαν σε όλους από 5 μέρες αποβολή, συμπεριλαμβανομένης και της γκομενίτσας, που λέει ότι τη βίασαν.  
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
Το να κλείσουμε την ΤV να μην τους βλέπουμε είναι μόνο για δικό μας καλό, να μην χαλάμε το βράδυ μας απο τις πίπες που μας σερβίρουν.
Και να σταματησουμε να τους βλέπουμε δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτάκι τους, αφού όλοι ξέρουμε με ποιον τρόπο μαγειρεύονται τα νούμερα τηλεθέασης.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom