Νέα

Φτού σου ρε Ευαγγελάτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όσο κι αν δεν σας αρέσει ο ρόλος των δημοσιογράφων, νομίζετε ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχαν και δεν έβγαινε τίποτα στη φόρα;

Κάποιος πριν είπε για τα "4 παιδάκια που διασύρονται"... αν δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι, κάποιοι θα φρόντιζαν να πάρει αποβολή μόνο το θύμα και θα τελείωνε η ιστορία...  ο ʼλεξ θα ήταν ένας αγνοούμενος που κανέναν δε θα ενδιέφερε η τύχη του... στα σχολεία θα παρτουζόνονταν χωρίς κανένας να αναρωτηθεί γιατί πληρώνονονται οι καθηγητές...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
και μετα τους φταινε οι αναρχικοι που φωναζουν
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Και  δεν  ειναι    μονο  οι  αναρχικοι  φιλε  μου  αλλα  ολοκληρη  η  κοινωνια . Αυτη  την  στιγμη  ο  Νο 1  εχθρος  του  απλου  πολιτη  ειναι  οι  ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  και  οχι    τα  φερεφωνα  τους  οι  πολιτικοι .  Τους  τελευταιους  ειναι  να  τους  λυπασαι  .  Οι  ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  τους  βριζουν  και  τους    ειρωνευονται  αλλα  αυτοι  καθονται  και  τα  δεχονται  ολα  αδιαμαρτυρητα . Ποιος  θα  τα  βαλει  με  την  απολυτη  εξουσια ? Σε  καμια  περιπτωση  δεν  φταινε  τα νεα  παιδια  που  τρεχουν  για  το  μεροκαματο  με  ενα  μικροφωνο  στο  πεζοδρομιο .  Αλλα  ρε  μαγκες  εχω  μια  απορια  και  θελω  την  γνωμη  σας :  Πως  ειναι  δυνατον  ατομα  τυπου Ευαγγελατου , Χατζηνικολαου,Τριανταφυλλοπουλου κλπ  να  πειθουν  επιχειρηματιες  τυπου Κοκκαλη,Λαμπρακη,Κοντομηνα,Κυριακου  να  τους  αμοιβουν  πλουσιοπαροχα ?  Τι  στο  διαολο  γινεται  ?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ο ʼλεξ θα ήταν ένας αγνοούμενος που κανέναν δε θα ενδιέφερε η τύχη του...
με το συγκεκριμένο (ψιλο)διαφωνώ! δεν λέω οτι έχουμε και την καλύτερη αστυνομία του κόσμου, αλλά καμμιά φορά στις ειδήσεις ακούς "εξιχνιάστηκε το έγκλημα που έγινε πριν Χ χρόνια"!
Πιστεύω κάποιοι υπάρχουν μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. που ψάχνουν παρόμοια εγκλήματα.
απλώς κάποιες υποθέσεις δεν πουλάνε και δεν χώνει ο κάθε Καρατζαφέρης την μύτη του ζητώντας στον αέρα "τραβάτε εκεί να σκάψετε έχω μαρτυρία"!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θα ελπίζαμε λοιπόν στην ευσυνειδησία "κάποιων στην ΕΛΑΣ" μήπως και κατά τύχη βρεθεί κάτι ύστερα από πολλά χρόνια!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Θα ελπίζαμε λοιπόν στην ευσυνειδησία "κάποιων στην ΕΛΑΣ" μήπως και κατά τύχη βρεθεί κάτι ύστερα από πολλά χρόνια!
Κάπως έτσι  :) Να σου θυμήσω πριν κάποια χρονάκια έναν άμοιρο που είχε την ατυχία να μοιάζει με κάποιον βιαστή (μπορεί και παιδεραστή).
Τον έπιασαν αποδείχτηκε οτι δεν είναι αυτός αλλά τι να το κάνει, με τόση δημοσιότητα που είχε πάρει το θέμα δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, η ρετσινιά του είχε μείνει!
οκ ψιλοάσχετο αλλά η δημοσιότητα δεν σημαίνει οτι πάντα βοηθάει

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το γελιο με τους δημοσιογραφους ειναι οτι σπουδαζουν κιολας καποια χρονια για να που τις παπαρες τους!Αραγε τι στο διαολο τους μαθαινουν?

Οι περισσότεροι από δαύτους, είναι όχι απλώς αμόρφωτοι, αλλά παντελώς αγράμματοι. Στο μοναδικό πράγμα που δεν κάνουν ίσκοσι ορθογραφικά λάθη γράφοντάς το, είναι το ονοματεπώνυμό τους. Και ΑΝ...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Θα πρέπει να ξέρετε όλοι σας 2-3 πράγματα.....

1. Κατ αρχάς αν έβαζε το site μας εδώ στην κεντρική σελίδα έστω μία φώτο με αυτά που έδειχνε ο Ευαγγελάτος, θα τρέχανε οι webmasters και δεν θα φτάνανε! Βέβαια στην τηλεόραση, χάριν δημοσιογραφίας μπορείς να δείχνεις τα πάντα.... :jerking: :jerking: :jerking:

2. Οι δημοσιογράφοι-αλήτες-γλίτσες δεν έχουν περιουσιακό στοιχείο, ούτε καρφίτσα στο ονομα τους. Ετσι, αν τους κάνεις μήνυση και την κερδίσεις, δεν μπορείς να εισπράξεις φράγκο, αλλά δεν μπορείς και να τους χώσεις φυλακή.

3. 'Ολοι εκεί που πάνε οι πολιτικοί και κουνάνε το κεφάλι καταφατικά μαζί του :idiot: :idiot: :idiot: και λένε "Πωπω αλήθεια;" "Καλά έκανες Ευαγγελάτο", είναι αυτοί που ψηφίζουμε σαν ζώα κάθε φορά. Αυτό είναι το πνεύμα τους, αυτό είναι το ήθος τους, αυτά τα ζώα είναι...

4. Οι υπόλοιπο που παρίστανται είναι απλά πληρωμένοι κομπάρσοι γιατί δεν μιλάνε αν έχετε παρατηρήσει. Είναι απλά εκεί για να γεμίζει ο χώρος.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Οι δημοσιογραφοι στο πρωτο μισο της καριερας τους γραφουν χωρις να ξερουν και στο δευτερο μισο ξερουν αλλα δε γραφουν. Αυτη η φραση τα λεει ολα. Αλλα παλι το ΘΕΜΑ σημερα θα κανει ρεκορ κυκλοφοριας,οποτε τί φιλοσοφουμε εμεις ...

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
JulesJordan έγραψε : " 2. Οι δημοσιογράφ οι-αλήτες-γλίτσες δεν έχουν περιουσιακό στοιχείο, ούτε καρφίτσα στο ονομα τους. Ετσι, αν τους κάνεις μήνυση και την κερδίσεις, δεν μπορείς να εισπράξεις φράγκο, αλλά δεν μπορείς και να τους χώσεις φυλακή" ------------ Φίλε είναι το μόνο με το οποίο διαφωνώ ανάμεσα στα όσα (σωστά κατ' εμένα) έγραψες. Εάν ο δημοσιογράφος σε αδικήσει ενέχει και ευθύνη με προσωπική του κράτηση για να ξεπληρώσει τα λεφτά στα οποία τον καταδίκασαν. Απλά ο κόσμος φοβάται (κακώς) τη δύναμή τους : Δηλ. Εάν του κάνω μήνυση θα τον έχω συνέχεια πάνω από το κεφάλι μου ..... Φυσικά με αυτή τη λογική δεν θα γίνει ποτέ τίποτα για να ισιώσουν τα στραβά αυτού του είδους δημοσιογραφίας. Εάν π.χ. πίσω από σένα κρύβεται εδώ ένας οικογενειάρχης με σοβαρή δουλειά και δύο παιδιά που του αρέσουν πολύ οι γυναίκες άντε να κάνει κάτι ενάντια σε ένα δημοσιογράφο που θα παρουσιάσει το post του στα νυχτερινά δελτία. Εκεί θα δεις και τον καθωσπρεπισμό της κοινωνίας. Όλοι θα μπουν στο site, ελάχιστοι όμως θα το παραδεχθούν. ʼλλος ένας λόγος γιατί επιβιώνουν οι εισαγγελάτοι.

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Οι δημοσιογραφοι στο πρωτο μισο της καριερας τους γραφουν χωρις να ξερουν και στο δευτερο μισο ξερουν αλλα δε γραφουν. Αυτη η φραση τα λεει ολα. Αλλα παλι το ΘΕΜΑ σημερα θα κανει ρεκορ κυκλοφοριας,οποτε τί φιλοσοφουμε εμεις ...

Θα επιτρέψετε μιαν άποψη από κάποιον που ασκεί το τόσο επικρινόμενο επάγγελμα του δημοσιογράφου, αν και συνήθως ντρέπεται να το ομολογήσει. Ανήκω στην κατηγορία που αναφέρει ο συναγωνιστής παραπάνω και έχοντας μπει στο δεύτερο μισό της καριέρας μου, είμαι πράγματι από αυτούς που πλέον ξέρουν αλλά δεν γράφουν, τουλάχιστον όλα. Αυτό το θεωρώ πολύ πιο υγιές από την περίπτωση εκείνων που παίρνουν σύνταξη χωρίς να έχουν μάθει ποτέ τίποτε και αναμασσώντας την καραμέλα περί "λειτουργήματος του τύπου". Κι αυτό ένα επάγγελμα είναι όπως όλα και το ασκούμε για να βγάλουμε τον επιούσιο. Απλά είμαστε περίπου 3000 στην Αθήνα (όταν άρχισα εγώ να δουλεύω ήμασταν μόλις 1100) και οι Ευαγγελάτοι είναι λιγώτεροι από 100. Μην παρεξηγηθώ, οι υπόλοιποι δεν είμαστε άγιοι, απλά δεν φαινόμαστε τόσο πολύ για να μας ξεφωνίζουν τα κουσούρια μας που σίγουρα υπάρχουν.

Επισκέπτης
Εγώ διαφωνώ με κάποιον που έγραψε ότι αν δεν ήταν οι δημοσιογράφοι πολλά δεν θα βγαίνανε στην φόρα. Δηλαδή, αυτός είναι ο σκοπός? Να βγούνε στην φόρα? Δεν νομίζω. Αλλά ας πούμε ότι εντάξει... πρέπει να βγουν στην φόρα. Μια απλή αναφορά θα έφτανε σε ένα δελτίο ειδήσεων ή σε ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας, όπως γινόταν πριν πολλά χρόνια. Εδώ μιλάμε για ΔΙΑΣΥΡΜΟ κανονικότατο και ότι οι δημοσιογράφοι το βγάζουν στην φόρα με έναν και MONAΔΙΚΟ σκοπό: Την τηλεθέαση. Κατά τα άλλα, είμαι σίγουρος ότι ο όποιος Ευαγγελάτος, Οικονομέας, κτλ, κτλ, στα ΠΑΠΑΡΙΑ τους για όλα τα υπόλοιπα.

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ο Ευαγγελάτο τώρα στις αποδείξεις παρουσιάζει ερευνά για τα προφυλακτικά?.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τα τελευταια χρονια εχω καταληξει οτι για οτι κακο υπαρχει σ'αυτη τη χωρα φταινε οι δημοσιογραφοι.Πραγματικα πιστευω οτι δεν φταινε ουτε οι πολιτικοι μας , ουτε εμεις σαν ρατσα , φταινε ΜΟΝΟ οι δημοσιογραφοι μας.

Παραβιαζουν καθημερινα τις πιο απλες και βασικες αρχες της δημοσιογραφιας που διδασκονται οι μαθητες της Γ' λυκειου!!!!
Παλια πιστευα οτι φερονταν ετσι για να ικανοποιησουν πολιτικα και οικονομικα κεντρα συμφεροντων , τωρα πια ειμαι πεπεισμενος οτι δεν τους νοιαζει τπτ , μπορουν να ξεπουλησουν ακομα και την μανα τους για μιση μοναδα τηλεθεασης ή για 2 φυλλα εφημεριδες παραπανω!

Οσο εχουμε αυτους τους δημοσιογραφους θα ειμαστε χρονια πισω απο ολα τα υπολοιπα αναπτυγμενα κρατη....
Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω πως ειναι οι δημοσιογραφοι του εξωτερικου  , αλλα αποκλειεται να εχουν τα δικα μας χαλια.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Οι υπάλληλοι που (αυτό) χαρακτηρίζονται ως "δημοσιογράφοι" είναι ακριβώς αυτό. Υπάλληλοι. Παίρνουν διαταγές και εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα. Επιχειρηματικά, κομματικά ή άλλα.

Όσο πιο χαμηλού επιπέδου είναι κάποιος, τόσο πιο εύκολα σκύβει το κεφάλι και ελέγχεται. Και τόσο πιο εύκολα πείθεται - εντυπωσιάζεται. Χαμηλού επιπέδου "δημοσιογράφοι" βγάζουν φράγκα πουλώντας τη χυδαία πραμάτεια τους σε χαμηλού επιπέδου "κοινό".

Άλλοι μπαίνουν στο χώρο γιατί βλέπουν τα σημαντικά οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από τους έμμεσους εκβιασμούς , άλλοι για να καλύψουν το προσωπικό τους κόμπλεξ μέσω της προβολής που εξασφαλίζει το επάγγελμα.

Σημασία έχει ότι κανείς (ή ευτυχώς ΣΧΕΔΟΝ κανείς) δε μπήκε στο χώρο για να αποκαλύψει την αλήθεια. Μόλις βρεθεί κάτι ενδιαφέρον ΠΡΩΤΑ ενημερώνουν τον θιγόμενο ευελπιστώντας σε "χαρτζηλίκι". Αν δεν το πάρουν, ενημερώνουν τον ανταγωνιστή του, και τα παίρνουν από εκεί.

Στην Ελλάδα σωστός δημοσιογράφος (όχι υπάλληλος δηλαδή) μπορεί να είναι κάποιος που είναι ή πολύ ρομαντικός ή έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δεν είναι πολλοί αυτοί αλλά ευτυχώς υπάρχουν.

Τους υπόλοιπους δε θα τους άφηνα ούτε να γλείψουν τα μυγάκια από το φανάρι της μηχανής μου γιατί θα το λέρωναν.

ANAL_yze THIS

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οι υπάλληλοι που (αυτό) χαρακτηρίζονται ως "δημοσιογράφοι" είναι ακριβώς αυτό. Υπάλληλοι. Παίρνουν διαταγές και εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα. Επιχειρηματικά, κομματικά ή άλλα.

Όσο πιο χαμηλού επιπέδου είναι κάποιος, τόσο πιο εύκολα σκύβει το κεφάλι και ελέγχεται. Και τόσο πιο εύκολα πείθεται - εντυπωσιάζεται. Χαμηλού επιπέδου "δημοσιογράφοι" βγάζουν φράγκα πουλώντας τη χυδαία πραμάτεια τους σε χαμηλού επιπέδου "κοινό".

ʼλλοι μπαίνουν στο χώρο γιατί βλέπουν τα σημαντικά οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από τους έμμεσους εκβιασμούς , άλλοι για να καλύψουν το προσωπικό τους κόμπλεξ μέσω της προβολής που εξασφαλίζει το επάγγελμα.

Σημασία έχει ότι κανείς (ή ευτυχώς ΣΧΕΔΟΝ κανείς) δε μπήκε στο χώρο για να αποκαλύψει την αλήθεια. Μόλις βρεθεί κάτι ενδιαφέρον ΠΡΩΤΑ ενημερώνουν τον θιγόμενο ευελπιστώντας σε "χαρτζηλίκι". Αν δεν το πάρουν, ενημερώνουν τον ανταγωνιστή του, και τα παίρνουν από εκεί.

Στην Ελλάδα σωστός δημοσιογράφος (όχι υπάλληλος δηλαδή) μπορεί να είναι κάποιος που είναι ή πολύ ρομαντικός ή έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δεν είναι πολλοί αυτοί αλλά ευτυχώς υπάρχουν.

Τους υπόλοιπους δε θα τους άφηνα ούτε να γλείψουν τα μυγάκια από το φανάρι της μηχανής μου γιατί θα το λέρωναν.
Και επανέρχομαι στην ιδέα που έχω από παλιά να δημιουργηθεί ένα site που θα ονομασθεί greekmafia ή κάτι παραμφερές, στο οποίο να γράφουμε όλοι μας τι πουστιές βλέπουμε καθημερινά σε αυτή τη bourdelοχώρα, μπάς και μας μάθουνε στην ευρώπη...δεν αντέχεται άλλο αυτή η μαλακία....ρε γαμώτο.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Φίλε ANAL_yze THIS αυτό δε μπορεί να γίνει γιατί η αστυνομία θα το έκλεινε την επόμενη μέρα και ο ιδιοκτήτης του θα έτρωγε 1025 χρόνια φυλακή.

δεν είδες τι έγινε με τη λίστα "δημοσιογράφων" που είναι γραμμένοι στο μισθολόγιο κομμάτων που την έκαναν γαργάρα άμεσα και αβάδιστα;

Μιλάμε για την απολύτως δυνατότερη μαφία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελλάντα.

Έχω όμως την πεποίθηση ότι το φαινόμενο δεν είναι μόνο ελληνικό αλλά διεθνές. Βλέπε Κριστιάν Αμανπούρ στο CNN.

Επισκέπτης
Τα τελευταια χρονια εχω καταληξει οτι για οτι κακο υπαρχει σ'αυτη τη χωρα φταινε οι δημοσιογραφοι.Πραγματικα πιστευω οτι δεν φταινε ουτε οι πολιτικοι μας , ουτε εμεις σαν ρατσα , φταινε ΜΟΝΟ οι δημοσιογραφοι μας.

Παραβιαζουν καθημερινα τις πιο απλες και βασικες αρχες της δημοσιογραφιας που διδασκονται οι μαθητες της Γ' λυκειου!!!!
Παλια πιστευα οτι φερονταν ετσι για να ικανοποιησουν πολιτικα και οικονομικα κεντρα συμφεροντων , τωρα πια ειμαι πεπεισμενος οτι δεν τους νοιαζει τπτ , μπορουν να ξεπουλησουν ακομα και την μανα τους για μιση μοναδα τηλεθεασης ή για 2 φυλλα εφημεριδες παραπανω!

Οσο εχουμε αυτους τους δημοσιογραφους θα ειμαστε χρονια πισω απο ολα τα υπολοιπα αναπτυγμενα κρατη....
Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω πως ειναι οι δημοσιογραφοι του εξωτερικου  , αλλα αποκλειεται να εχουν τα δικα μας χαλια.

πραγματικα εχω μεινει αναυδος απο τη δηλωση σου........ειναι δυνατον να πιστευεις κατι τετοιο?εχεις κανει τελευταια καμια εξεταση ΙQ?μην τρομαζεις.....απλα καντο μπορει και να εισαι οκ!!!!!!!!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

ʼλλοι μπαίνουν στο χώρο γιατί βλέπουν τα σημαντικά οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από τους έμμεσους εκβιασμούς , άλλοι για να καλύψουν το προσωπικό τους κόμπλεξ μέσω της προβολής που εξασφαλίζει το επάγγελμα.

Όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για τους δημοσιογράφους, αλλά για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες στην ελλάδα πχ εκπαιδευτικοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom