Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
έλα ρε υπάρχει τέτοιο πράγμα? *PΈχω φάει κιόλας.![]()
έχεις δει σαλάτα με φακές? *P
έλα ρε υπάρχει τέτοιο πράγμα? *P
άκου εκεί *P
γιατί να μην φας κανονικές φακές σε σούπα δηλαδή τι έχουν?![]()
Εσύ αντέχεις να φας κανονική φασολάδα;γιατί να μην φας κανονικές φακές σε σούπα δηλαδή τι έχουν?![]()
Aμέ!
Έχω φάει πολλές φορές σε ένα στέκι που μαγείρευαν χορτοφάγοι κάθε Κυριακή.
Πραγματικά μπορώ να φάω 3 πιάτα.![]()
άκου εκεί *P
γιατί να μην φας κανονικές φακές σε σούπα δηλαδή τι έχουν?![]()
της έδωσες ρε μετά και ένα λουκάνικο λούτσου να στανιάρει ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σπέρες...
έχω φάει αρκετές φορές από το γιαουρτάδικο στο Mall το Yasou (ή κάπως έτσι), η τιμή είναι τσιμπημένη, είναι σαν να τρως παγωτό, πολύ δροσιστικό και έχει πιο ελαφριά γεύση από παγωτό, βάζεις και μαλακίες από πάνω φρούτα, ξηροκάρπια, κομματάκια σοκολάτας κτλ, προτείνεται![]()
δε πιστευω να εχει δωσει και στα λουτσακια τετοια διατροφηspérα τραμμυ , είπαμε veggie ..οπότε τέλος τα λουκάνικα ....φρανκφούρτης
-Velv ,to ζήτησε μόνη της έτσι ξαφνικά .
Οι φακέ ς σαλάτα ,είναι απίστευτες ,έχω συνταγή από την νύφη μου ,που είναι επαγγ. μαγείρισα![]()
Δεν μ αρέσουν
Γενικά δεν μ αρέσουν τα σουποειδή (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) ... ακόμα κ τα μακαρόνια όταν μαγειρεύονται μαζί με την σάλτσα δν μ αρέσουν
![]()
Σερβιρονται θεs να πειs........
Aν δεν κανω λαθοs.........τα μαγειρευειs χωριστα και τα ενωνειs στο τελοs....Ετσι γινεται και με τον κιμα..........Τωρα αν υπαρχουνε νεεs μοδεs ...σηκωνω τα χερια ψηλαΌχι ντάξει είμαι άσχετη από μαγειρική αλλά του πούστη ...
εννοώ όταν τα μακαρόνια βράζουν μεσα στην σάλτσα![]()
Aν δεν κανω λαθοs.........τα μαγειρευειs χωριστα και τα ενωνειs στο τελοs....Ετσι γινεται και με τον κιμα..........Τωρα αν υπαρχουνε νεεs μοδεs ...σηκωνω τα χερια ψηλα![]()
Η απλη κοκινη σαλτσα οπωs λεs.........φτιαχνεται σε αλλο τηγανακι , ριχνειs το πουμαρο μεσα και διαφορα αλλα......και οταν βαλειs την ποσοτητα μακαρονιων που θα φαs , τοτε τα περιχυνειs με την σαλτσα.....Αν εβαζεs την σαλτσα απ την αρχη μεσα θα σου αλλοιωσει τα υπολοιπα που θα φαs το βραδυ......Απλα πραγματα..Νοικοκυρα σου λεει μετα πφφφφΔεν ξέρω για τν κιμά , δεν το χω δει ποτέ έτσι ... απλή κόκκινη σάλτσα λέω .... καλά δεν κόβω κ τ κεφάλι μ αλλά λέμε τι ξέρω![]()
θες ενα χειροποιητο γιαουρτακιρε μαν καιρό έχεις ν'ανεβάσεις φωτο με καλούδια που έχεις φτιάξει![]()
έχεις δει σαλάτα με φακές? *P
θα το βάλεις στην τσαντίλα να στραγγίξει μαν?θες ενα χειροποιητο γιαουρτακι![]()
ναι θα είναι και στην σαλάτα αυτό θα μένει στην τρυπητή κουτάλα *Pθυμασαι την θεωρια μου για το κοτσανι κ την μερεντα ελλεινιδας?