sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Καλα με συγχωρεις...στοιχεια για τι? Οτι ο Νικας τα μυτιαζε τα λεφτα? Ασε με ρε κεφτε ...
Καλα με συγχωρεις...στοιχεια για τι? Οτι ο Νικας τα μυτιαζε τα λεφτα? Ασε με ρε κεφτε ...
Καλα με συγχωρεις...
Οχι, με συγχωρεις.αντε ... καλα ... επειδη εισαι εσυ, ετσι? για κανεναν αλλο.
Οχι, με συγχωρεις.
Ειμαι και γω στα down μου, συγνωμη δηλαδη...Ειπαμε σε συχωρναω γιατι εισαι φουσκοτος εσυ και θα με δειρεις και δε θελω
Ειμαι και γω στα down μου, συγνωμη δηλαδη...
Ψαχνω την αγαπη μου... τον Αντζελα.Τυπε τι εχεις? μοιρασου τα σεκλετια σου με μας
Ψαχνω την αγαπη μου... τον Αντζελα.
Παπαζολης;Τυπε παει ο Αντζελας, τυπε, πεταξε. Αφησε τα μουσκουλα και πηγε στα φραγκα και το ΤΤ του οδοντογιατρου, τυπε. Σαπια φαση, τυπε. Θα βρεις ομως αλλη αγαπη, πιστευω σε σενα. Μηπως να δοκιμαζες να στρωσεις τον Παπαζολη, τυπε? Πριν ζηταγε απο την αλλη να τον στραπονιασει, τυπε, πιστευω ειναι ετοιμος να κανει το αλμα στο κρος και την αντρικη αγαπη, τυπε.
Παπαζολης;
Δε θελω να χηρεψω νωρις.
Οι πιτσαριες κλεινουν επισης. Τα γαμησε ολα η pizzafan με τα κουπονια. Κουπονια παντου. Απο supermarket και φουρνους μεχρι σινεμα και θεατρα και καφετεριες. Αι σιχτιρ.....
αληθεια θυμαται κανεις τα wendy's?γιατι οι μαλακες τα κλεισανε?παιζεται η γευση των εν λογω μπεργκερς σε συγκριση με ολα αυτα που κυκλοφορουν σημερα?
Ήταν σοφιστικέ τύποι, τετραγώνισαν το κύκλο αλλά εμεις δεν το πήραμε πρέφα, γι'αυτό έκλεισαν...Τελικα γιατι το μπιφτακι τους ηταν τετραγωνο???![]()
![]()
Ήταν σοφιστικέ τύποι, τετραγώνισαν το κύκλο αλλά εμεις δεν το πήραμε πρέφα, γι'αυτό έκλεισαν...
αυτο πληρωσαν τυπεΤελικα γιατι το μπιφτακι τους ηταν τετραγωνο???![]()
![]()
Οι πιτσαριες κλεινουν επισης. Τα γαμησε ολα η pizzafan με τα κουπονια. Κουπονια παντου. Απο supermarket και φουρνους μεχρι σινεμα και θεατρα και καφετεριες. Αι σιχτιρ.....