Νέα

φτηνο φαγητο ελεω κρισης...μηπως πηξαμε στα γιαουρταδικα κ τα καλαματζιδικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
xios-foto.jpg
:rockon:

Τυπε κανε εντιτ και βγαλε τη φατσα του. Δε μπορω. Θα ριξω μπουνια στην οθονη. Τυπε μη ξηγιεσε ετσι.

Καλα με συγχωρεις...

αντε ... καλα ... επειδη εισαι εσυ, ετσι? για κανεναν αλλο.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ψαχνω την αγαπη μου... τον Αντζελα.

Τυπε παει ο Αντζελας, τυπε, πεταξε. Αφησε τα μουσκουλα και πηγε στα φραγκα και το ΤΤ του οδοντογιατρου, τυπε. Σαπια φαση, τυπε. Θα βρεις ομως αλλη αγαπη, πιστευω σε σενα. Μηπως να δοκιμαζες να στρωσεις τον Παπαζολη, τυπε? Πριν ζηταγε απο την αλλη να τον στραπονιασει, τυπε, πιστευω ειναι ετοιμος να κανει το αλμα στο κρος και την αντρικη αγαπη, τυπε.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Τυπε παει ο Αντζελας, τυπε, πεταξε. Αφησε τα μουσκουλα και πηγε στα φραγκα και το ΤΤ του οδοντογιατρου, τυπε. Σαπια φαση, τυπε. Θα βρεις ομως αλλη αγαπη, πιστευω σε σενα. Μηπως να δοκιμαζες να στρωσεις τον Παπαζολη, τυπε? Πριν ζηταγε απο την αλλη να τον στραπονιασει, τυπε, πιστευω ειναι ετοιμος να κανει το αλμα στο κρος και την αντρικη αγαπη, τυπε.
Παπαζολης;
Δε θελω να χηρεψω νωρις.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
To καλο ειναι οτι παραδοσιακα εστιατορια με μαγειρευτα δεν κλεινουν. Εξακολουθουν να χουν κινηση. Για ολα τ αλλα ναμαι ειλικρινης δεν μου καιγεται καρφι.
Ειχε γαμηθει ο τοπος με τα σουβλατζιδικα, περισσοτερα κι απο τα περιπτερα ηταν.
Χαμπουργκεραδικα παντα προτιμουσα τα μικρα συνοικιακα. Δεν ηταν πλαστικο το μπιφτεκι και το μεγεθος δεν ηταν σαν φλυτζανι του καφε. Κριμα που κλεινουν το ενα πισω απ τ αλλο αλλα ενταξει δεν θα κλαψουμε κιολας.
Οι πιτσαριες κλεινουν επισης. Τα γαμησε ολα η pizzafan με τα κουπονια. Κουπονια παντου. Απο supermarket και φουρνους μεχρι σινεμα και θεατρα και καφετεριες. Αι σιχτιρ.....

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.219
Πόντοι
3.760
Πλέον τα έχω κόψει αυτά κύριοι!
Αντιθέτως δε,έχω αρχίσει το έθνικ ταχυφαγητό!Με ένα ταληράκι τρώς Ινδικό κεμπάπ,Μπιριάνι κοτόπουλο ή μοσχάρι και σου δίνουν την Πέπσι δωράκι.Άσε δε που η εξυπηρέτηση είναι ταχυστη!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Οι πιτσαριες κλεινουν επισης. Τα γαμησε ολα η pizzafan με τα κουπονια. Κουπονια παντου. Απο supermarket και φουρνους μεχρι σινεμα και θεατρα και καφετεριες. Αι σιχτιρ.....

Ας εριχναν τις τιμες, γιατι να μην παρει ο αλλος πιτσα με 5 ευρα απο πιτσα φαν και να σκαει 9 και 10 απο την κλασσικη πιτσαρια. Ουστ...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
αληθεια θυμαται κανεις τα wendy's?γιατι οι μαλακες τα κλεισανε?παιζεται η γευση των εν λογω μπεργκερς σε συγκριση με ολα αυτα που κυκλοφορουν σημερα?

Τελικα γιατι το μπιφτακι τους ηταν τετραγωνο???  :think: :2funny:

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.281
Πόντοι
2.420

Εγώ μια φορά, 1 στο τόσο όταν τρώω, τρώω μόνο πίτσα Ζέας, όπου είναι και γαμώ και όχι σαν τσιγαρόχαρτο όπως της fan...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom