Νέα

φτηνο φαγητο ελεω κρισης...μηπως πηξαμε στα γιαουρταδικα κ τα καλαματζιδικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ τα καλύτερα σουβλάκια τα έχω φάει στη Θεσσαλονίκη...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Αμα θες φτηνό φαγητό φιλαράκι να πας να μαγειρέψεις στο σπίτι σου φακές και ρεβύθια. Αντε μου μάθατε όλοι κρέας και το θέλετε και φτηνό. Καλά σας κάνουν και σας δίνουν άλογα και γαιδούρια. Αφού βαριέστε να ανοίξετε την κουζίνα να ψήσετε ένα καφεδάκι. Μέχρι και τον φραπέ που θέλει λιγότερο από 2 λεπτά για να γίνει τον αγοράζετε.  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αμα θες φτηνό φαγητό φιλαράκι να πας να μαγειρέψεις στο σπίτι σου φακές και ρεβύθια. Αντε μου μάθατε όλοι κρέας και το θέλετε και φτηνό. Καλά σας κάνουν και σας δίνουν άλογα και γαιδούρια. Αφού βαριέστε να ανοίξετε την κουζίνα να ψήσετε ένα καφεδάκι. Μέχρι και τον φραπέ που θέλει λιγότερο από 2 λεπτά για να γίνει τον αγοράζετε.  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

τα σπανε οι φακες! :rockon: :rockon: προχθες εκανα :rockon:
σιγα μην αγοραζω καφε!σπιτι μου τον πινω οπως θελω εγω  :2funny:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Αμα θες φτηνό φαγητό φιλαράκι να πας να μαγειρέψεις στο σπίτι σου φακές και ρεβύθια. Αντε μου μάθατε όλοι κρέας και το θέλετε και φτηνό. Καλά σας κάνουν και σας δίνουν άλογα και γαιδούρια. Αφού βαριέστε να ανοίξετε την κουζίνα να ψήσετε ένα καφεδάκι. Μέχρι και τον φραπέ που θέλει λιγότερο από 2 λεπτά για να γίνει τον αγοράζετε.  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
Πέστα ρε  Προκόπη ! ! Μάθανε όλοι στο κρέας =(διάβαζε: πτώματα σε αποσύνθεση).Γιατί δεν κάνετε μιά βόλτα μέχρι καί το Νεκροτομείο ? ?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πέστα ρε  Προκόπη ! ! Μάθανε όλοι στο κρέας =(διάβαζε: πτώματα σε αποσύνθεση).Γιατί δεν κάνετε μιά βόλτα μέχρι καί το Νεκροτομείο ? ?

το κρεας δν κανει καλο στην υγεια αν τ τρως καθε μερα η μερα παρα μερα ..οι παππουδες μας δν τρωγανε πολυ κρεας κ γιαυτο ζησανε 90+ χρονια  :2funny:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Δεν έχει πάτο η κατρακύλα των ελλεεινίδων! Και Κούρδοι τις γαμάνε και μαύροι και σκύλοι! Κατώτατη ράτσα γυναίκας!

Δε γίνεται να τις φορτώσουμε όλες σε ένα πλοίο και να τις ξεφορτώσουμε σε Αφρική και Ασία εκεί που τους αρμόζει; Και να εισάγουμε στην Ελλάδα ευρωπαίες, Γαλλίδες και βόρειες να ζήσουμε σαν άνθρωποι!

H ελλεηνιδα προτιμάει να γεμίζει το μουνί της με ότι βρεί αρκεί να μοιράζει χυλοπιτα και να κυκλοφορεί με τουπέ. omorfoulis.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.971
Πόντοι
34.538
Μολις εφαγα δυο πιτογυρα!!!!!!!!!

ΑΑΑΧΧΧ!!!! Καβλα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
H ελλεηνιδα προτιμάει να γεμίζει το μουνί της με ότι βρεί αρκεί να μοιράζει χυλοπιτα και να κυκλοφορεί με τουπέ. omorfoulis.

δν ξερεις την τεχνικη τυπε να της ριχνεις  :grin: :grin:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
δν ξερεις την τεχνικη τυπε να της ριχνεις  :grin: :grin:

τύπε τα χω βρει τα κουμπια τους τοσα χρόνια, και παίζω το παιχνίδι τους, πάντα όμως θα παραμένουν ελλεηνίδες. ρισπέκτ στον σημαδεμένο  :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.918
Πόντοι
2.606
Μήπως πρέπει να κρατήσουμε το ωραίο μουνέτο με μεγάλα προσόντα, αλλα τη φοβίζει το ότι ειναι πολυ μπρουταλ???
Πως τα ξέρουμε τα προσοντα??  :think: :think:
μωρή λαού λαού το πας να της φας τον γκόμενο  :grin:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Τι να λέμε τώρα, ό,τι και να λέμε τώρα τα ελβετικά τυριά δεν είναι ούτε για να πλένεις τα πόδια σου  :badair:
Μπαγκέτα με μπρι και βούτυρο κύριοι :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Φατε ρε και κανα ραδικοβλασταρο.........Θα βγαλετε ζοχαδεs