Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Εγώ τα καλύτερα σουβλάκια τα έχω φάει στη Θεσσαλονίκη...
εγω παλι στα τρικαλαΕγώ τα καλύτερα σουβλάκια τα έχω φάει στη Θεσσαλονίκη...
Εγώ τα καλύτερα σουβλάκια τα έχω φάει στη Θεσσαλονίκη...
Οχι και στα τρικαλα σαβουρες με 2,50 ευρω το φθηνοτεροεγω παλι στα τρικαλα
Αμα θες φτηνό φαγητό φιλαράκι να πας να μαγειρέψεις στο σπίτι σου φακές και ρεβύθια. Αντε μου μάθατε όλοι κρέας και το θέλετε και φτηνό. Καλά σας κάνουν και σας δίνουν άλογα και γαιδούρια. Αφού βαριέστε να ανοίξετε την κουζίνα να ψήσετε ένα καφεδάκι. Μέχρι και τον φραπέ που θέλει λιγότερο από 2 λεπτά για να γίνει τον αγοράζετε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέστα ρε Προκόπη ! ! Μάθανε όλοι στο κρέας =(διάβαζε: πτώματα σε αποσύνθεση).Γιατί δεν κάνετε μιά βόλτα μέχρι καί το Νεκροτομείο ? ?Αμα θες φτηνό φαγητό φιλαράκι να πας να μαγειρέψεις στο σπίτι σου φακές και ρεβύθια. Αντε μου μάθατε όλοι κρέας και το θέλετε και φτηνό. Καλά σας κάνουν και σας δίνουν άλογα και γαιδούρια. Αφού βαριέστε να ανοίξετε την κουζίνα να ψήσετε ένα καφεδάκι. Μέχρι και τον φραπέ που θέλει λιγότερο από 2 λεπτά για να γίνει τον αγοράζετε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέστα ρε Προκόπη ! ! Μάθανε όλοι στο κρέας =(διάβαζε: πτώματα σε αποσύνθεση).Γιατί δεν κάνετε μιά βόλτα μέχρι καί το Νεκροτομείο ? ?
Δεν έχει πάτο η κατρακύλα των ελλεεινίδων! Και Κούρδοι τις γαμάνε και μαύροι και σκύλοι! Κατώτατη ράτσα γυναίκας!
Δε γίνεται να τις φορτώσουμε όλες σε ένα πλοίο και να τις ξεφορτώσουμε σε Αφρική και Ασία εκεί που τους αρμόζει; Και να εισάγουμε στην Ελλάδα ευρωπαίες, Γαλλίδες και βόρειες να ζήσουμε σαν άνθρωποι!
Μολις εφαγα δυο πιτογυρα!!!!!!!!!Πέστα ρε Προκόπη ! ! Μάθανε όλοι στο κρέας =(διάβαζε: πτώματα σε αποσύνθεση).Γιατί δεν κάνετε μιά βόλτα μέχρι καί το Νεκροτομείο ? ?
H ελλεηνιδα προτιμάει να γεμίζει το μουνί της με ότι βρεί αρκεί να μοιράζει χυλοπιτα και να κυκλοφορεί με τουπέ. omorfoulis.
δν ξερεις την τεχνικη τυπε να της ριχνεις![]()
τύπε τα χω βρει τα κουμπια τους τοσα χρόνια, και παίζω το παιχνίδι τους, πάντα όμως θα παραμένουν ελλεηνίδες. ρισπέκτ στον σημαδεμένο![]()
Πως το κάνουμε αυτό;
Πως το κάνουμε αυτό;
μωρή λαού λαού το πας να της φας τον γκόμενοΜήπως πρέπει να κρατήσουμε το ωραίο μουνέτο με μεγάλα προσόντα, αλλα τη φοβίζει το ότι ειναι πολυ μπρουταλ???
Πως τα ξέρουμε τα προσοντα??![]()
![]()