Νέα

φτηνο φαγητο ελεω κρισης...μηπως πηξαμε στα γιαουρταδικα κ τα καλαματζιδικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ειχα παντα μια ταση για τα εξωτικα πτηνα  :2funny:

όσο για το παρθένα,ε η αληθεια ειναι πως δεν δουλευω την οπισθεν μεχρι στιγμης  :cheesy:
Τι εξωτικο εχει το Κουρδισταν βρε καλο μου? Για ονομα δηλαδή!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ειχα παντα μια ταση για τα εξωτικα πτηνα  :2funny:

όσο για το παρθένα,ε η αληθεια ειναι πως δεν δουλευω την οπισθεν μεχρι στιγμης  :cheesy:

Δεν έχει πάτο η κατρακύλα των ελλεεινίδων! Και Κούρδοι τις γαμάνε και μαύροι και σκύλοι! Κατώτατη ράτσα γυναίκας!

Δε γίνεται να τις φορτώσουμε όλες σε ένα πλοίο και να τις ξεφορτώσουμε σε Αφρική και Ασία εκεί που τους αρμόζει; Και να εισάγουμε στην Ελλάδα ευρωπαίες, Γαλλίδες και βόρειες να ζήσουμε σαν άνθρωποι!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
Δεν έχει πάτο η κατρακύλα των ελλεεινίδων! Και Κούρδοι τις γαμάνε και μαύροι και σκύλοι! Κατώτατη ράτσα γυναίκας!

Δε γίνεται να τις φορτώσουμε όλες σε ένα πλοίο και να τις ξεφορτώσουμε σε Αφρική και Ασία εκεί που τους αρμόζει; Και να εισάγουμε στην Ελλάδα ευρωπαίες, Γαλλίδες και βόρειες να ζήσουμε σαν άνθρωποι!
Μπορείτε να κάνετε κατι απλούστερο...να μεταναστευσετε!!!  ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φιλαρακο εγω δεν μιλησα ονομαστικα ουτε προσωπικα. εγω κατι άλλο ηθελα να του πω, αλλα φαινεται ότι μιλαμε άλλη γλωσσα. για αυτό λοιπον αστε το ως εδώ. μην σας βγαλω από το ονειρο που ζειτε...
Φιλε για το αχρηστο και ατοπο της συγκρισης το εγραψα.Οσο για το ονειρο ,αστο.Ο καθενας μας ζει το δικο του.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.153
Πόντοι
5.006
Εγώ θέλω να πω κάπου τον πόνο μου,να κάτσω σε Κούρδο καθηγητή μου?  :think:
αρχιδια...καμμια μπομπα θα θελει να βαλει σε καμια πρεσβεια και σε θελει για καλυψη....
προσεξε μην σκασει ετσι στο σπιτι σου :
http://[URL unfurl="true"]www.dha.com.tr/newpics/news/140720141410109533257_2.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

:2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

και νιγηριανες και γκανεζες  :grin: :grin:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Μακρυά από γύρους. Σαπίλα σκέτη. Και από καλαμάκια, χάρτινα hamburgers, πίτσες του κόλου, τυρόπιτες κατεψυγμένες από Βουλγαρία κλπ κλπ. Και βέβαια όλα τα παραπάνω απαγορεύονται για τα παιδιά! Μέχρι να καταλάβουν κάποιοι ότι απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε ζώα επιστροφή στα σπιτικά. Φτιάξε γύρο από πανσέτα σε 5 λεπτά σπίτι σου και γλύφε και τα δάκτυλά σου...

Πως το κάνουμε αυτό;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
έτσι μαυρο στις τυροπιτες διατροφη και γυμναστικη !!!!  :rockon: :rockon:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
τα καλυτερα σουβλακια παννελληνιος γινοται στο ρεθυμνο.

Επισκέπτης

όταν τις γυναίκες σου τις γαμάνε άλλοι (και ιδίως Κούρδοι και μαύροι) το πρόβλημα δεν το χει αυτή, αλλά εσύ  ;)

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Το γύρω όταν τον σερβίρεις  τι βάζεις από πάνω αλάτι πιπέρι  η πάπρικα  γλυκιά;

Stories

Νέο!

Stories