Καλησπερα μπορει καποιος να βοηθησει?θελω να μιλαω με ουκρανια και ψαχνω τον πιο οικονομικο τροπο?με skype calls ειναι φτηνα η να ψαξω κατι αλλο?Παρακαλω οποιος γνωριζει να βοηθησει....
Καλησπερα μπορει καποιος να βοηθησει?θελω να μιλαω με ουκρανια και ψαχνω τον πιο οικονομικο τροπο?με skype calls ειναι φτηνα η να ψαξω κατι αλλο?Παρακαλω οποιος γνωριζει να βοηθησει....
εδω μενει για διακοπες ειναι εκει και για να μην ξεπουληθω παιρνοντας απο cosmote h vodafone ειπα μηπως αγοραζωντας νουμερο απο skype ειναι καλυτερα.κατι αλλο υπαρχει ξερει κανεις?
εδω μενει για διακοπες ειναι εκει και για να μην ξεπουληθω παιρνοντας απο cosmote h vodafone ειπα μηπως αγοραζωντας νουμερο απο skype ειναι καλυτερα.κατι αλλο υπαρχει ξερει κανεις?
πατα στο Pricelist
συμφερει παρα πολυ ναι δεχεται και πιστωτικη καρτα !!! υπαρχει ασφαλεια δεν θα εχεις κανενα προβλημα !!! εγω χρησημοποιω εδω και ενα εξαμινο και δεν εχω κανενα προβλημα !!!
απο σταθερο καλεις στο 80 707 80 και μετα το πιν της καρτας σου !
απο κινητο καλεις στο 2111769200 και μετα το πιν της καρτας σου !
προς ουκρανια σε συμφερει να καλεις απο κινητο προς σταθερο ! κατι παραπανω απο 110 λεπτα με μολις 10 ευρω.οχι και ασχημα !!! εγω εχω κοσμοτε και περνω και προγραμα 120 λεπτα προς σταθερο με 5 ευρω γιατι υπαρχει χρεωση οταν καλεις στο 8070780 ή 2111769200
Αν έχεις πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας με κλήσεις εξωτερικού μιλάς τσάμπα με τα σταθερά τηλέφωνα της Ουκρανίας. Εγώ έχω Forthnet και τώρα που η δική μου πήγε για λίγο να δει τη μάνα της, μιλάμε έτσι. Όσο για κινητό, μου είπε και πήρα μια κάρτα Forever World από το περίπτερο με 5 ευρώ και μιλάς περίπου μία ώρα... Η άλλη φθηνή λύση είναι το skype που είπε και ο παραπάνω...
Δεν είναι ανάγκη να έχει iphone.Με οποιοδήποτε android κινητό που υπάρχουν και πιο φθηνά android κινητά σε σύγκριση με iphone μπορείς να έχεις viber ή whatsapp application ή ακόμη και skype και να μιλάτε μεταξύ σας δωρεάν αρκεί να είναι κι οι δυο συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο στο σύνολο θα έρθει πιο φθηνα μια φθηνή droid συσκευή