Νέα

φθηνες κλησεις προς ουκρανια skype η κατι αλλο????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Καλησπερα μπορει καποιος να βοηθησει?θελω να μιλαω με ουκρανια και ψαχνω τον πιο οικονομικο τροπο?με skype calls ειναι φτηνα η να ψαξω κατι αλλο?Παρακαλω οποιος γνωριζει να βοηθησει....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Καλησπερα μπορει καποιος να βοηθησει?θελω να μιλαω με ουκρανια και ψαχνω τον πιο οικονομικο τροπο?με skype calls ειναι φτηνα η να ψαξω κατι αλλο?Παρακαλω οποιος γνωριζει να βοηθησει....

Skype computer προς computer είναι τσάμπα, και με εικόνα.

Skype computer στην Ελλάδα προς νούμερο τηλεφωνου στην Ουκρανία είναι αρκετά ακριβό, φτηνότερο από τις εταιρείες πάντως.

Ψήσε το μουνάκι στην Ουκρανία να πάρει computer και internet.
Και καν'της τα δώρο.
Πιο φτηνά θα σου έρθει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
σωστός  :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
dinger

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Skype computer προς computer είναι τσάμπα, και με εικόνα.

Skype computer στην Ελλάδα προς νούμερο τηλεφωνου στην Ουκρανία είναι αρκετά ακριβό, φτηνότερο από τις εταιρείες πάντως.

Ψήσε το μουνάκι στην Ουκρανία να πάρει computer και internet.
Και καν'της τα δώρο.
Πιο φτηνά θα σου έρθει.
εδω μενει για διακοπες ειναι εκει και για να μην ξεπουληθω παιρνοντας απο cosmote h vodafone ειπα μηπως αγοραζωντας νουμερο απο skype ειναι καλυτερα.κατι αλλο υπαρχει ξερει κανεις?

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εδω μενει για διακοπες ειναι εκει και για να μην ξεπουληθω παιρνοντας απο cosmote h vodafone ειπα μηπως αγοραζωντας νουμερο απο skype ειναι καλυτερα.κατι αλλο υπαρχει ξερει κανεις?
φιλε εγω σου προτεινω να μηλας με καρτες Talk@holic. δες εδω εγω μιλαω με λατινικη αμερικη και συμφερει και οπως καταλαβενεις οι κλησεις προς ευρωπη ειναι ακομα πιο φτηνες !  ;)

OP
OP
dinger

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
φιλε εγω σου προτεινω να μηλας με καρτες Talk@holic. δες εδω εγω μιλαω με λατινικη αμερικη και συμφερει και οπως καταλαβενεις οι κλησεις προς ευρωπη ειναι ακομα πιο φτηνες !  ;)
σε ευχαριστω φιλε μου παρα πολυ.χρεωσεις που μπορω να δω?αγοραζεις και με πιστωτικη απο αυτους?ασφαλεια υπαρχει η θα εχουμε θεματα?

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
σε ευχαριστω φιλε μου παρα πολυ.χρεωσεις που μπορω να δω?αγοραζεις και με πιστωτικη απο αυτους?ασφαλεια υπαρχει η θα εχουμε θεματα?
πατα στο Pricelist
συμφερει παρα πολυ ναι δεχεται και πιστωτικη καρτα !!! υπαρχει ασφαλεια δεν θα εχεις κανενα προβλημα !!! εγω χρησημοποιω εδω και ενα εξαμινο και δεν εχω κανενα προβλημα !!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
απο σταθερο καλεις στο 80 707 80 και μετα το πιν της καρτας σου !
απο κινητο καλεις στο 2111769200 και μετα το πιν της καρτας σου !
προς ουκρανια σε συμφερει να καλεις απο κινητο προς σταθερο ! κατι παραπανω απο 110 λεπτα με μολις 10 ευρω.οχι και ασχημα !!! εγω εχω κοσμοτε και περνω και προγραμα 120 λεπτα προς σταθερο με 5 ευρω γιατι υπαρχει χρεωση οταν καλεις στο 8070780 ή 2111769200

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Αν έχεις πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας με κλήσεις εξωτερικού μιλάς τσάμπα με τα σταθερά τηλέφωνα της Ουκρανίας. Εγώ έχω Forthnet και τώρα που η δική μου πήγε για λίγο να δει τη μάνα της, μιλάμε έτσι. Όσο για κινητό, μου είπε και πήρα μια κάρτα Forever World από το περίπτερο με 5 ευρώ και μιλάς περίπου μία ώρα... Η άλλη φθηνή λύση είναι το skype που είπε και ο παραπάνω...

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Μια αλλη εναλακτικη λυση θαηταν αν εχτε και οι δυο σας iphone να μιλατε με viber αν παλι εχετε smart phones τοτε παλι μπορειτε να μιλατε με skype

alexar

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
62
Πόντοι
11
Δεν είναι ανάγκη να έχει iphone.Με οποιοδήποτε android κινητό που υπάρχουν και πιο φθηνά android κινητά σε σύγκριση με iphone μπορείς να έχεις viber ή whatsapp application ή ακόμη και skype και να μιλάτε μεταξύ σας δωρεάν αρκεί να είναι κι οι δυο συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο στο σύνολο θα έρθει πιο φθηνα μια φθηνή droid συσκευή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom