Νέα

Φτάνειιιιιιιι!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
από το θρεντ: "Που πήγαν οι άντρες"

Έλα μόρτες, χαλαρώστε...
Έριξε η αγάμητη την μαλακία της κα όλοι πάλι να ψαρώσουν...
Συνοπτικά όλα τα ερωτήματα έχουν τεθεί, όπως:
- γιατί μωρή να στη πέσουν? στο χρωστάγανε? για να φθάσει μετά η μύτη σου τον τρίτο όροφο? ΟΥΣΤ!!!
- μήπως είσαι μπάζο...
- μήπως δεν ήταν έξω για "καμάκι" 'οπως είπαν οι προλαλήσαντες συναγωνιστές? απαράδεκτον για πράκτορα, κατ΄εμέ...
- μπορεί να κοίταγες, αλλά κοίταγες σωστά?(γλωσσα του σώματος..)

Αλλά και πάλι, δεν είναι συμπέρασμα αυτό που βγάζεις....χαθήκανε οι αντρες..όλες περιμένετε την "τρελλη ατάκα" που θα σας κάψει, έτσι 'εχετε κάνει όλα τα μαλακυσμένα να ρωτάνε ακόμα και στο chat τί λένε για να βγάλουν γκόμενα...Ήμαρτον!!!
Τράβα ρε ζώο, πες, Καλησπέρα/Καλημέρα/Καλή χρονια..'οτι νάναι, πες κάτι, με λένε Γιακουμή, σε είδα και μου έκανες εντύπωση/ σε είδα απο την ώρα που μπήκες και όλες εχουν ζηλέψει μαζί σου/μπορώ να καθίσω, θα 'ηθελα να γνωριστούμε, φαινεσαι να έχεις κάτι καινούργιο/διαφορετικό/όμορφο επάνω σου/πρόστυχο/αβυσσαλέο...ξέρω 'γω, ότι ναναι...
Άμα είναι οκ, θα σου κάτσε, αμα ειναι οκ αλλα όχι, θα σου πει ευχαριστώ αλλά φύγε...Πάντα ρωτάς αν ενοχλείς, εννοείται..
- αμα είναι ζώο και σου πει μαλακία και σε προσβάλλει, πες και εσύ δυνατα να σε ακούσουν όλοι:
- ΌΧΙ ΜΩΡΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ
- ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΩΡΗ, ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ
- ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
- ΤΙ?????? ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ???

Καλά, είναι τρόπος αυτός να απευθύνεται κάποιος σε ένα άλλο μέλος;

Γιατί γίνονται ανεχτές τέτοιες συμπεριφορές στο site ;;;

Πρέπει να πέσει βρισίδι δύο σελίδων για να γίνει mute ή banned ;;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μπλα μπλα μπλα . εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι το εξής. όταν ανοίγει ένα μαλακια thread εγώ βλέπω 2-3 να το κατακρίνουν και 20-30 να βαράνε παλαμάκια όπως βαράνε κάτι καθυστερημένα.

έχω μπει 2-3 φορες συνολικά όλο το καλοκαίρι στο site και μονο μαλακίες thread βλέπω.
Nα εξηγείται αυτό, με το γεγονός ότι οι σοβαροί του site είναι διακοπές και έχουμε αφήσει το site στους μαλακες?

ένα πάντως πρέπει να ξέρετε ότι για την μάστιγα τις μαλακίας εδώ μέσα υπεύθυνοι είμαστε εμείς. αν αρχίσεις να "μπινελικονεις" τον άλλον για τι μαλακια που είπε στο τέλος θα την σταματήσει την πιπίλα.

από τα trhead με κάτι παπαδόπουλους φιλιες με πούστηδες και τέτοια μέχρι "στριπτιτζουδες" καφέδες decaffeine και και μαλακίες τέτοιες.

εγώ πιστεύω ότι φοβάστε μην χαλάσει το κλίμα που επικρατεί εδώ μέσα και δεν μιλάτε,
και όσο δεν ΜΙΛAΜΕ ,μάλλον, θα ΤΡΏΜΕ τα σκατά στην μάπα και δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε.

λευτεριά στο Θεόκλητο Ρίδa

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...
Στριπτιζούδες: Μια νέα διάσταση.
Στριπτιζούδες: Το Α και το Ω.
Στριπτιζούδες: Πόσο κατέχεις το θέμα?
Στριπτιζούδες: Υπάρχουν σε μοναστήρια?
Στριπτιζούδες: Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε και δε τολμούσατε να ρωτήσετε.

Τα 5 τελευταία μόνο 29 ευρώ το πακέτο. Δώρο δυο μοναδικά συλλεκτικά DVD με τίτλο:
-Νεφελίμ και στριπτιζούδες,
-Στριπτιζούδες και στριπτιζούδες.

Και με 10 ευρώ μόνο, Ο Kαιρόc Tων Στριπτιτζούδων Γαρ Εγγύc Ι και ΙΙ
Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, πολυθρόνες, ανάκληντρα, σκαμπό, σεζ λόνγκ και καλέστε τώρα στο 2310 52 10 10
:2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αισθηση κανεις αισθηση (κ συ σταυρο :2funny: )

εγω εχω κανει τοσο οφτοπικ στις μερες μου στο φορουμ που δεν τολμαω να πω οτι ωρες ωρες πραγματικα... φτανει! *P ειδικα με τους τσακωμους σ οποιο απ τα "σοβαρα" θεματα ανοιξεις
(γιατι τοσα θεματα με στριππερς ξαφνικα? εγινε κατι? *P )

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Kι εσύ όμως...στα νύχια στέκεσαι... :cool2:

Εγώ όμως, όταν παρεκτρέπομαι, δέχομαι αδιαμαρτύρητα αυτό που προβλέπει ο κανονισμός του σάιτ.
Δεν θα διενοούμην να βρίσω τη μητέρα άλλου μέλους π.χ. και μετά να μην τιμωρηθώ.
Αν όμως το είχα κάνει αυτό και μετά έβγαινα και στηλίτευα τους "προκλητικούς" του σάιτ, θα ήμουν ένας παπάρας και μισός.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρε φεθρυ που χαθηκες?τι θρεντ ειναι αυτο ρε μαγκιτες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παρατηρείστε τώρα τι έγινε σε αυτό το θρεντ.....
Προτάσεις συζητάμε και πετάγεται ένας μαλάκας απ το χωριό, ό,τι θυμάται χαίρεται και πάει να τα κάνει πουτάνα. Οχι γιατί διαφώνησε, όχι γιατί έχει να αντιπροτείνει κάτι σε αυτά που συζητούνται όμορφα και ωραία, αλλά γιατί απλά για ένα ακόμα βράδυ δεν γάμησε.
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ελεος ρε πουστη με καθε αρθρο που βλεπετε σε site η εφημεριδα να το κανατε θεμα φτιαξτε ενα και βαζετε εκει μεσα ολα για να εχει και μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα και να μη χανομαστε με τα απειρα θεματα, τιτλος οτι να ναι 2-3 απαντησεις και τερμα!  Θεμα: Κλανουν στραβα οι καμηλες, ποιο πλυντηριο εχετε σπιτι σας και ΜΑΛΑΚΙΕΣ! μη το γαματε το site ας κανουμε λιγα θεματα και καλα, πρακτικα και εξυπηρετικα

εχεις δικιο,αλλα πρωτα ασε με σε παρακαλω να ανοιξω ενα τελευταιο θρεντ"Τί χρωμα κουραδες χεζουν οι στριπτητζούδες?" :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχεις δικιο,αλλα πρωτα ασε με σε παρακαλω να ανοιξω ενα τελευταιο θρεντ"Τί χρωμα κουραδες χεζουν οι στριπτητζούδες?" :2funny:
είσαι λίβερπουλ γι αυτό έχεις το ελεύθερο από μένα να τα κάνεις όλα πουτάνα.......
σκίσε και αυτήν την καριόλα την Ταράτσα......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παρατηρείστε τώρα τι έγινε σε αυτό το θρεντ.....
Προτάσεις συζητάμε και πετάγεται ένας μαλάκας απ το χωριό, ό,τι θυμάται χαίρεται και πάει να τα κάνει πουτάνα. Οχι γιατί διαφώνησε, όχι γιατί έχει να αντιπροτείνει κάτι σε αυτά που συζητούνται όμορφα και ωραία, αλλά γιατί απλά για ένα ακόμα βράδυ δεν γάμησε.
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Σαν να μας λέει, θα λέω ότι παπαριά θέλω, και μετά κανένας δεν θα την κρίνει.

Ο "στηλιτεύων" τους προκλητικούς και το off topic και ο γενικώς "γαμάω" του σάιτ, που περηφανεύεται για τα χιλιάδες ποστ του.

Και που θέλει και να απαγορέψει στους "νέους" (κάτω των 200-300 ποστ) να γράφουν.

Άμα τον παίρνετε στα σοβαρά, έχετε τη συμπάθειά μου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
είσαι λίβερπουλ γι αυτό έχεις το ελεύθερο από μένα να τα κάνεις όλα πουτάνα.......
σκίσε και αυτήν την καριόλα την Ταράτσα......

Τι ακριβώς είπαμε οτι πρότεινες για το off topic;

Μοντερέισον;

Ή γύρισε ο αέρας και το ξέχασες κιόλας;

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Μοντερέισον;

Εδώ ειδικά έδωσε τα ρέστα του!            :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λουκ χου ιζ τώκινγκ!       :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

συνέχισε......
μόνη λύση...
ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ............

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ όμως, όταν παρεκτρέπομαι, δέχομαι αδιαμαρτύρητα αυτό που προβλέπει ο κανονισμός του σάιτ.
Δεν θα διενοούμην να βρίσω τη μητέρα άλλου μέλους π.χ. και μετά να μην τιμωρηθώ.
Αν όμως το είχα κάνει αυτό και μετά έβγαινα και στηλίτευα τους "προκλητικούς" του σάιτ, θα ήμουν ένας παπάρας και μισός.
Σαν να μας λέει, θα λέω ότι παπαριά θέλω, και μετά κανένας δεν θα την κρίνει.

Ο "στηλιτεύων" τους προκλητικούς και το off topic και ο γενικώς "γαμάω" του σάιτ, που περηφανεύεται για τα χιλιάδες ποστ του.

Και που θέλει και να απαγορέψει στους "νέους" (κάτω των 200-300 ποστ) να γράφουν.

Άμα τον παίρνετε στα σοβαρά, έχετε τη συμπάθειά μου.

Μοντερέισον;

Εκεί εσύ...έχει κολλήσει η βελόνα...σαν τον Αλέφαντο με τον Δούρο... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom