Νέα

Φτάνειιιιιιιι!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλάψε πιο δυνατά.Πες και στην χούφτα σου την ΟΧΙΑ να μπει να σε υπερασπίστει :2funny:
Και μετά άνοιξε θρεντ και για τους κλώνους και το πόσο ανήθικοι είναι
πες μου με ποιό νικ προτιμάς την επόμενη φορά να στα χώσω για να το ανοίξω πάραυτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε παλικάρια... γυρεύοντας πάτε? Μια παρέα είμαστε όλοι, δεν έχουμε ουσιαστικά να χωρίσουμε τίποτα... σταματήστε επιτέλους τα flames !!!
τώρα πραγματικά θα λυθεί το πρόβλημα με την απλή σου παράκληση.
Σε παρακαλώ ρε ντούρα, πες του να μη βρίζει εν χορώ ότι νομίζει ότι του αριστεροφέρνει.......

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σε παρακαλώ ρε ντούρα, πες του να μη βρίζει εν χορώ ότι νομίζει ότι του αριστεροφέρνει.......

Ειλικρινά, δεν έχω καμιά διάθεση για τσακωμούς κλπ. Ούτε θα κάτσω να παρακαλάω τον καθένα εδώ μέσα... οι Κανόνες Λειτουργίας ισχύουν για όλους και όποιος συνεχίσει να τους παραβαίνει συστηματικά σύντομα θα υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις....

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Πεστου ρε ντούρα σε παρακάλω να μην μπαίνει με κλώνους και κυρίως με την χούφτα του την ΟΧΙΑ οπού μας την μοστράρει για γκόμενα του!
Πέστου ρε να κόψει αυτό το γελοίο και αλαζονικό υφάκι του.Εντάξει μπορεί να έχει προβλήματα στην α
αληθίνη του ζωή έξω.Να είναι καρπαζοεισπράκτορας αλλά καταντάει γελοίο να πουλάει τέτοιο υφάκι εδώ μέσα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ειλικρινά, δεν έχω καμιά διάθεση για τσακωμούς κλπ. Ούτε θα κάτσω να παρακαλάω τον καθένα εδώ μέσα... οι Κανόνες Λειτουργίας ισχύουν για όλους και όποιος συνεχίσει να τους παραβαίνει συστηματικά σύντομα θα υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις....

Για ΑΡΧΗ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ off-topic πέφτει στην αντίληψή μου, σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ thread, θα σβύνεται ΑΜΕΣΑ!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ριξε στο κορμι μου σπιρτο να πυρποληθω....

[youtube=425,350]QVsOyXxp57I[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom