jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Διακρίνω για την Κάντυ μιά ελιά πάνω από το δεξί της χείλος , καλό σημάδι αυτό εεεε ;)μμμμμ
καλο σημαδι θεωρειτε να την πετυχεις απο τα 5 μετρα
.. για την ελια λεω
Πάντως αυτή είναι μεταγραφή αεροδρομίου.
Οποτε χανουμε μελλον την Τουμπανιεθ η μαλλον τη χασαμε ηδη.
Μη τολμησουν να μας παρουν την Τουμπανιεθ!!!!!!!!
Η Μαντελάιν δεν θα ξαναεμφανιστεί?
Και με τη Μάντυ παλιότερα αλλα τότε βιάζονταν. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο το τιμάει το κατοστάρικο. Τελικά τι λέει η Κάντυ;
Τουλάχιστον στραπόνιαζε παλιά η Μάντυ. Για τώρα δν ξέρω. Αλλά κάνει το πιο καλό facesitting στην πόλη!!
Ποιος βγαζει τις υπηρεσιες?ακομα δεν ηρθε η καντυ εξοδουχο την βγαζουν μεθαυριο
το τζεσουλινακι μου μαλλον ετοιμαζει τις λεπτομερειες για τον γαμο μας οπου θα σκασει και το βιντεο εγω σαν αλλος ιονουτ(στελιονουτ )και αυτη διπλα μου
παντως χορταστικο το μενου στο villa αντι-erotica δεν μπορω να πω και οι 4 τουλαχιστον εμφανισιακα ολες ειναι αξιογαμητες
πεμπτη-παρασκευη πρωι βολευει μαλλον
μαντυ η καντυ?ταιριαζουν και τα ονοματα ομοιοκαταληξια κανουν!
Στραπονιαζει και η Μαντυ ? δε το ακουσα προχθες στο ρεπετοριο ...
Η καντυ ειναι νωρις ,τις επομενες μερες θα μαθουμε ...
ενας πηγε ολο κι ολο κι αυτος ... επικυριγμενος ηταν... με βυσμα μπηκε
Εκτος απο καντυ παντως επιστεφει και η Τουμπανιεθ για αυτους που την ψαχνανε
Να το προγραμμα ..
Δε το βρισκω πολυ βολικο ...
Αντε ρεσυ ακομα δεν πηγες.?? εμαθα χτες ολο ρωτουσε τους συναθλητες, το μωρο...
where is Jo.???........Are you jo.???
Εγω το σκεφτομαι για σημερα μιας και Σαββατο δεν θα βολεψει μαλλον, αν βρω παρεα θα παω αλλιως next week.!!
πηγα την ειδα κι εγω την περιφημη Καντυ στο Villa Erotica.Πραγματι ωραια γκομενα,πανυψηλη,νομιζω ο κωλος ξεφευγει λιγο σε φαρδος απ'οσο μπορεσα να διακρινω κατω απ'το διχτυωτο φουστακι.Προσωπο συμπαθητικο οσο προλαβα να δω καθ'οτι ο φωτισμος ηταν πολυ χαμηλος και το περασμα της συντομο και μαλιστα κοντεψε να τσακιστει οταν βγηκε απ'το 3ο δωματιο που εχει σκαλοπατι στην πορτα.Μια εντυπωσιακη παρουσια στο συνολο και ας αρχισουν τα μαυρισματα
..