Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πάντως όλη η κοινωνία, η εκπλήρωση των επιταγών της, και η αυτοαναπαραγωγή της μέσω της οικογένειας
βασίζεται στην πιρφορία των ατόμων της , με κάποιο ελεγχόμενο τίμημα βέβαια (όπως το συγκεκριμένο).

αν σε μια κοινωνία ήταν ιδανικό η "πορνική φιληδονία" , το τίμημα θα ήταν ανεξέλεγκτο γι'αυτή, γρήγορα θα είχε αποδομηθεί
στα εξ ων συνετέθει, όπως το βασίλειο του Σαρδανάπαλου και τα Σόδομα και Γόμμορα !
πολυ γνωση ρε τυπε :grin:

φανταζομαι το πηρες το πτυχιο? :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πολυ γνωση ρε τυπε :grin:

φανταζομαι το πηρες το πτυχιο? :)
τώρα το πτυχίο ?
το χω πάρει εδώ και 2 χρόνια κοντά

τώρα κάνω τη διδακτορική διατριβή μου στην : απρόσωπη , αδέσμευτη και υπέρμετρη ηδονή
είμαι πολύ επιμελής και φιλόδοξος να αναρριχηθώ στην αδιόρατη ιεραρχία της ηδονής  :2funny:  :2funny:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
αν ήταν ένας πραγματικά φιλήδονος υγιής άντρας ποτέ δεν θα συνέδεε την ικανοποίηση του απο ένα και συγκεκριμένο θήλυ ώστε να αποητευτεί και να αγριέψει αν τον απορρίψει, όπως και έγινε εν τέλει...

Ακριβώς αυτό πιστεύουν στον πλανήτη-μπουρδέλο Αργκίλιαν (Σταρ Τρεκ επεισόδιο 2χ07). H ζήλια αποτελεί κατακριτέο συναίσθημα γιατί μπορεί να γίνει αιτία βίας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
25 χρονος γιδοτρόφος έσφαξε με 35 μαχαιριές την κοπέλα που δεν του κάθησε, γιατί όπως ο ίδιος είπε πληγώθηκε ο ανδρισμός του...

η τόση κωμικότητα του πιρφόρου δράστη που έχει τον ίδιο εγκέφαλο με τις κατσίκες που αρμέγει, ειλικρινά φτάνει στο σημείο να μου προκαλεί συμπόνια
φαντάζομαι σ'αυτές τις πρωτόγονες κτηνοτροφικές και συντηρητικές κοινωνίες , η μόνη διέξοδος ηδονής
περνάει μόνο μέσα απο την μονογαμία ...ή την  :zfuck: ...

# redmanftw

τι φεμινιστική υπογραφή έβαλες φίλε μου
πώς κι έτσι ? :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
25 χρονος γιδοτρόφος έσφαξε με 35 μαχαιριές την κοπέλα που δεν του κάθησε, γιατί όπως ο ίδιος είπε πληγώθηκε ο ανδρισμός του...

η τόση κωμικότητα του πιρφόρου δράστη που έχει τον ίδιο εγκέφαλο με τις κατσίκες που αρμέγει, ειλικρινά φτάνει στο σημείο να μου προκαλεί συμπόνια
φαντάζομαι σ'αυτές τις πρωτόγονες κτηνοτροφικές και συντηρητικές κοινωνίες , η μόνη διέξοδος ηδονής
περνάει μόνο μέσα απο την μονογαμία ...ή την  :zfuck: ...

# redmanftw

τι φεμινιστική υπογραφή έβαλες φίλε μου
πώς κι έτσι ? :think:
ανταρσυα τύπε!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τύπε κ για τον ζαρντιμ ειπαν οτι εφυγε γιατι τον επιασε ο νταρκο με την γυναικα του προεδρα..λες; :think:
δεν ξερω για τον ζαρντιμ αλλα την γυναικα του βουλη την ειχαν πηδηξει πολλοι μεσα στον ολυμπιακο τυπε :grin:

Επισκέπτης
τυπε ο απολυτος ειναι γιατρος οποτε ειναι της δουλειας το θεμα
δεν ξερω τι επαγγελεται
αλλα ενα θρεντ που ειχα διαβασει καποτε δηλωνε μεχρι και νεκροθαφτης
αλλα σιγουρα ειναι γιατρος επι παντος θεματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom