Επισκέπτης
δεν εχεις δικιο φιλε μου.η ομοφυλοφιλια συναντατε σε ολα τα θηλαστικα.και μονο ενα την κατακρινει.ο ανθρωπος..
Έχεις ζητήσει την άποψη στρέιτ ελέφαντα για το θέμα??
δεν εχεις δικιο φιλε μου.η ομοφυλοφιλια συναντατε σε ολα τα θηλαστικα.και μονο ενα την κατακρινει.ο ανθρωπος..
χεχεχε...ετσι ελεγα τον πρωην μουΈχεις ζητήσει την άποψη στρέιτ ελέφαντα για το θέμα??
Ελεφαντιωση;χεχεχε...ετσι ελεγα τον πρωην μου
23cm και χοντρο.καμια γομενα δεν τον εκανε καλα στην πιπα.εγω τον γλιστραγα ολο μεσα στο λαιμο μοθ..τωρα καποιον αλλο τυχερο θα σκιζει στην αμερικηΕλεφαντιωση;
Tυπε του ριχνω εναν ποντο του πρωην σου.23cm και χοντρο.καμια γομενα δεν τον εκανε καλα στην πιπα.εγω τον γλιστραγα ολο μεσα στο λαιμο μοθ..τωρα καποιον αλλο τυχερο θα σκιζει στην αμερικη
αποκλειεται να σε εχει "περιποιηθει"γκομενα τοτε,καταπινοντας ολοκληρο το κονταρι που κουβαλας..κριμα δεν ειναι?Tυπε του ριχνω εναν ποντο του πρωην σου.
Αντε και εγω κουμπαρος,ειναι καλο παιδι ο μαστερακοςαποκλειεται να σε εχει "περιποιηθει"γκομενα τοτε,καταπινοντας ολοκληρο το κονταρι που κουβαλας..κριμα δεν ειναι?
Αντε και εγω κουμπαρος,ειναι καλο παιδι ο μαστερακος
αμεσως να κανεις χιουμορακι εσυ καυλιαρη,χεχεχε...δυο κουβεντες ειπαμε.Αντε και εγω κουμπαρος,ειναι καλο παιδι ο μαστερακος
ρε σεις,καντε οσο πλακα θελετε.δεν παρεξηγω..
Θα φαμε κουφεταααααααααα
Ολα ετσι ξεκινανε τυπε μου ....αμεσως να κανεις χιουμορακι εσυ καυλιαρη,χεχεχε...δυο κουβεντες ειπαμε.
ρε σεις,καντε οσο πλακα θελετε.δεν παρεξηγω..
να περναμε ολοι καλα.αυτο ευχομαι εγω σε ολα τα παιδια που τους αρεσει η ηδονη..
Να'σαι καλα φιλε !!!!!!!
για να το λες..κατι θα ξερεις.αλλα και παλι δεν υπαρχει κατι κακο.εχεμυθεια να υπαρχει,υγεια,και..καυλα!Ολα ετσι ξεκινανε τυπε μου ....
Οι δυο κουβεντες θα γινουν τρεις μετα 4 -5 σεντονια ολοκληρα ....
Μετα ραντεβουδακι και στα σκοτεινα να και το παπλωμα ;)
Σιγα σιγα μαθαινουν τυπε και το τρωνε ολο,υπομονη και εξασκηση θελει.Γουσταρω να βλεπω τις πιτσιρικες να πνιγονται.αποκλειεται να σε εχει "περιποιηθει"γκομενα τοτε,καταπινοντας ολοκληρο το κονταρι που κουβαλας..κριμα δεν ειναι?
Ένας 80χρονος άνδρας που έπασχε από ανίατη ασθένεια αυτοκτόνησε σε μία πλατεία προκειμένου με τον ακραίο αυτό τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την απουσία νομοθεσίας σχετικά με την ευθανασία. Το περιστατικό συνέβη στην νότια Γαλλία και ο ηλικιωμένος έδωσε τέλος στη ζωή του σε πλατεία κοντά στην πόλη Μπεζιέρ.
Σύμφωνα με το γαλλικό ραδιόφωνο France Info, στην τσέπη του 80χρονου βρέθηκε επιστολή, με την οποία καταγγέλλει το γαλλικό κράτος πως δεν σεβάστηκε τη θέλησή του να δώσει τέρμα στη ζωή του.
Ο 80χρονος είχε απευθυνθεί στο γαλλικό κράτος προκειμένου να τον βοηθήσει να δώσει τέλος στην ζωή του, την οποία χαρακτήριζε ως «μαρτύριο», ωστόσο το κράτος αρνήθηκε.
Η επιστολή ανακαλύφθηκε από την αστυνομία. Ο ηλικιωμένος άνδρας έθεσε τέρμα στη ζωή του με τη χρήση κυνηγετικού όπλου.