Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16

Τώρα να σας δω ΖΩΑ...ποιος θα πηδήξει ποιον!  :2funny:

Εγώ αν ήμουν διευθυντής φυλακών, θα τους έβαζα σε τρίκλινο.

Τρίτος στο κελί ο Λάκης.

Όχι ο 33, ο Γαβαλάς.

Lakis_Gavalas+(1)_in_JALE_Dec2011+(1).jpg

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Οι δειλοί δεν αυτοκτονάνε τύπε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.543
Πόντοι
26.141
ελεος πατερας πηρε τον υιο του περιπου στα 25 αυτος και τον πηγε σε ντελο μπας και γινει εκει ανδρας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειχε μια τελευταια ελπιδα ακι φυσικα την εχασε!!!!
ε βρε ανθρωπε μου με το ζορι γινονται αυτα? αμα ειναι τοιουτος τι να κανουμε? να τα βαλουμε με την φυση :grin: :grin: :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ελεος πατερας πηρε τον υιο του περιπου στα 25 αυτος και τον πηγε σε ντελο μπας και γινει εκει ανδρας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειχε μια τελευταια ελπιδα ακι φυσικα την εχασε!!!!
ε βρε ανθρωπε μου με το ζορι γινονται αυτα? αμα ειναι τοιουτος τι να κανουμε? να τα βαλουμε με την φυση :grin: :grin: :grin:

Που εγινε αυτο σεξοηφαιστειο αναφερεσε σε συγκεκριμενο προσφατο περιστατικο ή κατι γενικο απο το παρελθον,κτλ.. :huh: :think: :S;;??

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.543
Πόντοι
26.141
Που εγινε αυτο σεξοηφαιστειο αναφερεσε σε συγκεκριμενο προσφατο περιστατικο ή κατι γενικο απο το παρελθον,κτλ.. :huh: :think: :S;;??
σε ντελο στην θρακη πριν λιγες μερες!μου  το ειπε η φιλη μου η ντανα και σοκαριστικε η κακομοιρα του την επσιξε λιγομ αλλα αυτος της εκμυστηρευτικεοτι ειναι ομοφ.
καλα τοσο βλακες πατεραδες υπαρχουμ :think: :think: :think:
γινεσαι με τπ ζορι βρε παιδι μου ανδρας?!!!!!!!!!!!! η εισαι η δεν εισαι απλα πραμματα . θεμα φυσης

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία 12χρονου επειδή τον απέβαλαν από το σχολείο του

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι έρευνες για την αυτοκτονία του 12χρονου Jordan Green από την Αγγλία που αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο. Τον περασμένο Ιούνιο, το 12χρονο αγόρι κρεμάστηκε στο δωμάτιό του, όταν οι καθηγητές του τον απέβαλαν από το σχολείο.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Απαγχονισμένος σε αποθήκη δίπλα στο σπίτι του βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 40χρονος στην Κερασιά Θεσσαλονίκης. Σε ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, ο αυτόχειρας εξήγησε ότι έβαλε τέλος στη ζωή του εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
[size=16pt]Αυτοκτόνησε για να μη χάσει την ανθρώπινη της αξιοπρέπεια:[/size]

Τον Ιανουάριο λοιπόν, αφού πρώτα προανήγγειλε την απόφασή της στην οικογένειά της, έγραψε το παρακάτω γράμμα: 

«Είμαι μία 91χρονη γυναίκα που αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου στο κοντινό μέλλον. Δεν πάσχω από κάποια επάρατη νόσο. Είμαι απλά ηλικιωμένη, κουρασμένη και εξαρτώμαι από τους άλλους, ύστερα από μία πανέμορφη ζωή ανεξαρτησίας. Όταν οι άνθρωποι θα διαβάσουν αυτό το σημείωμα, θα έχω πεθάνει. Γράφω αυτό το γράμμα για να στηρίξω την αλλαγή του νόμου, ώστε όλοι να μπορούν να πάρουν αυτή την απόφαση». 

Η Goodman αυτοκτόνησε στις 2 Φεβρουαρίου, παίρνοντας μία θανάσιμη δόση βαρβιτουρικού άλατος, ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι της.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τεράστια αναστάτωση επικρατεί στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα στο Δαφνί μετά τη φρικτή είδηση του βιασμού ενός ασθενή από νοσηλευτή!

Το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη ο 55χρονος νοσηλευτής ύστερα από καταγγελία ότι βίασε μια 35χρονη ασθενή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασθενής κατήγγειλε σε συγγενικά της πρόσωπα ότι το βράδυ της Παρασκευής την πλησίασε ο κατηγορούμενος και τη βίασε, με την 35χρονη στη συνέχεια να υποδεικνύει τον νοσοκόμο ως δράστη.

Μετά τη σύλληψή του, ενημερώθηκε άμεσα ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το φερόμενο ως θύμα και πλέον η ΕΛ.ΑΣ περιμένει το πόρισμά του για να συνεχίσει περαιτέρω έρευνες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία» σε δημοσίευμά της.

Στο νοσηλευτικό ίδρυμα εν τω μεταξύ επικρατεί αναστάτωση, αφού σύμφωνα με τον διοικητή του ΨΝΑ αλλά και τους εργαζομένους, οι οποίοι επιβεβαιώνουν το περιστατικό, έχει ήδη διενεργηθεί ΕΔΕ και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες περί πειθαρχικού ελέγχου, ενώ αναμένονται και τα στοιχεία της δικογραφίας από την προανάκριση για να ενσωματωθούν στο φάκελο.
:uglystupid:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

axaxouxas