Ειχα μια "φιλη" την οποια την ηξερα απο συμμαθητρια απο δημοτικο ( εποχες 95-97 ) ....
Χαθηκαμε για 15 χρονια σχεδον απο τοτε,και την ξαναβρηκα στο fb...
για να μην τα πολυλεω,βρισκομασταν πολυ συχνα,οπου λεγαμε τα παντα μεταξυ μας,ειμασταν κολλητοι με λιγα λογια,βγαιναμε για βολτες κλπ.
Λοιπον,την 3η φορα που την εφερα σπιτι μου ( δεν ειχε ιντερνετ σπιτι της ) μου πεταξε σε ακυρη στιγμη,κανοντας το τσιγαρο της εξω στο μπαλκονι,σποντα για το πως μου φαινεται ο κολος της,αν ειναι ωραιος....
Ωπα,λεω,που το παει,μιας και οι σχεσεις μας ηταν καθαρα φιλικες και ΟΧΙ κατι παραπανω.
Μιλαμε τωρα αυτη γυρω στο 1,60 με 45 κιλα.
Ξαναγυρναω στο θεμα....
Μετα απο λιγο καιρο,εμαθα οτι μιλουσε πισω απο την πλατη μου,εναντιον μου,την στιγμη που την θεωρουσα φιλη κι οχι ΦΙΔΙ,και ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ-ΣΤΗΡΙΞΕΙ σχεδον στα παντα ( ηταν ανεργη πολλα χρονια,και παλευε να γινει ηθοποιος,ή αν οχι αυτο κατι σχετικο με σερβιτορα ).
Μισησα τον εαυτο μου που γνωρισα-βοηθησα-ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΣΑ τετοια ατομα ( ευτυχως λιγα,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ,κοινως ΤΟΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ,ατομα τα οποια μπορει να μην ξερουν αν ειναι οι ιδιοι τοξικοι ως προς τους αλλους )